Moskeeën: vrij van hygiënevoorschriften?

Screenshot_344

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Van de AfD Dresden: Mensen moeten maskers dragen, iemand met een eigen bedrijf moeten ontelbare voorschriften in acht nemen, bijeenkomsten worden of niet of alleen onder bepaalde voorwaarden toegestaan of ontbonden, vreedzame burgers worden gearresteerd, die zich niet aan bepaalde voorschriften houden en zelfs privéontmoetingen zijn alleen maar toegestaan met maximaal twee huishoudingen.

politikstube

Maar in tijden van de hygiënedictatuur bestaan ook uitzonderingen. Zaterdagavond nog mocht minister-president Kretschmer (CDU) van de deelstaat Sachsen nog laten zien wat hij van de gedwongen voorschriften vindt, zonder op consequenties te hoeven rekenen.

Ook moskeeën schijnen een speciale status te bezitten. Zo komen er elke vrijdag deels meer dan 200 moslims voor het vrijdaggebed bij elkaar in de Marschenerstraße in Dresden. Op bovenstaande foto is slechts een gedeelte te zien, dat buiten het gebouw, met inachtneming van de voorschriften, bidt. Niet alleen bevond een groot deel van deze gelovigen zich voordat het gebed begon in de nauwe ruimtes van het gebouw, velen bleven waarschijnlijk ook tijdens het gebed binnen. Na het einde van het gebed verlieten nog minstens 50 mensen het gebouw. Wie de grootte van de ruimtes kent, weet dat men zich daar nooit aan de hygiënevoorschriften (bijvoorbeeld 1,5 meter afstand) kan houden.

Wij weten zeker dat dit bij de autoriteiten bekend is. De politie was een week geleden nog ter plaatse, bij dezelfde omstandigheden, werd ons bericht.

Stel je eens voor dat een restaurant of een kapper zich niet aan de regels zou houden of zelfs de AfD bij een bijeenkomst. Bij de laatste zouden vermoedelijk enkele honderden politieagenten de willekeur maatregelen van de staat doordrukken. Maar zoals we allemaal weten, bestaan er gewoon kleine verschillen.

Wij zullen daarover uiteraard de desbetreffende vragen stellen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moskeeën: vrij van hygiënevoorschriften?

 1. flo zegt:

  Ze weten dat ze niets te vrezen hebben het mislim vuil. Ze weten dat ze straks de baas zijn en dat dezelfde politie hun orders opvolgen, als er niets verandert op vrij korte termijn.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ze moeten juist dat moslimtuig daar in Dresden hun zin geven met het niet naleven van de corona-maatregelen! Als ze namelijk zo dicht op elkaar zitten, zonder mondkapjes en pal naast elkaar, dan gaan ze elkaar hierdoor met het coronavirus besmetten en dan vervloeken deze moslims ongetwijfeld de CDU die thans de islam letterlijk aan het besmetten is!
   Links en de islam passen net zo slecht bij elkaar als dat joden en nazi’s bij elkaar passen en het coronavirus maakt geen uitzonderingen op wie dan ook!

   Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  Stel je toch eens voor , wat zou dat prachtig zijn , net Hollywood :
  Een aantal dappere luchtmachtpersoneelsleden besluiten om van elke moSSkeet in ons
  land de coordinaten in te voeren in kruisraketten , op de meter nauwkeurig .
  De eerst volgende vrijdag worden deze raketten – tijdens het vrijdaggebed – ineens tegelijk
  afgevuurd !
  De marine kan ook , zo’n onderzeer schijnt ook kruisraketten bij te hebben .
  Is dat nou geen geweldig idee , in EEN GLORIEUZE ROTKLAP al die haathutten met inhoud kaput ?

