Vervuiling . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vervuiling . . .

 1. flo zegt:

  De “vluchteling” vervuilend van begin tot eind, gesponsord door de ngo’s maffia….

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  De mens weet de prullenbak niet meer te vinden kijk als de jeugd bij mister Mac of burerking is geweest met hun auto, de zaken liggen in de berm

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Het is niet alleen de jeugd wat overal hun afval achterlaat.
   Ik heb hier een buurman, jaar of 45 met kinderen, en het eerste wat hij doet als hij ze auto hier parkeert is alle vuilnis verwijderen en naast zijn auto gooien.
   Zo leren kinderen van hun ouders dat het volstrekt normaal is om overal je vuil achter te laten.

   Ik heb de man hier voor al eens aangesproken, blijft keihard ontkennen en beweren dat het er al lag, al sta je er naast om het zelf te zien.
   Werkt bij de overheid om gevangenen te verplaatsen met zo’n grijs busje.

   Like

 3. karton zegt:

  Inderdaad, dat is vervuiling.
  Maar de grootste vervuiling op onze aardbol vind ik toch wel de aanwezigheid van bijv. Merkel, Macron, Rutte, Fransje Timmermans, Gekke Gerritje Verhofstadt, Marietje in ’t Veld en niet te vergeten Robbertje Jetten.

  Geliked door 4 people

 4. Gienekehado zegt:

  Wat denk hoe MILJEUVRIENDELIJK de LUI zijn die hier alleen maar zijn om ONZE CENTEN?????? Behalve schijt aan ons, hebben ze ook schijt aan het miljeu! Wedden dat ze de hele zooi door de plee trekken, vet, olie, slachtafval, drugsafval etc etc etc. Vaak krijgen ze ook nog vrijstelling voor de afvalbelasting, rioolrechten etc etc!!!!!!!!!!!!!! De VERVUILER betaalt NIET!! Jan Lul die wel naar de miljeubak gaat, betaalt ook voor eerder genoemd GAJES!!! Val om mij allemaal dood daar in de 2e (slaap)Kamer, op een paar na! Criminelen zijn het!

  Geliked door 3 people

 5. vangie1206j zegt:

  Elk voordeel heb zijn nadeel.(J.k.)

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Is dit de “nieuwe normale visvangst” of een nieuwe methode om die krengen te reinigen voor hergebruik.Als je ze boven een vuurtje droogt heb je ze ook met rooksmaak!!

  Like

 7. Bas zegt:

  CCP
  De Chinese Communistische Partij (CCP) sloot, tijdens de COVID 19 uitbraak, het reizen van Wuhan naar de rest van China af en stond internationale reizen vanuit Wuhan toe.
  Dit was dus een opzettelijke daad van de CCP om het Wuhan-virus over de hele wereld te verspreiden.
  Deze beslissing van de CCP heeft op dit moment meer dan 250.000 mensen gedood.

  Like

 8. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.wyniasweek.nl/de-ondergang-van-de-insecten-was-vals-alarm/

  De ondergang van de insecten was vals alarm

  Na de paniek over het Nijmeegse onderzoek waaruit zou blijken dat sinds 1989 driekwart van de vliegende insecten verdwenen was, is de biodiversiteit van insecten een stuk grondiger onderzocht. En wat blijkt: er is geen sprake van een dramatische afname.

  Entemologen als Kees Booij en Theodoor Heijerman die van het begin af aan hun twijfels uitten over de kwaliteit en representativiteit van het onderzoek, werden verdacht gemaakt en op een zijspoor gezet. Terwijl hun bezwaren toch echt voor de hand lagen: er waren maar in een paar kleine natuurgebieden insecten geteld, bijna allemaal rond de Duitse stad Krefeld.

