De resultaten van 10 jaar Rutte – Op wie stemt u?

Screenshot_50

(Door: “Monalisa” en “bobzelf”)

53 ziekenhuizen gesloten – 77.000 zorgmedewerkers wegbezuinigd – 21.940 ziekenhuisbedden wegbezuinigd – 281 IC-bedden wegbezuinigd – verzorgingstehuizen gesloten – Oekraïne-verdrag doorgedrukt ondanks referendum – AOW-leeftijd verhoogd van 65 naar 67 – pensioenindexering geblokkeerd – terroristische organisaties gefinancierd – sleepwet doorgedrukt ondanks negatief raadgevend referendum – meer dan 16.000 strafzaken geseponeerd – gigantische prijsverhoging energie en brandstof – jarenlange uitkeringsfraude Polen en Turken – aantal daklozen verdubbeld – gigantische huurverhogingen – belastingdeals met multinationals – record immigratie (stijging 55,49%)  – van Nederland de grootste nettobetaler van de EU gemaakt – btw-verhoging van 19% naar 21% doorgevoerd – recordaantal afgetreden bewindspersonen- € 1000 miljard aan klimaatplannen – € 11,4 miljard aan ombouw energiecentrales naar biomassa – grootste ontbossing in de geschiedenis ten behoeve van biomassa – bezuinigingen op Justitie en Veiligheid  (o.a. politie) – uitholling van defensie en defensiepersoneel – gestuntel met het MH17-dossier – gestuntel met dividendbelasting

En nu komt daar nog bij…

samenzwering tegen het Nederlandse volk – georganiseerde samenzwering met het oogmerk de democratische rechten van de Nederlandse burgers in te perken – het ondermijnen van de vrijheid van de journalistieke pers – het buiten werking stellen van de Wet Openbaarheid van Bestuur – het in georganiseerd verband deelnemen aan financiering, productie, marketing en doorvoering van verplicht gebruik voor de Nederlandse burgers van dubieuze en zelfs gevaarlijke medische behandelingen – samenzwering in georganiseerd verband met het oogmerk de Nederlandse burgers middels digitale volg- en registratiesystemen te registreren en te controleren – georganiseerde samenzwering met het oogmerk de Nederlandse burgers valselijk te informeren met het oogmerk hen angst aan te jagen – het saboteren van het bestaansrecht van honderdduizenden Nederlandse ondernemingen – georganiseerde samenzwering en activiteiten met als gevolg de vrijheidsberoving van de Nederlandse burgers door verplichte opsluiting in hun huizen en onderkomens – ouderen en zieken op grote schaal in eenzaamheid en afzondering laten sterven – het ontnemen van het recht van de Nederlandse burgers op het onderhouden van sociale contacten, familiebijeenkomsten, sportactiviteiten, andere gezondheid bevorderende activiteiten – het ontnemen van werk en inkomen van miljoenen Nederlandse burgers.

Door:
“Monalisa” en “bobzelf”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op De resultaten van 10 jaar Rutte – Op wie stemt u?

  1. Mary zegt:

    De PVV daar stem ik op, sinds 2006!!!!, je zou toch denken dat de Nederlandse massa genoeg redenen heeft zo onderhand om hetzelfde te doen, ja ook dat bedrijfsleven waar nu de een na de ander kapot gaat toch?, of nog even kijken of er meer kapot gemaakt kan worden door Rutte en Co, ja hoor het kan nog erger en dat zal NWO crimineel Rutte zeker gaan doen, we hadden al voor Engeland uit die verrotte beerput van Brussel kunnen zijn onder Wilders, hij is niet voor niets zo gedemoniseerd maar denk er nog rustig even over na zou ik zeggen totdat u niets meer heeft om zelf over na te mogen denken laat staan beslissen……..

