“Psychisch ziek”: Syriër steekt 15 auto´s in brand. Meerdere honderdduizenden euro´s schade. Waarschijnlijk ontoerekeningsvatbaar

Screenshot_7

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De diagnose “psychische ziekte” bij mes-aanvallen, kamers in asielzoekerscentra in de fik steken, auto´s in elkaar trimmen, auto´s in brand steken enz. enz. door “beschermingzoekers” neemt opvallend toe. De gepropageerde geschoolde arbeidskrachten zijn nu steeds meer gevallen voor de zielenknijper of tegelijk voor de permanente onderbrenging in een gesloten inrichting geworden.

politikstube

Ook een Syrische pyromaan, die in de periode van 26-11 tot 03-13-2019 in Pforzheim, Neuenbürg, Remchingen-Singen en Kämpfelbach-Ersingen 15 auto´s in brand gestoken had en daardoor mede delen van gebouwen had beschadigd en daardoor een schade aanrichtte van meerdere honderdduizenden euro´s, lijdt blijkbaar aan een psychose. Na zijn arrestatie werd de “verwarde man” direct naar een psychiatrische instelling gebracht en daar bevindt hij zich nog steeds. Voor zijn delicten op het tijdstip van de daad kan hij mogelijk niet ter verantwoording worden geroepen. In plaats van gevangenis nu psychiatrie. Ik ook de simpelste oplossing, geen grote aandacht vanwege een proces en geen veroordeling wegens brandstichting.

De “Pforzheimer Kurier” bericht:

Het openbaar ministerie in Pforzheim heeft bij de verantwoordelijke elders gevestigde strafkamer bij de arrondissementsrechtbank Karlsruhe een verzoekschrift ingediend. Op dit moment zou men er van uitgaan dat de ontoerekeningsvatbaarheid van de man op het tijdstip van de daad niet uitgesloten kan worden, verklaart officier van justitie Bernhard Ebinger, zodat hij een verzoekschrift in plaats van een aanklacht naar de arrondissementsrechtbank heeft gestuurd.

Wanneer deze aanname bevestigd wordt en de rechtbank eveneens tot de inschatting komt dat de 25-jarige niet toerekeningsvatbaar is, zou hij voor zijn handelingen strafrechtelijk niet verantwoordelijk gemaakt kunnen worden. In plaats van veroordeling tot een vrijheidsstraf zou dan echter de onderbrenging in een psychiatrische kliniek in aanmerking komen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op “Psychisch ziek”: Syriër steekt 15 auto´s in brand. Meerdere honderdduizenden euro´s schade. Waarschijnlijk ontoerekeningsvatbaar

 1. Cathja zegt:

  Maak de totale schade maar op; niet alleen wat de waarde van de uitgebrande auto’s betreft, maar ook de opname in een psychiatrische instelling, misschien voor langere tijd?
  Wat zijn ze toch waardevol. “Waardevoller dan goud”, zo zei Martin Schulz dit ooit eens.
  Eigenlijk zouden ze die ook in een instelling moeten opsluiten. Het is toch verschrikkelijk wat er keer op keer gebeurt?

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Dit zijn helaas speldeprikjes,de echte pleuris moet nog uitbreken.Het is volgens de koran/islam voor iedere moslim verplicht om de ongelovige te terroriseren en af te slachten.Vele moslims zijn het product van inteelt,neef/nicht huwelijken daarom zijn ze zo agressief en geweldadig in combinatie met het islamgif.Waarom denk je dat ze in de islamitische landen dictators hebben,om dit geweldadig volk onder de duim te houden.

   Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Makkelijk afgedaan, na een paar maanden lopen ze weer vrij op straat tot ze de volgen ellende uithalen. Ondertussen kosten ze de maatschappij klauwen met geld.
  Als je een regering met hersens gehad zou hebben dan waren ze met het eerste vliegtuig retour land van herkomst gestuurd, nu blijft de ellende maar door etteren.
  En zo lopen er honderden rond, ook in Nederland !

  Like

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Gaat niet gebeuren,tussen 1973 en 1975 hebben de olierijke islamitische landen de oliekraan naar europa dichtgedraaid.Ze hebben toen europa gechanteerd,islamisering in ruil voor olie.Deze resolutie is aangenomen door de raad van europa en heet de resolutie van straatsburg getekend in 1975.

