Wegens “corona-kritiek”: boycotoproepen en bestaansvernietiging tegen bio-ondernemers

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

De “corona-dictatuur” begint in Europa steeds meer op snelheid te komen. Terwijl critici van de maatregelen op straat door de politie in elkaar geslagen en gearresteerd, evenals sociaal uitgestoten en als “samenzweringstheoretici” bestempeld worden, zijn nu ook ondernemers de dupe die zich kritisch over het virus en de omgang van de elites ermee uitlaten. Zodoende blijkt steeds meer dat het corona-virus een voorwendsel voor het totale rechteloos maken en de controle van de Europese bevolkingen vormt, zoals te zien is aan de harde reacties tegen “dissidenten”.

Mitteleuropa

Boycotoproep tegen biologische ondernemers na corona-kritiek

Nu was de in Beieren gevestigde ondernemer Joseph Wilhelm, de oprichter en baas van “Rapunzel Natuurkost”. Het werd hem noodlottig dat hij openlijk kritiek had op de dwangmaatregelen ter indamming van de corona-epidemie en de (sowieso ineffectieve) gezichtsmaskers “muilkorven” noemde. Dat volstond al om het politieke kartel tegen hem op te hitsen.

Eerst kondigde de Zwitserse apotheek Coop Vitality aan geen producten meer van Wilhelm en zijn merk Rapunzel meer te verkopen. Over het algemeen reageert men in Zwitserland heel “gevoelig” op corona-kritiek, zoals ook ons exclusieve bericht over de arrestatie en gedwongen psychiatrische opsluiting van de corona-kritische arts Dr. Thomas Binder door Zwitserse autoriteiten verduidelijkte.

Ook “linkse” reformketens willen Rapunzel boycotten

En nu volgen ook diverse reformketens in Duitsland het voorbeeld, die tot nu toe de belangrijkste afnemers van producten van Rapunzel waren. De in het algemeen eerder door een links publiek bezochte biologische winkels overwegen de producten van Wilhelm uit het assortiment te halen.

Bijna in vooruitsnellende gehoorzaamheid liet het bestuur van de coöperatie van reformwinkels, Rainer Plum, tegenover “t-online.de” over de zaak weten: “Ik distantieer mij hierbij duidelijk en volledig van theses en uitspraken dee ontkenning van het corona-virus en zijn effecten op de gezondheid als basis hebben. Als voorzitter van het Reformhaus eG en werkgever is het mijn taak om mijn zorgvuldigheidsplicht nauwgezet na te komen.”

De zorgvuldigheidsplicht bestaat er voor de “oprechte” heer Plum dus schijnbaar in om mensen te betuttelen en elke gerechtvaardigde kritiek de nek om te draaien respectievelijk in diskrediet te brengen. Welkom in Merkel-Duitsland zou je daarbij kunnen denken.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wegens “corona-kritiek”: boycotoproepen en bestaansvernietiging tegen bio-ondernemers

 1. Tistochwat zegt:

  de arrestatie en gedwongen psychiatrische opsluiting van de corona-kritische arts Dr. Thomas Binder door Zwitserse autoriteiten

  Straks ook degenen die geen ‘mondgaskamer’ willen dragen, opsluiten in een psychiatrische inrichting? Net zo lang tot zij ervan overtuigd zijn dat één plus één drie is?

  Er is in deze wereld alleen nog maar plaats voor leugens, bedrog en belachelijke kromheid.
  En de kudde bruikbare/nuttige idioten pikt alles!

  Ik deed laatst een rondje ‘feestboek’ om me even te vergewissen van het feit dat de meerderheid van het volk nog steeds te stom is om te poepen.
  Wat las ik? Een ode aan ‘filantroop’ Bill Prick, die zich toch o zo ellendig moet voelen over wat er over hem wordt geschreven en gezegd.
  Bill geeft al zijn geld aan ‘het goede doel’, dankzij hem hebben we een pc, en nu zet hij ook alles op alles om ons te redden van het coronavirus en om ons gezond te maken.
  En o, hij heeft ook al zo veel goeds gedaan voor de polio-patiëntjes in India.