    Geliked door 4 people

    • Sinyo zegt:

      Je zou toch denken dat DE NEDERLANDSE MASSA genoeg . . etc.
      Dat is het macabere punt.
      Wij (hier bij meneer Bron) laten ons niet vern**ken èh . . vernachelen door de media.
      Ik lees geen kwaliteitskranten meer, omdat die er inhoudelijk niet meer zijn en verdoe mijn tijd ook niet om naar de NPO te kijken.
      In mijn jeugd geïndoctrineerd met VVV. Volk, Vaderland én Vorstenhuis.
      Nu een dijenkletser, een giller om Lowieke de Vos uit de Fabeltjeskrant te citeren. toen hij troep had gemaakt in het huis van juffrouw Mier.
      Eigenlijk is de Massa om te huilen. . . . .

      Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Het jarenlange geklungel bij de belastingdienst heeft vele miljoenen gekost, en het debacle gaat maar doorrrrrrrr, wat een gaaf land, het is een interessante casus voor toekomstige politici maar of ze er van zullen leren? ik betwijfel dat,….misschien dat, als ze eenmaal met pensioen zijn, zullen toegeven dat, met de kennis van nu, Rutte en Co. er een ongelofelijke teringzooi van hebben gemaakt en de ondergang in gang hebben gezet…….

    Geliked door 4 people

  3. Bob Fleumer zegt:

    En dan is de islam nog niet genoemd en dat is de grootste bedreiging voor ons land, de islam is verlammend en gevaarlijk.

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      Ook het Koningspaar sprak de Islam toe door een fijn suikerfeest toe te wensen. Zo kan men toch concluderen welke kant onze vlag opwaait.

      Geliked door 2 people

    • Jean zegt:

      Bob, islam is dodelijker dan kanker, malaria en corona samen.
      Hoogtijd die levensgevaarlijke bacterie te verwijderen uit héél Europa, de broeinesten, lees mosselketen, slopen en alles wat met die bacterie besmet is verplichten op te krassen.

      Geliked door 2 people

  4. andre zegt:

    Ja inderdaad, iedereen weet dit ook en iedereen is al gesloopt door deze psychopaat Unilever engnek. Rutte heeft geen stemmers, de complete VVD heeft geen stemmers want niemand stemt of geeft steun aan een vernietiger maar toch gaan we gewoon Rutte 4 krijgen. Wat klopt er niet?

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      andre.Klopt helaas,politici worden niet gekozen door de stemmer, maar geselecteerd door de nazi bilderberg groep.Politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit.Als je op google zoekt naar de ledenlijst van de jaarlijkse bilderberg bijeenkomsten wordt je al een stuk wijzer.

      Geliked door 2 people

  5. Tineke zegt:

    Ik stem ook op de heer Wilders vanaf het allereerste begin.
    Maar we moeten wel reëel blijven,
    Ook Geert zal zich aan de verdragen en afspraken moeten houden.
    Eerst nexit!
    Maar er zijn nog veel te veel mensen die pro EU zijn.
    Plus dat robot Jetten de wet wil veranderen en de EU daarin wil verankeren.
    Dan kunnen we daar nooit meer uit.
    Dit is een levensgevaarlijke trekpop,vergis je niet!

    Geliked door 6 people

    • karton zegt:

      @ Tineke.
      Inderdaad. Jetten is een zéér gevaarlijk én min kereltje.
      Haalt horden anti-homo en anti-joodse parasieten binnen en gaat op de tv zitten janken als hij wordt uitgescholden door dat zootje. Hoe stom kun je zijn ?
      Jan met de Pet, u én ik, wij hadden dat deze man van te voren kunnen vertellen.
      Stop iets in die vent en hij begint te ratelen om nóóit meer te stoppen, iets zinnigs heb ik hem trouwens nog nóóit horen bléren !! Past precies in ’t enge clubje van Pinokkio.

      Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      Als hij de wet verandert Tineke, dan kunnen wij diezelfde wet ongeldig doen verklaren zeker met het feit in acht genomen, dat als BAlkenellende ons niet zo giga genaaid had, dat Nederland in een heel andere positie t.o.v. EU stond dan nu . Dat is an sich voldoende reden om dat als juridisch markeringspunt te nemen en geen crappy uitgangspunt van de demonische addamsfamily griezels, die in flagrante minderheid zijn en politiek alleen maar kunnen bestaan bij de gratie van duivelse wetsconstructies die tegen het volk gericht zijn waardoor die laffe VVDérs en CDA’ers politiek uit de wind blijven, in deze kwesties..

      Geliked door 2 people

  6. klaas zegt:

    Like

    • Rensk. zegt:

      Intussen zou men moeten weten waar de prioriteiten van dit stel liggen. Uiteraard bij de Arabische wereld, die hun kapitaal nog meer laat groeien door hun medewerking de autochtonen uit te leveren aan de arabieren. De oude dikke koning van Spanje heeft op dezelfde manier zn kapitaal zien groeien. Dat soort mensen hebben nooit genoeg. Heel naar volk en ook lager op de maatschappelijke ladder zijn er dat soort mensen. Begin soms ook flauw te worden hoe men praat over Maxima hoe mooi ze en dergelijke is. Zeziet er idd mooi uit, maar het meeste is gekunsteld en niet echt. Nou er zijn vele vrouwen die 100 keer mooier zijn dan haar en dan zonder al dat geld wat besteed word om b.v. dat hele dunne plukkie haar van haar wat dikker te krijgen. Plus de enorme laag make-up. Plus dure kleding, die alle minpunten uitstekend kunnen verbergen. Allemaal van ons geld. Ik weet zeker dat men zou schrikken als men haar uit bed ziet komen. Dan ziet het er wel even wat anders uit dan wat men ziet als ze opgetakeld is. Ik kan altijd dwars door de make-up en kleding heen kijken.

      Like

    • Willem zegt:

      Als er niets verandert, lopen zijn dochters over 10-20 jaar verplicht met een hoofddoek of niqab. Of, en dat zou helemaal de kroon spannen, ze worden verliefd op en trouwen met een saudische prins.

      Like

    • koddebeier zegt:

      Ze heulen met de vijand of nemen de benen

      Like

  7. Ray Conquista zegt:

    Bizar dat deze oplichter op ruime zetelwinst staat. Mak, visieloos stemvee.

    Like

    • karton zegt:

      @ Ray Conquista.
      Ik geloof de peilingen niet, er wordt, mijn inziens, véél te vaak over zijn “zetelwinst” gesproken. Hetzelfde blijkt uit de woorden van Pinokkio zélf : “Nederland is een gaaf landje en loopt met héél veel dingen vóórop in de wereld !” Ook deze woorden worden m.i. tè vaak herhaald. Nederland loopt in de wereld vóórop met maar één ding : het aantal Voedselbanken !!!!!
      “Herhaling is de kracht van reclame”!!!!

      Geliked door 4 people

  8. delamontagne zegt:

    Hij zou gewoon ‘ns een weekje mee-moeten-lopen met de gewone man op straat………………

    Geliked door 1 persoon

  9. Hovawart zegt:

    De BV Nederland heeft dankzij dit kabinet surseance van betaling aangevraagd, en de ijdele hoop om de zaak te redden van de ondergang is slechts uitstel, een faillissement ligt door de klimaatverdragen en de afgesproken boetebetalingen in’t verschiet, de schuldenaren in de EU waar het kabinet steun aan verleende blijven in gebreke, de zieltogende economie en de rente op de staatsleningen doen ons de das om, waarmee de Pays-Bah ophoudt te bestaan.

    Like

  10. vangie1206j zegt:

    Ik heb tijdens het Balkenende regering periode NEE gestemd tegen de EU omdat ik voelde dit gaat voor ons grote problemen geven.
    En wat deed die Christen Balkenende zoals nu Rutte de bevolking bedonderen en stiekem met valse leugen ja ondertekenen.
    Toen ging het al fout en Rutte maakt het af.

