BOA´s (= stadsnazi´s) in Rotterdam weigeren corona-boetes uit te delen

Screenshot_25

(Door: Leslie Alexis)

Zij vertikken het om nog langer schending van de 1,5 meter regel te beboeten.

Drie dagen lang leggen zij hun werk neer! MAAR dit is niet omdat de heren toezichthouders het beu zijn mee te werken aan de bouw van het Vierde Rijk. Ook niet omdat ze knagende gewetenswroeging hebben door het uitdelen van diabolische bekeuringen aan onschuldige burgers. De handhavers zijn tevens nog steeds niet te moe om voor de duivel te dansen.

Nee, de Boa’s willen juist nog veel HARDER kunnen optreden tegen de Nederlanders. Zij eisen PEPPERSPRAY en een wapenstok. De buitengewone opsporingsambtenaren voelen zich niet veilig met al die wandelaars en fietsers buiten in de zon.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op BOA´s (= stadsnazi´s) in Rotterdam weigeren corona-boetes uit te delen

 1. immigratie geeft meer drukte, maar dat meldt Rutte niet

  Like

 2. freda110 zegt:

  Boa’s, praat me er niet van, heb zelf ooit eens een keer een aanvaring met zo’n dictator met een IQ van 70 gehad en kan er nu nog om lachen.
  Ik liep midden in de winter met een jonge hond in het bos te wandelen, geen mens te zien, de hond los van de riem rende heen en weer en vermaakte zich prima.
  Komt er een vent op de fiets aan die al in de verte begon te schreeuwen die hond moet aan de riem.
  Ik wandelde natuurlijk onverstoorbaar door en deed net of ik hem niet hoorde.
  Toen hij bij mij was begon hij op zeer geagiteerde toon al zwaaiend met z’n vinger te vertellen dat er bij de ingang van het pad een bord stond waarop duidelijk aangegeven was dat de hond aan de riem moest waarop ik zei hij kan niet lezen.
  Ik dacht dat hij zou ontploffen zo rood liep hij aan en schreeuwde dat het op dat bord stond.
  Waarop ik zei dat het niets uitmaakte omdat hij niet kon lezen en liep verder.
  Hij begon te dreigen met boetes en schreeuwde al hoe harder, ik zei vent vlieg op en ben gewoon lekker verder gewandeld met de hond los van de riem.
  Als deze meneer gewoon naar me toe was gekomen en erop gewezen dat dat het niet mocht had ik hem keurig aan de riem gedaan zolang hij in de buurt was, maar ik laat me toch niet afblaffen door een druiloor die meent dat hij me de wet kan voorschrijven.

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Een geluksgevoel stroomde door mijn lijf bij ‘t lezen van de kop boven het artikel. Ik was zélfs bereid hen een thumb-up te geven. Bij het verder lezen van het artikel kwam er echter stoom uit m’n oren !! Zijn die bruinhemden nu gvd helemaal gek geworden ! Bang geworden voor geweld ? De watjes ? Dat geweld ontstaat door jullie betweterig en hautain gedrag, stelletje nietsnutten ! “Befehl ist Befehl” is dat niet jullie credo ? Voor mij blijven de BOA’s : de NSB-brigade

  Like

 4. bobzelf zegt:

  WEL LEUK NATUURLIJK ,
  DAT HIER IN HET SUPERZONNIGE ATHENE
  ER GEEN BOA, ME er dan wel politie agent met een meetstok etc van 1.50 rondloopt

  ze rijden met 8 man , 1,90 + op 4 motoren , dus doe maar iets

  DAT NIET DEUGT , WHAHAHAHAHAHAHA

  IK HOOP DAT HET FLUITJE OVER 6 MAANDEN UIT JE OREN IS ?? WHAHAAH

  er wordt hier helemaal niemand bekeurd ,over 1.50

  WAAROM IS DAT GEZEIK WEL IN WEST – EUROPA ??

  controles of er niets gejat wordt, of een tas geroofd ,

  DAAR KIJKEN ZE NAAR, EN DE KLAPPEN ZIJN ZO GEWELDIG

  MET DIE RUBBER LATTEN , , WHAHAHAHAHAHA

  OOM RUBBERLAT

  Geliked door 2 people

 5. duinsnip zegt:

  Geef een sufferd een wapen en hij gedraagt zich gelijk als een keizer. Top.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Als “de regerende” dat gaat toestaan is het einde zoek. Worden noemale en totaal onschuldige brurgen om niet, om een degrao, om een leugen, willekeurig totaal in elkaar geslagen of erger. Door deze al geistig niet zeer hoogstaande “stads nazis” het afschuim uit de bevolking, wat voor alles andere afgekeurd is.

