De farmaceutische industrie op zich is één groot complot tegen de mensheid

Screenshot_330

(Door: “Balkanske priče”)

De farmaceutische industrie zou uw gezondheid moeten dienen, maar het lijkt erop dat ze vooral op uw geld uit is. Geneeskundige Dr. Gábor Lenkei zei dat “datgene wat wij vandaag gezondheidszorg noemen, heeft niets te maken met echte gezondheid. Ik kwam erachter dat er sinds het begin van de twintigste eeuw een bepaalde belangengroep was, die de macht had gegrepen over het medische onderwijs. Ik ontdekte dat deze groep er geen belang bij had dat mensen gezond door het leven gaan. Ik kwam er ook achter dat deze ambitieuze groep het moest hebben van de onwetendheid, kwetsbaarheid en het onvermogen van mensen om een hoog niveau van gezondheid te handhaven. Op dat moment kwam ik oog in oog te staan met Big Farma, de farmaceutische maffia”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Elite, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maffia, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op De farmaceutische industrie op zich is één groot complot tegen de mensheid

 1. Republikein zegt:

  Lees de belevenissen van Siegfried Bok rip, op wetenschapseindtijd, enfis, bis 😢

  Like

 2. sweetheart zegt:

  farmaceutische industrie is Babylon , als het kan zover mogelijk van weg blijven

  Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  Ik heb het boek van de Hongaarse arts Gabor Lenkei met als titel :”Censuur,wat we niet mogen weten over onze gezondheid” hier al eens aanbevolen.
  Hij ontmanteldt de Pharmamaffia,maar hamert er ook op dat we massaal leiden aan vele tekorten in ons lichaam,en daar worden we ziek van.
  Dus wat er op alle verpakkingen staat ,de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid,geadviseerd door die corrupte WHO leidt tot tekorten aan voedingsstoffen die ons chronisch ziek houden en massaal aan de medicatie.
  En dat is Big Money voor de Pharmaceutische industrie.
  Verneuk de massa,spek de kassa gaat hier zeker op !

  Geliked door 2 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  Het is niet alleen big farma maar alle multinationals.
  Ik probeer steeds meer eigen producten of b-merk producten bij de supermarkt te kopen.
  De kwaliteit is gewoon beter.
  Producten van multinationals zijn gemaakt voor winst maximalisatie, niet voor de consument.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Die rol van de farmacieconcerns kennen we nu zo langzamerhand wel. Hoe groter ze zijn, hoe harder ze kunnen gaan vallen, zegt men wel eens. En ik hoop dat er ooit zo’n moment komt. En hoe vergaat het velen bij de huisarts als ze met een kwaal aankloppen ? Eerst een (nep)pilletje wat niet werkt, bij het tweede bezoek weer een (nep)pilletje wat weer niet werkt, en tenslotte een geneesmiddel wat wel werkt. Intussen hebben de farmacieconcerns al 3x aan u verdiend. Er gaan wel 10 jaar voorbij eer een nieuw geneesmiddel op de markt komt. Je zou dan verwachten dat het iets goeds moet zijn. Niet dus. Dus geen 3 verschillende medicaties achter elkaar. Volgens mij is het bovenstaande al velen overkomen.

  Geliked door 1 persoon

 6. ginamoira zegt:

  Mijn zoontje van 13 krijgt al een paar jaar de vitamines multi) van d’r. Gabor Lenkei. Vorig jaar vertelde mijn dokter mij (bij een bloedonderzoek van mijn zoontje) dat ze niets kon vinden, sterker nog zegt ze, ik heb nog nóóit eerder zulke volledige waarden gezien bij een kind als mijn zoontje. En dat zegt een dokter!! Dat gaf me een geweldig gevoel kan ik je zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Goed verhaal weet dit al vanaf mijn 34e toen ik in big Pharma dook qua zelf onderzoeken hoe het zat., wegens overlijden van de liefde van mijn leven aan longkanker.
  Ik roep het ook al sinds jaar en dag maar er zit ook een hoop verantwoordelijkheid bij mensen zelf .Bijna voor alles kun je een natuurlijk middel nemen maar dan moet je het zelf betalen, nou als je geen geld hebt en dat dus niet kunt, is het een ander verhaal maar “ons ben zunne Nederland”, rijden in een dikke slee maar iets over hebben voor je eigen gezondheid en zelf iets betalen… ho maar . Kijk dat maakt dat mensen dood gaan voor hun tijd, dat en stomme gewoonte’s Roken , zuipen, drugs, slecht eten… ja als je het doet is Big Pharma blij hoor.
  .Iedere maand sparen… wat opzij zetten maar geen citroenen kopen want het is duur, altijd het goedkoopste van het goedkoopste, ik weet een hele beroemde slager waar, als je ’s nachts langsrijdt, het vlees licht geeft… zoveel shit aan kleurstoffen zit er in maar het is een kiloknaller en veel is in Nederland goed, dus altijd drukte daar… ik kijk en huiver. Ik eet 3x per week vlees en voor de rest bonen, eieren, zuivel en sommige zaken koop ik alleen bio, is duurder maar vaak lekkerder.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  D.A. Henderson, de wetenschapper die er voor zorgde dat de pokken effectief zouden kunnen worden bestreden zei dat het afsluiten van een land ineffectief zou zijn om een epidemie te bestrijden maar zelfs destructief

  en over de muilkorven

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/study-led-d-henderson-man-eradicated-smallpox-finds-draconian-lockdowns-flu-pandemics-rejected-ineffective-even-destructive/

  Geliked door 1 persoon

 9. Tom zegt:

  De lucht die je inademt is dodelijk. Het eten wat je eet is dodelijk… Ik kan genieten van een burger van de McDonald maar dat zit vol met troep wat schadelijk is voor de gezondheid.

