Corona-dictatuur: kinderen wegnemen bij ongehoorzaamheid van de ouders

Screenshot_29

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Wie niet buigt voor het regime, wordt gedreigd met represailles. Dat is een in de DDR goed beproefde strategie, die de deelstaat Sachsen zich nu blijkbaar weer herinnert. In zogezegd oude traditie dreigt men daar nu corona-ongehoorzame ouders met “onder de hoede nemen” van hun kinderen. Sinds 18 mei moeten ouders van kinderen die naar de crèche of de basisschool gaan dagelijks heel nauwkeurig informatie verschaffen over de gezondheidstoestand van alle in de huishouding levende personen.

PI News (2)

Op een speciaal formulier, dat het ministerie van Culturele Zaken als download ter beschikking stelt, moet worden aangegeven of een familielid zou lijden aan hoesten, keelpijn, verkoudheid, verhoogde lichaamstemperatuur, diarree of verminderd reuk- en smaakvermogen. Dit van de handtekening van de opvoeder voorziene formulier moet elke dag opnieuw worden voorgelegd. Wie het ingevulde en ondertekende formulier niet kan laten zien, mag in de eerste vier klassen van de basisschool vanaf 25 mei niet aan de lessen deelnemen. Dat is echter lang niet de enige consequentie.

Bij overtreding komt de afdeling Burgerzaken in actie

Niet alleen de strikte weigering, maar ook de bevestiging een keer vergeten, wordt beoordeeld als overtreding van de corona-voorschriften en kan tot ingrijpende represailles leiden. De uitsluiting van het kind van het school- of crèchebezoek is daarbij een van de laagste niveaus van straf. Mochten de ouders na zo´n vergrijp niet onmiddellijk met het formulier op school komen, dan zou de afdeling Burgerzaken worden ingeschakeld, zegt men. De opvoeders worden dan gedreigd met het wegnemen van hun kinderen.

Veel ouders zijn geschokt, de vertegenwoordigers van de ouders eisen de onmiddellijke intrekking van dit dictaat, niet alleen om privacyredenen.

In tijden van de corona-dictatuur en het zich op dit moment vestigende besmettelijke socialisme is nauwelijks te verwachten dat de autoriteiten onder de indruk zullen zijn van deze eisen. Ogenschijnlijk breiden de ergste almachtigheidfantasieën van politici en verantwoordelijke autoriteiten zich sneller uit dan Covid-19. Velen op geschikte posities leven op dit moment hun dapperste dictatordromen uit. Omdat het pressiemiddel “angst voor ziekte en dood door het virus” naar eigen zeggen niet meer echt goed werkt, dient het “ongehoorzame” volk nu met beproefde methodes volgzaam gemaakt te worden.

Er moet voor een ander trauma gezorgd worden

Wie zich verzet, verliest nu niet alleen zijn baan, die door de waanzinnige corona-maatregelen sowieso vaak al is weggerukt, en na zijn oude ouders of grootouders, die hij niet meer mag bezoeken, maar ook nog zijn jongste kinderen. Niet alleen een traumatische ervaring voor de ouders, ook kinderen die zoiets overkomt, zullen deze brute ingreep in hun leven vermoedelijk nooit helemaal kunnen verwerken. Nog een trauma dat de Duitsers moet worden aangedaan.

Uiteindelijk – mocht er ooit een einde aan komen – zullen meer mensen vanwege de maatregelen, die uitgevaardigd werden onder het voorwendsel van epidemiebescherming, beschadigd zijn dan er daadwerkelijk aan het virus zijn gestorven.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, betutteling, Communisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Corona-dictatuur: kinderen wegnemen bij ongehoorzaamheid van de ouders

 1. Like

 2. Je zult ien dat dit EU-wijd wordt ingevoerd. Is nu een pilotproject om te kijken of de schapen niet opeens hun slagtanden uit de kontzak halen. Wij het weigeren van vaccinaties voor hun kinderen worden de ouders gewoon uit de ouderlijke macht gehaald en het kind voor verdere indoctrinatie tot een volwaardig EUSSR-burger in een heropvoedingkamp gplaatst. Weigerouders zullen verplicht zijn om een weigerster te dragen waarop een met rode streep doorgehaalde afbeelding ener injectiepuit is afgebeeld waardoor ze vogelvrij zijn verklaard en elke halvezool het recht heeft om ze vol met corona in de bek te spuugen danwel in hun lichamelijke sfeer aan te tasten..

  Like

 3. klaas zegt:

  Like

  • Daarna loopt ie de super binnen, krijgt een wagentje dat gedesinfecteerd is, legt z’n hand vol sluipmoordenaars op ’t karretje, voelt aan de tomaten, de sperciebonen, de appels en doet hetelfde met de blikken erwtensoep. Iedereen doet dat en binnen 5 minuten zit de hele super vol met van buiten meegenomen corona dingetjes die vervolgens weer mee naar huis worden genomen. Maar dat is niet erg als we maar in de elleboog hoesten, een karretje in de super nemen en anderhalvemeter uit elkaar in verplichte looprekrichtingen lopen….

   Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Dit schandaal raakt aan een fundamentele kwestie, namelijk die van de vrijheid van de burgers. Een blik op mijn Personalausweis laat me zien wie ik ben, personeel.
  Als nationaliteit staat er Duits, niet Duitser. Een belangrijk verschil.
  Dus ik ben een sort of afhankelijke werknemer van een bedrijf (BRD GmbH und Co KG), en mijn kinderen ook. Daarom kan een kind worden meegenomen als het niet in het belang van de werkgever opgroeit.
  Het klinkt bizar, maar het is het gevolg van de onduidelijke identiteit van de Bondsrepubliek. Niet te verwarren met Duitsland. Daarom een Personalausweis en geen identiteitskaart.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   @ Droevige, hellemaal correct. Alleen Duitsland is de spreektaal naam, het is nog altijd “Das Deutsche Reich” officieel. In pricipe ben je Deutsch Reichsbürger. Dat is zo door de geallieerden vastgesteld, Duitsland dis Das Deutsche Reich, zal dat pas weer kunnen zijn, als men in staat is een regering te vomen die aan de voorwaarden voldoen, ook dan pas zal er vrede gesloten kunnen worden met alle landen waarmee Duitsland in oorlog was en de Duitse Reichsburger hun vrijheid en nationaliteit terug krijgen. Zoals het nu gaat zie ik daar even nog niets van komen. Daarvan afgezien daar de meete personeelsleden van de BRD GmbH & Co KG er ook helemaal niets meer vanaf weten.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Dat is ook een van de redenen waarom ik nooit mijn eigen nationaliteit heb opgegeven.

    Like

   • droevige mof zegt:

    Een wijs besluit. Ondertussen is het Afrikaanse continent hier genaturaliseerd, met uitzondering natuurlijk van de ongewenste blanke Zuid-Afrikanen. Maar deze nieuwe genaturaliseerde burgers zijn ook geen Duitsers, maar alleen Duits. Elk nadeel heeft…

    Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Mijns inziens is het tijd voor een daadwerkelijke oorlog om deze doorgeslagen waanzin te stoppen. Ik vrees dat er niet veel anders meer op zit. Het gaat nu werkelijk alle boeken te buiten en heeft totaal niets met een epidemie te maken. Allen die zich schuldig hebben gemaakt en nog maken en meewerken aan deze dramatische ellende dienen per acuut van hun zetel te worden geplukt, keihard afgerekend te worden door verantwoording af te leggen over hun wandaden voor een Internationaal tribunaal en strafrechtelijk vervolgd worden. De elitaire maffia verdient geen enkel respect meer. Het is niet meer goed te praten wat zij in een aantal maanden mensonwaardig hebben aangericht. Bewuste genocide en nog willen doorzetten door verplicht te stellen met Bill Gates gif ingespoten te worden en het verder ontnemen van vrijheden

  Geliked door 3 people

 6. Piet Snot zegt:

  Sinds wanneer mogen scholen medische dossiers bij houden van ouders en kinderen.
  Kennen ze in Duitsland geen medisch geheim meer voor iedereen die het wil weten.
  Voor zo ver ik weet is dit in Nederland zwaar verboden om zonder toestemming een medisch dossier bij te houden over personen.

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Ik heb eens gelezen in de telegraaf van een vrouw die had met een dashscam een foto gemaakt van iemand die tegen haar auto aanreed en schade berokkende daarna doorreed in Duitsland.
   Ze ging er mee naar de politie als bewijs.
   Zij kreeg te horen dat dit in Duitsland streng verboden is onder de noemer privacy schending.
   Deze dame werd door de rechtbank aldaar veroordeeld tot een boete wegens die privacy schending.
   De schade maker ging daardoor vrijuit.
   Daarom vraag ik mij af dit topic of dit waar is ????
   Wie meer weet hou me aanbevolen.
   Verder kan ik niet geloven dat de jonge generatie dit zal accepteren en zeker de moslims niet.
   Maar wie ben ik.!!!!!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Moet je hun privacy wetgeving eens lezen ! Is in de BRD al helemaal zwaar verboden. Maar…. uh…welke instantie vertrapt nu niet elke wet die er is ter bescherming van de bevolking?

   Like

 7. Cathja zegt:

  Hier heb ik gewoon geen woorden voor…..!! Wat ontzettend erg! En dan te bedenken dat we te maken hebben met een virus, wat met extra aandacht voor vooral ouderen best goed te behandelen is. Wat wordt dit virus op tal van manieren misbruikt! De maatregelen die genomen worden overstijgen de ziekte zelf in hoge mate, en laat zien dat verkeerde lieden opnieuw naar de macht grijpen.

  Wat erg voor onze oosterburen…!

