Een vieze, vuile, gore blankenhater

Screenshot (28)

(Door: “eg regs”)

Rob Jetten greep de ‘Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie’ aan om te citeren uit de berichten op zijn tijdlijn. Met het bewijsmateriaal in de hand bepleitte hij vervolgens een grondwettelijk verbod op homodiscriminatie en meer ‘voorlichting’ op scholen. Als het aan dhr. Jetten ligt, zal de Nederlandse schooljeugd de geneugten van herenliefde er voortaan dus nóg dieper in geramd krijgen. En mocht het u absurd lijken dat de overheid onze onderlinge ‘vriendelijkheid’ zou willen monitoren (en het gebrek daaraan strafbaar stellen); dit is dus exact wat deze volksvertegenwoordiger voorstaat.

Wist u trouwens dat de ‘Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie’ verwijst naar 17 mei 1990? De dag dat homofilie werd geschrapt van de lijst van psychiatrische aandoeningen (tussen haakjes: vijftig jaar eerder waren deze ‘gedragingen’ in zo goed als ieder Westers land simpelweg verboden).  Je zou dus kunnen zeggen dat er in korte tijd grote vorderingen zijn gemaakt, maar er is ook een andere taxatie mogelijk: hoe hebben we ooit zo snel, zo diep, zo hopeloos kunnen afzinken? Zou de televisie er misschien iets mee te maken kunnen hebben gehad?

Het begon allemaal met de roep om vrijheid. We moesten ons niet met de private gedragingen van anderen bemoeien: dit was een privékwestie. Maar waarom krijgen we deze ‘private gedragingen’ dan telkens in ons gezicht gedouwd? Als je niet aangesproken wilt worden op jouw ‘private gedragingen’, hou er dan eens mee op om anderen er mee lastig te vallen, om ze anderen aan te smeren! Hou ermee op om ermee te koop lopen, stop met die parades, het geëtaleer, de suggestieve, faux-grappige dubbelzinnigheden en die ‘lespakketten’. Als jij niet wilt hebben dat wildvreemden zich bemoeien met wat jij in de slaapkamer uitvreet, misschien dat het een idee zou zijn om de verwijzingen naar deze activiteiten voortaan achterwege te laten.

Rob Jetten is ondertussen dus veel te fijngevoelig als hij bezwaar maakt tegen de typering ‘stinkhomo’. Of wil hij soms beweren dat we het hier over iets welriekends hebben?Waarschijnlijk niet. Maar wat mij pas echt tegenstaat aan deze gore, halfbloed pisnicht, is zijn blankenhaat.

Als – zoals Rob Jetten doet – telkens maar weer gerefereerd wordt aan kolonialisme, ‘blank racisme’ en slavernij, wat zouden daar de gevolgen van kunnen zijn? Zouden negers dan wellicht genegen zijn om al hun mislukkingen toe te schrijven aan blanke hatelijkheid – in plaats van aan hun eigen tekortkomingen? Zou dat denkbaar zijn wellicht? En hoe gaat dit dan verder uitpakken?

Zwarten hebben ontegenzeggelijk zekere talenten. Ze kunnen goed hardlopen en ze hebben een natuurlijk gevoel voor ritme. Maar ze zijn ook kinderlijk, gemakkelijk te enthousiasmeren, vernielzuchtig, snel op de teentjes getrapt en altijd gereed om zich de verdiensten van anderen toe te eigenen. Ze zullen ook nooit de hand in eigen boezem steken, want realiteitszin en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor hen nou eenmaal wezensvreemde concepten. Ziet u de dodelijke cocktail die deze vuile homo met zijn blankenhaat aan het aanmengen is, de vrijbrief die hij zwarten geeft om blanken ‘terug te betalen’?; ja. om hen te vermoorden!

Rob Jetten is een ‘accesory after the fact’. Meer nog, hij is een ‘groepsmedeplichtige’ die zich onder ons oude Hollands-Romeins Recht zou hebben moeten verantwoorden voor opruiing en opjutting. Vervolgens had juryrechtspraak trouwens heel definitief een einde gemaakt aan zijn moordlustige stemmingmakerij. Een bijzonder praktisch argument trouwens waarom we beter zo spoedig mogelijk de Franse erfenis moeten lozen, om zodoende terug te kunnen keren naar een meer volkseigene staatsinrichting.

