Corona-kruidensiroop in een kwaad daglicht gesteld: Afrika-opstand tegen WHO

Screenshot_48

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Waarschuwing aan Wereldgezondheidsorganisatie

In Afrika vormt zich massaal verzet tegen de WHO. Reden daarvoor is een in Madagaskar ontwikkelde kruidensiroop, die al met succes bij Covid-19 patiënten wordt gebruikt.

Blick Oostenrijk

De WHO waarschuwde daar herhaaldelijk voor. Het medicijn zou niet klinisch getest zijn. Madagaskar maakte echter in een interview met “France 24” duidelijk: Noch de WHO noch een ander land zouden zich daarmee moeten bemoeien. Een serie andere Afrikaanse landen zou de siroop “Covid-Organic” al besteld hebben.

Big Pharma wil Afrikaanse markt

Dat het hier om een machtsstrijd van de farmaceutische industrie om veel geld gaat, is duidelijk. Mocht Afrika het corona-virus met “Covid-Organic” uit Madagaskar bestrijden en niet met westelijke vaccins, dan gaat er een gigantische markt verloren.

De nieuwste berichten, namelijk dat Bill Gates het Nigeriaanse parlement zou hebben omgekocht om snel een wet over gedwongen vaccinatie aan te nemen, zouden erbij kunnen helpen om deze verdenking harder te maken. Terwijl er nog helemaal geen vaccin is.

Wetenschapsracisme tegen Afrika

Vanwege de aanhoudende kritiek van de WHO en de duidelijke minachting van Afrikaanse wetenschappers, raakte het geduld van de president van Madagaskar, Andry Rajoelina (foto), nu op. In een tv-interview stelde hij de vraag: “Zou deze twijfel ook bestaan wanneer niet Madagaskar, maar een Europees land dit medicijn ontwikkeld zou hebben?”

Men zou gewoon niet willen toegeven dat een land als Madagaskar een formule zou ontwikkelen waarmee men de wereld zou kunnen redden. De siroop heeft Covid-19 patiënten binnen 10 dagen genezen. Ze wordt gemaakt van Artemisia, een plant die helpt tegen malaria. Ook andere, lokale, kruiden maken deel uit van de siroop. “Geen land, geen organisatie zal ons er van afhouden daarmee door te gaan”, zei Rajoelina.

Rwanda waarschuwt WHO: “Wees voorzichtig!”

Ook de president van Rwanda, Paul Kagame, vuurde terug. Hij stelde al meerdere malen het “westelijke superioriteitscomplex” aan de kaak. “Genoeg is genoeg. Geen vreemd land zal ooit Afrika regeren of controleren”, maakte ook hij duidelijk. Men zou de eigen volkeren en het continent Afrika verdedigen. Men zou zich noch door de WHO, noch door andere kwaadaardige personen laten corrumperen.

Hij riep ertoe op om Rajoelina te ondersteunen en er gezamenlijk aan te werken om van de Afrikaanse plantengeneeskunde het geneesmiddel voor corona in Afrika te maken. Men zou sterk genoeg zijn om deze Goliath te bestrijden en hem te doden. De WHO zou voorzichtig moeten zijn, waarschuwde hij.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, WHO. Bookmark de permalink .

23 reacties op Corona-kruidensiroop in een kwaad daglicht gesteld: Afrika-opstand tegen WHO

 1. Meine zegt:

  Het is weer een Malaria-middel…
  Van mijn Oma weet ik dat vlierbessen helpen bij verkoudheid.
  Zou ook kunnen werken tegen de Wu-Hu-Flu

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Inderdaad. Weer een ander anti malariamiddel. Vlierbessen zitten boordevol met Quercetine. Quercetine werd door huisarts Rob Elens voorgesteld als een goed tweede middel naast hydroxichloroqiune dat nu in Nederland in de ban is. Wel combineren met zink vit. D vit C en Selenium.

   Kijk op Covidzelfhulp.nl

   Dit is een site door Rob Elens samengesteld.

   Helpt alleen als corona in de eerste fase zit.

   Dus niet als het imuunsysteem al op hol geslagen is en de longen vol vocht lopen.

   Jonge mensen met een gezond imuunsysteem hebben in principe van een corona besmetting niets te vrezen.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Vlierbessen wijn ken ik wel, misschien bedoelde jou oma dat.
   Na een fles wordt je wat rustiger en hoest je vanzelf wat minder.
   Ik geloof dat je er ook jam van kan maken.

