Rush Limbaugh: “Democraten zullen economie lamgelegd laten om Trump´s verkiezing te verhinderen”

Screenshot_327

Nancy Pelosi (Democratische Partij), de voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ze zullen ons land ruïneren”

Rush Limbaugh: de Democraten in de VS zullen alles in het werk stellen om de economie lam te leggen; de komende vier maanden zullen oorlog betekenen.

Trump´s regering onderscheidde zich door het opbloeien van de economie: in totaal is deze met 2,3% gegroeid. Het werkloosheidspercentage bleef onder de 4%. De werkloosheid van Afro-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse Amerikanen was historisch laag. Het vertrouwen in Trump´s regering was groot – uit een peiling van “Gallup” blijkt dat de Amerikanen de president zo zouden vertrouwen als al in twee decennia niet meer.

Die Freie Welt

Het corona-virus heeft deze opbloei teniet gedaan. De wereldeconomie en ook de Amerikaanse economie is aan diggelen. De beste man voor een wederopbouw zou de gewiekste zakenman Trump zijn. Dat willen de Democraten echter niet toelaten.

De conservatieve radiocommentator Rush Limbaugh verklaarde in zijn landelijke radioshow dat de Democraten er alles aan zullen doen om de herverkiezing van Trump te saboteren.

“Al deze blauwe (Democratische) gouverneurs die hun staten in de lockdown willen houden, zijn puur politiek gemotiveerd. Van welke staten zijn ze afhankelijk? Van de rode (Republikeinse)! De rode staten zullen de economie op gang brengen. De rode staten zullen kapitaal en geld verdienen om hun domme sociale kosten te betalen”, zoals “Breitbart” bericht.

Limbaugh is een radiopresentator, die sinds 1988 in heel Amerika wordt uitgezonden. Hij heeft circa 20 miljoen luisteraars per week. In het jaar 2020 werd hij tijdens de traditionele toespraak over de toestand van de natie op 4 februari met de Medal of Freedom onderscheiden.

“De Democraten sluiten en blokkeren, zij willen dat alles tot juli of augustus gesloten blijft, zodat er niets opengaat en er niets zal gebeuren. De komende drie tot vier weken zullen een ware oorlog zijn, zoals we die nog nooit hebben gezien. Amerikaans links en de Democratische Partij zullen hun best doen om de economie gesloten te houden, deze sluiting te verlengen en uit te breiden en de arbeidsplaatsen in eigen land te ruïneren – alles alleen maar om veilig te stellen dat Trump verliest.”

“Hun doel is het verwoesten van de economie en Trump kwijt te raken.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Rush Limbaugh: “Democraten zullen economie lamgelegd laten om Trump´s verkiezing te verhinderen”

 1. paulzwueste zegt:

  Zal ze niet lukken!

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Dan moeten de rode staten ceen dime meer aand blauwe staten doneren om ze te helpen. Zou de tweede Amerikaanse burgeroorlog kunnen betekenen, en dan zijn ze Trump ook nit kwijt asl het land zich in oorlog bevindt. Mooi !

  Like

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Dit hele corona circus is er op uit om Trump te wippen… alle haters van deze Man zullen hun machten en krachten overal ter wereld bundelen en inzetten om dit te realiseren… , en die helse ouwe heks.., nancy pelosi .., die het bestond om schaamteloos …The State of the Union .. an publiek voor het oog van de gehele Wereld aan flarden te scheuren is 1 van de architecten van deze strategie..,
  A.Ruygrok.., Monster.. .

  Geliked door 2 people

 4. sweetheart zegt:

