LONGREAD XL: De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis, versterkt door massahysterie en steun van het Vaticaan

Screenshot_348

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Als het Guinness Book of Records een wedstrijd zou uitschrijven voor het domste gedrag van een persoon ooit, dan valt de prijs waarschijnlijk op degene die zelfmoord pleegt uit angst om te sterven. Dit is precies wat de hedendaagse wereld doet met betrekking tot de epidemie van het coronavirus. Dat wil zeggen, een sociale herhaling van wat het SARS-Cov2-virus [1] bij verzwakte organismen oproept: een overreageren van het immuunsysteem dat leidt tot het blokkeren van de longen en tot de dood door verstikking.

Apocalyptische projecties op basis van onbetrouwbare wiskundige modellen

We kunnen dit illustreren met Italië, het eerste westerse land dat te lijden heeft onder de aanval van het virus vanuit China. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bagatelliseerde aanvankelijk de uitbraak van het virus in de Chinese stad Wuhan en feliciteerde het communistische regime met zijn inspanning om de epidemie in te dammen. Maar op 17 februari heeft de WHO via de Italiaans-Amerikaanse wetenschapper Ira Longini, een van haar meest relevante adviseurs, een volledige draai gemaakt en op basis van statistische gegevens van de Chinese autoriteiten geschat dat het virus 66% van de 7,7 miljard inwoners van de planeet zou besmetten en de dood van 45-50 miljoen mensen op alle continenten teweeg zou brengen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
Cultuur onder Vuur

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op LONGREAD XL: De grootste maakbaarheidsoperatie en ideologische omkering van de geschiedenis, versterkt door massahysterie en steun van het Vaticaan

 1. Nemesis zegt:

  Is inderdaad aan flink stuk leesvoer, maar wel met aandat gelezen.

  Ik wil er grag even een zinnetje uit oppikken, “regeringen met goede bedoelingen “. Nu kun je dus van onze regering en met name de MP van alles zeggen, vinden en denken, maar één ding is zeker, goede bedoelingen had en heeft hij zeker NIET de truttige rattenkop.

  Geliked door 2 people

 2. Tom zegt:

  Naar mijn mening is er maar 1 echte profiteur welke tevens ook de veroorzaker is en dat is het communistische regime in China.

  De klimaatlobby heeft maar 1 doel en dat is veel geld verdienen. Als de economie in elkaar stort valt er geen geld meer te verdienen en dan verliest de klimaatlobby zijn verdienmodel en dan sterft deze lobby vanzelf een stille dood.
  Het draait allemaal om geld.

  Dat het alles uiteindelijk gaat leiden of gaat bijdragen tot 1 wereldregering is duidelijk. Ook het klimaat draagt hier aan bij. Ook de economie draagt hier aan bij. Op bepaalde vlakken hebben we al 1 wereldregering.

  China krijgt nu echter een megakans om wereldwijd hun invloed zeer sterk uit te breiden. Afrika kunnen ze straks voor een grijpstuiver overnemen en ook hier in het Westen is het uitverkoop.

  https://www.belegger.nl/Beursnieuws/ANP-170520-058/EU-moet-Chinese-bedrijfsovernames-tijdelijk-verbieden.aspx

  Ik krijg meer en meer het vermoeden dat China dit virus met opzet heeft losgelaten op de wereld en waarschijnlijk weten zij meer over hoe het virus zich verder zal gaan gedragen.

  Dat is tevens iets wat mij op blijft vallen. Ook bij dit artikel beschrijft men de coronapandemie als iets wat achter ons ligt. Er worden vergelijkingen gemaakt met de Spaanse griep ‘en dan valt het allemaal reuze mee’…
  Wie geeft de garantie dat Corona nu weg gaat of weg is en weg blijft?
  De Spaanse griep stak de kop op tijdens de eerste wereldoorlog als een milde griepvorm. Pas bij de tweede (derde?) golf sloeg het ongenadig hard toe.

  We weten het niet. Misschien dat enkel het communistische regime in China het weet maar die blijft weigeren mee te werken aan de onderzoeken.

  Je ziet nu dat landen langzaam maar zeker hun economiëm op beginnen te starten. Iets wat ze wel zullen moeten doen anders gaat echt alles failliet. Het is afwachten wat er nu gaat gebeuren…

  In het artikel worden resultaten getoond van onderzoeken onder o.a. Italianen en Fransen. Uit het onderzoek komt naar voren dat mensen liever in lockdown blijven en dat men het niet erg vindt dat de economie schade ondervindt.
  Dit soort onderzoeken moet je m.i. met een korrel zout nemen. Aan wie hebben ze dit gevraagd?
  En zolang er eten op tafel staat en geld op de bank dan is het nog relatief makkelijk praten. Haal je het eten en het geld weg dan rent iedereen met hooivorken en toortsen over straat op zoek naar hun politieke leiders. Zeker die heethoofden in Zuid Europa die al boos worden omdat ze geen gratis geld van Nederland krijgen.

  Uiteindelijk draait alles om het geld. Ook bij de democraten die nu Trump dwars willen zitten. Beter kunnen we nu wereldwijd China onder druk gaan zetten om echt uit te gaan zoeken wat ze hebben uitgevreten daar in Wuhan.

  Geliked door 1 persoon

  • @Tom ik ben het voor het leeuwendeel wel met u eens, er is echter een ding dat me in de discussies die hierover ontstaan tegenstaat en dat is dat men wetenschappers ervan verdenkt opzettelijk met wildwest verhalen te komen om zo de hele wereld te ontregelen.
   Wat men graag over het hoofd ziet dat in al die berekeningen een flinke foutmarge zit, een procentje meer of minder geeft een totaal andere uitslag en meteen ook een heel ander beeld.
   Zoals het er nu naar uit ziet lijkt de dodelijkheid van het virus ‘mee te vallen’ maar dat bied nog geen enkele garantie over hoe het zich in de nabije toekomst gaat gedragen.

   Beetje wrang is het trouwens wel voor mij, ik ben nota bene altijd degene geweest die zei dat de natuur ooit met een antwoord zou komen op de gigantische overbevolking, wist ik veel dat het nog tijdens mijn leven zou gaan gebeuren….

   Like

 3. LUCIA zegt:

  Ja ik blijf het zeggen kijk voorbij landen kijk naar the deep state , the NWO zij spinnen het meeste garen hierbij, jongens dit was allemaal geen toeval, de mensheid is door alle social media zo verrekte stom en voorspelbaar geworden.
  Dit is allemaal een rampzalig toneelstuk, een greep om de totale wereldmacht en de krachten die dit spinnen, zijn eeuwenoud en zijn geen mensen..zo ik heb het gezegd .De gnostici en allerlei oude boeken hebben ons voor ze gewaarschuwd en nu gaan ze naar voren komen.Ze zijn al heel erg lang bezig met ons en ik persoonlijk denk dat ze ons tot een bepaalde technologische hoogte gebracht hebben, die hun van nut zou zijn bij de overname,
  Ze hebben hier en daar in landen structuren uitgetest om te zien hoever ze gaan konden en hoe ons het best te manipuleren, wat nu gaat volgen is een soort invasie, niet door kleine groene mannetjes hoor.. ze gaan zich aan u presenteren op een wijze die voor u aanvaardbaar is… totdat alle knikkers in de zak zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s