Sta op tegen het nieuwe fascisme!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, machtswellust, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Sta op tegen het nieuwe fascisme!

  • andre zegt:

   Tuurlijk Klaas, nog nooit van propaganda gehoord? Event 201 van injectienaald Bill Gates? Het heel raar sluiten van Fort Detrick juli 2019 net voor event 201? Laat me niet lachen met die vleermuis soep of de corona nerts van Carola Schouten. We hebben wel 1 echt kats verrot virus en dat is het Rutte virus. Het WHO weet nu al dat er een 2de golf aankomt maar in welke golf zit Trump al? de 3de? de 4de?

   Like

 1. Frauke zegt:

  Hou ook die viezerik van een Stanly plotkin in de gaten . Deze klootzak met gelegenheids-dementie heeft velen mensen invalide gemaakt of de dood ingejaagd met vaccinazi’s !

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Prachtige foto Bronmaster. Hele mooie spit ook, ik zou zeggen. Rutje, spuit dat ding er tot de aanslag in je pens en druk het helemaal tot op de laatste druppel leeg. Truste knul !!!!

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederland-een-van-de-eerste-15-landen-die-digitaal-gezondheidspaspoort-invoert/

  ‘Nederland een van de eerste 15 landen die digitaal gezondheidspaspoort invoert’

  De meeste mensen weigeren nog altijd onder ogen te zien wat er gaande is en wat er onherroepelijk gaat komen, en dat is juist een van de belangrijkste redenen waarom het er zo snel en vrijwel zonder tegenstand kan worden doorgedrukt. Twee Britse bedrijven hebben een digitaal gezondheidspaspoort ontwikkeld, dat al vanaf volgende week aan tenminste 15 landen zal worden geleverd. Eén van deze landen is Nederland. Deze ‘COVI-pas’ geeft je toegang tot je werk en het openbaar vervoer, en wordt alleen verstrekt als je je op Covid-19 laat testen. Daar kan volgend jaar een andere eis bijkomen: als je het corona vaccin gaat halen.

  Het gezondheidspaspoort, of de ‘COVI-pas’ is ontwikkeld door VST Enterprises en Circle Pas Enterprises, en wordt in ieder geval aan Italië, Portugal, Frankrijk, Zweden, Spanje, Nederland, de VS, Canada, Mexico, Panama, India, de Verenigde Arabische Emiraten geleverd. De eerste exemplaren van in beginsel 50 miljoen paspoorten worden vanaf volgende week verstuurd. Dat aantal kan later eenvoudig worden opgevoerd.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Iedere keer als Rutte weer op TV komt met zijn gezever, zeg ik tegen mijn vrouw; der Fuhrer komt weer op de TV, Hij die bij iedere verkiezing als winnaar uit de bus komt en droomt van het groot Europese Rijk waarin (hoopt hij) een sleutelpositie mag innemen. Misschien word er nog eens een aanslag op hem gepleegd, net als toen destijds bij die andere Fuhrer, Hitler. Ik hoop het zelfs, de schoft verdient niet beter.

  Like

 5. Bas zegt:

  Iets anders, maar afschuwelijk!
  https://www.geenstijl.nl/5153582/oh-boy-man-20-mishandelt-bejaarden-op-video-trump-mengt-zich-in-discussie/

  Oh boy. Man (20) mishandelt bejaarden op video, Trump mengt zich in discussie

  Like

 6. Mary zegt:

  Nou dat mogen Nederlanders dan wel snel en massaal gaan doen anders krijgen ze die gelegenheid niet meer ook al zouden ze het willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s