STOP HET FARMACEUTISCH BANDITISME EN KRAAK DE TORENHOGE PRIJZEN VOOR MEDICIJNEN!

Screenshot (29)

De farmaceutische industrie op zich is één groot complot tegen de mensheid!

(Door: “Balkanske priče”)

De farmaceutische industrie heeft als doel winst te maken. Daaraan is alles ondergeschikt. Het gaat allemaal om geld, veel GELD. Jean-François is 27 jaar. Hij heeft CTX, een zeldzame hersenziekte. Zonder behandeling leidt de ziekte tot dementie en verlamming, en uiteindelijk de dood. Het Italiaans farmaceutisch bedrijf Leadiant heeft het monopolie voor de behandeling binnengehaald. En meteen verhoogden het de prijs van € 38,- naar € 12.500,- per maand. Onbetaalbaar voor Jean-François en zijn ouders, dus nu zit hij al bijna twee maanden zonder medicatie.

Marijn Dekkers, de Nederlandse topman van farmaceutisch concern Bayer, heeft op een conferentie gesteld dat een nieuw middel tegen kanker alleen bedoeld is voor mensen die het kunnen betalen: ‘We maken kankermedicijn alleen voor de rijken’. Bayer heeft ook meegeholpen in de Tweede Wereldoorlog aan de ontwikkeling van Zyclon B, het gas waarmee de Joden vermoord zijn. Het bedrijf werkte ook mee aan onmenselijke experimenten op levende Joden in concentratiekampen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op STOP HET FARMACEUTISCH BANDITISME EN KRAAK DE TORENHOGE PRIJZEN VOOR MEDICIJNEN!

 1. Tineke zegt:

  Die Ab Osterhaus is van origine veearts,zo behandelt hij ons ook !

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tineke

   Die man hoort niet in allerlei TV-programma’s mee te praten als het gaat om zaken zoals het corona-virus en de bestrijding daarvan. En het past al helemáál niet om kritiek te hebben op de huisarts die met een ‘verboden’ medicijn 10 mensen heeft genezen.

   Ik heb alleen maar respect voor dr. Elens..

   Geliked door 2 people

   • tineke zegt:

    Ik begrijp ook niet waarom ze op zijn visie afgaan.
    Hij is al een paar keer veroordeeld voor belangenverstrengeling,en die Jaap van Dissel staat op de zwarte lijst en dat moet onze regering adviseren.
    O,wat haat ik die corrupte bende !
    Ik haat ook al die lui die alles maar voor zoete koek slikken.
    Vroeger vertrouwde ik iedereen en dacht dat iedereen handelde vanuit de beste intenties.
    Dat is nu wel anders !
    Het zijn niet anders dan satanische machtswellustelingen !

    Like

  • Nemesis zegt:

   Als die Oosterhaus mijn dieren zo behandeld zuo hebben, had ie al een riek in zijn ballen gekregen en was met hoge boog eruit gevlogen,

   Geliked door 1 persoon

 2. Nemesis zegt:

  Dan ben ik eens benieuwd of het zieken fonds mijn 2 maandelijkse bestralingskuur gaat betlane met daarna dei anti hormoon kuur. We zullen het dus zien.

  Geliked door 1 persoon

 3. heksenhiel zegt:

  Alle APOTHEKEN ook zijn boeven en zakkenrollers. 3 weken terug vrije medicatie 30 stuks voor € 5,30 en nu ineens € 6,00. Ze lijken AH wel en blijven de prijzen gewoon verhogen in naam van CORONA, want veel bedrijven blijven ook maar verhogen zoals ze ook weer de Woningbouw verenigingen weer een gigantische verhoging hebben toegestaan van het gigantische percentage van 5,1 % maar daar spint de regering natuurlijk ook garen bij want er komt weer meer belasting binnen, snapt u !!! Het is vetzak/broekzak het tuig daar het al het zoveelste jaar is dat de huren gigantisch stijgen en onbetaalbaar worden of het al zijn. WIE STOPT DIT ???? Vroeger was het zo dat je uiterlijk 35% kwijt was aan je huur en is nu al 70%. ECHT SCHANDALIG. Verder zie je ook ineens dat de vrije huurzone geminimaliseerd wordt in het verhogen van de prijs terwijl deze mensen inde meeste gevallen veel meer verdienen. De wereld op zijn kop, belachelijk. Groeten.

