Nieuw Nederland

Screenshot_361

(Door: “bozeoudeman”)

“Iemand met een eigen bedrijf moet ontelbare voorschriften in acht nemen, moskeeën: vrij van hygiënevoorschriften?” Ik lees dit en denk daar het volgende van. Niks nieuws onder het Nederlandse waterzonnetje, dit is al vanaf de jaren zeventig zo. Een voorbeeld uit die oude tijd. Als je als ondernemer een winkeltje wilde beginnen, moest je heel wat papieren hebben, waaronder een Middenstandsdiploma, zonder dat geen winkeltje!

Ook mocht een slager bijvoorbeeld zeker geen schoenen of kranten of sigaretten verkopen naast vlees. Op zich wel begrijpelijk, maar….  U voelt de adder al aankomen: dat gold toen enkel voor Nederlanders van Nederlandse afkomst, alle ‘nieuwe’ Nederlanders, met name toen bijvoorbeeld Turken, hadden geen Middenstandsdiploma nodig om in hun islamistische slagerij bijvoorbeeld dus wel ook schoenen, kranten en sigaretten te verkopen naast vlees.

U begrijpt het, dit was om allochtonen positief te discrimineren en hen een steuntje in de rug te geven door Nederlanders dus negatief te discrimineren om de allochtone ondernemer wat meer steun en vrijheid in het ondernemerschap te gunnen. En dit is daarna, met dank aan de idiote linkse landverraderspartijen van dwazen, leeghoofden en slaafse volgers enkel verder en verder toegenomen en doorgeschoten.

Dus niets vreemds aan het feit dat met name nieuwe islamitische Nederlanders zich ver verheven voelen boven die ouderwetse kaaskop Nederlanders dankzij kaaskop politici die toen al over elkaar buitelden en nog steeds buitelen om toch maar niet etnisch te profileren, behalve als het om die positieve discriminatie gaat.

Kaaskop Nederlanders, koop alvast een zwempak en spring maar uit eigen vrije wil in de Noordzee! Duurt niet lang meer voordat Kuzu en de zijnen u zullen dwingen, zoals Kuzu al eens voorstelde als het nieuwe asociale Nederland van socialisten en allochtonen u niet bevalt!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuw Nederland

 1. Giny zegt:

  Helemaal waar, ik heb ook mijn middenstandsdiploma moeten halen en ook mijn vakdiploma. Als je kon aantonen dat je bezig was met je vakdiploma mocht je tijdelijk op een andere naam van start gaan, was voor een half jaar geldig!

  Like

 2. Bas zegt:

  De Commissie gelijke behandeling (CGB) was een door de Nederlandse overheid ingestelde commissie die zich bezighield met het bevorderen van gelijke behandeling en de bestrijding van discriminatie. De commissie was ingesteld op grond van de Algemene wet gelijke behandeling uit 1994. De commissie bestond altijd uit 9 leden, maar kon in samenstelling variëren.[1] Uitspraken van de CGB waren niet bindend. Wel kon met een uitspraak van de CGB een uitspraak van een rechter worden gevraagd, waarbij deze laatste het oordeel van de CGB zal meewegen. Met de inwerkingtreding van de Wet College voor de rechten van de mens werd op 2 oktober 2012 het College voor de Rechten van de Mens gevormd. De Commissie gelijke behandeling ging hierin op, en hield daardoor op als zodanig te bestaan.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ooit zei een normaal politicus iets over een krokodil die gevoerd wordt. Zolang de krokodil nog klein is eet hij uit je hand tot de dag onherroepelijk komt dat hij groot genoeg is en dan eet hij ook je hand op, je arm en tot slot verdwijn je helemaal in zijn nooit te stillen bek.

  De krokodil is als de islam. Uren dagen stil liggen in het water en plotseling hap. Die nu de iftars bezoeken wanen zich veilig doordat ze tijdelijk toegelaten worden in het hol van de krokodil maar de dag komt dat zij als eersten verorberd zullen worden.

  Laat je de islam binnen in je land zal vrede nooit meer je deel zijn.