    Gevolgt door een tsunami van gelukzoekende misdadigers wordt Nederland moedwillig kapot gemaakt

    Dag Nederlander uw bestaansrecht wordt opgeheven.

    Geliked door 2 people

    • Monalisa zegt:

      het nee was 67,5% dus je hebt totaal niks te vertellen.

      Like

      • BigLJohn zegt:

        Democratie betekent; de meerderheid beslist. Hier in Nederland is dat andersom, gelijk als in de voormalige DDR. De kwaadwillende kleine minderheid beslist over de overgrote goedwillende meerderheid. Ze wensen geen tegenspraak, daarvoor werd o.a. het referendum afgeschaft en het nieuwe (ab)normaal ingevoerd. Protesteren op straat en een behoorlijke verjaardag vieren is ook voortaan passe, evenals het uitgaansleven en het strand. Men wil de mensen van elkaar vervreemden, elkaar gaan afstoten om zelf de totale macht te kunnen verkrijgen. Tijdnood voor het kabinet ? Echt niet, er liggen al plannen klaar om de a.s. verkiezingen met een jaar uit te stellen.

        Geliked door 1 persoon

  11. LUCIA zegt:

    Rutte:
    “De Leugen Baron”
    Niet Uit te Leggen-
    –Wel Uit te Liegen!!

    Like

  12. Peter zegt:

    Hij hangt aan een touw van Merkel onze trekpop,,die maakt van Europa een grote DDR ,en Rutten maakt het niet uit ,als hij maar af en toe een aai over zijn kop krijgt van dat ouwe loeder .

    Like

  13. Piet Snot zegt:

    Het is mij een raadsel dat de man nog normaal over straat kan, dat zou toch inmiddels de meest gehate Nederlander moeten zijn gezien zijn “prestaties” van slopen en afbreken.
    Maar zo achterlijk zijn ze nou hier, de meeste zijn het allemaal allang weer vergeten.

    Geliked door 4 people

    • LUCIA zegt:

      De man kan denk ik echt niet in zijn eentje over straat , hij kan wel gefilmd worden alsof dat zo is. Reken maar dat er minstens 10 man verdekt opgesteld staan om hem te bewaken.
      Er is maar 1 zo’n man, bodyguard, voor nodig die door heeft wat Rutte uitvreet en bij wie een beminde aan Covid overlijdt. We moeten dagelijks eigenlijk collectief stilstaan bij het feit dat we de !% moeten neerhalen, want zij verzieken deze aarde Ik vraag me af of het juridixch doenlijk zou zijn om een crowdfundingsactie wereldwijd te doen, niet in geld maar in cryptocurrency, om deze mensen onderuit te halen.
      In the meantime loopt er via Cyrus Parsa een protest tegen een aantal van deze kopstukken.
      Hij heeft helaas geen paypall account en ik doe aan een zeer minimalistsich gebruik van geldkaarten, heb niet veel op daarmee, allemaal extra-fraude gevoeligheid.

      Geliked door 1 persoon

      • BigLJohn zegt:

        Tijdens de lange periode dat iedereen in de onmogelijkheid was om naar de kapper te gaan, liep Rutte er altijd netjes gekapt bij. Men maakt immers regels voor anderen en uitzonderingen voor zichzelf. Het beste bewijs daarvoor was de dodenherdenking. Niemand mocht komen, of ja toch, enkelen personen waren toch aanwezig; Koning Onbenul, Koningin Maxima Idiota, en Fuhrer Rutte. Zelfs in een gekkenhuis wonen nog intelligentere mensen dan in de rest van Nederland. De massa en bedrijven die bij Rutte aan zijn broek hangen en al zijn bevelen gedachtenloos opvolgen vanuit het Fuhrer-hauptkwartier in Den Haag.