  Like

 4. heksenhiel zegt:

  IK HEB NIET GEZEGD AFWACHTING MODERATIE. WAAR BLIJFT MIJN GEWOON NORMALE REACTIE. WAAROM DUURT DIT ZO LANG ??????

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Omdat ik GVD ook ondertussen nog aan het thuiswerken ben!! Doe niet zo ongeduldig man, drammer!

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Wat een onnozele klojo’s lopen er toch rond !
   Die denken dat een particuliere blogmaster bij HEN in dienst is en maar heeft te doen wat zij willen , á la minute !
   Snap je dat heksenpiel ?

   Wie denk je dan dat je bent , dat jouw verzinsels hier acuut geplaatst moeten worden ?

   Als jij nou het ( niet geringe ) salaris van onze blogmaster betaalt , kun je eisen stellen , maar dat zal wel niet !
   Wat is er mis met je dat je dat niet uit jezelf kunt begrijpen ?
   We hebben hier in het verleden wel enige dames gehad , die het gewoon niet snapten .
   Ik heb zo’n werkster , die zo gruwelijk stom is , dat zelfs na drie keer uitleggen het kwartje niet valt !
   Ben jij ook zo’n vrouw , of gewoon een heel stomme vent ?

   Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Ik heb gewerkt in het fundamenteel onderzoek.
  We waren op zoek naar effectieve, neveneffectvrije en goedkope stoffen. Vooral tegen de zogenaamde beschavingsziekten, zoals hoge bloeddruk of de ziekte van Parkinson. Ik kan alleen maar zeggen dat we goede resultaten hadden.
  Dat was twintig jaar geleden. Geen van deze stoffen is ooit onderworpen aan den toelaatingsprocedure. En zonder deze procedure zijn er gigantische aansprakelijkheidsrisico’s, zodat individuen met hun ontdekkingen al bij deze barrière falen. De moeilijkheden die de collega Elens had met zijn combinatietherapie laten zien hoe dun het ijs is.

  Geliked door 2 people

 6. M. zegt:

  Het gaat in de laatste plaats om de gezondheid van mensen, het ziek maken en houden van mensen levert miljarden op en het hooghouden van de prijzen van de medicatie laat goed zien dat ze geen donder om mensen geven.
  Gelukkig hebben de mensen het volste vertrouwen in de pillen maffia en de ongezondheidszorg. Met 10 miljoen chronisch zieke mensen die maar niet beter worden van al die medicijnen en behandelingen en miljoenen mensen met kanker die financieel nog even leeg getrokken worden voordat ze van het toneel af gaan ziet iedereen wel dat men zich suf geneest.
  Omdat de zon goed voor u is raden ze u af om in de zon te gaan en goed te smeren met zon blokkers zodat u het vitamine D gebrek niet mist.
  Daar kan u nog leuk wat ziektes van krijgen en dat willen ze u niet ontnemen.
  Mondkapjes maken de mensen ziek en ook dat willen ze u niet ontnemen en gelukkig werkt iedereen braaf mee om zichzelf ongezond te maken zonder zich ook maar ergens in te verdiepen want in leugenaars waardoor ze altijd al voorgelogen zijn blijkt men het volste vertrouwen te hebben.
  De hoge sterftecijfers van mensen die elk jaar zijn bezweken aan de medicatie daar ligt men geen moment wakker van men ligt meer wakker van natuurlijke geneesmiddelen die de mens werkelijk genezen omdat men niet wil dat u als gezond mens zich een vreemde eend in de bijt gaat voelen in een land met 16 miljoen zieke mensen.
  Zo menselijk zijn ze gewoon en op uw tv vertellen ze u dat alles wat slecht voor u is goed voor u is, dus u ziet, er is niets aan de hand en u bent gelukkiger dan ooit in uw gave land.
  In een land waar men de gevangene vrij laat vanwege corona en de bejaarden als gevangenen achter hekken plaats weet iedereen dat ze het beste met u voor hebben, toch ?