  ja het is vreselijk wat die mensen het land aan doen, gelukkig woon ik in een republieken staat waar vanaf het begin alles vrij normaal verloopt en met de minste corona doden.
  de hele wereld zit Trump dwars alleen omdat hij America first roept en doet, walgelijk van woorden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dat is niet alleen in Amerika zo. Dat is in nederland ook zo. De zetbazen van brussel in den haag hebben orders gekregen om nu definitief de macht te grijpen en het volk al hun rechten af te nemen onder het motto dat het goed is ter bestrijding van de pandemie om heeeel lang de economie gesloten te houden. Als dat zo doorgaat zijn we straks weer gezond maar straatarm . Dat is het moment dat Rutte c.s. accoord gaat met italie, spanje, portugal en frankrijk om alle schulden in 1 hoge eurohoed te gooien zodat we allemaal even arm zijn. Het kapitaal van de pensioenfondsen wordt overgedragen aan brussel waarna dat alles verdampt in de italiaanse en griekse zon. Dat is het euforiemoment voor o.a. verhofstadt (Hitler 2.0), De rat timmermans met zijn compaan in het kwaad, de terrorist samsom. Na het europese overwinningsfeest kan de wederopbouw weer beginnen. Het nl.parlement wordt omgedoopt tot adviesraad van de nederlanden (zoiets als een wijkraad). Dus geachte mede Bronners, als u stemt op de VVD of Dood66, of groen links ( wolf in schaapskleren) of de partij van de allochtonen, dan tekent u voor uw eigen ondergang. De andere partijen zijn te verwaarlozen. de christelijke partijen zijn al lang blij dat ze mee mogen doen met de grote jongens, principes tellen dan even niet mee. Na de verkezingen bidden zij tot hun god om vergeving en de zaak is weer o.k. Vooruit met de geit. privemening: Ik stem altijd op de PVV, al was het alleen maar om de rest te pesten. Dit moet ook nog even “Leve Israël en dood aan de palestijnen “(of wat daarvoor doorgaat).

  Geliked door 4 people

 6. vangie1206j zegt:

  Fijn volk hè dat linkse tuig inclusief de democraten van bitch Hillary Clinten.
  Zij kunnen alleen maar afbreken en van opbouwen hebben ze nog nooit gehoord.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Een heel land ruïneren om opnieuw de politieke macht naar zich toe te trekken. Ze zullen er hun hand niet voor omdraaien. De eerste drie jaar van het presidentschap van Trump hebben ze alleen maar geprobeerd hem te wippen. Dat is nog nooit vertoont in de hele Amerikaanse geschiedenis. Deze president heeft alles tegen zich gehad. Het establishment, de media, alle linkse NGO’s, de banken, het militair industrieel complex en alles dat zich progressief noemt in de rest van de wereld. Hoop dat het Amerikaanse volk door deze set up heen kijkt en Trump opnieuw hun president maakt. Daarna de beuk erin en Obama gate volledig uitrollen en de schuldigen in de bak gooien.

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Velen van ons kijken niet meer NPO. Toch belangrijk vanavond te kijken.

  Huisarts Rob Elens bij Jeroen Pauw op 2020-05-17

  Zondagavond 17 Mei 2020 is huisarts Rob Elens te gast bij Jeroen Pauw Op1 om 22:05

  Kijk, kijk, kijk!!!

  Ben benieuwd welke tegen gasten de spin docters aan tafel hebben zitten.

  Waarschijnlijk de usual suspects zoals Oosterhaus en co.

  Geliked door 1 persoon

  • Hier staat 1 nooit op maar wegens je reactie decht Ik Ik zal kijken wat ze gaan doe met Dr Elens nou zette Ik voor de zekerheid een kwartiertje vroeger aan en zag dus een stuk van het voorgaande programma.
   Nou als zulke onzin en veren in eigen reet een dikke 800 miljioen moet kosten dan bij deze direct helemaal afschaffen en geld terug eisen over de laatste 10 jaar.
   Wat verschrikkelijk ziekmakend.

   Like

   • Fuck wat patetisch.
    Een moment wordt er gepraat over respect en wat lullen die gekken Respect ,met de verzorgers.
    Geen ene lul die wil lullen over respect wat betreft politie of BOA’s hallo zeg wat een afgang.
    ook niemand die zo maar eens zijdelings wilde vragen hoe groot het aandelen pakket is van Ab de zakkenvuller.
    Dus NPO tot over 10 jaar.
    De Heer Elens werd met de juiste vragen dus vakkundig de mond gesnoerd, want regels weet je nog.
    Doek dat hele circus op en probeer iets te vinden wat iets betekend.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Jij hebt het dus zitten bekijken.
    Nou weet je weer waarom je de 1 nooit aanstaat hebt staan.
    Deze moeite had je jezelf dus ook weer kunnen besparen door het een keer wel te bekijken.
    Je weet van tevoren al wat je te zien krijgt.

    Like

   • Achteraf moet Ik je dus gelijk geven Bert.
    Maar omdat Ik al zo lang geen NPO zenders kijk wilde Ik wel eens zien op welke manier de mensen nu tegenwoordig mond dood gemaakt worden en het is inderdaad tergend om te zien op welke manier dat gebeurd.
    Wat betreft die BOA’s
    die laten zich vandaag zwaar in hun kaarten kijken want als ze geen pepperspray krijgen en een wapenstok schrijven ze drie dagen geen bekeuringen uit, waarbij ze dus toegeven dat ze gewoon een verlengstuk van de belasting vormen en rond lopen om via gelegaliseerde methoden de burgers van hun geld beroven.
    Daarbij had Ik het een paar dagen geleden over conditionering.
    Dat is een van de dingen waar dat BOA tuig dus aan mee werkt.
    Ow lul jij wilt niet geconditioneerd worden dat kost je dan €390,=
    Zo werkt het namelijk tegenwoordig in Nederland en niet te vergeten de corona kliklijn.