   Like

   • karton zegt:

    @ Piet Snot.
    Inderdaad, na zo’n fles vlierbessenwijn word je erg rustig.
    Ik bereik dat stadium óók na een fles Beerenburg, ik ben dan geheel en al rustig.
    Trouwens Beerenburg is ook nog eens héél erg gezond, zit boordevol met de meest on- en bekende kruiden !
    Ook gemixed met Apfelkorn is Beerenburg niet te versmaden. (zomaar een suggestie)

    Geliked door 1 persoon

   • Stef zegt:

    Whisky/cola hielp ook altijd prima tegen malaria .

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Tip van mijn opa, bij verkoudheid of griep.
    Neem een aantal borrels, vieux of cognac, trek een trui aan en kruip onder de wol.
    Flink uitzweten, dan kan je de volgende dag er weer tegen aan.
    Maar eigenlijk maakt het niet uit waarvan je aantal borrels drinks, alles werkt wel goed.

    Like

   • Leo 1 zegt:

    O, ja,….. weet je, ……… Coca Cola werkt uitstekend tegen diarree !
    Mits de fles goed blijft zitten natuurlijk !!

    sic

    Like

 2. Mary zegt:

  Heel goed van die Afrikaanse leiders!!!. Onze eigen Rob Elens en andere westerse artsen kwamen in Europa en Amerika en Rusland etc. al met een anti malaria middel, Trump heeft het al weken geleden geprezen en gebruikt het zelf, wat uiteraard heel goed en bewezen werkt maar dan kan de Nederland crimineel en aards leugenaar Rutte (en Co) u niet gevangen zetten en afhankelijk maken volgens de `NWO afspraken, dus verbieden alles wat werkt………..

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Feit is dat mensen die het virus hebben opgelopen niet beter MOGEN worden! De ‘corona’-doden zijn de zogenaamde stok achter de deur; de angst-aanjagers. Pandemie 2 is alweer aangekondigd, dus we kunnen ons alvast voorbereiden op weer een ‘in hechtenis-neming’.

  Het volk moet in opstand komen. We MOGEN niet opnieuw toestaan dat we opgesloten worden om zo verspreiding van het virus tegen te gaan. Talrijke deskundigen wijzen ons inmiddels op de totale gekte van de genomen maatregelen, en het bedrog m.b.t. de cijfertjes van Van Dissel.
  Het is één en al toneelspel, met een heel volk als spelers, die tevens de verliezers zijn.
  Schande!

  Geliked door 4 people

  • malsion zegt:

   En het achterlijke volk beloont Rutte met een gigantische opgang in de peiling. Dat moet aan de kaak gesteld worden. We moeten niet om onze ondergang vragen. Er moet zoveel mogelijk tamtam gemaakt worden dat RUTTE weg moet.
   malsion@orange.fr

   Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   Precies… en met miljoenen in opstand komen en weigeren van vaccinaties is ook het ENIGE middel wat nog rest om deze waanzin van de satanische elite clubs te stoppen. De geplande (verplichte) GIF-injecties waarmee ze op termijn je DNA kunnen manipuleren en veranderen d.m.v 5G, is immers ook het einddoel van deze idiote maatregelen.

   Men houdt de 1.5 meter waanzin in stand, vertelt er al vast even bij dat er een tweede corona golf aankomt (dat hebben ze al in hun glazen bol gezien) net zo lang dat de gifspuitjes klaar zijn die Bill Gates graag je lichaam in wil spuiten.

   Ik juich weerstand van landen en mensen alleen maar toe… het geeft mij in ieder geval nog een beetje hoop dat deze duivelse plannen nog gestopt kunnen worden!
   Zo niet, dan krijgen we een gigantische golf van zelfmoorden, armoede en werkeloosheid. En de grote groep mensen die weigeren zich te laten injecteren, zullen uitgesloten worden van de samenleving en hierdoor alles kwijtraken en geen geld meer hebben!

   Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zou deze twijfel ook bestaan wanneer niet Madagaskar, maar een Europees land dit medicijn ontwikkeld zou hebben?”

