VIDEO: islamitisch/fascistische gebedsoproep op de Grote Markt in Mechelen . . . (20-05-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: islamitisch/fascistische gebedsoproep op de Grote Markt in Mechelen . . . (20-05-2020)

 1. kampersrene zegt:

  en wat zegt mijnheer pastoor ? de Paus en zijn gelovigen ik dacht dat maar een godsdienst de ware was…..die van Jezus Christus

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  De Islaam kent vooral veel bijval bij de verkrachters, ,dieven terreurzaaiers moordenaars en mislukkelingen…die staan aan te schuiven om zich te bekeren

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  de islaaam heeft veel bijval bij de verkrachters….dieven, moordenaars en terreurzaaiers….die staan aan te schuiven om bekeerd te worden ….Het is ook een mooi alternatief voor mislukkelingen

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   De islam een mislukte cultuur. Je valt als mislukt persoon niet op tussen al die andere mislukkelingen die met hun achterste omhoog en met de kop in het zand liggen te janken. Doordat ze intellectueel en in arbeid prestatie niks in te brengen hebben onderdrukken ze ter compensatie hun vrouwen. Het zijn de islamitische vrouwen die deze waanzin in stand houden. Komt het moment dat deze vrouwen massaal weglopen staan de islamitische kneuzen met hun broek omlaag.

   Like

 4. roheline1 zegt:

  Overgave zonder gevecht

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Had van mij nóg wel harder gemogen!! Om mij waren alle trommelvliezen en maagdenvliezen gescheurd!! ‘Wie niet horen wil, moet voelen!!’

  Like

 6. klaas zegt:

  Like

 7. Astrid zegt:

  Het nieuwe normaal…….

  Geliked door 4 people

 8. Lost Johnny zegt:

  Pure intimidatie en verovering, hier hoort een pineapple of een grape thuis……of een vrachtwagen.

  Dit is letterlijk en in woord en wens een dodengezang, waarbij men onze aankomende dood verheerlijkt. Voor mij uitermate levensbedreigend, voor de Mechelenaren blijkbaar niet. Islam is de haat tegen het leven en bestaan zelf, waarom wil dit niet doordringen. Word een hete zomer…..

  Like

 9. willie zegt:

  Daar verschiet ik niks over : Mechelen heeft een GITZWART verleden (WW2) en sinds jaren worden de mossels daar gepamperd en gelikt door hun voormalige burgemeester en het stadsbestuur

  Like

 10. Het past in de strategie van de moslims, telkens een stapje verder door te eisen, te janken te dreigen en te drammen, eerst willen ze een gebedsruimte en daarna een grotere wegens ‘ruimtegebrek’, dan moet er een echte moskee komen en als die er eenmaal is dan moeten de gebedsoproepen die in de islam ‘heel normaal’ zijn worden goedgekeurd.
  Waren we net zover dat de zogenaamde “zwartekousen gemeenten” op hun retour waren halen we de andere religieuze achterlijkheid binnen.
  En dat allemaal dankzij politici en bestuurders met slappe knieën want stel je toch eens voor dat ze beschuldigt worden van racisme.

  Geliked door 3 people

 11. droevige mof zegt:

  De islam is geschikt als katalysator voor de systemische verandering die momenteel kan worden waargenomen in de richting van een autoritaire dictatoriale staat. De islam is daarmee een middel tot een doel, omdat er aan het eind een pseudo-humanistische wereldgodsdienst bestaat, onder leiding van een christendom zonder Christus.
  Ik denk dat dit niet zal lukken. Er zijn gewoon te veel onbekenden in deze formule.
  Corona was ook slechts gedeeltelijk succesvol, te weinig doden. Nu proberen ze het te verbeteren met de tweede golf en de economische crisis.
  Nogmaals, te veel onbekenden in de formule. Dat heeft namelijk vaak een averechts effect.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @droevige mof

   Met respect voor uw zienswijze, maar…een tweede golf moet toch bewezen kunnen worden? Het zal toch niet zo zijn dat iemand voor een besmetting gaat zorgen…?
   Misschien ben ik zeer wantrouwig, maar gezien de situatie van en in de achterliggende maanden, de overdreven reacties en geboden/verboden van de overheid, zouden ze een tweede golf wel eens expres in gang kunnen zetten.
   Of ziet u dit anders?

   Like

   • droevige mof zegt:

    Epidemiologisch gezien is een tweede golf, d.w.z. een herinfectie met dezelfde ziekteverwekker, onwaarschijnlijk. Bill Gates heeft de laatste tijd gesproken over hoe we ons moeten voorbereiden op biologische oorlogsvoering met ziekteverwekkers. Maar deze
    tapijthandelaar praat veel als de dag lang wordt. Ik blijf optimistisch.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Hopelijk. Dat schot van deze waanzinnigen mag van mij naar achteren gaan.

   Like

 12. Gerrit zegt:

  Allemaal provocatie. Het zou mooi geweest zijn als de bus (3.06) gestopt was en de chauffeur de motorkap open maakte en uitvoerig bij de motor ging kijken…………

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Welke landverrader heeft daar toestemming voor gegeven ??

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  in Mechelen is de zetel gevestigd van de aartsbisschop, de overste van alle bisschoppen in België. met deze video zie je welke richting de Christelijke Kerken in België evolueren… recht naar die ene wereldreligie, een verdorven hoerenzaak waarin christenen aanpappen met moslim migranten, die de kruisdood, verrijzenis en goddelijkheid van Jezus verwerpen. in Rome gebeurt het grootste en smerigste verraad uit 2000 jaar kerkgeschiedenis.
  de mensen liggen daar allemaal niet te veel wakker van, als ze maar hun geld en genot op tijd hebben, dat is het enige wat voor hen telt.

  Geliked door 2 people

 15. delamontagne zegt:

  België, Brussel….
  In de kolommen van het Belgische “Het Nieuwsblad”, waarschuwt de Vice-president “Vincent Houssin”van het Syndicat Libre de la Fonction publique (SLFP) Police, bij de beelden van een arrestatie van een verdachte van zeer ernstige [mis]daden:
  “DIT KAN ZO NIET LANGER DOORGAAN”.
  De video in kwestie laat politiemensen zien die bezig zijn met een arrestatie en door “voorbijgangers” [ voorbijgangers ? ? ? ] worden geslagen, beledigd en mishandeld.
  “Hoe onze collega’s hun werk moeten doen in Anderlecht (Chaussée de Mons).”

  Sudinfo.be

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s