GroenLinks (= communistisch/nazistisch) barbarisme . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “SoldiersOfOdin_nl“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Communisme, GroenLinks, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op GroenLinks (= communistisch/nazistisch) barbarisme . . .

 1. Ron Jaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte,staatsgevaarlijke landverraders.Ratten van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  Zolang mensen in Nederland er op blijven stemmen, (en dat gaan ze ook doen) dan blijven er van dit soort wetsvoorstellen komen.
  Straks mag je nog wel €300 p.m. premie betalen met €5000 eigen risico, maar als je dan een patatje hebt gegeten, dan heb je al je rechten op medische zorg verspeeld!

  Geliked door 3 people

 3. Yvonne zegt:

  Wacht maar tot ze zelf 70 jaar zijn dan piepen ze wel anders, zo makkelijk over anderen beslissen
  In 1 of ander Zuid Amerikaans land hebben ze kartonnen dozen bovenop is een ziekenhuis bed ook van karton ben je dood dan laten ze je zakken en lig je in je doodskist, leuk vooruitzicht

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  In wat voor rotwereld leven wij toch. Groen Links barbaren die de wet voorschrijven aan Rutte, die op zijn beurt alles wat Groen Links wenst meteen uitvoert. Terwijl de PVV die het beste met ons voor heeft gebasht word door bijna de gehele tweede kamer. En in deze context schijnen er nog velen rond te lopen die eerst niets van Rutte moesten hebben, en nu hem ophemelen gelijk een heilige. Valse poll’s in de media die ons willen laten geloven dat de VVD veruit de grootste politieke partij is en dat zijn beleid word gedragen door 66 % van alle Nederlanders. Niet vergeten mag worden is dat het referendum afgeschaft is en de linkse bendes in Den Haag ook niet vies zijn van stembusfraude. De staat van beleg is in feite al ingegaan terwijl de totale dictatuur reeds aanstaande is met alles wat daarbij hoort, zoals; Een soort van DDR politie, een chip onder je huid, verplichte vaccinatie tegen het Coronavirus met daarbij een inentingspaspoort. Zonder dit paspoort zal je een paria geworden zijn die nergens meer welkom is, ook niet in de winkels. Ons lichaam zal eigendom geworden zijn van de Staat, zodat ze alles met iedereen kunnen uithalen, zoals bijvoorbeeld verplichte sterilisatie, euthanasie, of medische proeven. Hitler was al erg maar The NWO is helemaal des Duivels te noemen. We zijn er natuurlijk fel op tegen, maar niemand die zich er tegen kan verzetten. The NWO heeft een waterdicht crimineel systeem opgezet. En niemand biedt verzet, de makke schapen in de vele landen vinden het wel prima zo.

  Geliked door 2 people

 5. Lise zegt:

  Nazi-praktijken! Dat is groen links.

  Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  De “groenen” zijn vreselijk .
  De linksen zijn al decennia lang geteisem , wat wil je van de derivaten van dat tuig ?
  Net als wanneer een moordenaar trouwt met een fraudeur , de kinderen hebben dan een heel erge aanleg voor criminaliteit in die richting .
  Je moet al heel veel geluk hebben als die nazaten ook niet in de criminaliteit verdagen .

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  Maar wél werken tot je zeventigste!

  Geliked door 2 people

  • Peacepipe zegt:

   Dan zijn we weer terug bij af! Bismarck heeft destijds de pensioenleeftijd bepaald op 65 jaar. De reden was, dat bijna niemand van het gewone volk die leeftijd haalde of hooguit een paar maanden er overheen stierf! Dus maar beperkte pensioenkosten!

   Geliked door 2 people

 8. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Meteen een spuitje dan na je pensioen?

  Geliked door 2 people

 10. Nemesis zegt:

  Viezerikken ??? Treft het niet echt wat ze werkelijk zijn. Het zijn simpelweg ordinaire moordenaars, uiterst moorddadig tuig. willens en wetens!!!