   Geliked door 3 people

   • Bob Koster zegt:

    Klopt helemaal. Nederland had toen autoloze zondagen (rolschaatsen op de snelweg, heerlijk) en het volk morde. Nu kunnen Nederlanders veel hebben, maar kom je aan hun auto dan breekt er een bloedige revolutie uit. De regering had twee alternatieven:
    1. Olie van elders betrekken, zoals Noorwegen en Rusland.
    2. Elektrisch gaan rijden. Op stroom uit kolen, gas, kernsplitsing, zon/wind/water, osmose, geothermie, alles is beter dan Arabische olie.
    Onder druk van Shell en Oranje en de dreigende volksopstand koos de regering voor islamisering. Geen enkele automobilist die protesteerde.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Dat is hoogverraad = doodstraf

    Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ook in Frankrijk worden de “verwarde”-“jongeren” steeds JONGER……….
  / * / *
  Cappelle-la-Grande ( 59) Noord-Fr: een jonge vrouw van 18 wordt vlak bij haar hart gestoken door een jonger………..door een jongetje van 8 jaar.
  Wordt gearresteerd, ’t jongetje.
  Afgelopen maandag rond kwart over 5 s’middags krijgt de jongedame een messteek in haar borst.
  Volgens info werd ‘T JONGETJE beschreven als “lijdende aan gedragsproblemen”

  La Voix Du Nord
  https://www.lavoixdunord.fr/754323/article/2020-05-18/cappelle-la-grande-un-enfant-de-huit-poignarde-une-jeune-fille?_ga=2.103320777.872429005.1589897726-605111900.1589897726

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Koddebeier en @delamontagne. Wacht maar even totdat de helingsproces van COVID-19 in West Europa zal beginnen. Miljoenen jongeren en jong volwassenen zouden hun baan verliezen en zonder geld komen te zitten. Zij zouden (te)veel tijd hebben om na te denken en veel boosheid accumuleren. Plotsklaps ook onder hen zouden veel ‘veerwaardemannen’ ontstaan. Knullen die politici met een multicultureel gedachtegoed, of te ‘groene hart’ zouden lastig vallen, AZC’s, wagens geparkeerd voor de moskeeën in brand steken en ‘asielzoekers’ uit veilige en minder veilige landen op straat halfdood zouden meppen. Zij zouden niets hebben te verliezen dat zij niet hadden verloren. In de gevangenis hoeven ze geen huur te betalen, zij zouden kunnen sporten en genieten van 3 maaltijden per dag.

   Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Zoals die gek in Amsterdam, ook al een Syriër.
  Zal wel voor de rest van z’n leven op kosten van de belasingbetaler verder kunnen vegeteren………
  Waarom moeten de psychisch gestoorden uit al die moslimlanden in EU worden opgenomen en bekostigd worden.
  Hoort dit ook bij de verrijking ?

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @delamontagne. Ha! Ha! Zij van de EU willen juist zulke bloedhonden hebben! Opdracht van de geldvampiers van BILDERBERG/NWO. Het gaat daar net als bij mevrouw Flodder. … Anders geen geld!. Hoe krankjorumer ze zijn en hoe meer pathologisch gestoord DES TE BETER. Syriërs zijn onder Arabieren bekend als de meest psychopathische volk in het Midden Oosten. En dat precies hebben de NWO geldvampiers voor de Kalergi-Plan nodig. Denk maar aan de kannibalen van Al Nusra en ISIS die hoofden van officieren van het Syrische leger zaten te grillen en harten rukten van soldaten en christelijke kinderen om ze levend op te vreten. Deze monsters worden hier als Jihad commando toegelaten om ons straks te verdelgen.

   Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Wat verrijking alleen ellende raus mit diese untermenschen dragen totaal niets bij komen de ruif alleen leegvreten wat wij hebben betaald met torenhoge belastingen.Zijn er nog UZIS te koop dit gaat er aan komen hoelang nog ben zeer benieuwd,

   Geliked door 1 persoon

 5. Betty Boob. zegt:

  -Ik geloof dat er mensen zijn met ptts (post traumatische stres stoornis)

  Maar deze vluchten dus naar ons vrije westen,
  -en laten we aub niet vergeten wat het westen in Syrië heeft aangericht!
  tegen hen strijd tegen ISIS.

  Daarom ben ik voor humanitaire hulp aldaar.
  Maar niet naar hierheen komen, mogelijk maken! voor dit soort, zieke geesten.

  Die hebben we al genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Betty Boob. Mensen met ptts zijn er overal; niet enkel in Syrië. b) Wie naar het vrije westen vlucht zijn geen mensen die ons hulp nodig hebben. Zij zijn islamitische criminelen, jihad terroristen, psychopaten en verkrachters. Wie wel hulp nodig heeft, zijn christenen in Syrië, Irak en andere landen in het Midden Oosten (behalve Israël). Juist deze mensen worden in de steek gelaten; zelfs door de paus. Men kan ze ter plekke helpen, of laten immigreren naar landen zoals de VS, Canada en Zuid Amerikaanse landen die allemaal katholiek zijn.