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Bizar
  https://tpo.nl/2020/05/19/fnv-waarschuwt-veel-zorgmedewerkers-werken-nog-steeds-onbeschermd/

  FNV waarschuwt: veel zorgmedewerkers werken nog steeds onbeschermd
  Grootste tekorten in verpleeghuizen en thuiszorg

  Veel zorgmedewerkers moeten nog altijd werken zonder persoonlijke beschermingsmiddelen als mondmaskers, veiligheidsbrillen en schorten. Vakbond FNV Zorg & Welzijn constateert uit een eigen peiling onder 1357 zorgmedewerkers dat het gebrek aan beschermingsmiddelen het grootst is in verpleeghuizen en in de thuiszorg, waar 60 procent bescherming zegt te missen.

  Like

 5. jack black zegt:

  Hier in Duitsland zijn al meer dan 100 gevallen van dönervleestransporten uit
  het verkeer getrokken met stinkend verrot vlees !
  Wie will van deze geitenneukers nog wat te vreten kopen ?

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De schoonmaakbranche heeft tegenwoordig schoonmakers in loondienst die zelfs geen sociale hygiënecursus hebben gevolgd, hetzelfde doekje voor toiletbril en toetsenbord…….brrrrr!
  Maar de handreiking gaat gelukkig steeds verder, bedrijven zijn verplicht om een multicultureel personeelsbestand op te bouwen, ook al gaan de prestaties en het functioneren van het bedrijf er niet op vooruit, en zijn de klanten de dupe, de regering beslist hoe wij ons bedrijf moeten runnen, en met wie……..
  Kijk om u heen, de KLM-topmannen leveren hun salaris en bonussen in, KLM ontslaat personeel maar Air France heeft mensen tekort, bij Tata Steel staan er binnenkort duizenden banen op de tocht nu de topman is ontslagen, de zware industrie is de gebeten hond van de linkse Pays-bah,…dat de middenstand daarvan afhankelijk is heeft men gemakshalve maar even buiten beschouwing gelaten,……de armoede en werkloosheid zullen ongekend hoog worden onder dit kabinet,……alles afbreken ter meerdere eer en glorie van de EU, en nobody gives a flying f#ck.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Toiletbril is nog een ding (als iedereen elke dag onder de douche zou gaan) Wat dacht je van vloermopper rondom de w.c. en de w.c.schrobber, daarna over de w.c. bril laten gaan! Ik ben zelf wel eerder op het werk gekomen en heb hun betrapt terwijl de deur van de w.c. openstond en ze
   met één doekje overal overheen gingen, heb het een tijdje op een afstand geobserveerd, ze zagen mij niet eens. Zulk saai werk, niet bij nadenken, en alles met hetzelfde doekje. Toen ik besloot er wat van te zeggen, dat ik dat vies vond met de vloer mopper de w.c. bril te doen en dat wij daar dan
   op moeten zitten, werd er wat schaapachtig euch geantwoord, was een chinese jonge man, de rest was niet beter. Ik zei wat als jij daarop die w.c. bril moet gaan zitten, maar hij was al aan het weglopen, en weigerde mij te antwoorden. Ook niet de indruk dat er schaamte was. Van
   inlevingsvermogen in een ander persoon al helemaal niet. Of op zijn minst bij handelen jezelf verplaatsen in de situatie. Met dat donkere en ook slavische mensen die van aziatisch afkomst zijn kun je dat allemaal vergeten. … en Valt dus ook niet mee te praten, net als alle slavische/communistisch linksmensen.
   Kijk net een film over zuid afrika moordkampen voor de nederlanders door de britten, die ook een slavisch romanisch volk is met kleine mannen. Het echte europese volk genaamd friezen en franken en ook germanen in duitsland, moeten uitgemoord worden, met platbombarderen steden en uitmoorden in koude winter in rusland door slavische turkse Hitler. Omdat wij een rechtschapen
   volk zijn en mooi van uiterlijk zijn. Zij vinden dat slecht voor hun zelfvertrouwen om door mooie mensen omringd te worden, dan zijn zij lelijk. In plaats van te denken wat je daarvoor terug krijgt, zoals moordzucht turken en manana mentaliteit en lelijkere mensen, als je graag een lelijke mensen maatschappij wilt!