  Mensen met kanker krijgen de grootste troep ingespoten en worden bestraald met dodelijke straling.

  Zelf heb ik ooit 5 weken aan de diverse varianten antibiotica gelegen. De kwaal werd zodoende overwonnen maar mijn lichaam heeft een flinke optater gekregen door deze troep.

  Maar wat moeten we dan? We zijn onszelf op allerlei manieren kapot aan het maken en dan verzinnen we weer nieuwe manieren om onszelf weer in leven te houden. Dat noemen we vooruitgang maar de prijs die we betalen wordt steeds hoger.
  Daarnaast wordt de mensheid steeds egoïstischer en velen verdienen nu kapitalen aan geneesmiddelen.

  Een tbs-er kost de maatschappij zo’n 2 ton per jaar en dat betalen wij met ons allen. Echter wanneer je een rare ziekte krijgt en de geneesmiddelen kosten 2 ton per jaar dan heb je pech en laten ze je doodgaan.

  Het is een rare wereld en ik denk zelf dat het nooit meer beter zal gaan worden. Eerder slechter…

  Hoe dan ook, ik ben bang dat we er niet onderuit zullen komen dat we ooit een vaccin (of een pilletje) zullen moeten gaan accepteren. Echter er zijn verschillen tussen de verschillende soorten vaccins.

  In Israël schijnt men nu wel heel erg ver te zijn met monoklonale medicijnen (vaccins of pillen?) tegen corona.

  https://www.joods.nl/2020/05/israelisch-biologisch-instituut-heeft-patent-aangevraagd-voor-8-coronavirus-antilichamen/

  Monoklonale geneesmiddelen worden ook gebruikt om kanker te behandelen.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Alles wat ik tot nu toe bekeken heb over kanker en ik heb een aardige oncologische sectie in mijn prive-Bieb is shit en niets ten nadele over het Israelische volk maar Israel zelf vind ik een in hoge mate NWO-vriendelijk land dwz dat ze er aardig mee weglopen politiek gezien. Ik weet een beetje meer wat ze willen( de NWO) beschik over bron anders dan de meeste mensen dus in mijn lijf geen prik, ze zullen doen alsof je keus hebt maar het is de beruchte… zo van hond kat gebeten… houdt wel in dat ik ergens in de rimboe moet gaan leven.

   Like

   • Tom zegt:

    Beste Lucia,

    Ik begrijp je reactie even niet. Wat vind je dan ‘shit’? De ziekte? Dat is zeker op zijn zachtst gezegd ‘shit’.

    Indien je bedoelt dat de behandelingen ‘shit’ zijn dan heb je daar deels gelijk in. In mijn leven heb ik er al zo veel zien gaan als gevolg van deze ziekte en alle behandelingen ten spijt mocht het allemaal niet baten. Ik lees vaak dat er steeds meer patiënten genezen van deze afschuwelijke ziekte maar ik heb het in mijn omgeving nog niet mee mogen maken. Misschien als men er zeer vroeg bij is en de kanker in een vroeg stadium wordt ontdekt dat mensen nog kunnen genezen maar mijn ervaring is dat mensen die met klachten naar de dokter zijn gegaan niet meer genezen konden worden.

    Misschien dat bepaalde kankersoorten nu beter genezen kunnen worden maar anderen juist absoluut nog niet.

    Echter de techniek staat niet stil en ook de geneeskunde blijft zich ontwikkelen. In de strijd tegen kanker maakt men sinds kort gebruik van monoklonale antistoffen of antilichamen. Het is iets redelijk nieuw en laten we hopen dat dit gaat helpen in de strijd tegen kanker.

    Israël een NWO-vriendelijk land? Dat is erg kort door de bocht. Nederland is dan ook een NWO vriendelijk land maar ook China zou je kunnen omschrijven als een NWO vriendelijk land. Bush senior heeft in een toespraak gezegd dat er een nieuwe wereldorde zal komen en dat zij de strijd zullen winnen om dit te bereiken.

    Nederland draagt het socialisme uit. China draagt het communisme uit en beiden menen dat de wereld een betere plek wordt wanneer zij het voor het zeggen hebben. Amerika draagt op dit vlak het kapitalisme uit en zij menen hiermee een betere wereld te kunnen scheppen.