  Geliked door 3 people

 7. Harry Willemse zegt:

  Als je dit soort jan hagel een wapenstok of pepperspray geeft is het hek van de dam. Het zijn zo ie zo niet de scherpste messen uit de bestek la en als zij dan het verbaal afleggen, u raad het al.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Nazis in GB, te weten de politie en regering

  Paul Golding (Brittain First) komt terug uit Rusland. Politie wil de pincode van zijn mobieltje, wat hij weigert. Vanaf dat moment is hij een terrorist
  ….
  Paul Golding will now be a convicted terrorist for nine months. He was found guilty and given a “conditional discharge”. Paul will need to be a good boy for nine months; after that, he will no longer be a convicted terrorist.

  What have we learned today? We learned this case was politically motivated; we learned the judicial establishment can make someone a convicted terrorist for protecting their right to privacy.

  Oh, and Police are pretty useless at social distancing during COVID 1984.

  Britain is in a mess!

  Nog een gevalletje idiotie uit hetzelfde land.
  Man staat met hond buiten. Met 7 man sterk komt de politie opdraven. Naar binnen jij anders meppen wij je in je hok

  https://www.tr.news/how-to-become-a-terrorist-in-britain/

  Geliked door 2 people

 9. Peter zegt:

  Angsthazen,die opp de lagere school gepest werden ,en nu het liefst gewapend boetes willen uitdelen,,en voor wat?? 1.5 meter uit elkaar, ophoepelen met die lui,laten ze maar zo stoer zijn tegen vervelende Marokkanen,dan zijn ze in geen velden of wegen te bekennen .

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Peter.
   U heeft gelijk, maar er is een probleem : u zegt : “Ze moeten stoer zijn tegen vervelende Marokkanen”, maar die BOA’s zijn vaak zelf Marokkanen, dus die doen hun landgenoten niets ! Dat zijn dus BOA’s die graag bij de politie wilden maar daar werden ze afgewezen omdat hun IQ tè laag was terwijl de eisen voor allochtonen bij de politie reeds zijn aangepast aan dat soort parasieten. Kun je wel nagaan waaruit de huidige NSB-brigade van BOA’s bestaat : het laagste van het laagste.

   Geliked door 2 people

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Volgens mij zijn die BOA’s allochtonen die de schurft hebben aan kaaskoppen.

  Geliked door 4 people

 11. Edwin Vissers zegt:

  Aldous Huxley “The brainwashed victim does not know that he is a victim. The walls of his prison are invisible to him and he believes he is free.” Of vrij vertaald: De beste manier om mensen gevangen te houden, is ze de illusie te geven dat ze vrij zijn. Een normaal iemand zou het niet in z’n hoofd halen om hieraan mee te werken. Behalve dan om daar een paar judaspenningen mee te verdienen natuurlijk. Want eerlijk is eerlijk, de schoorsteen moet en zal roken!

  Geliked door 2 people

 12. Monalisa zegt:

  Die pistool🔫🔫 komt er ook nog wel

  Like

  • willie zegt:

   Bedoel je bij de mensen ??Zal nodig worden :razende honden worden toch afgeknald ,niet ?? Dan worden die tenminste toch wat slimmer dan nu : klagen en zagen maar uit hun pijp komen ?? Ho maar !

   Geliked door 2 people

 13. Jan zegt:

  Het uitschot (waarbij ook de politie behoort)

  Like

 14. Rapunzel zegt:

  BOA’s, een soort Melkertbaan voor wie nog te stom is om bij de politie te werken. En God weet dat daar echt niet veel voor nodig is hier in Nederland.
  Dikke moekes uit de Bijlmer die na 1 zwaai met een wapenstok al gereanimeerd moeten worden, conditie als van een natte krant.

  En ach, wie wel eens in een stad komt hoef ik niet te vertellen wie de BOA’s zijn. Ali Baba en zijn 40 BOA’s. Autochtone en anderszins goed functionerende Nederlanders het bloed vanonder de nagels krabben en het echte tuig ontzien.

  Een door haar vent verlaten jong moedertje beboeten omdat haar kuttenlikker hondje op een onbewaakt ogenblik ontsnapte en onaangelijnd Rotterdam “onveilig” maakt.
  Zo’n worsthondje die nog moeite heeft om een zandkoekje weg te werken.

  Verdomme eens aan de stok gehad met zo’n halfie. Geparkeerd waar het betaald parkeren was, betaald bij de dichtstbijzijnde betaalautomaat maar omdat die om de hoek stond was DAT EEN ANDERE STRAAT volgens die import naarling met 2 weken basisschool.
  Kostte ook evenveel zondegeld dus waar hebben we het over zou je denken?!

  Nee maar goh, ik stond op de Voorstraat en had betaald in de Kerkstraat, gelijk hersenkortsluiting galore bij die kneus.

  Maar geef ze lekker pepperspray en een wapenstok joh Madeleine van Toorenburg CDA.
  Alsof we al niet genoeg te lijden hebben van jullie goedmensencomplex.