  Geliked door 2 people

 7. Johan zegt:

  Als medicijn-onderzoek door de overheid gedaan zou worden, zou dat op een ramp uitdraaien.
  Overal, waar de overheid op de stoel van de ondernemer is gaan zitten, is het fout gegaan.
  Echter, de huidige situatie met een machtige geneesmiddelen-industrie is ook niet ideaal, maar je mag hopen, dat men betere keuzes maakt.
  Kijk naar het productiesysteem indertijd in de Sovjet Unie. Willen we dat soms in de gezondheidszorg ? Dat zou een nachtmerrie worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  ….en in iedere injectiespuit een rfid chip zodat men overal gevolgd kan worden
  Kijk en huiver

  Geliked door 1 persoon

  • tineke zegt:

   Dat is natuurlijk de hele opzet van die vaccinatie.

   Geliked door 1 persoon

   • heksenhiel zegt:

    Mag de OVERHEID NOOIT DOEN, daar DE WET OP DE PRIVACY boven alles gaat en zij zich daar OOK aan moeten houden. 1 ze hebben hem gemaakt (Ja voor hun eigen gemak) dat zie je je en 2 ze mogen NOOIT zonder jouw toestemming zomaar een chip inspuiten . Zou een mooi verhaal worden want dan onderneem ik gelijk actie en hebben een groot probleem . neem dat van mij aan !!!! Groeten

    Like

  • Piet Snot zegt:

   In heel veel kleding zit al zo’n RFID label in.
   Een hard stukje stof ergens in je kleding, soms zelfs aan de binnenkant.
   Ik controleer kleding daarop en knip ze er uit.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Piet Snot op 20 mei om 22:20

    Dit wist ik niet en ik schrik er van! Komt dit soms voor in kleding wat in China is gemaakt?
    Hoe ben jij er trouwens achter gekomen dat dit label in kleding zit, en is dit dan niet strafbaar? Jij weet van het bestaan, maar jij bent toch niet de enige in Nederland die dit weet?
    Een vervelende situatie en sinds wanneer zit dat spul in onze kleding? Dan heb ik nogal wat na te kijken. Ik hoop dan wel dat het altijd te verwijderen is, en dat er geen gaten in de kleding vallen.
    Bedankt dat je dit met ons wilde delen! Ik denk dat maar weinigen dit weten.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Dat zit er al weer een tijdje in verwerkt, het heeft wel eens op internet gestaan, maar waarschijnlijk weer door de meeste vergeten.
    Ik voelde harde stukjes stof in mijn kleding en ben gaan kijken wat dat was.
    Een soort van opgerolde antenne zit er op gedrukt, zo ziet het er ook uit.
    Kan overal in zitten, binnenzakken, voering, enz. In een jas komt het vaker voor.
    Zoek maar naar harde stukjes stof, haal het er maar met een schaar uit en bekijk het maar eens hoe dat er uit ziet.
    Dit is wel aangebracht om je te kunnen volgen en niet om dieven in de winkel tegen te houden.
    Laat maar weten of je wat gevonden heb, ik weet zeker dat je wat gaat vinden.

    https://nl.qwe.wiki/wiki/Radio-frequency_identification

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Zo kunnen ze er uit zien. Dit is terug wat ik vind in kleding.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Radio-frequency_identification

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s