  Nee, waarschijnlijk niet. Maar daar mag bij worden opgemerkt dat Madagaskar nu niet direct bekend staat om de enorme prestaties op farmaceutisch gebied. Het was nog heel lang het gebied van medicijnmannen, en wonderdokters.
  Dit neemt niet weg, dat een middel dat lijkt te werken, niet op voorhand naar de prullenbak verwezen moet worden. Me dunkt dat het op steeds grotere schaal getest moet worden. Tot het uiteindelijk het middel blijkt te zijn waar de hele wereld, behalve Bill Gates natuurlijk, op zit te wachten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 5. Saeftinghe zegt:

  Ik vraag me af hoe men zo zeker weten kan dat er tweede golf corona komt.
  Is die ook gepland?
  Hoe kun je anders met zoveel zekerheid beweren dat er een tweede golf komt.
  Over een griepgolf heb ik dit jaar weinig gelezen

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Saeftinghe

   Bill Gates schijnt dit te hebben gezegd. Als dat klopt, dan weten we ook wie de dader is, mocht het werkelijk tot een uitbraak komen.
   Dat hij niet deugt weet hij zelf het allerbeste. Waarom woont hij anders in een zwaar beveiligde bunker?
   Ik vermoed dat hij dreigt en bedreigt, nu steeds meer mensen gaan twijfelen aan zijn vaccins. In Afrika weten ze inmiddels ook heel goed wie B.G. is, en koersen aan op eigen geneesmiddelen, zoals in het bovenstaande artikel is te lezen. Heel verstandig. Net zo verstandig als onze Limburgse huisarts, die helaas een goed werkend medicijn niet meer mag gebruiken.
   De farmaceutische industrie is in werkelijkheid onze grootste vijand!

   Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Omdat dit in de planning staat om de onderdrukking en totale controle compleet te maken om vervolgens wereldbevolking te verminderen en uit te moorden met verplicht Bill Gates gif. Een virus in welke vorm dan ook is niet voorspelbaar, Het doel is om nog meer angst te zaaien onder de bevolking en monddood te maken. Dat wordt dan de nieuwe Covid-20 virus. De grootste HOAX en leugens die nimmer in de geschiedenis zijn vertoond. Dat zijn de normen en waarden van onze smerige politici Anno 2020. De beschaving van deze kapitalistische machtswellusteling is totaal zoek.

   Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Er komt geen tweede corona-golf. Dat is een leugen van de media.
   Kijk ook maar eens naar de verklaring die door Maurice de Hond gegeven wordt.
   Hij stelt dat de uitbraken, die we hadden, veroorzaakt werden door ” super spread events”. Nu zijn toevallig al die “super spread events” afgeschaft en verboden, zoals bijvoorbeeld al de muziekfestivals van deze zomer en het najaar.
   Zijn conclusie : Er komt misschien nog eventjes een lichte stijging van het aantal corona-gevallen, maar zeker geen tweede golf..

   Like

 6. Kanaloa01 zegt:

  Zoals een bekende dierenarts ooit op een feestje met een flinke slok op zei: “Je moet een dier net niet helemaal beter maken dan blijven de baasjes komen”.
  Zo is het tegenwoordig met mensen ook als het aan de Farmacie ligt.

  Geliked door 1 persoon

 7. eduard zegt:

  In verband met de corona crisis, sprak men op tv: ‘ Dat een wondermiddel niet bestaat’.
  Wel , naar mijn bescheiden mening bestaat er een kruidenmiddel, dat grenst aan het
  wonderbare.
  De middelen van de H.Hildergard Von Bingen, een middeleeuwse non die Goddelijke visioenen
  had , over de kracht van de natuur, planten dieren, edelstenen en dergelijke, hoe die te gebruiken
  en tegen welke ziekten.
  Men heeft die geschriften vertaald en getest, vooral in Duitsland en Oostenrijk, en het werkt fenomenaal en ook actueel .
  Voor virussen, griep, longontsteking en hun gevolgen geeft ze heel wat middelen.
  – Voor de virussen die beginnen in de keel: een gorgeldrank op basis van het kruid ‘ Malrove
  – Voor longontsteking en hun gevolgen , een lepeltje na het eten van een drankje op basis van het kruid’ Hertetongsvaren’
  Zelf gebruik ik dat al jaren in griepperioden en ook nu.
  Er zijn zelf al dokters die zowel werken met de medische wetenschap als de Hildegard middelen.
  Vele Europese landen werken er al mee, zelfs in Amerika en Afrika(Zambia)
  Er zijn hier in Belgiê groepen en personen en dokters die het onderzoeken en gebruiken .
  De kruiden kan men on-line bestellen in Oostenrijk https://www.hildegardvonbingen.at/.
  Nedelandtalige boeken in Belgie bij fa631496@skynet.be;

  Like

 8. malsion zegt:

  We kunnen gerust met 1000 man en meer bij elkaar komen. Binnen !!!
  Maar we moeten goed tot ons door laten dringen wat Maurice de Hond heeft uitgelegd.
  Als er in een besloten ruimte een goede ventilatie is dan heeft het virus slechts geringe kans.
  Als we daarboven hygiëne toepassen kunnen we gewoon OUD NORMAAL verder leven.
  We moeten ANGST overwinnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s