Tot slot: misschien dat iemand beweert dat dit allemaal heel hypothetisch is, dat het met al dit blank-racisme gedram wel zal loslopen. In dat geval wil ik u aanraden om bijvoorbeeld ‘plaasmoorde’, ‘racistische Rotterdam metromoorden’ of  ‘white child kllled blowtorch’ te googelen. Allemaal wat ernstiger lijkt me dan het melodramatisch aangezette misdrijf van lgbt-fobie. En voordat iemand het homo-icoon Matthew Sheppard erbij sleept: dit had niks met haat te maken – dit was een ‘drugsdeal gone bad’. Ook dat valt na te gaan. Niet dat we op media-rectificaties hoeven te wachten natuurlijk…

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Een vieze, vuile, gore blankenhater

 1. Mr Dumass zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Mr Dumass zegt:

  Geliked door 3 people

 3. Eurohater zegt:

  Fortuijn werd ook voor pisnicht en erger uitgemaakt. Toen hoorde je niemand, ook Fortuijn zelf niet, Die stond erboven.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Dat had ik nog niet zo bekeken. Dat kan inderdaad zo zijn geweest.
   Bovendien woonde hij midden tussen [ in ieder geval vlakbij ] de grootste homo-haters in.
   Eerst aan de Randweg op R’dam Zuid ( de hele buurt er achter woont nauwelijks nog een NL-er. nu erg Turks [ sorry Turks-Nederlands ] en later achter de Beukelsdijk.
   Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat toen we op de ochtend na de moord we daar bloemen gingen leggen, die allootjes er vlakbij er veel plezier in hadden, in z’n dood.
   Dat vergeet je nooit, die lachende gezichten terwijl de mensen in rouw waren……..

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @delamontagne

    Voor moslims gelden mensenlevens niet. Tenminste, als het niet één van hen is. Wordt er een mossel doodgeschoten door een politieagent bijvoorbeeld, dan is de wereld te klein, breken er langdurig onlusten uit, zoals autobranden, vernielingen etc., om zo de dood van ‘hun geliefde’ te wreken.
    Als het een Nederlander is, en nog homo ook, dan gaat er een gejuich op!
    Wat een vreselijk volk is het toch! En daarmee moeten wij ‘samenleven’….?

    Geliked door 3 people

 4. Johan van O zegt:

  Na lange tijd afwezig te zijn geweest op deze site is eg regs weer helemaal terug met dezelfde kinderlijke gedachten over homofilie als weleer en opnieuw weet hij zich niet in te houden. Natuurlijk, vrijheid van meningsuiting is een groot goed en geldt ook voor de auteur van dit artikel. Echter als gezegd wordt dat homofilie een keuze is, dan heb je je nooit in de materie verdiept en laat je jezelf enkel leiden door je eigen heteroseksuele gevoelens. Voor mij zegt dit ook voldoende over het overige van het betoog.

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Ach Johan het zit iets ingewikkelder in elkaar dan jij nu gelooft en uitdraagt. Er zijn inderdaad mensen die hun hormoonhuishouding is in de war en dat zijn de mensen die er niks aan kunne doen. Er zijn echter ook mensen die verhit zijn geworden op hun gelijkwaardige sexes en toekomstige partners en zo geperverteerd en gedegeneerd dat ze hem overal insteken als het een hartslag heeft. En daar is geen enkel excuus voor te bedenken. Die zijn nog erger als zwijnen. En nu doe ik de zwijnen tekort, sorry.

   Geliked door 4 people

   • A. de Koning zegt:

    Nachtkaarsje, je echte naam durf je niet te noemen wat ik bijzonder laf vind, nou je hebt het helemaal niet begrepen en haalt homofilie omlaag, de meeste homo’s zijn zo geboren en je gaat heus niet met iemand van hetzelfde geslacht naar bed als zo niet bent tenzij je het maar eens wilt proberen want die mensen zijn er jammer genoeg ook.

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ik zie het venijn dat je uitdraagt , De Koning .
    En dat onderbouwt mijn verhaal .
    En dat je dan gemakshalve maar gewoon even stelt , dat ik hier zit te liegen , getuigt van een geniepigheid die bij valse nichten schering en inslag is !

    En als iemand om een of andere reden een schuilnaam wil gebruiken , kan dat wel eens een goede reden hebben .
    Er zijn nou eenmaal beroepen , zoals de ambtenarij en het onderwijs , waar je heel erg op moet passen , want alles wat niet in hun straatje past is reden om je te lozen .