        Geliked door 1 persoon

  14. malsion zegt:

    Pim Fortuyn schreef een boek: De puinhopen van paars.
    Het is dringend nodig een boek te schrijven: De puinhopen van Rutte.
    Hij is zo glad als een aal. Als je de debatten in de Tweede Kamer volgt dan zie je dat hij zich overal ‘uitlult’.
    Zulke figuren noemen ze ‘eloquent’ of te wel ‘welbespraakt’.
    Dat hebben veel meer kamerleden maar hij spant de kroon.
    Als hij van mening verandert dan weet hij dat weer goed te praten.
    Als je de ‘figuur’ Rutte op langere termijn bekijkt dan ontdek je dat hij daar speelt dat hij met zichzelf bezig is onder het mom het beste voor Nederland te willen bewerkstelligen.
    Recent geniet hij van de ‘corona’-uitzendingen. Hij is daar de baas van Nederland die zijn volk toespreekt. Hij dicteert hoe we mogen leven.
    Het is onbegrijpelijk dat de man die Nederland in de afgrond dreigt te storten in de peilingen omhoog wordt gestuwd. Door mensen die er niets van begrijpen. Die zich het leven moeilijk laten maken en dan ook nog dankjewel zeggen.
    Hij probeert de ‘lockdown’ zo lang mogelijk te rekken. Hij is intelligent genoeg om te WETEN dat een lockdown helemaal niet nodig is. Een lockdown betekent binnen blijven. 99% van de besmettingen hebben BINNEN plaats.
    Hij sluit de oude mensen, degenen die Nederland opgebouwd hebben, op in de tehuizen. Slecht geventileerde verblijven waar het virus lang kan blijven hangen in warme bedompte ruimtes. Aan besmetting valt niet te ontkomen. Op die wijze worden onze ‘ouderen’ vermoord. Gemiddelde leeftijd van de ‘sterfgevallen’ boven de 80 jaar.
    Dat is het ‘regeren’ (de baas spelen) van Rutte. En daar wordt hij voor beloond.
    Mensen, schreeuw het van de daken. Het tijdperk RUTTE moet afgesloten worden. Voordat hij nog meer kwaad aanricht.
    Wees niet langer het angstige vogeltje dat zich stil houdt. Sta op en ga te keer als een brullende leeuw. Rutte moet niet beloond worden. Hij moet gestraft worden. PEK EN VEREN. .
    malsion@orange.fr

    Geliked door 4 people

    • karton zegt:

      @ Malsion.
      En áls hij zich er niet meer kan “uit lullen”en z’n “welbespraaktheid” laat hem in de steek, dan begint deze schertsfiguur te smijten met z’n iphone, zoals één van de vorige debatten in de Kamer. ’t Is een kinderlijke man die geen tegenspraak duldt en kwaad wordt als dat wél gebeurt.
      Wég met dit verwende jongetje, hij moet inderdaad beloond worden, uhhhh…………
      enkele reis walhalla ?

      Like

    • koosv8 zegt:

      Daarom lijkt het dat hij hoog staat, om de doodeenvoudige reden dat Nederland aan het wegzakken is. Het lijkt wel een tekenfilm…. hij rent nog een tijdje rechtdoor, maar dan gaat hij ONHERROEPELIJK DE AFGROND IN, OOK RUTTE!!!!

      Like

  15. koosv8 zegt:

    De vernietig van de Vrije westerse wereld loopt op schema, nog wel. Maar dat gaat veranderen zodra men massaal doorheeft dat dit niet meer klopt. Wij vinden dat het te lang duurt, en daar zijn de MEESTE mensen altijd erg traag mee, maar het gaat komen. In veel landen is het al begonnen, maar het is erg stil in de media op dit vlak, dus alle JOURNALISTEN DIE HIER NIETS OVER RAPPORTEREN staan aan de oneerlijke kant, laten we massaal naar Hilversum gaan en netjes vragen waar ze willen liggen, op de parkeer plaats, waar die eerlijke man in zijn pak lag toen, of ouderwets tegen de muur.
    En wel een beetje OPSCHIETEN GRAAG.