  Ik dacht dat ik stikte van woede toen ik die kolder las.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ja Tistochwat er zijn van die domme lamstralen, met bloeddrukverhogende werking, ze hebben nog net niet het patent op onnozelheid. Ik ga met dat soort niet eens meer in discussie dat doe ik ook niet met een mier, gelukkig hebben we mekaar hier op dit Forum , heb ook een uurtje ergernis achter de rug Off-topic ik roep al een aardige poos let maar op er komen geen verkiezingen volgend jaar… al voor Corona.
   Door al die rellen had ik al zoiets, als die OpperRat een staat van beleg uitroept dan zijn we de sjaak. Nou komt… dat net in de ziektewet gerestaureerde Ikeapakket…Onzingren met de mededeling, dat het eventueel mogelijk is door Corona dat het niet door gaat. Want het is niet mogelijk door die 1.5 meter… dan komt dus de echte aap uit de mouw over die beep beep 1,5 meter en Ziggo haalt godver de godver Russia today ( geloof ik al de 3e keer gebeurd) uit het pakket of ik effe 2.50 meer wil betalen voor minder minder….mag zeker niet van EU-fascistische club. Hoog tijd om te verkassen…ik ben al een tijdje zoekende maar ik heb hier een huis moet ik dus eerst verkopen dus ik kan niet spontaan handelen moet wel zeker zijn van mijn zaak.

   Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  De onderdanige schaapjes zouden is het artikel op Wikipedia moeten lezen wat werkelijk het corona virus in houdt. Corona virus bij de mens is moeilijk te evalueren omdat zij moeilijk te kweken zijn in een laboratorium (Trump doe er wat mee en schuif de schuld niet naar China). Coronavirussen zijn een groot percentage van gevallen bij gewone verkoudheid bij volwassenen. De virussen komen meestal in de winter en lente voor. Lees zelf deze interessante informatie verder zo dat duidelijk is dat al de genomen dramatische maatregelen totaal een ander doel dienen. Dus het mondkapje kan de vuilnisemmer in en de 1,5 meter samenleving is puur fake. Stap voor stap. Het vernietigen van alle bestaande sociale en economische structuren. De gehele mensheid daarmee in totale schaarste en ontreddering brengen. Vervolgens introduceren van centrale/digitale rantsoenering (op absoluut bestaansminimum). Het massaal uitdunnen en verzwakken van de wereldpopulatie via vaccins en verhongering. Het installeren van digitale dictatuur. Voor ieder individueel gedrag/consumptie is digitale toestemming/toegang vereist. Totale digitale surveillance, op individueel niveau. Uitsluiten als bestraffingsmehtode. Geen toegang levensbehoeften. Kort samen gevat Ongehoorzaamheid is Sterven. Nog geloof in politici en virologen en de welbekende propaganda via tv en media?

  Like

  • LUCIA zegt:

   We zitten met een giga probleem Julia zoveel verslaafden die mekaar de hel dag onzin toesturen opgevoed zijn in het geloof dat ze alles kunnen zonder er iets voor te hoeven doen en dat ze prinsjes en prinsesjes zijn dus met fluwelen handschoenen aangepakt zeg maar gerust geaaid moeten worden en nare dingen… how dare they happen to them/hoe is het mogelijk dat het hun gebeurt. Normaal zouden dat de mensen zijn, de 20érs , 30érs die de barricaden op moeten en hiertegen vechten en dat doen ze niet Jarenlange opvoeding voor de tv heeft ze dat niet geleerd op school hebben ze ook niet al teveel opgestoken het is niet voor niks dat huidige wetenschappers alleen met modellen en algoritmen werken ze weten niet eens hoe ze een onderzoek op zouden moeten zetten.
   Is er een tijdmachine waarmee we terug kunnen reizen en dit voorkomen en op welk punt , punten in de tijd zouden wij dat moeten doen.

   Like

 3. Julia zegt:

  Ik heb mij toch nog eens verdiept in verzetstrijders tegen het kapitalisme o.a. Che Guevara o.a. The revolution is not an apple that fall’s when it is ripe. You make have to it.. Deze strijd heeft hij echter met de kogel moeten kopen. Zo zijn ook artsen en wetenschappers wereldwijd verdwenen die met onderbouwde tegen argumenten tegen deze vernietigende waanzin van dit virus voerden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s