    En je doet nou net of homo’s van die dociele lieverdjes zijn , er zijn ook hele agressieve , er zijn er die heel erg te koop lopen met hun gedoe en zie die optocht van die vunzige lui op de bootjes van de gay parade in Amsterdam die je dan een week lang voorgeschoteld krijgt op tv !
    Tientallen lui die in hun blote kont met enorme opblaaspenissen neukbewegingen gaan staan te maken op een bootje ! Uren achter elkaar !

    IS DAT HET NIEUWE NORMAAL , VOOR JOU ???

    Nou , ik vind het walgelijk !

    Kijk daar eens naar , die optochten van die lui , misschien kun je het op Google wel terugvinden , bekijk het eens door een niet-roze bril en denk dan eens twee keer na voordat je mij weer ergens van beschuldigt !

    Ooit een optocht van hetero’s gezien die zich zo gedroegen ?
    Ik in zeventig jaar nog nooit !

    Like

  • Harry zegt:

   Als je , zoals ik , ooit eens bedreigd bent door een club homo’s , die je heel dreigend komen vertellen dat het normaal is om homo te zijn en “ dat dát de toekomst is “ , dan ga je toch een beetje anders tegen deze groep aankijken .
   Terwijl ik daar totaal niet mee bezig was , noch daar aanleiding toe gaf .
   Het voelde heel ongemakkelijk !

   Vind je het gek dat een normale hetero daar helemaal niet op zit te wachten ?
   Dat die vindt dat het een afwijking is ?
   Of mag je dat ook al niet meer zeggen ?
   Als je denkt dat homofilie het nieuwe normaal is , dan moet ik je teleurstellen ,
   Normalen vinden het walgelijk !
   En de uitwassen kun je regelmatig op tv en in het nieuws zien .
   Moeten wij dat maar normaal gaan vinden ?
   Ik doe niet mee !
   Het is op z’n minst een vreselijke fout van de natuur !
   En ik hoef er niet mee geconfronteerd te worden .

   Geliked door 3 people

   • Johan van O zegt:

    Dus als je je eens door een club mannen bent bedreigt is de gehele groep verwerpelijk en ga je jezelf op gelijke manier gedragen. Heel primitief, maar gelukkig vind je medestanders van onze fijne jongeren.

    De Azaan roept in A’dam west, Je zult je er thuis voelen.

    Like

   • Harry zegt:

    Nou , je hebt je duidelijk gepositioneerd , Johan van O !
    Eigenlijk zit je niet zo ver af van Gordon en zijn trawanten .
    Met de bijbehorende venijnigheid .
    En ik vind niet die hele groep verwerpelijk vanwege een bedreiging , maar die groep is nogal agressief opdringerig .
    Dát staat me niet aan !
    Niemand heeft een hekel aan Andre van Duin , of destijds Jos Brink , vanwege hun geaardheid .
    Wél aan het Gordon achtige soort homo’s !
    Ik heb er de pest aan als iemand me zijn levensvisie opdringt , of het nou refo’s zijn , moslims of homo’s !
    Homoseksualiteit is niet de nieuwe norm hoor , hou het dus achter de voordeur , net als die voorgaande afwijkingen .
    Zo is de natuur niet bedoeld , die is geënt op voortplanting , niet op afwijkingen !
    En wij zijn nog steeds een stukje natuur !

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Was ooit eens ergens een nieuwe motor aan het inbouwen in een jacht .
    Had de nodige hulp .
    Op de kade zaten een paar homo’s uitgebreid te zoenen .
    Iedereen aan boord gruwde er van .
    Mag dat ?
    Er werd het een en ander over en weer geroepen .
    Maar het ging maar door !
    Op een gegeven moment waren er een paar aan boord die aanstalten maakten om hen in het haringvliet de dumpen .
    De viespeuken renden voor hun leven , ineens was de lol om ons te terroriseren er af !
    Dus als jij homo wil wezen , doe het dan ergens waar je anderen niet tot ergernis bent ,
    Johan van O !

    En vergelijk mij nooit meer met die kutmoslims !
    Die vunzige voorman Jetten heeft geen enkele moeite met hen , IK WÉL !

    Geliked door 1 persoon

   • A. de Koning zegt:

    Harry, ik ken de homowereld heel goed en ik geloof niets van je verhaal. homo’s zijn juist zelf bang om aangevallen te worden, maar ik ken je schrijfsels wel, je hebt een hekel aan homo’s en dat etaleer je niet voor’t eerst, je liegt er weer eens op los met je verhaaltje..