    Like

  • Pieter zegt:

   Inderdaad.. ab normaal zit erbij

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het is in Fr niet anders. Dat coronavirus beheerst[te] het nieuws.
   Wat ik heel opvallend vind, dat bepaalde “medicijn” chloroquine” waar men in NL niet aan wil wordt hier in Fr ook afgeraden en Macron is fel tegenstander van de Professor die dat middel predikt.
   Er zijn vele vóór en tegen artikelen, pro Macron of pro Raoult.
   Je weet door de bomen ’t bos niet meer, maar wij zijn als oude oudere toch beetje voorzichtig.
   Alhoewel ik hier in zo’n dunbevolkt gebied ook rare dingen zie.
   Mensen die met mondkapjes op in de auto zitten, in bepaalde winkels bij ingang ’n soort zeep-apparaat, moet je indrukken en je handen met [ denk ik ] alcohol wrijven.
   Andere winkels apart gescheiden in/out etc.
   Professor Raoult, niet uit ’t nieuws weg-te-slaan, TEGENSTANDER van Macron.

   https://img.over-blog-kiwi.com/0/94/73/39/20200418/ob_5f7006_clorochina.jpg#width=800&height=421

   De echte vraag is: Hoe is Frankrijk zover kunnen komen dat men liever luistert naar mensen die niks weten, dan naar mensen die ’t wel weten.
   Professor Raoult, etc,etc
   Marseille.

   Assez de ces délires d’experts, qui interdisent la chloroquine qui sauve des vies, mais autorisent le Rivotril qui euthanasie les patients.
   Weg met die waan-experts die chloroquine verbieden wat levens redty, maar wel Rivotril toestaan dat patient doodt……………

   Like

 9. Juanito zegt:

  Is dat opgewarmde lijk op die foto, Pelosi?

  Like

 10. hannah zegt:

  inderdaad, dit is Nancy Pelosi, de schoonmoeder van Michael Vos, die altijd op NPO1 en andere praatshows van Eva Jinek te gast is en zijn mening geeft ….

  Like

 11. Tom zegt:

  Het was wel Trump die het internationale verkeer plat heeft gelegd om Amerika te beschermen tegen het coronavirus. Europa was toen tamelijk boos op Trump omdat hij dit eenzijdig heeft gedaan.

  https://www.businessinsider.nl/grenzen-amerika-europa-coronavirus-vliegverkeer/

  En:

  https://www.parool.nl/wereld/vanaf-vrijdag-geen-vluchten-meer-van-europa-naar-vs-vanwege-coronavirus~b9ed6a6f/

  Ik citeer:

  “EU keurt inreisverbod af
  De Europese Unie keurt het inreisverbod af. Het besluit is ‘eenzijdig en zonder overleg’ genomen. De voorzitter van de Europese Raad, Charles Michel, en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen melden dat in een verklaring.”

  Einde citaat.

  Het probleem is dat we te maken hebben met een nieuw virus wat maar niet wil verdwijnen en waarvan niemand weet hoe het zich verder gaat ontwikkelen.
  Waarschijnlijk had Trump gehoopt dat het virus makkelijk in te dammen zou zijn.
  Nu begint de economie wereldwijd zeer zwaar in de problemen te komen en we zien dat landen de maatregelen flink aan het versoepelen zijn om de economie te redden.
  Nederland is hier een goed voorbeeld van.

  Ook Trump, een zakenman, wil niets liever dan de economie op te starten want de lockdown begint nu blijvende schade aan te richten.

  Wat wijsheid is weet niemand. Naar mijn idee moet er een weloverwogen besluit worden genomen tussen mensenlevens en de economie. Gelukkig hoef ik deze keuze niet te maken…

  Het blijft gokken!

  En dat allemaal dankzij onze ‘vrienden’ van de communistische partij in China.

  Dit artikel is interessant. De aap begint langzaam maar zeker uit de mouw te komen: https://www.belegger.nl/Beursnieuws/ANP-170520-058/EU-moet-Chinese-bedrijfsovernames-tijdelijk-verbieden.aspx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s