“Religie van de vrede”. . .

Screenshot_30

Haat Joden, christenen, atheïsten, homoseksuelen, honden, bacon, wijn, bier, jouw civilisatie, jouw cultuur, jouw tradities, jouw land en jou. Klaagt over “islamofobie”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Religie van de vrede”. . .

 1. Jan zegt:

  Liefde komt van God. Haat komt van Satan. Wie zei ook weer dat islam duivels is?

  Geliked door 4 people

 2. Jackholland zegt:

  Mooie spreuk , nu in het Nederlands op grote borden op gebouwen bussen vrachtwagens exposeren. De schofterigheden mbt pislam moeten bij iedereen bekend worden en liefst nog met nrs van koransoera s erbij Als bewijs.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Nog meer haat

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Heej trutje, flikker eens heel gouw op naar die kattenbak van je, daar hoor je thuis, niet hier, Maar van onze centen laat het zich goed leven, nietwaar !!!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Rot op, hier kunnen we je achterlijkheid missen als kiespijn !!

  Like

 7. Kort en bondig desalniettemin helemaal waar en hoe langer je erover nadenkt hoe absurder het wordt.
  Las trouwens net dat Hongarije speciale kampen voor asieleisers moet sluiten van de Europese Unie omdat asieleisers niet langer dan vier weken gedetineerd mogen worden, het zal de leeftijd wel zijn maar ik lees steeds vaker het nieuws hoofdschuddend en met verbijstering.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  waarom houden dan zoveel van uw haatbroeders van Europa?

  Like

  • Jackholland zegt:

   Is toch voor schandaal en is toch belediging politie ambtenaar. Direct peloton ME er op af en alles voor rot slaan , dit kan je toch niet toelaten als overheid . Druk het gvd de kop in net als Corona nood breekt wetten. Je moet rottweilers ( mocros ) niet hetzelfde behandelen als een golden retriever (westerling) de mocro heeft een keiharde hand nodig eerst slaan dan praten alleen praten helpt niet zijn ze te lomp vooor.

   Like

 9. Cathja zegt:

  Als je dan zó ontzettend veel te zaniken hebt over alles wat van ons en bij ons is, en waaraan je je ergert, waarom hoepel je dan niet op naar je vaderland? Wie valt wie eigenlijk lastig? Jullie dringen jullie ideologie steeds nadrukkelijker aan ons op, want in verscheidene steden mogen jullie meerdere keren per dag dat gejank vanaf de minaret van jullie moskeeën laten horen. Niets anders dan een regelrechte provocatie! Bepalen jullie ook al dat wij in jullie god moeten geloven, en dat hij de enige en de grootste is? Want dat is wat er geroepen wordt via die luidsprekers.

  Het wordt tijd dat wij een knetterhard tegengeluid laten horen, telkens als jullie dat schreeuw-apparaat aanzetten. We zullen alle decibellen inzetten die we beschikbaar hebben. Dan zullen jullie weten wie er hier de baas zijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. oudmarinier zegt:

  Misschien is het je ontschoten of (nog) niet opgevallen …Maar de gevoelens van de Europeanen zijn WEDERZIJDS jegens ALLES waar jullie “vredelievende religie” voor staat. Muts …!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  De vervloekte joden zijn bijna geelimineerd, de zegen van de islam
  is er door verkregen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s