    De achtergrond van de Joden (als in het Jodendom) is dat de Joden de heilige opdracht hebben gekregen om te fungeren als ‘het licht der volkeren’. Of je het hier wel of niet mee eens bent is niet van belang. Echter deze gedachte/opdracht zit in de genen opgeslagen van de Joden. Vanuit dit oogpunt handelt Israël nu ook nog steeds. Zij zijn ontzettend gericht op het leveren van prestaties op allerlei vlakken om zodoende als voorbeeld te dienen voor de rest van de wereld. De hoeveelheid prestaties die de Joden hebben geleverd en leveren afgezet tegen de hoeveelheid Joden in de wereld is het ongekend wat zij bewerkstelligen.

    Je kunt boos op ze zijn, jaloers op ze zijn, ze haten, het niet met ze eens zijn of ze juist aanbidden. Het feit blijft dat de Joden hun stempel hebben gedrukt en drukken op het wereldtoneel:
    – Jezus
    – Albert Einstein
    – Karl Marx
    – George Soros
    – Mayer Amschel Rothschild
    – Steven Spielberg

    Er is een uitdrukking “10 Joden, 11 meningen” hetgeen inhoudt dat ze het onderling heel vaak niet met elkaar eens zijn. Zo werkt dat ook deels binnen het Jodendom als geloof, en dat doet er verder ook niet aan toe. Het gevoel van boven de massa uit te willen stijgen is onderdeel van het Joods zijn.

    Om nu Israël als land NWO vriendelijk te willen beschrijven vind ik toch te ver gaan. De Messiaanse Joden in Israël zijn absoluut tegen elke vorm van een menselijke wereldregering vanuit Nieuw Testamentische opvattingen (net als het ‘orthodoxe christendom). Orthodoxe Joden zijn hier ook deels op tegen vanuit de gedachte dat het Jodendom niet op mag gaan in de wereld en ieder volk zijn unieke plaats heeft.
    Misschien dat enkel de linkse Joden / Israëlieten NWO vriendelijk zijn maar deze zijn niet aan de macht in Israël. Rechts is aan de macht.

    Voor zo ver ik weet is Israël uit de VN gestapt en bij mijn weten is Israël volgens mij niet eens lid van de NAVO.

    Alles wijst er dus juist op dat Israël niet NWO vriendelijk is. Dat ze vanuit hun achtergrond het ‘licht der volkeren’ willen zijn is iets anders. Vergelijkbaar met het verschil tussen christelijke naastenliefde en socialisme (dat zijn ook 2 verschillende zaken).

    Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  Dat ze met de corona samenwerken om iedereen van zijn laatste vrijheden af te helpen is uiteraard voor de mensen die niet willen nadenken helemaal geen complot tegen de mensheid.
  Dat de media gezamenlijk liegt om het volk een rad voor ogen te draaien heeft voor mensen die niet willen nadenken niets te maken met een complot tegen het volk waarbij men gezamenlijk het volk voorliegt.
  Hoe wou de mens die niet wil nadenken dit noemen dan?
  Dat de bijna complete politiek de klimaatzwendel op het programma heeft staan en de vertegenwoordigers zijn van de ‘vrede’ die maar geen vrede brengt is voor de mens die niet wil nadenken uiteraard geen complot tegen het eigen volk.
  Nee liefde voor het volk is het.
  Dat de mensen die we betalen voor onze bescherming onze vijanden zijn geworden welke de vijand staan te knuffelen en het volk daarbij vernachelen is omdat ze het beste met ons voor hebben, nietwaar mens dat niet wil denken?

  Geliked door 1 persoon

 11. Ron Jaspers zegt:

  Ik heb vele ouderen gesproken tussen de 70 en 90 jaar oud,vroeger was bijna nooit iemand ziek.Nu hebben 10 miljoen nederlanders chronische aandoeningen/ziektes,ongeveer 40 jaar geleden had bijna niemand kanker,nu 1 op de 3 nederlanders.Mensen onderzoek en denk zelfstandig na.

  Like

 12. Ron Jaspers zegt:

  BigLJohn.De pharmamaffia doet ook huisartsen in opleiding omkopen om hun medicijnen te promoten en daarvoor in ruil hun studie/opleidingskosten betalen.(omkoping)

  Like

  • LUCIA zegt:

   Weet je Ron ik heb van Nabij diverse mensen die erg belangrijk voor me waren aan kanker verloren en ik weet een ding, aan mijn lijf geen doktoren als ik echt iets serieus heb en ik kan het zelf niet genezen, want ik weet ook verdomde aardig wat of ik weet niemand anders die me kan genezen, dan is het einde verhaal alles heeft een begin en een eind en ik heb daar vrede mee. Sterker nog met al die krankzinnige mensen tegenwoordig moet ik er toch echt niet aan denken,, dat je 200 jaar oud moet worden, dan is 100 al te veel.
   Ik hoop dat ze voor ik dood ga, een teletijdmachine als een soort vacantie mogelijkheid aanbieden, dan kun je nog even terug in de tijd toen de wereld nog fatsoen kende , lijkt me mooi

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s