    Like

   • Johan van O zegt:

    Jos Brink, Andre van Duin, dat vinden we wel leuk, maar anderen zijn walgelijk. Bijgaand filmpje van landgenoten die homofilie ook walgelijk vinden.Niet enkel op een blog, niet zomaar monteurs die die homo’s eens een lesje zouden leren. (wat zouden ze gedaan hebben als het lesbiennes waren geweest, elkaar…..) Maar willekeurige Nederlandrs in A’dam.
    https://www.geenstijl.nl/5153593/boze-homo-schrijft-boze-brief-aan-gs-saharazand/#more

    Like

  • Lekke Fietsband zegt:

   @Johan van O:
   Dit artikel gaat voornamelijk over een bepaald persoon in de politiek.
   Ten eerste is die gast van de vreemde demonen666 club die stond voor democratie, maar ondertussen ff snel het referendum heeft afgeschaft en verder alles wat normaal was tot abnormaal heeft verklaard en ook andersom. Deze persoon is niets anders dan een gigantische rel-pis-nicht van het ergste soort.

   Geliked door 2 people

   • Johan van O zegt:

    Ik kan je vinden dat de D666 demonenclub tot het uiterste bestreden moet worden. Laat daar geen misverstand over zijn. Dat publieke figuren daarbij op de hak mag worden genomen idem, dat je zijn gedrag als rel-pis-nicht bestempel, zelfs daar heb ik nog geen moeite mee, maar een hele groep homoseksuele mannen en vrouwen wegzetten als vies en vuil en maatschappelijk verwerpelijk gaat mij te ver en daarmee wordt de boodschap eerder verzwakt dan versterkt.
    De auteur zal heimelijk wellicht ook seksuele dromen hebben die voor anderen als pervers overkomen en die dromen mag hij wat mij betreft ook hebben, sterker hij mag op zoek gaan naar mogelijkheden zolang hij daarbij anderen niet tegen hun wil dwingt tot handelen.

    Like

 5. Harry zegt:

  “ Zwarten hebben ontegenzeggelijk zekere talenten . Ze kunnen goed hardlopen “ .

  Tja geen kunst !
  Als ze niet zo hard zouden lopen , zouden ze niet aan de politie ontsnapt kunnen zijn .
  Als je te langzaam bent eindig je in de nor , kun je harder lopen dan zij , mag je aan de marathon meedoen .
  Hier is sprake van een natuurlijke selectie .

  Dat is dus helemaal geen verdienste !

  Geliked door 1 persoon

 6. jantjeuitnl zegt:

  Hoe meer moslims hoe meer homohaat, haat in het algemeen.
  Politici bedrijven geen politiek meer, maar zijn alleen maar bezig met “hoe haal ik stemmen binnen”.

  Geliked door 2 people

  • Sinyo zegt:

   Een kennis, die werkzaam was bij de olieschelp en uitgezonden naar het midden-oosten, vertelde mij vooral daarginds op je eigen jonge zoontjes te passen, omdat er gevaar dreigde, dat plaatselijke manspersonen zich aan die jongetjes zouden kunnen vergrijpen.

   Like

   • hannah zegt:

    wegens gebrek aan vrouwen … dit komt ook veel voor in Afghanistan waar jonge knaapjes in meisjeskleren gestoken worden … en vooral door de krijgsheren worden misbruikt …

    Like

 7. A. de Koning zegt:

  “eg regs”, laat iedereen zijn eigen leven leiden want je beledigt ook graag homo’s en dat moeten we dan maar normaal vinden. Ik moet niets van Rob Jetten hebben maar als hij het heeft dat hij stinkhomo werd genoemd dan zegt u “of wil hij soms zeggen dat we het hier over iets welriekends hebben” , Nou dan laat u merken met wat voor soort figuur we te maken hebben.