   Like

 6. Jade zegt:

  Hoe is het toch mogelijk???
  Al die hoog opgeleide mensen…
  In plaats van werken ontsporen ze allemaal.
  Laten wij de grenzen sluiten om erger te voorkomen.
  En als dat niet kan, NEXIT.

  Geliked door 2 people

 7. Gerrit zegt:

  Alles tegenwoordig onder de noemer “verwarde man”. Maar ze zijn wel zo handig om van Syrië naar Duitsland te komen.

  Geliked door 3 people

 8. Leon Theunisz zegt:

  Man man man en dat gaat zich rondspelen steel maar wat je wilt rand maar aan wie je wilt

  Like

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Ik plak ‘m er nog een keer onder…
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2064489-waarom-nemen-rijke-golfstaten-amper-vluchtelingen-op.html
  Tja, in SA zeggen ze rustig geen asielzoekers/vluchtelingen op te nemen, omdat je psychische gevallen niet in de maatschappij los kan laten.

  Hier, hier lopen de duvel en z’n ouwe los!

  Geliked door 4 people

 10. Julia zegt:

  En nog niet uitgezet. De ACZ’s zitten vol met psychopaten maar het wordt gedoogd en ze krijgen de beste hulp betaald door de Westerse onderdanige betaalslaven die hun schouders blijven ophalen. Het is al dik kwart over twaalf. Vooral blijven stemmen op de linkse bende uiteindelijk krijgt men wat men verdient. Veel idioten en criminelen onder dat importtuig wordt met watten handschoentjes aangepakt.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. De acceptatie van het brede west Europese publiek van de geïmporteerde psychopaten uit verre landen en hun uitspattingen, geeft duidelijk signaal aan dat de Kalergi-Plan werkt. De hersenspoelingprogramma wordt in west Europa uitstekend geïmplementeerd. De geldvampiers van BILDERBERG/NWO kunnen, al bijna, aan de loopjongens van de EU signaal geven met de ontvolkingsproces te beginnen. Laten de stoottroepen uit moslimlanden en Afrika de boel overnemen op zijn ISIS stijl.

   Geliked door 1 persoon

 11. jantjeuitnl zegt:

  Alle moslims zijn psychisch ziek. Een normaal denkend mens trapt niet in de fabeltjes van moordenaar, rover, slavendrijver, jaloerse, hebzuchtige Mohammed.
  Moslims hebben elkaar in een wurggreep door uittreden met de dood te vergelden.

  Geliked door 6 people

 12. Rensk. zegt:

  Het Duitse leger viel Nederland binnen en stak Rotterdam in de fik. Waren zeker ook allemaal psychisch ziek.

  Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAAHA GEINIG RENSK

   MIJN VADER , ZAG EN HOORDE DE KNALLEN
   TOEN ZE BOMMEN LIETEN VALLEN OP WEST ,, SPANGEN EN DE MERWEDE HAVEN

   DUS VERTELDE MIJN VADER,
   IK RENDE NAAR HET BLOKHOOFD …….
   EN WEES NAAR DE VUURBALLEN, EN DE DUIKENDE
   JACHTBOMMENWERPERS !!

   MIJN Vader vroeg, wat is er gloeiende gloeiende nou aan de hand ??

   HET BLOKHOOFD ZEI,……… ZE ZIJN AAN HET OEFENEN

   WHAHAHAHAHAHAHA

   OME BOBZELLUF

   Like

   • Leo 1 zegt:

    WHAHAHAHAHAHAHA……………………..

    De bommen op Spangen, Marconiplein, R,dam- West en Merwe haven was in 1944, pik
    en waren Made in England !

    WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH………………………….

    Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Rensk. De Duitsers waren ook verwarde mannen die graag met vuur en vooral met moord speelden. Zij waren net zo psychopathisch als hun huidige islamitische troetelbeestjes uit verre landen.

   Like

 13. Alex Delarge zegt:

  De gruwelijke gevolgen van muᛋᛋliminteelt uit Syrie.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  ontoerekeningsvatbaar.!….zou er onder die troep islammers ene bij zijn die wel toerekeningsvatbaar is

  Geliked door 1 persoon

 15. Meine zegt:

  “Islam is as dangerous in a man, as rabies in a dog.”

  En wie zei dat ook alweer ??

  Geliked door 2 people

 16. guusvelraeds zegt:

  Als ik er diep over nadenkt kom ik tot de conclusie dat elke moslim lijdt aan een acute of latente psychose en diep ingesleten waan denkbeelden. Dat is waarom die samenlevingen niet van de grond komen en ellende en geweld overal waar de islam rondgaat troef is. Elke samenleving die islam importeert gaat naar de kloten.

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Kijkje in het milieu van dat soort van probleemjongeren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s