  De dataset van Van Klink en collega’s is groot genoeg om nog naar andere trends te speuren. Zo vinden ze geen bewijs, dat klimaatverandering tot nu toe iets te maken heeft met de afname in terrestial insecten. Verrassend is een trend die wel uit de data opduikt: insecten doen het juist beter naarmate er in hun omgeving meer landbouwgrond is! Hoewel niet duidelijk is hoe dit komt, is dit in flagrante tegenspraak met het wijdverbreide idee dat de pesticiden en herbiciden die op landbouwgrond gebruikt worden de hele omgeving onleefbaar maken voor insecten.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik zie dit soort berichten meer als dat het allemaal best wel mee valt met dat landbouw gif wat ze op ons voedsel uitstrooien.
   Maar echt gezond kan het toch niet zijn als je daar als bij of welk insect dan ook, daar op of van moet leven om nakomelingen op de wereld te zetten.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Zit hier midden in land- en akkerbouw gebied, dus planten en dieren. en het barst hier van alle mogelijke soorten insecten. Ondanks dat er gespoten wordt. Zal ook wel moeten ander gaat de aardapploogst verloren net zo als toen in Ierland. En nog voor veel meer zaken, en toch heb ik moeite nu o.a. de wespen uit en van het huis te houden, die willen een nieuw nest bouwen, over de rest mar niet te spreken, van strontvlieg tot libelle,

   Geliked door 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Je zult zien dat Rutte hierop zal zeggen , dat dat de reden is om hier geen mondkapjes te importeren , want dat gaat ten koste van het milieu .
  Bovendien komt er dan een schaarste , zodat die arme asielparasieten misschien wel met schaarste te kampen krijgen .
  Zwarte bavianen eerst , tenslotte .

  Nee , bomen omzagen , die met vrachtschepen op zware stookolie hierheen varen , om die in no-time op te laten stoken als ” bio-massa ” , dat is pas verantwoord milieugedrag !
  De meeste politici zijn visieloze idioten , die alleen het vermogen bezitten om overal een voor de leek geloofwaardig verhaal over bij elkaar te liegen .
  Een boom heeft ook nogal veel voedingstoffen nodig om groot te worden .
  Als je zo’n boom kapt , groeit er best weer een nieuwe , maar op den duur verarmt de grond en wordt de grond onvruchtbaarder .
  Zo denkt ie misschien slim te wezen , maar is het niet .
  Nou lijkt me dat hij alleen probeert met zo min mogelijk kleerscheuren zijn regeerperiode uit te zitten en de rest zal hem worst wezen .

  ZO ZIT DIE LUL IN ELKAAR , volgens een ingewijde uit de tweede kamer !

  Geliked door 2 people

 10. bas zegt:

  Biomassabedrog
  https://tpook.nl/2020/05/16/nederlandse-biomassa-misdaad-trekt-spoor-van-door-belastingbetalers-gesubsidieerde-ellende-door-estland-grote-ecologische-ramp/

  Nederlandse biomassa = misdaad, trekt spoor van door belastingbetalers gesubsidieerde ellende door Estland, grote ecologische ramp

  “Boten vol houtpellets voor Nederlandse biomassacentrales laten een spoor van ellende achter in Estlandse bossen. Een studie van het Planbureau voor de Leefomgeving, dat de ecologische ramp lijkt wit te wassen, houdt het op ’anekdotisch bewijs’ van enkele ngo’s. Maar wetenschappers, vogelkenners, bosfanaten en journalisten bevestigen stuk voor stuk: de subsidies van minister Wiebes ontketenen een roofdier in de Baltische natuur.”

  “Steeds meer bos wordt volledig kaalgekapt. Zelfs stukken waarvan ik dacht dat ze onbereikbaar zouden zijn.”

  Like

 11. verwardeman zegt:

  De ergste ” vervuiling ” blijft de moSSlimsoep !

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Wat betreft die smerige biomassacentrales:
  Ik hoorde op de radio dat de ‘CO2 uitstoot’ van die krengen niet meetelt voor de totale ‘CO2-uitstoot’.
  WIE IS ER HIER NOU KRANKZINNIG?!

  Die groene criminelen verwoesten de hele aarde met o.a. hun schadelijke boomkap.
  Bomen, onze zuurstofproducenten, die alleen maar kunnen leven als ze CO2 kunnen opnemen.
  Het is diep triest.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bob zegt:

  Als de regering van een land hun staat als wegwerp
  model profileert volgen de burgers vanzelf.
  Rolmodel geeft herhaling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s