    Geliked door 2 people

  16. kampersrene zegt:

    O ! Rutte zing een liedje ….voor mij alleen O ! Rutte want voor mij ben nummer een enz enz

    Like

    • BigLJohn zegt:

      kampersrene; Jaja, nog even. En dan moet iedereen in zijn huiskamer een groot heiligenbeeld van Rutte hebben staan met een vaas bloemen ervoor en een neonlichtje er onder.

      Geliked door 1 persoon

  17. Meine zegt:

    Een andere partij zal niet snel effect hebben, ook hier een “Swamp”…
    Het hoger beroep bepaalde bij een snelheidsovertreding: “..verklaring beëdigd ambtenaar is afdoende bewijs…” en de reactie op foto’s en berekeningen was: “..het hof voelt zich niet genoodzaakt om op alle argumenten in te gaan….” Aldus politiestaat ingevoerd !

    Geliked door 1 persoon

  18. karton zegt:

    Ik vraag me wel eens af : hoe ziek moet je zijn om een land stelselmatig ttr vernielen en dan tóch met een gemene grijns via de tv óns te vertellen dat we in een rijk en gaaf landje wonen. Zoals in ‘t artikel omschreven : ongeveer álles wegbezuinigd en het land uitgeleverd aan islamitische moordenaars en verkrachters. Iemand als Pinokkio, die dit tuig “hoog opgeleid” durft te noemen, mist zélf elke opleiding, heeft geen gevoel voor normen en waarden; kortom……….. een waardeloos persoon.

    Geliked door 1 persoon

  19. Ton Ruygrok zegt:

    Hè… echt weer schrijverij zoals alleen … “” complot denkers “” dit kunnen… kijk, Rutte en co weten de leugen als de waarheid te verkondigen … zijn als dieven die de bestolene een grijpstuiver terug geven en daarvoor de hemel in geprezen worden… zijn… Slopers.. storten de maatschappij de ellende en armoede in en worden er vervolgens om aanbeden dat ze dit met gelikte persconferenties doen …. die ze weten te garneren met een mengeling van zgn zakelijke doortastendheid ,angst en emotie….
    Nou ja.. als de blinde de blinde geleid ben je gedoemd ten onder te gaan ., zou ook oneerlijk zijn als het anders was….,
    Ton Ruygrok, Monster.

    Geliked door 1 persoon

  20. Steven zegt:

    Dit land is niet meer te redden. Wat je mensen hier ook vertelt, hoezeer ze ook in hun bestaansrecht worden geraakt, men blijft gewoon BRAAF op die bevolkingsvernietigings-partijen stemmen. Een normaal denkend persoon had hier allang mee afgerekend. Maar dit is Nederland, het land waar de meeste mensen al decenia lang geïndoctrineerd zijn op scholen en in het dagelijks leven. Het land waar men straks elkaars koppen in elkaar slaan om de eerste Bill Gates vaccinatie te krijgen en met z’n allen zo het ravijn in lopen!
    Vroeger was ik nog trots te zeggen dat ik uit Nederland kom. Tegenwoordig schaam ik mij dood voor mij identiteit. En waarom?… we zijn het lachertje van de wereld en we laten ons door iedereen in de ZEIK nemen en alles zonder verzet afpakken! Geen wonder dat al die buitenlanders over ons heen lopen en overal schijt aan hebben!!

