VIDEO Maurice de Hond en Pim van Galen: “Een wurgslang van anderhalve meter”

 

Sociaal geograaf en data-analist Maurice de Hond vindt dat het kabinet de samenleving onnodig en ongefundeerd enorme schade toe brengt. Hij begrijpt niet dat de beleidsmakers weigeren in te zien dat het Corona virus vooral via de lucht en niet via direct contact wordt overgedragen. Volgens De Hond kunnen we gewoon met zijn allen op het terras zitten of op het strand liggen. De ventilatie is er immers 100 procent! “Verpleeghuizen, scholen, bioscopen: zeg dat ze hun luchtcirculatie goed regelen, zet zomers de ramen open, maar dat zegt het RIVM niet. Verbijsterend”. Weg met de wurgslang van anderhalve meter, is het motto van De Hond.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Heer M”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Maurice de Hond en Pim van Galen: “Een wurgslang van anderhalve meter”

 1. Gevangenisstraf (eventueel tbs met dwangverpleging)voor Mark Rutte en zijn complete RIVM team is de beste straf ,voor het willenswetens ruïneren van onze samenleving !!( p.s. het verraden van mensen zit de democratisch gekozen beroepscrimineel Mark Rutte aantoonbaar in zijn DNA )

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Leon van Duren.Politici worden niet gekozen,ze worden geselecteerd oftewel gechanteerd of omgekocht door de nazi bilderberg groep.Als je googled naar de ledenlijst van de bilderberg groep vallen de puzzelstukjes op hun plaats.

   Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Waar ik me het meest aan erger is het driemanschap, Rutte, De Jonge en Van Rijn. Geen van drieën heeft ook maar het minste verstand van virussen in het algemeen en het coronavirus in het bijzonder. Toch staan ze daar, gelijk Schriftgeleerden die hun leven lang gestudeerd hebben op de onderwerpen waar ze over praten, dingen te beweren en te verklaren, die volgens andere wetenschappers (zie bijvoorbeeld hierboven Maurice de Hond) kant noch wal raken.
  En toch stijgt de VVD in de peilingen naar ongekende hoogten, omdat “Rutte het zo goed doet.”
  Echter: Rutte heeft vanaf dag 1 van de corona-uitbraak fout op fout gestapeld. Heeft zich wat later volledig gebaseerd op wat “Jaap en z’n mensen” zeiden. Maar op de keper beschouwd heeft ook Jaap fout op fout gestapeld en dat doet hij nog steeds. Alles bij elkaar doen ze me niet zozeer denken aan Schriftgeleerden als aan Farizeeën.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 3. Piet Snot zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Raar die de Hond. Eerst een flut beursnotering neerzetten met Newconomy aan een oerhollandse prijs van 10 guldentjes bij inschrijving maar nog steeds een podium hebben! Misschien is M. de Hond wel katholiek, dat zegt de paus namelijk ook.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Maurice de Hond wil, net als zeer velen, het oude leven weer oppakken, want het ‘nieuwe normaal’ van Rutte slaat ook werkelijk nergens op. Ik heb sowieso een hekel aan mensen die mij willen vertellen wat ‘normaal’ is. Ieder weldenkend mens weet zich echt wel te gedragen in onze samenleving, en de raddraaiers die dat niet weten, zet die dan maar ‘apart’.

  Je kunt duidelijk merken dat Rutte geen relatie en geen kinderen heeft, anders zou hij toch wel meer begrip hebben voor al die ouders die bijna 2 maanden hun kinderen over de vloer hadden, welke ze les moesten geven, terwijl de meesten zelf ook nog eens thuis moesten werken.

  De nieuwste joker die Rutte nu inzet is de oproep aan alle kinderen om ‘met ideeën te komen, en eventueel je leraar of lerares uit te dagen’. Rutte lijdt blijkbaar aan het ‘Greta Tunberg-syndroom’.
  Rutte is hiermee gevaarlijk bezig, zeker omdat hij zegt: “wie de jeugd heeft heeft de toekomst”.
  Hierdoor zie ik nog eens gebeuren dat kinderen door zijn woorden aangespoord worden om te demonstreren of dwars te liggen als ze het ergens niet mee eens zijn. En we hebben al zoveel jongeren die bij Jeugdzorg lopen….

  Zou Rutte zijn uitspraken hebben gedaan zónder zich bewust te zijn van de mogelijke gevolgen?
  Ik betwijfel het.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Er zijn meer samenlevingen ten gronde gericht waar kinderen de ouders moesten bespioneren, door wat zij op school ingeprent kregen . Is nu niet anders hoor, er wordt aan gewerkt in ieder geval. Kijk maar bij de klimaat marsjes, echt niet georganiseerd door de pubertjes hoor. Nee, uw LINKSE LEUGEN PERS, SAMEN MET DE ONDERWIJS INSTELLINGEN . HOEZO LEERPLICHT!!!!

   Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    Koosv8.Gefinancierd door de extreem linkse rat george soros,lid van de nazi bilderberg groep.

    Like

 6. Hans van Meijgaard. zegt:

  Dit is duidelijk Fascistisch gedrag: de Hollanders zonder Democratie onder controle krijgen!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Ook in een verzorgingshuis ben je je leven niet meer zeker

  video (schokkend)

  Like

 8. Peter zegt:

  Politiek is zakkenvullen en liegen, grote praat en doen of ze verstand hebben van zaken,maar alles draait om stemmen ,zodat ze weer 4 jaar de boel in de maling mogen nemen, met geld van de burger mogen smijten, en ze dan wijs maken dat we de broekriem moeten aanhalen,is er ook maar een die van zijn salaris van anderhalve ton ook maar 10% wil inleveren,nee.
  Maar de middenstand als een citroen uitknijpen ,en de horeca op een oor, hoop van harte dat ze allemaal zo giga op hun bek gaan ,en zeker Yuppen als Jetten en Klaver ,2 domme kleuters die camerageil zijn ,en werkelijk helemaal niks kunnen ,maar waar we wel mee opgescheept zitten .

  Geliked door 1 persoon

 9. Edwin Vissers zegt:

  In de film zie je op de achtergrond een dubbele v-w betekenis !
  Kijk en huiver
  The V-Sign is the Sign of the occult – Spiritual Lessons

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s