  Geliked door 2 people

 11. Nooit vergeten;
  GroenLinks-voorloper CPN juichte in 1956 Sovjet-troepen in Hongarije toe
  GroenLinks beheert sinds 1990 de politieke erfenis van onder meer de communistische CPN. Die partij stond in 1956 te juichen toen Sovjet-troepen in Hongarije drieduizend anti-communistische demonstranten over de kling joegen.
  Tienduizenden burgers belandden in strafkampen, enkele duizenden werden naar de Sovjet-Unie gedeporteerd, 229 opstandelingen kregen een doodvonnis en werden geëxecuteerd. Tweehonderdduizend Hongaren sloegen voor de beestachtige linkse terreur op de vlucht.
  De CPN vond het allemaal prachtig. Marcus Bakker (1923-2009), communistisch Tweede-Kamerlid en tevens hoofdredacteur van partijdagblad De Waarheid, ging bij de feestelijkheden voorop. ‘Fascistische’ elementen hadden volgens hem geprobeerd de ‘arbeidersregering’ van Hongarije omver te werpen. Gelukkig was het de Sovjet-Unie gelukt ‘om de orde te herstellen’.

  Zaal Tweede Kamer naar Bakker vernoemd en hij was lijstduwer bij GL
  Werd de gewetenloze stalinist Marcus Bakker vanwege zijn bijval voor het neerslaan van de Hongaarse Opstand persona non grata binnen GroenLinks? Niet echt. In 1991 deed GroenLinks het voorstel om een zaal in het verbouwde onderkomen van de Tweede Kamer naar Bakker te vernoemen.
  Aldus geschiedde.
  Drie jaar later, in 1994, trad Bakker ook nog eens op als lijstduwer van GroenLinks bij de verkiezingen voor – jawel – het Europees Parlement.
  Valt er bijv. op het Hongarije van Viktor Orbán dan niets aan te merken? Waarschijnlijk wel. Maar GroenLinks is wel de allerlaatste partij die daar een grote mond over mag opzetten.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  De groenlinks elite op leeftijd natuurlijk uitgezonderd.

  Like

 13. Mpeijer zegt:

  Mensen die op deze diebielen stemmen zijn zelf ook niet wijs en kunnen beter meteen opgebos worden zo dat de maatschappij normaal verder kan en niet door dit getrouwmatizerde gekken met zulke onzin lastig gevallen worden

  Like

 14. verwardeman zegt:

  Mogelijk worden nu een aantal mensen kwaad op mij , het zij zo :
  We – waarschijnlijk veel babyboomers – vinden het dus niet normaal dat iemand van 70 – met een leven achter zich – geen miljoen mag kosten om medisch op te knappen …….nog effe rekken.
  We vinden het WEL normaal dat we – om het land te beschermen – in geval van oorlog , duizenden
  jonge mannen vanaf 18 – met nog een heel leven voor zich – de dood / invaliditeit injagen……..
  Wat is het probleem om als 70 jarige die trekker over te halen ?
  In de dierenwereld wordt ” de jeugd ” niet opgeofferd voor de oudjes …………………….
  Met mijn 58 ben ik nog prima in staat om een trekker over te halen ,en mocht ik een ernstige – zeer
  dure – ziekte krijgen mag van mij de stekker er uit , mijn huisarts weet dit .

  We verwachten van jonge knapen dat ze zo moedig zijn om voor ons te sterven , terwijl we zelf
  blijkbaar te laf zijn om voor hun TOEKOMST te sterven , PLAATS te maken .

  N.B. weer die babyboomertjes , TOEN ALLEMAAL LINKS ! en iedereen inpeperen hoe te leven , en nu het ” spannend ” wordt zijn ze ineens niet meer links …………….
  Bedankt he jongens voor multiculti , tolerantie en verdraagzaamheid , bedankt he !

  Like

  • Ben het er in principe best mee eens dat men bij ziekte van senioren kijkt of de hoge kosten wel verantwoord zijn en dat er zeker gekeken mag worden naar kwaliteit van leven na een dure ingreep maar besef me tegelijkertijd dat men zich daarmee wel op een hellend vlak begeeft.
   De vergelijking die u maakt met jonge soldaten lijkt me nogal vergezocht, het is ook niet zo dat als we een senior nou maar onbehandeld laten sterven dat er dan geen jonge soldaten meer naar oorlogsgebieden hoeven.

   Like

 15. verwardeman zegt:

  @ Tijl Uylenspiegel
  Tijl , beste kerel , WIJ senioren gaan die trekker overhalen indien die moSSels ons land bezetten,
  sterven in het harnas is wat ik bedoel .
  Door onze levenservaring zijn we misschien wel slimmer , gehaaider , dan jonge mannen en
  bij mij althans smeult de afkeer van die kutmoSSels al vanaf 1973 …………………..( maar dat
  mocht niet van de babyboomers want wij waren tolerant , verdraagzaam , multiculti )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s