   Like

 7. Dit keer ben ik het roerend eens met ‘bozeoudeman’ en als ik me niet vergis is die idioterie begonnen in de Haagsche Schilderswijk.
  De straat waar ik destijds woonde kende nog allerhande ambachtelijke winkels waaronder een slagerij, de zoon des huizes wilde in de voetsporen van zijn vader treden en was na zijn middelbare school naar de slagersvakschool gegaan. Leuk joch die volop meewerkte in de zaak van pa.
  Hij vertelde weleens wat over zijn opleiding en daaruit bleek dat zijn opleiding behoorlijk breed was.
  Mensen die dat haalden waren potentiële vakmensen.
  Enige jaren later werd een voormalige Keurslagerij op de Hoefkade overgenomen door een Turk met een beperkte Nederlandse vocabulaire, zo had hij op zeker moment een reclame op een bord staan; Halve Schaap ….. gulden.
  Daar bleef het echter niet bij, hij ging ook groenten verkopen en zo kon je zien dat de uien naast het vlees stonden.
  Mede dankzij mijn voormalige buurjongen wist ik dat dit volledig uit den boze was.
  Niet op de Hoefkade, daar kan dat allemaal.
  De nieuwste handel waar onze allochtone bevolking heeft gestort is de kappersbranche, zonder enige studie kun je zo’n zaak beginnen en tegen absurd lage prijzen mensen hun haar verzieken.
  (vandaar ook de vele opgeschoren koppies, als je niet kunt knippen kun je altijd nog een tondeuse nemen)
  Er schijnt in de Weimarstraat een deel te zitten waar acht kappers zijn gevestigd binnen een straal van 150 meter.

  Like

  • bozeoudeman zegt:

   Een kapper nodig? Zoek er eentje uit!

   Weimar Kapsalon
   4,4 (79) • Kapper
   Weimarstraat 368 A
   070 785 7372
   Tijdelijk gesloten

   Kapsalon Karizma
   4,7 (49) • Kapper
   Weimarstraat 133
   06 51709601
   Gesloten ⋅ Opent op wo om 10:00

   Baygül Hairstyling
   4,8 (33) • Kapper
   Weimarstraat 26
   070 427 1716
   Gesloten ⋅ Opent op wo om 09:00

   Kapper Christine Den Haag
   4,3 (7) • Kapper
   Weimarstraat 42A
   06 22838022
   Tijdelijk gesloten

   “The Chair” Kapsalon
   4,9 (86) • Kapper
   Weimarstraat 347-A
   070 362 2043
   Gesloten ⋅ Opent op wo om 09:00

   Art Kapsalon & Beautysalon
   5,0 (53) • Kapper
   Weimarstraat 350
   070 887 7717
   Gesloten ⋅ Opent op wo om 09:00

   Headz For Hair
   4,8 (26) • Kapper
   Weimarstraat 48A
   070 360 6055
   Gesloten ⋅ Opent op wo om 10:00

   Kapsalon Al Safir
   4,8 (8) • Kapper
   Weimarstraat 293
   06 83983460
   Gesloten ⋅ Opent op wo om 10:00

   Vanessa Swillens Haarstylist
   Geen reviews • Kapper
   Weimarstraat 48A
   06 25083444
   Tijdelijk gesloten

   Beauty Salon Amore
   4,3 (25) • Kapper
   Weimarstraat 117
   070 785 6155
   Tijdelijk gesloten

   Living Colors
   4,3 (3) • Kapper
   Weimarstraat 322
   070 364 3876
   Tijdelijk gesloten

   hugo\christiaan kappers
   Geen reviews • Kapper
   Weimarstraat 42A
   070 364 5842
   Tijdelijk gesloten

   Geliked door 1 persoon

 8. malsion zegt:

  @bozeoudeman
  Is dit wellicht iets om toe te voegen aan de enquete die door MEER DEMOCRATIE wordt aangevraagd?

  Like

 9. Julia zegt:

  Al die commissies is één grote corrupte bende vooral als zij door de Overheid zijn samengesteld. Het nieuwe normaal houdt in dat alle kleine MKB-ers moeten verdwijnen en de totale macht van bedrijven in handen van de multinationals komt. Alleen in multie culturele wijken zal de Islam nog haar kleine bedrijfjes mogen voeren. Democratie in Nederland bestaat niet meer de Overheid en kapitalisten regeren en stellen hun eigen regels. Stuur uw stembiljet straks maar retour afzender omdat er van democratische verkiezingen is geen sprake meer is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s