Stop de waanzin, stop de lockdown!!

Screenshot_4

(Door: “Elise Nijmegen”)

Volgens onderstaand bericht mogen Kamerleden de plaatsing van een 5G mast in hun woonomgeving blokkeren. Diverse Kamerleden hebben hun bezorgdheid geuit en vinden 5G “te experimenteel”. Met andere woorden: “Wij zijn proefkonijnen”! Er bestaat wereldwijd geen enkel rapport dat 5G veilig is, daarentegen zijn er stapels peer-reviewde onderzoeken die aangeven dat het schadelijk is voor mens en dier. Het is mijns inziens geheel onverantwoordelijk om 5G uit te rollen, aangezien het een risico vormt voor de volksgezondheid.
https://theuntoldtruth5g.wordpress.com

Slovenië zegt het eerste land te zijn dat het corona-virus heeft verslagen. Slovenië zegt dat EU-inwoners vrij zijn om Slovenië over te steken vanuit Oostenrijk, Italië en Hongarije op vooraf bepaalde controlepunten en er geen noodzaak meer is voor buitengewone gezondheidsmaatregelen.
www.foxnews.com

De president van Madagaskar heeft alle Afrikaanse landen opgeroepen om, net zoals hijzelf gedaan heeft, de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) te verlaten. De president zegt dat Europa organisaties heeft opgericht met als doel dat Afrikanen afhankelijk blijven, maar de president zegt dat “niemand ons kan weerhouden om vooruit te gaan, geen enkel land of organisatie.”

De patiënten die genezen zijn van het corona-virus hebben geen ander product genomen dan “Covid-organics”, een drank die is afgeleid van artemisia, een plant met bewezen anti-malaria eigenschappen. Madagaskar heeft tot op heden 212 gemelde corona-patiënten en 107 herstelgevallen gemeld, maar geen doden.
www.celesylvupdates.com

In de Duitse stad Oldenburg wordt al wekenlang iedere zaterdag gedemonstreerd tegen de corona-maatregelen. Ook steeds meer huisartsen zien dat de angst voor het corona-virus onterecht is en spreken zich uit. Zo ook huisarts Katrin Korb, die meedeed aan het protest.

Ze is naar eigen zeggen woedend, omdat men angst gebruikt om controle uit te voeren en heeft ook kritiek op de farmaceutische industrie en de artsenlobby. Kartin Korb zegt: “Er zijn richtlijnen die ik als huisarts moet volgen, maar wie schrijft die richtlijnen?  Er is bijvoorbeeld een Europese richtlijn voor hartkwalen, er zijn 25 verschillende auteurs die deze richtlijnen opstellen, waarvan er 19 betaald worden door de farmaceutische industrie. In de richtlijnen staat dat ik patiënten medicijnen moet voorschrijven die veel bijwerkingen hebben, maar de mensen niet beter maken. Hier wordt heel veel geld aan verdiend.” Deze moedige dokter laat zich niet vaccineren met het te komen corona-virus, laat haar kinderen ook niet inenten en zal haar, mijns inziens geheel terecht, patiënten adviseren om ook geen vaccinatie te nemen.
www.ninefornews.nl

Onderstaand bericht leert ons dat In Nieuw-Zeeland nieuwe wetten zijn aangenomen, die het voor de politie mogelijk maakt om zonder huiszoekingsbevel huizen binnen te gaan. En haar de macht geeft om bedrijven te sluiten. De mensenrechtenorganisatie van het land noemde het wetsvoorstel “een grote mislukking van ons democratisch proces”.
www.tr.news

Overal ter wereld vinden protesten plaats tegen de lock-downs. Lock-downs, die niet onderbouwd kunnen worden.
www.youtube.com

Ook wij, de Nederlandse bevolking, zouden moeten protesteren tegen deze krankzinnigheid! Overwin de door de politiek en de voor de politiek werkende MSM aangeprate angst en maak anderen wakker. Onze vrijheid en privacy staan op het spel. Nederland wil geen anderhalve meter samenleving, het is waanzin gewoon, aangezien we het land ook nooit in een lock-down gooien of mensen opsluiten als het griepseizoen is. En de gewone normale griep zorgt voor meer slachtoffers dan het zogenaamde gevaarlijke corona-virus.

Deze maatregelen, die genomen zijn voor deze mondiaal opgezette corona-hype, zouden mijns inziens per direct opgeheven moeten worden, bedrijven moeten weer gewoon open, mensen die gedwongen opgesloten zitten, zouden weer in nauw contact moeten kunnen komen met hun dierbaren en diegenen die verantwoordelijk zijn voor al het leed dat is ontstaan door de niet-onderbouwde maatregelen zouden ter verantwoording geroepen moeten worden!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stop de waanzin, stop de lockdown!!

 1. Freddy zegt:

  5G wordt gepromoot door ITU(dochter van VN) met Rara een chinees aan het hoofd. De ganse 5G technologie is in handen van China.

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Nazis in actie

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Jullie moeten doen wij wij zeggen!!!!