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ verwardeman.
   Goed plan, voral dat met de luchtmacht, ik ben helemaal vóór.
   Met de marine lijkt met moeilijker; kun je vanaf de Noordzee een ruisraket afschieten op bijv. een AZC nabij Maastricht ? Of je zou een onderzeeër via de Maas ri. Maastricht moeten laten varen, en om het AZC in Ter Apel te treffen zou je een onderzeeër via het TerApelerkanaal moeten laten varen.
   Ik houd het op de luchtmacht, ach doe maar niet @ verwardeman, anders krijg je weer dat gesodemieter in de Kamer tussen Ankie de minister en de Kamer omdat er doden zijn gevallen. Maar uw plan blijft “een goed plan” !!! Wég met dat vullis.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  Ik vermoed ook dat er geen enkele bekeuring uitgeschreven wordt aan een moslim.
  Dat Den-Haag schijt aan de eigen mensen heeft en de moslim op een voetstuk heeft staan is geen nieuws meer.
  Die hele kliek struikelt bijna over hun eigen poten om als eerste een vorkje mee te prikken op een iftar.

  En buigen maar………..

  Geliked door 5 people

  • Het zou zaak zijn om met zijn zijn een paar Euro in te leggen en een advocaat te betalen om aan te tonen wat de verschillen zijn tussen autochtonen bekeuringen an Allochtonen bekeuringen terwijl bekend is dat de autochtonen zich geen flikker van de wet aan trekken.
   Ow ja de verkeerde vraag nou Ik er aan denk. heeft namelijk iets van doen met de goedkoopste en zo.
   de Nederlander proberen te pushen in de goede richting is net zo iets als het empire state building handmatig een metertje op te schuiven.
   Diegenen die zich hier al jaren in zetten voor de goede zaak Inclusief Ik worden al jaren door een stuk of 10 miljoen loosers in de steek gelaten.
   Maar we mogen mettertijd wel natuurlijk hun gejank aan horen.

   Geliked door 2 people

 4. Rutte en zijn maten, meten dus met 2 maten….

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Ik las net dat in Amsterdam nu : Elke dag 5x! de oproep tot gebed heel hard uit de luidsprekers komt. Dat zou eerst alleen op vrijdag zijn, maar ja, geef ze 1 dag en ze pakken gelijk de hele week, echt islam eigen, ze leggen ons hun wil op en hebben maling aan onze wensen, maar van islamisering is geen sprake hoor, nee, niemand heeft in de gaten dat er een sluipende jihad gaande is, een langzame verovering van ons land en dat geldt voor heel Europa. Gelukkig begint men steeds meer te klagen hierover en het doet me zeer goed dat er een vrijheids strijder opstaat die zijn elektrische gitaar in zijn versterker stopt, dat ding hopelijk op 10 zet, en ” Rocking in the free world” of “War pigs” o.i.d. eruit knalt om het islam gejammer hard en doeltreffend te overstemmen. Het is tijd dat we opstaan en de islam aan banden leggen, maar het liefst helemaal uit Nederland en Europa verbannen. Het gaat nu eenmaal niet samen, de islam hoort hier niet.

  Geliked door 4 people

 6. Julia zegt:

  Europa wordt veroverd door de Moslims. De waanzinnige idioten politici en bestuurders hebben hier in opdracht van…..hard aan meegewerkt. Ik hoop dan wel één ding als de knettergekke landverraders de Moslims vrijstelt van hygiënevoorschriften dat die landverraders door hun Moslim vrienden worden besmet. Waarom zouden wij nog langer tolereren onderdrukt te worden en gemaskerd als slaven rond gaan lopen maar vooral onze bedrijven en totale economie de nek laten omdraaien door een stel discriminerende politieke idioten. Het dringt blijkbaar tot die politiek correct idioten door dat de Wet binnen een land voor ALLE ingezetenen of degenen die in het land verblijven geldt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Like

  • Cathja zegt:

   @Bas

   In één woord: VRESELIJK!!

   Je zult daar maar in de buurt wonen. Er is geen ontsnappen aan die rottige jankstem…
   Het wordt tijd dat omwonenden (allen die dit gejammer kunnen horen) zich verenigen en eisen dat het slechts één keer per week gedoogd wordt.
   Nederland IS geen moslimland.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s