  Like

 8. Julia zegt:

  Een ieder is zoals hij of zij is. Alleen dagen heel veel homo’s velen in de samenleving uit door te blijven provoceren. Waarom een gay pride of gay flag? Jetten is het proto type van een homo die alleen maar in de belangstelling wil staan. Laat hem niet zeuren of geef hem hier geen podium voor over zijn dreig en haat berichten (wat uiteraard niet goed te praten is) terwijl hij het blijkbaar heel normaal vindt en er nimmer een mening over heeft gegeven hoe o.a. Wilders en vele andere Nederlanders bestookt worden met dergelijke shit. Ook hoor je hem zelden over de misbruik en verkrachtingen van vrouwen waar vooral zijn geliefkoosde Moslim nieuwkomers zich schuldig aan hebben gemaakt en tot op heden nog aan maken. Hier hoor je door Jetten of de rest van de politiek weinig van en in de media wordt hier ook weinig over gepubliceerd. Jette is een zielige, hypocriete drammende trekpop van een zeer ondemocratisch D66 een partij dat mijns inziens geen enkele toegevoegde waarde meer heeft voor de Nederlandse samenleving. Dus gewoon geen aandacht meer geven en keihard afrekenen bij de komende verkiezingen. Dan is de Nederlandse samenleving vanzelf verlost van die hypocriete zielenpoot.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Misschien eens een tip voor die jankende Jette. Ga eens verhaal en opheldering vragen bij Grapperhaus waarom pedo handboeken niet verboden kunnen worden en waarom mensen met een andere vaak terechte mening direct van social media kunnen worden verwijderd maar smerige pedofielen al jaren via o.a. social media ongestoord door kunnen gaan? Dit is een punt dat eens flink aan de kaak gesteld dient te worden o.a. ook door Jette en de media. Ik heb geen enkele medelijden met volwassen mensen die zitten te janken over haatmailtjes o.i.d. Zij zijn volwassen genoeg om het naast zich neer te leggen of er wat aan te doen maar weerloze kinderen kunnen zich niet verdedigen en hebben zowel van de samenleving als de politiek bescherming nodig en pedofilie dient keihard te worden aangepakt en handboeken dienen direct verbrand te worden en het bezit er van zwaar worden afgestraft. Een ieder hetero of homo heeft recht op haar of zijn leven zoals hij of zij dit goed acht dus kap eens met die eeuwige durende publicaties en gejank op tv over homofobie en dergelijke en kom op voor de rechten van elk mens.

  Like

 10. karton zegt:

  Deze “man”, Jetten dus, was gisteravond wéér op tv om te vertellen hoe erg hij wordt uitgescholden op twitter. Deze figuur is een levensgevaarlijk sujet, dat álle kanten op piept maar de juiste richting nog niet kan vinden, óók de mensen die met hem spraken konden dat kenelijk niet. Zij vroegen hem bijv. niet eens : “Waar denk je dat die beledigingen vandaan komen ?”
  En Jetten……….hij lulde maar door en door en door !! Verschrikkelijke figuur !!
  Haalt zelf een horde islamitische smeerlappen binnen en als díé hem vervolgens gaan uitschelden
  (niet fraai natuurlijk !) gaat de homo zitten jankepieten op tv.
  Waardeloze prul, die Jetten. Laat hem maar z.s.m. vlieglessen nemen !!!!

  Like

 11. roheline1 zegt:

  Je aars is een uitgang, geen ingang………

  Like

 12. P. Puk zegt:

  Het is een slechte vogel die z’n eigen nest bevuilt.

  Like

 13. A. de Koning zegt:

  Ik zie wel dat u er niet veel van begrepen heeft, u denkt dat elke homo hetzelfde is, nou dat is beslist niet zo maar u zult altijd dezelfde mening houden dus u zult er nooit iets van begrijpen.

  Like

  • Republikein zegt:

   Wellicht, maar idg ging het om een poot met nare eigenschappen.

   Geliked door 1 persoon

   • A. de Koning zegt:

    Dat u het woord “poot” gebruikt zegt al voldoende over wat voor figuur u bent, ordinair en beledigend en dat tekent u.

    Like

   • Republikein zegt:

    Dat is nou net de nuance, en ben ik ordinair?
    U snapt er geen hol van.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik wil niet belerend overkomen, maar “poot” in NL-vulgaire betekend dus Homo.
    Wat de meeste mensen niet weten is dat ’t van het Frans afkomstig is.
    Mon pote ( uitspreek als in NL …poot ) betekend gewoon “mijn vriend”.
    En alle homo’s zijn inderdaad niet ’t zelfde en voor velen hoeft dat urdinaire Gay gedoe eenmaal s’jaars
    in A’dam echt niet.
    Maar alles ging erom dat Jesses noooit is=lam aangeeft als homo-hatend, dat en omdat hijzelf “h” is, maakt ’t erger…………

    Like

   • Republikein zegt:

    Heb geen moeite met poten, wel met broodpoten.

    Like

 14. A d zegt:

  Een hele grote land vernietergerer vuile klimaat gestoorde gek vies mannetje op ruimen die kontebonker landverrader ramp debiel

  Like

  • A. de Koning zegt:

   Wie A d is zou ik niet weten, het zegt mij niets maar de mening is een beetje raadselachtig en het verhaaltje is weer zo onduidelijk, gewoon een domme figuur die graag wil schelden dus. gewoon negeren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s