  Like

  • Tineke zegt:

   Inderdaad buren Cathja.
   Meestal, als er daar iets verzonnen wordt,wordt het hier in de regel opgevolgd.
   Zegt haar schoothondje Rutte niet altijd “wij kijken naar de landen om ons heen?
   Had jij het ooit voor mogelijk gehouden,dat wij hier onderdeel van zouden worden?
   Wat verlang ik toch terug naar hoe het was.
   Ik heb nog nooit zo naar een arm om me heen verlangt als nu.
   Als die anderhalve maatregel niet ingetrokken wordt (ik ben bang van wel) kun je beter dood dan levend zijn.
   Iedereen die nog een partner heeft in deze tijden,mag daar dankbaar om zijn !
   (ik heb het dus niet over sex)

   Like

   • Cathja zegt:

    @Tineke op 22 mei om 23:35

    Ja Tineke, ook ik verlang terug naar de tijd dat we nog niet overspoeld werden met buitenlanders, we nog konden gaan en staan waar we wilden, onze vrienden en familieleden konden bezoeken en ontvangen, onze hoogtijdagen konden vieren zoals we gewend en aan gehecht waren, en we niet overspoeld werden door die corona-ellende.

    Ik voel met je mee en begrijp je heel goed als je zegt dat je enorm naar een arm om je heen verlangt. Het doet zoveel, zo’n gebaar. Vaak meer dan woorden kunnen zeggen. Ik ken dit verlangen ook Tineke, van lang geleden. Ik werd weduwe op 27-jarige leeftijd, en kon het soms niet aanzien dat jonge mensen met hun kinderen speelden, plezier hadden enz., terwijl ik dit met mijn 2 kleine meisjes (4 en 2 jaar) moest missen! Ik ben vaak jaloers geweest. Niet op hun geluk, maar vanwege het ontbreken daarvan in mijn gezin.

    Inmiddels is het alweer 36 jaar geleden dat ik opnieuw trouwde, en ben dankbaar dat ik mijn partner nog heb. Het leven is onvoorspelbaar, en zeker nu! Wat staat ons en onze kinderen en kleinkinderen allemaal te wachten?
    Ik ben op een leeftijd dat ik kan zeggen: “het grootste deel ligt achter me”, maar dat geldt niet voor het nageslacht.

    Die ‘anderhalve meter-samenleving’ is het meest idiote wat ik ooit heb gehoord. Eerst dacht ik dat het tijdelijk zou zijn, maar daaraan twijfel ik nu. Maar hoe kunnen we dit waarmaken met 17 miljoen mensen in ons overvolle land? En het zal niet bij 17 miljoen blijven als de grenzen niet dicht gaan. Straks beleven we nog een tijd dat we vrijwillig thuis blijven omdat het overal mega-druk is.

    Het levensgeluk van velen staat op de helling. Het enige wat we voor elkaar kunnen doen is elkaar steunen waar dat mogelijk is. Bij “Bron” hebben we gelukkig nog de ruimte om ons hart een beetje te luchten, maar nog beter zou het zijn als we een overheid zouden hebben die opkwam voor het welzijn van het volk. Dat missen we nu heel erg!

    Ik wens je heel veel sterkte Tineke, en dat wens ik eigenlijk iedereen hier toe, die regelmatig (een reactie) schrijft.

    Groetjes, Cathja.

    Geliked door 1 persoon

 8. oudmarinier zegt:

  Raak m’n kinderen maar eens aan ……!!! Ik garandeer je dat IK het laatste ben wat je in je leven ZIET , voordat je je laatste adem uitblaast .

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   En voor ons @ Cathja !!! Lees toch eens wat virussen nu eigenlijk zijn, en wat ze wel of niet doen, waarvoor ze nodig zijn en, en, en, en !! En er zijn er niet 100 maar duizenden en ze bevinden zich overal en er worden iedere dag weer nieuwe ontdekt. En ja met behulp van een virus, wat geen levend wezen is (bijdrage van “droevige mof” niet gelezen ???) kunnen ook inderdaad medicijnen worden gemaakt, maar niet met virussen alleen.

   @ oudmarinier: mijn zegen heb je, raak mij aan gebeurt hetzelfde, hoe gammel ik ook mag zijn, maar dan…………!!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    @NEMESIS….Is niet zo moeilijk…enkele wel-gemikte tikken op vitale plekken , en het is gebeurt met die lui…Dan kun je met ze doen wat je wil. Van uit mijn verdedigings-sport achtergrond…: Kun je NIET zien …heb je een groot probleem tijdns een gevecht Kun je NIET ademen….heb je een groot probleem tijdens een gevecht Kun je NIET staan….heb je een groot probleem , tijdens een gevecht . Het is zo simpel allemaal.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Nemesis op 22 mei om 19:54

    Ik reageerde in eerste instantie op het bericht uit Duitsland. Op dit moment gebeurt dit gelukkig nog niet op deze manier bij ons, maar wat niet is kan komen.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    @Cathja, de voorbereiding zijn hier in voole gang, de diverse wetgevinegen hiertoe liggen al helemaal klaar, alleen het startschot moet nog gegeven worden.

    Like

 9. ronjaspers zegt:

  Dit deed joseph stalin vroeger ook,kinderen tegen hun ouders opzetten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Van puymbroeck sonja zegt:

  Schaam julie 😥😡. Hoe ist mogelijk om dit te doen. Ik heb er geen woorden voor foei onvoorstelbaar 😡. Hier moet echt wat aan gedaan worden dit kan toch zomaar niet????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s