  Geliked door 3 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Klopt, 5g voor iedereen.
  Uitgezonderd voor de hooggeplaatste én die het promoten.
  https://www.kla.tv/WHO-nl/14901

  Geliked door 3 people

 5. boorzalf zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  ‘Ter verantwoording roepen’ is mij iets te gemakkelijk. Als je een heel volk de stuipen op het lijf jaagt met de meest angstaanjagende verhalen over een virus-monster wat koste wat het kost bestreden moet worden, dan heb je meer straf verdiend dan alleen een berisping of iets dergelijks.
  Onze overheid heeft ons hele land, onze hele economie, en de persoonlijke levenssfeer van onze burgers naar de Filistijnen geholpen. Als ik Rutte vervolgens hoor zeggen dat we de nieuwe maatregelen ‘hebben verdiend’, dan krijg ik het gevoel alsof ik in een kleuterklasje zit en blij moet zijn met een grote verrassing….
  Rutte ‘en zijn mannen’ moeten van het toneel verdwijnen. Lock downs moeten PER DIRECT opgeheven worden, en we moeten met z’n allen weer ECHT NORMAAL gaan doen, en geen centimeter toegeven aan het zogenaamde ‘nieuwe normaal’ (wat gewoon ABNORMAAL is) van Rutte. De overheid mag regeren bij de gratie van het volk. Het zou goed zijn als Rutte hier eens aan zou denken. Hij gedraagt zich als een god die alle macht gegeven is…

  Geliked door 4 people

 7. Htsk day zegt:

  Hehe, eindelijk,.. lockdown protesten.
  Het zal gvd eens tijd worden!
  En helemaal niets over te vinden in de msm natuurlijk!

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Die leugenachtige onbenullen in Den Haag hebben zichzelf al tegen de schadelijke stralingen van 5G beschermd en het klootjesvolk zijn inderdaad proefkonijnen. De elitaire bende zorgt goed voor zichzelf en lachen ons achter de rug hard uit. Nederlanders zijn nu eenmaal een onderdanig volkje en laten zich liever misleiden met alle risico’s van dien. Ze verraden liever dan dat zij de moed en het lef hebben om uit hun luie stoel te komen om massaal te protesteren tegen die corrupte leugenaars in Den Haag. Zij zijn alleen op ons geld uit en blijven uitsluitend de kapitalisten spekken en de orders van miljardairs, Bilderberg, Gates en Soros uitvoeren.

  Geliked door 3 people

 9. LUCIA zegt:

  @Julia, er zijn meer mensen die die klote masten in de fik willen steken, ik hoop alleen dat ze er aan denken om geen pinpas mee te nemen en geen mobiel of een flink aantal lagen alufolie er om heen ( houdt straling tegen ) overigens ik las dat ze die 5 G gewoon inbouwen in die 4 G masten dat schijnt te kunnen dat doen ze natuurlijk zodat men denkt oh dat is een 4 G mast al dit soort dingen weet je gewoon als je het nieuws in Engeland , Amerika etc volgt .Want wij lopen hier meestal achter met dingen.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Lucia. Klopt dat deze worden ingebouwd in de bestaande 4G masten. De gluiperds hebben dit al in grote getale toegepast. Ik hoop dat Nederlanders dit door hebben en het door dringt dat zij heel dicht op het 5G in woonwijken en bij scholen zitten. Het zal moeten blijken of een groot deel wakker wordt en hier daadwerkelijk wat tegen gaan doen. Het doel voor o.a. sneller internet is misleidend en wordt het volk mee zoet gehouden. De Overheid heeft zwaarder capaciteit nodig om de gehele samenleving te kunnen controleren en voor zelfrijdende auto’s. Dus daar zetten zij deze gevaarlijke straling voor in het maakt die elitaire idioten niets uit dat zij hierdoor de algehele volksgezondheid op het spel zetten behalve diegene die binnen de paleismuren verblijven en zichzelf.

   Like

 10. ronjaspers zegt:

  De corona staatsgreep is bedoeld om onze mensenrechten en vrijheden af te nemen en ons financieel kapot te maken.Ook gaat de economie naar de kloten,er is al weer een nieuwe corona staatsgreep in aantocht deze winter.De N.W.O. agenda is gebaseerd op het communisme,kapitalistische landen slopen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob Fleumer zegt:

  De zendmasten van 5G zijn het probleem niet, het is de smartphone die op dezelfde frequentie uitzend en die hou je tegen je eigen hersens aan, hoe gek kun je zijn omdat te doen, het is verdomme magnetron straling op centimeters afstand van je eigen verstand!!!

  Like

  • Wim zegt:

   Ja, de mensen die beweren dat door 5G zendmasten vogeltjes massaal dood neervallen zijn wel heel inconsequent als ze dan nog steeds een smartphone gebruiken, want van dat apparaat krijgen ze veel meer straling door hun lijf dan van welke zendmast dan ook. Dan zijn ze dus niet erg snugger bezig, óf ze weten diep in hun hart dat die 5G theorie flauwekul is, zodat ze zich ook niet over hun smartphone zorgen hoeven te maken. Net zoals sommige Belangrijke Personen die ons steeds maar weer waarschuwen dat binnenkort hele stukken land aan de kust overstroomd zullen worden, maar die intussen wel voor zichzelf een riante villa aan zee kopen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s