  Geliked door 6 people

  • Vrees toch dat u de opleiding tot politieagent ernstig onderschat, die is best wel lang en zwaarder dan je zou denken.

   Like

   • Nemesis zegt:

    WAS Tijl, WAS ooit lang en zwaar

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ze krijgen toch wel een uitkering, maar de grote Piet uithangen is natuurlijk ook wel leuk.

    WAS @Tijl, WAS ooit lang en zwaar.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ooit, lang geleden, had je dacht ik minimaal een HAVO diploma nodig en van onbesproken gedrag zijn om bij de politie te solliciteren.
    Er hoefde maar 1 iemand ergens in de familie te zitten met een strafblad en je werd geweigerd.
    Volgens mij maak je tegenwoordig al kans met een VMBO diploma, wat zo een beetje gelijk staat aan wat vroeger een huishoudschool of een LTS was.
    En wat jou familie allemaal uitspookt aan criminele activiteiten boeit ze al helemaal niet meer.

    Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Alleen bij mocro’s lopen ze even een zijstraat in.

  Geliked door 1 persoon

 16. Lost Johnny zegt:

  Ik hoop dat ze BOA’s een vuurwapen geven, dan weet ik ten minste waar ik er makkelijk een kan halen in tijden van nood….

  ….zie het positief mensen, de staat bevoorraad de bevolking eindelijk met de middelen ter zelfbescherming tegen de staat en het import tuig, zij het onvrijwillig en indirect….

  Geliked door 2 people

 17. Piet Snot zegt:

  Ik kende er 1, een BOA. Had verder geen enkele opleiding.
  Was geselecteerd uit de bak van hopeloze gevallen bij sociale zaken.
  Bracht normaal ze dag door in de dagopvang om de dag door te komen en om koffie te drinken.
  Mooi dat zo iets bestaat voor sommige mensen, een dagopvang.
  Maar daar lopen nou niet bepaald de slimste figuren tussen, en dan maken dus zo iemand BOA.
  Dan kan je wel bedenken wat je tegenkomt op straat, daar valt dus geen normaal woord of gesprek mee te wisselen.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik heb wel eens geprobeerd om in een dagopvang gitaarles te geven en een cursus simpele fiets reparaties.
   Iemand vroeg dat aan mij of ik daar zin in had en tijd in wilde stoppen.
   Wat een hopeloos volk is dat, ze willen helemaal niks leren of weten, het gaat vooral om de aandacht.
   Alles ze namelijk alles zelf kunnen doen, zo als je band plakken,, dan hebben ze niks meer om over te klagen.

   Geliked door 1 persoon

 18. koddebeier zegt:

  Vroeger had je de onbezoldigd ambtenaren van Gemeente Politie (met politieopleiding), die bestonden uit Boswachters, Jachtopzichters, Reinigingspolitie en Parkeerpolitie, iemand van links kreeg de kolder in z’n kop toen moesten deze mensen Boa’s worden(want er kwamen zogenaamd teveel onbezoldigde agenten bij), waarna ze ongewild samengevoegd werden met de betaalde wandelaars van de zgn. Melkertbanen want deze “toezichthouders moesten meer status krijgen, later kregen deze Melkertiers met een versimpelde opleiding Boa en toen is alle ellende begonnen dankzij deze linkse kolder (waren er nu dan niet teveel Boa’s ??)

  Like

 19. JooJootje zegt:

  Voor zover ik weet is het geweldsmonopolie maar aan twee overheidsorganen gegeven door de bevolking, namelijk de politie en het leger onder het beheer van een ministerie en een minister.
  Een boa heeft geen geweldsmonopolie gekregen en valt niet onder een ministerie maar onder de verantwoordelijkheid van een burgemeester en gemeente ambtenaren.
  Wij als bevolking hebben geen enkele verplichting jegens een boa en hoeven zeker geen geweld te accepteren van zo,n gemeentelijk ambtenaartje.

  Geliked door 1 persoon

 20. Blaffertje zegt:

  Dit krijg je dan.
  Boa in elkaar geramd op het strand.
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/243179590/handhaver-naar-ziekenhuis-na-mishandeling-bij-het-strand-van-i-jmuiden
  Die Boa’s zijn niet tot rede vatbaar.
  Ik kan mij de irritatie heel goed voorstellen.
  Ze zijn te dom om te poepen.😖

  Geliked door 1 persoon

 21. Bart zegt:

  Wat een goore boa wil hij mieter nog wat zeggen hij is te gek nog dat die bij de boa werk maar dat kennen we bij de boa hoe die zijn en met name de politie die geen acht op mensen geeft dat is ook geen afstand houden zo zie je maar weer dat we goed bedrogen zijn door dit stelletje flikkers hoe ze met ons om gaan ik had ze zo wie zo met pepperspray vinal onder gespoten of het mag of niet daar heb ik maling aan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s