Islamitisch Cornelius Haga Lyceum luisterde vertrouwelijke gesprekken onderwijsinspectie af

Screenshot_37

‘Directeur Soner Atasoy hield op deze manier in de gaten waarop het inspectieonderzoek zich richtte’

Op het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam zijn vorig jaar vertrouwelijke gesprekken van de Inspectie van het Onderwijs afgeluisterd. Dat meldt NRC, dat stelt te beschikken over een van de opnames en de authenticiteit ervan te hebben vastgesteld. De werkkamer van de inspectie op de omstreden school, waar inspecteurs gevoelige gesprekken voerden met elkaar, met leerlingen en met personeel, is meermaals afgetapt.

Post online

NRC stelt dat vier bronnen rond de islamitische middelbare school dit bevestigen die zelf de afluisterapparatuur hebben gezien of de heimelijke opnames uit het kantoortje hebben gehoord.

Volgens de bronnen hield schooldirecteur Soner Atasoy op deze manier in de gaten waarop het inspectieonderzoek zich richtte en wat Haga-medewerkers over hem en de school zeiden. De onderwijsinspectie zegt dat zij gedurende het onderzoek vorig jaar “vermoedens” kreeg dat het kamertje werd afgeluisterd. Daarna zouden inspecteurs hun werkwijze op het Haga iets hebben aangepast.

Atasoy ontkent dat hij heimelijke opnamen heeft gemaakt van inspectiegesprekken, maar erkent die wel in bezit te hebben. “Dat kreeg ik op een usb-stick aangeleverd”, zegt hij. “Ik weet niet van wie.”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t Bas)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Islamitisch Cornelius Haga Lyceum luisterde vertrouwelijke gesprekken onderwijsinspectie af

 1. hannah zegt:

  wie heeft die afluisterapparatuur geplaatst …. moet toch duidelijk zijn …. zoals gewoonlijk …. ze zijn niet te vertrouwen …… stelletje naievelingen

  Like

 2. Sinyo zegt:

  Tja . . . sta er al lang niet meer verbaasd over.
  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt die wel.
  Antwoord van Al Takiya . . . . ja Kafar . . . aan me hoela.

  Like

 3. Meine zegt:

  Liegen en bedriegen van Infidels is een heilige opdracht !

  Like

 4. Orelius zegt:

  Ja halo wat had je anders verwacht dan. Word tijd dat er eens wakkere mensen worden aangenomen en geen tielies.
  Vergaderen in het gebouw van de organisatie die je aan het onderzoeken bent.
  Wat een lamlullen jho.
  Ja ons ambtenaren apparaat bestaat uit de grootste sukkels die er in ons land rondlopen. Snappen niks en zeggen ja en amen tegen hun suprieuren. Tegen het volk niet daar willen ze hun macht laten gelden . Terwijl wij ze betalen. Als de boel gaat kenteren , en dat gaat het binnenkort.
  Hoop ik dat die lui niet vergeten worden , want die verdienen straf. Nu met de coronachit is de politie ineens heel agresief tegen Nederlanders , niet tegen bv marokanen hoor , want dan zou de boel wel eens uit de hand kunnen lopen.
  Maar tegen Nederlanders wel. Het zijn NSBers van de bovenste plank. Na de kentering aanpakken. En na hun vrijlating op bijstands niveau laten leven.

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Spionnen !!

  Like

 6. Rensk. zegt:

  En die zoon van die vermoorde vader, die in de ambassade in Istanboel in stukjes is gesneden heeft de moordenaars van zn vader vergeven. Omdat hij dan verzekerd is van een plaatsje in het ¨paradijs¨. Volkomen geschift.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s