Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken maakt duidelijk: rechtsen domineren de corona-demonstraties niet

Screenshot_33

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu moet zelfs het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zich verzetten tegen de hetze. Het ministerie ziet namelijk geen dominerende rol van “rechts-extremisten” bij de demonstraties tegen de corona-maatregelen. Een “wezenlijke beïnvloeding” van de protesten door “rechts-extremisten” zou “op dit moment niet zichtbaar zijn”, citeert de “Saarbrücker Zeitung” uit een antwoord van het ministerie op parlementaire vragen van de AfD .

Duits - Zuerst

De demonstraties zouden op dit moment “door een uiterst heterogeen, in zijn kern echter nog democratisch deelnemersveld worden gedragen”, verklaarde het ministerie. Tegelijkertijd waarschuwde het echter dat meerdere nationalistische organisaties ertoe opgeroepen zouden hebben om strategisch deel te nemen aan de protesten. Genoemd worden de NPD, “Die Rechte” en “Der III. Weg”. Daarom zou niet uit te sluiten zijn dat het aantal deelnemende “rechts-extremisten” zou toenemen. De beïnvloedingspogingen uit linkse kringen werden niet genoemd.

Afgelopen weekend hadden er opnieuw duizenden mensen in talrijke Duitse steden tegen de corona-voorschriften gedemonstreerd. Uit verschillende partijen kwamen hysterische waarschuwingen dat “rechts-extremisten” zouden proberen voor zichzelf beslag te leggen op de protesten.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken maakt duidelijk: rechtsen domineren de corona-demonstraties niet

 1. Bas zegt:

  Frankrijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/05/22/french-police-raid-alleged-far-left-antifa-bomb-factory-hq/

  Franse politie valt vermeend extreem-linkse Antifa Bommenfabriek HQ aan

  De Franse politie in de buitenwijk Bagnolet in Parijs heeft vier mensen gearresteerd nadat ze het vermeende hoofdkwartier van de extreem-linkse extremistische Antifa-beweging van de stad hadden ontdekt, waar naar verluidt explosieven werden vervaardigd.

  De inval in het gebouw vond op zondag plaats, waarbij agenten tientallen molotovcocktails en andere brandbommen ontdekten. Het gebouw, dat werd bewoond door leden van de extreem-linkse extremistische beweging, bevatte verschillende radicale slogans, waaronder: “Een agent, een kogel, sociale rechtvaardigheid.”

  Like

 2. Pingback: Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken maakt duidelijk: Rechtsen domineren de corona-demonstraties niet! | eunmask

 3. bozeoudeman zegt:

  Foei rechtse mensen, jullie mogen helemaal niet jullie mening laten klinken. Rechtse mensen mogen in een democratie helemaal niet iets van zich laten horen, dat weet toch iedere nette sociaal of christen democraat! Foei dus, jullie rechtsradicalen, dat jullie je mening laten horen: Shame on you! How dare you, how dare you, how dare you!

  Geliked door 1 persoon

 4. oprechtegeus zegt:

  Als de Groene Khmer gaat deelnemen horen we zeker geen reacties meer van dat ministerie.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Er zijn ook anarchisten en zogenaamde ondogmatische linksen. Ze zijn evenzeer een minderheid als georganiseerde rechtse groeperingen, maar de autoriteiten vrezen deze unie. Tijdens de demonstratie in Keulen werden ze op een vriendelijke manier met elkaar in gesprek gebracht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s