Frankrijk: aanhoudende Afro-islamitische gewelddadige onlusten

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De Afro-islamitische gewelddadige onlusten in Frankrijk houden sinds het begin van de van bovenaf verordende “lockdowns” aan. Het gaat er inmiddels aan toe als in een guerrillaoorlog. Onlangs werden in Argenteuil zelfs Molotovcocktails tegen politieagenten gebruikt. Over de op burgeroorlog lijkende toestanden in Frankrijk ervaar je eigenlijk alleen nog maar via diverse (meestal privé) Twitter-accounts. Klik HIER voor diverse video´s!

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com
Mitteleuropa

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Frankrijk: aanhoudende Afro-islamitische gewelddadige onlusten

 1. flo zegt:

  De toekomst van/voor Europa, profiteer nog maar, voorzover mogelijk van de mogelijkheden die je zelf als individu hebt, en de (al beperkte) vrijheid en levens vreugde die straks zal veranderen in een orgie van geweld en ellende die wij zullen gaan ontvangen van het grootste kwaad op deze aardbol, het primitieve smerige mislim vuil en zn alles vernietigende pislam doods religie.

  Like

 2. loNe zegt:

  ..de botten van Kalergi moeten wel trillen van genoegen …

  (mens wat wordt ik toch altijd misselijk van die zandbakculturen)

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  De moslims en Afrikaanse negers gedragen zich zoals ze gewend zijn. Als beesten. Geen nieuws onder de zon. Maar de Fransen moeten zich serieuze zorgen maken over de wijze waarin hun eigen gekozen POLITIEK GESPUIS zich gedraagt tegenover hun eigen volk. De onverschillige wijze waarin de misdadige regering met ambtenaren omgaat die de bevolking probeert te beschermen. Zij stuurt hen de slachtveld in, en biedt ze geen enkele ondersteuning. Het is te gek voor woorden dat politieagenten worden met Molotov-cocktails bekogeld door buitenlandse vreemdelingen die guerrillaoorlog voeren op Frans grondgebied. Als deze regering fatsoenlijk was, had ze de autochtone Fransen en niet moslims uit de geïslamiseerde wijken eruit gehaald en de boel daar hermetisch afgesloten.

  Geliked door 3 people

 4. Gerrit zegt:

  Één ding kan nog helpen.
  Het leger inzetten, en met scherp schieten.
  Ruimt gelijk een beetje op.
  Direct het hele land schoonvegen van noord naar zuid.
  Waar is het beruchte vreemdelingen legioen?

  Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Macron wil geen leger inzetten want er zouden moslims ,zijn oogappels kunnen gekwetst worden en hij wil de Euro niet tegen het hoofd stoten !

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Tja dan voelen ze zich beter thuis met oorlog. Je ziet niets anders daar in Afrika.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s