VIDEO Maurice de Hond: “Veel mensen doorzien niet wat op ons af gaat komen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Maurice de Hond: “Veel mensen doorzien niet wat op ons af gaat komen”

  • Piet Snot zegt:

   Bij een winkel waar ik altijd kom stond ineens een vaste medewerker bij de mandjes en wagentjes en het verdelen hiervan.
   Ik zeg tegen ‘m, hebben ze jou nou ook al op de bewaking van de karretjes gezet, was dat nodig dan.
   Hij zegt, je wilt niet weten hoe vervelend sommige mensen tegenwoordig zijn geworden.

   Dat zegt het eigenlijk al, ik maak nog wel eens een praatje met die gasten.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Gienekehado; Citaat uit het stukje uit de link van jou….De meeste klanten hebben er veel begrip voor dat boodschappen doen anders is…Ik totaal niet. Het nieuwe normaal van de gek Rutte is het abnormaal waar iedereen zijn oren naar laat hangen. Vanuit regeringszijde werden mensen de doodsangst aangepraat voor het Coronavirus terwijl men de 1,5 meter maatregel en de 2 personen maatregel voor eeuwig wil maken. De DDR 2.0 politie zal ons desnoods wel flink bekeuren. Grapperhaus had er al mee gedreigd. Zolang mensen aan dit alles blijven meewerken zal een politiestaat het eindresultaat zijn. Rutte vraagt de jongeren om plannen in te dienen voor de 1,5 meter maatregel, en zie, alle jongeren worden enthousiast, niet wetende wat voor onheil boven hun hoofd hangt.

   Like

 1. loNe zegt:

  keurig intervieuw , chapeau

  … maar WAAROM begrijpen ze niet dat dit ‘corona’ een fkn hoax is …?

  i tell you — it’s the result of sorcery
  through her servant ‘science’

  vergelijk Openbaring —
  noch bekeerden zij zich van hun toverijen
  [=’wetenschap-gerelateerd’]

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Tijd om van Dissel te dissen, geef hem gewoon een leuk plekje op een begraafplaats als griezelka-bouter. Per slot van rekening is het een toepasselijke plaats want hij heeft aardig wat doden op zijn geweten, geef hem een kruiwagen erbij ( neen niet die van het bantjes-kartel) dan kan ie zich nuttig maken met onkruid wieden of zo, moet vooral een baan zijn waar je je hersens niet hoeft te gebruiken/belasten want da’s niet zijn sterkste kant.Die kerels met baarden zijn meestal giga -griezels.

  Geliked door 3 people

 3. hebk zegt:

  Hadden we Maurice de Hond maar als Premier !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Waarom moet iemand die nu iets heel verstandigs zegt, eindelijk, nu ook direkt premier worden ? Ik ken mensen die altijd verstandige dingen zeggen en ook het beste met dit land voor hebben. we kiezen onze webmaster, de Heer Bron. die vervalst tenminste geen peilingen.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Zo werken de verkiezing hier nou, als er eentje eindelijk iets verstandig zegt, dan kiezen ze daar meteen voor.
    Zo doet Mark het al jaren en het werkt feilloos. Beloof ze 1000 euro bijvoorbeeld.
    Alles wat langer dan een week geleden is zijn ze dan hier alweer vergeten.
    Nou snap je waarom de VVD telkens gekozen wordt.
    Hebk bewijst het.
    Mensen draaien als een blad om een boom hier in Nederland.

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Ben er ook voor om zelf mensen naar voren te schuiven , nu kiezen we steeds mensen die zichzelf naar voren schuiven, dat zijn vaak mensen die het alleen maar om de poen doen of macht of omdat ze een ander zijn agenda moeten uitvoeren. Er gaat toch niets boven gewoon fatsoenlijke mensen daar neerzetten.ik heb altijd gezegd, zet nou 2 zuinige ouderwetse moeders neer als ministers van financiën, geen kerels maar vrouwen met een gezin en niet teveel poen die altijd de eindjes aan mekaar moesten knopen. Dan heb je dikke kans dat onze nationale schuld opgebouwd over jaren, binnen no time gehalveerd is. Echt vrouwen type ons ben zuune, die nog een middenscheiding slaan in een duppie om hem 2 keer uit te geven .

    Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA zegt:

  Nog iets anders ik heb al 3 vid’s van de Hond beluisterd heb weleens gekat op zijn Polls maar hier vind ik hem hartstikke goed ik zou hem zo willen inruilen voor een deal voor het volk; Joris glimschoen , v. Distel tot duister en Ratte weg en daarvoor in de plaats de Hond. Dan hebben we 3 ratten verruild voor een man met hersens en ik denk een stuk betere moraal.Die anderen hun moraal is merk KOMO!!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  We krijgen “gewoon” een N.W.O. 90% van de wereldbevolking dient uitgemoord te worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Manipulatie heeft enkel baat bij goedgelovigen die niet Willen zien wat er op ons afkomt, de rest is onwenselijk verklaard…..

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Een hele zit die video, maar o zo interessant ! Van poll’s heeft Maurice de Hond nog steeds geen kaas gegeten, maar hij is wel een op en top journalist. Raadpleegt vele bronnen, dit in tegenstelling tot andere, zich journalist noemende figuren, maar in feite linkse rakkers zijn die hun informatie slechts uit EEN bron tot zich nemen. Namelijk alles uit de linkse hoek. Hij voorspelt ook een wereldwijde recessie, nog erger als die van voor de oorlog. Dit is al de tweede keer dat ik mij verbaas over het inzicht dat hij heeft op de wereld waarin wij leven.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Sinds afgelopen Maandag mogen wij in Frankrijk weer 100 km van huis af reizen…………….

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Langdradig, en oud nieuws.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s