Renaissance van de middeleeuwen

Screenshot_27

(Door: Fernand Haesbrouck)

Elite stuurt tamme bevolking richting ontvolking. Overblijvers wacht een nieuw feodaal stelsel en absolute macht voor popelend beleid. Alle regeringen in dit land collaboreren met de vijand van de bevolking in het land waarvoor ze verantwoordelijkheid dragen. Een laffe vaandelvlucht. Maak verdomme niemand wijs dat deze gijzeling in ’s lands belang doorgaat. Het brutaal saboteren van de openbare orde omwille van het tot stand brengen van een megaproject waarbij de bevolking gechipt zal worden als prijsduiven voor de nieuwe goden der aarde. Is niemand dan beschaamd voor het gesjoemel met cijfermateriaal dat tot stand moest komen de voorbije weken om een schijn van geloofwaardigheid te veinzen?

Bron:
www.adhdfraude.net
(h/t “Frauke”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Renaissance van de middeleeuwen

 1. Rensk. zegt:

  O ja dat cijfermateriaal van Jaap van Dissel en zn grafieken. Die wiskundejongen op OP1 denkt niet dat het express gebeurd. Hij vertrouwt blind op de Overheid dat als ze een fout maken dat niet met opzet gebeurd. Lief he! Deze wiskundige hekelt de waarheid, want enige mensenkennis laat zien dat Jaap van Dissel dol op aanzien is en dus een pandemiewedstrijd aan het houden is ten opzichte van andere landen. Jaap is de beste. Zo wil Jaap het. Jaap moet een medaille. Jaap wil liefst een standbeeld op een hele prominente plek. Dat is Jaap. Met een zwartboek in zn handen. (dat is mijn idee)

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Jaap en zijn familie hebben al decennialang kleine standbeelden in de tuin vaak bij het hek.

   Like

  • koplampkapot zegt:

   Van Dissel is in de omgang een prettig mens, die behoorlijk erudiet uit de hoek kan komen verzekerde een goede vriend mij die beroepshalve met enige regelmaat overleg met hem heeft. Hij vertrouwt Jaap en zijn mensen daarom dan ook zonder voorbehoud. Volgens mij horen die twee dingen los van elkaar te staan.

   Like

 2. andre zegt:

  Alle ZZP’ers gaan eraan (MKB). Deze groep kan namelijk zelfstandig denken en handelen, als deze groep van een half miljoen kapot is dan is het erna een makkie.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ze willen de hele middenstand hier in het westen weg hebben, een 10 jaar geleden kwam dit al naar voren in een sociaal -economische studie naar de grootte van de middenklasse verhoudingsgewijs tussen de Bric-landen en de rijkere westerse landen . Het bleek dat de groep groeiende was in de Bric-landen en dalend/afnemend in het westen. En nu gaan ze voor de strot, geen soft bewind meer, nu wordt ruw het midden eruit geknipt . Na Corona wacht ons een scenario dat we allemaal arm zijn, alle sociale potjes zijn op en we kunnen bij nul beginnen en zelfs erger want er is alleen een grote onderlaag en een kleine bovenlaag , de dienstensector is dan geminimaliseerd en alle horeca is weg alle kleine en middelgrote winkels zijn weg . Uw leven zal drastisch gaan veranderen, vooral als u geen reet doet en het laat gebeuren.. ik heb het nu uiteraard niet tegen die wakkere lieden hier op het forum maar die passanten, die een beetje beginnen te zoeken en te twijfelen , zoek en twijfel niet te lang anders is het gauw voorbij!!!

   Like

 3. Republikein zegt:

  Waar is Lutz gebleven, gouden tijden.
  Dont think twice, its all right

  Like

 4. Lot zegt:

  Die ontvoerde tot de islam bekeerde italiaanse, als je naar haar gezicht kijkt, lijkt het net een Arabische vrouw, dezelfde gezichtsuitdrukking, hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen weet ik niet. Ze ziet eruit als een domme doos, met een grijns en ooguitdrukking die ik ook bij Arabische vrouwen waarneem. Als ik dat bij een Europese zie, zeg een slavische, die dat ook over zich hebben, dat noem ik dat een trien. Vreselijk. Je kunt ze ook links noemen, hypocriet, stom, crimineel. Daar valt niet mee te werken. Die hoort niet tussen ons volk.

  Geliked door 2 people

 5. Nemesis zegt:

  Niet alleen de ZZPèrs gaan er aan. hoewel nog meer als genoeg zijn die zelfstandig kunnen denken, gaan we er inderdaad aan, Waarom dit zo is, omdat we het laten gebeuren, ons brein stuurt ons de verkeerde signalen, die ons laten afwachten en niet handelen, we zij te makkelijk geworden , alsof we lam geslagen zijn. Dus laten we het over ons heen komen en staan geduldig wachtend in de rij om het aangeboden verplichte spuitje in ontvangst te nemen.

  Maar als we dan toch met zo een grote groep zijn, wordt het allerhoogste tijd, om uit de luie leunstoel te komen, ons zelf op te peppen, onze hersenen en ons denken de juiste kant weer op te draaien en ons hiertegen met alle macht gaan verzetten. Misschien zijn we met wat minder, maar zeker niet minder sterk, integendeel.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik denk niet dat wij uit zo’n grote groep bestaan, misschien maar uit 5-10% van de bevolking die verzet zal plegen hier tegen.
   Misschien nog wel minder.
   Nederlanders zijn een zeer gehoorzaam en slaafs volkje.
   Buiten een grote bek maar als puntje bij paaltje komt staan ze allemaal in de rij voor een spuitje.
   Ik heb het echt opgegeven dat er hier ooit iets van de grond komt.

   Als ze hier boos zijn dan mogen we een middagje modder trappen op het malieveld, om toch het idee te hebben dat er iemand is die zich ergens druk om maakt.
   En in Den Haag trekken ze er nog een biertje bij open om zoveel mafkezen bij elkaar in de regen.
   Het boeit ze daar echt helemaal niets wat wij ergens van vinden.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Kan ik alleen maar op zeggen, de Watergeuzen, waren ook maar met heel erg weinig, en toch……..kregen ze het voor elkaar. En wat denk je van Nigel Farage? Zo groot was dat groepje eerst helemaal niet,

    Like

  • malsion zegt:

   Wij, volgers van deze blog (± 1000) zijn 1/17000 deel van de bevolking. Dat lijkt miniem en machteloos maar dat is niet waar. Als we allemaal via de juiste kanalen van ons afbijten dan raken we een flink deel van de bevolking!!!!
   Als ik een zaadje ter grootte van een zandkorrel in mijn moestuin zaai dan komt er een reusachtige plant te voorschijn. Beetje water en een dosis zonlicht en resultaat.
   malsion@orange.fr

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Helemaal juist malsion, dat is precies wat ik al de hele tijd zeg, we zijn misschien met, zoals het lijk veel en veel mider, maar machteloos zijn we absoluut en zeker niet.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Soms eindigt de elite onder de guillotine en de geschiedenis herhaald zich regelmatig dus………..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s