    Geliked door 1 persoon

  21. Julia zegt:

    Dat van deze leugenaar nog geen gehakt is gemaakt is bewonderswaardig. Het blijkt dat een groot deel van de kiezers totaal zijn gehersenspoeld of aan geheugenverlies lijden. Bewust heeft deze beroepsleugenaar en trekpop van het kapitalisme de boel kapot bezuinigd en werkt nu hard mee met de totale ondergang van onze economie met alle desastreuze gevolgen van dien. Het eeuwig zwijgen over de kosten van het Koningshuis o.a. is altijd al één van zijn geheime agendapunten. 5 miljoen per jaar wordt zonder meer verstrekt voor onderhoud tot zelfs zijn privé meubelen zijn van ons belastinggeld betaald en dan te denken de verbouwing aan het paleis 63.1 miljoen is absurd. Geld dat o.a. naar ouderenzorg en gezondheidszorg had kunnen gaan. Ook alle belastingvoordelen aan de multinationals hoor je hem weinig over en gaat onverminderd door. Wat stelt stemmen in Nederland nog voor als de linkse club zoals in de vorige verkiezing de op één de grootse gekozen partij (PVV) wordt uitgesloten dat geldt nu al in de provinciale staten voor FvD. Stemmen heeft in Nederland geen enkele zin omdat het niet op democratische gronden gebeurd. Mijn stembiljet gaat ongeopend retour afzender omdat ik met deze hele smerige (s)linkse politiek totaal klaar ben. We zijn inmiddels toch al verkocht en economisch kapot gemaakt dus zet de NL vlag maar op marktplaats.

    Geliked door 1 persoon

  22. Jean zegt:

    Als ik dat zo lees dan valt die kerel onder de categorie “zware crimineel” en criminelen horen nooit vrij rond te lopen.
    Iemand die schade aan eigen volk veroorzaakt om vreemdelingen te plezieren hoort thuis op een schavot om veroordeeld te worden door een volkstribunaal waarna de straf dadelijk volgt.

    Geliked door 3 people

  23. Jan j zegt:

    Ik stem op FVD of PVV, een andere partij van landverraders komt niet in aanmerking.
    Het nadeel van de pvv is dat ze systematisch buitengesloten wordt, waardoor een stem een verloren stem zal zijn

    Like

    • karton zegt:

      @ Jan j.
      Ik doe al járen met u mee v.w.b. het stemmen.
      Als de partijen, PVV of FvD, blijven groeien kan “Den Haag” er over enige tijd niet meer omheen ; het is wel de hoogste tijd dat die partijen blijven groeien want van ons landje blijft niet veel meer over, o.l.v. Pinokkio.
      Ondanks het cordon sanitaire blijf ik op hen stemmen.

      Geliked door 1 persoon

  24. freda110 zegt:

    Ik liep van de week in de tuin om te kijken of de passiebloemen al uit de knop waren toen er een heel oud kinderliedje (hela gij bloempjes slaapt gij nu nog) door mijn hoofd speelde.
    Op datzelfde moment drong het tot mij door hoe misplaatst zo’n onschuldig kinderliedje klinkt in de huidige maatschappij waar alles wat eens normaal was word gezien als abnormaal en normen en waarden slechts woorden zijn.
    In een paar jaar is door Rutte en co alles op z’n kop gezet en het ergste van alles is dat alleen de oudere generaties nog weten hoe het werkelijk kan zijn, waarmee ik niet wil zeggen dat vroeger alles beter was, maar toen wist je waar je aan toe was terwijl je nu dagelijks wordt voorgelogen en bedrogen.
    Het enige waar we eigenlijk nog goed voor zijn is belasting betalen om de linkse hobby’s van het kabinet te betalen, voor de rest tel je niet mee.

    Geliked door 2 people

    • Nemesis zegt:

      Ja ik weet nog hoe alles was, ik heb de kanonnen nog horen bulderen het afeergesut horen en zien ratelen, de vlucht toen ons huis wer plat gebombardeerd, de tijden erna, alles staat in mijn geheugen gegrift. En nee, vroeger was zeer zeker niet alles betr, in tegendeel, maar we hebben hard gewerkt om alles weer op te bouwen en het inderdaad beter te maken.

      af en toe komt mij de verschikkelijke gedachte, dat wij een volkje zijn, van inderdaad goudvissen zonder geheugen en verstand, alleen met een omhulsel zodat we er uit zien als menselijke wezens.

      we zin verraden, belogen, en verkocht door een stelletje judassen, hele vieze smerige criminelen.

      Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ freda110.
      Daar zegt u wat : “Hela gij bloempje slaapt gij nu nog”. Dát liedje kan écht niet meer.
      Evenmin als het liedje : “Waar de blanke top der duinen enz. enz.” Ook dit liedje kan niet meer want dan zouden de 1000den parasietyen wel eens boos kunnen worden.
      En wat te denken van “Ik heb u lief mijn Nehééderland, mijn Nehééééderland”. afgezien van de vraag of dit landje ónze liefde nog wel waard is, past ook dit liedje niet meer in de hedendaagse maatschappij. Ik moet trouwens ook niet lang a.d. tekst van dit liedje denken want dan denk ik óók aan de duizenden échte Nederlanders die zijn gedood in oorlogen en opstanden, gevoerd om dit landje, Nederland dus, te behouden. Zij hebben zich letterlijk dood gevochten (voor Volk en Vaderland) om het landje vervolgens weg gegeven te zien worden aan parasieten die ongevraagd hier binnen komen, échte Nederlanders vermoorden, onze potten leeg vreten, en ons landje gaan overnemen.
      Je schaamt je toch kapot t.o.v. onze voorouders ??!!

      Geliked door 1 persoon

    • BigLJohn zegt:

      Hij heeft behoorlijke X-benen zo te zien en een opgezette kraag van zijn overhemd, confirm de mode uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Een stropdas ontbreekt nog, alsmede een portie fatsoen.

      Like

  25. koddebeier zegt:

    Veruit de meeste idioten zullen weer op Rutte stemmen, “hij is zo daadkrachtig staatsman of echt een vader des vaderland” of wat deze dwazen nog meer kunnen verzinnen.
    Een land met zo vele idioten is redeloos verloren en gaat uiteindelijk ten onder !

    Geliked door 2 people

    • Julia zegt:

      Dan maar te hopen dat al deze idioten zelf het zwaarst worden getroffen zij zijn mede de laffe onderkruipsels die de rest van de samenleving met zich mee sleuren naar de afgrond. Dit soort mensen verdient niet beter dat zij straks reddeloos verloren. De samenleving mist niets aan deze hersenloze wezens.

      Geliked door 1 persoon

      • Piet Snot zegt:

        En dat is dus niet zo, niet alleen de idioten hebben er last van maar wij allemaal.
        We zijn dan allemaal reddeloos verloren. We gaan inderdaad ten onder.
        Ik heb alweer gelezen dat de zorgkosten flink gaan stijgen maandelijks.
        Dat is nog maar een begin voor het komende jaar.
        Een flinke huurverhoging hebben we alvast binnen.
        Geplukt gaan we worden volgend jaar, nog erger dan nu.
        Alleen is hier nooit iets tijdelijk maar blijvend.

        Geliked door 1 persoon

    • Monalisa zegt:

      Hoera 😂😂😂😂

      Like

    • ronjaspers zegt:

      koddebeijer.De werkelijke macht zit achter de regeringen,politici zijn marionetpoppen.Politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit.Wat stemmen betreft,stemfraude,kiezersbedrog,cordon sanitair,politiek proces.

      Like

  26. Frans keulemans zegt:

    Wat een vraag ik denk dat we nu wel weten wat te doen

    Like

  27. ronjaspers zegt:

    Ik stem nooit,heeft geen zin.De nazi bilderberg groep (schaduwregering) bepaalt welke politieke marionetpoppen op welke plaatsen komen in europeese regeringen.Politici worden omgekocht of gechanteerd en voeren braaf bewust of onbewust de N.W.O. agenda uit.

    Like

  28. ronjaspers zegt:

    koddebeijer.De werkelijke macht zit achter de regeringen,politici zijn marionetpoppen.Politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit.Wat stemmen betreft,stemfraude,kiezersbedrog,cordon sanitair,politiek proces.

    Like

  29. Paul zegt:

    Nederlandse bevolking Ik moet u wederom mijn excuses aanbieden. Sorry.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s