Gaystapo

Screenshot_53

(Door: “eg regs”)

Onlangs adviseerde een lezer mij aldus: “Laat iedereen zijn eigen leven leiden.” Ik was het daar overigens mee eens, al geloof ik wel dat deze tip misschien beter aan de homolobby besteed was. Want zeg nou zelf: kunt u, met uitzondering wellicht van de moslims – wellicht! -, een meer onverdraagzaam en haatdragend clubje bedenken dan juist deze ‘lieve en vrolijke’ pleitbezorgers van geïnstitutionaliseerd homo-isme?

De benaming ‘lbgt-gemeenschap’ mag dan wel het mentale beeld oproepen van onbaatzuchtige weldadigheid, maar in werkelijkheid zijn deze roze activisten zo ongeveer het meest gemene gespuis wat je maar zou kunnen tegenkomen. Misschien bent u bijvoorbeeld bekend met het lot van die Amerikaanse bloemisten en bakkers die getroffen werden door een roze fatwa. Google anders maar even en u zult de ware terreur zien die deze arme mensen over zich heen kregen. En nee, dit is geen uitsluitend Amerikaans fenomeen. Want wat denkt u: toen het COC uitgerekend een christelijke zalenverhuurder uitkoos voor haar ‘jongerenbijeenkomst’ – denkt u nou werkelijk dat er in de hele stad Utrecht geen enkele ‘geschiktere’ accommodatie voorhanden was?

Meestal gaat deze ‘non-discriminatoire inclusiviteit’ niet openlijk en letterlijk over lijken. Maar soms wel. Zo werd enkele weken geleden een christelijke hulporganisatie door de ‘lgbt-gemeenschap’ en haar hooggeplaatste politieke faciliteerders de stad New York uitgejaagd. De vrijwilligers van Samaritan’s Purse (geleid overigens door de zoon van Billy Graham) hadden aanvankelijk op het verzoek van de autoriteiten noodhulp verleend. Corona dreigde de ziekenhuizen te overweldigen en dus werd een veldhospitaal ingericht. Daar verleenden artsen en verpleegkundigen hun medische zorg aan honderden patiënten (gratis en zonder navraag te doen naar etnische herkomst, geloof of ‘gendere-identiteit’). Niemand die de professionaliteit van deze vrijwilligers in twijfel trok, maar helaas hadden zij zich schuldig gemaakt aan een onverschoonbaar affront: zij geloofden namelijk in de Bijbel.

Laat niemand dus denken dat deze roze fascisten onze bondgenoten zijn in ‘de strijd om het behoud van de Westerse beschaving’. Zij zien nog liever mensen sterven dan de hulp toe te staan van ‘homofoben’. Maar er is meer. Ten eerste zijn deze neigingen misschien normaal in Afghanistan of in West-Samoa, maar hier in West-Europa kennen we een andere traditie. We hebben het immers over zaken die een halve eeuw geleden in de meeste blanke landen nog onder het strafrecht vielen.

Maar hoe ‘democratisch’  is het trouwens als 4% van de bevolking de meerderheid haar wil kan opleggen? Hoe ‘wetenschappelijk’ is het als mannen door middel van een magische rite op het stadhuis (of waar deze overduidelijke valsheid in geschrifte ook maar plaatsvindt) plotseling tot vrouwen verklaard kunnen worden? En wat heeft het woordje ‘vrijheid’ te betekenen als we daar haatwetten, discriminatieverboden, meldpunten, mediapropaganda en een van staatswege verordonneerde heropvoeding onder moeten verstaan?

Ik moet toegeven dat ik niet altijd de meest fijnzinnige woorden gebruik om deze hele toestand te beschrijven. Dit is echter doelbewust. Want als het heersende dogma van ons verlangt dat we ons in het stof werpen voor een krankzinnig waanidee dat bezig is ons naar de afgrond te drijven, dan is misschien de beste remedie om alle egards en taboes rücksichtslos overboord te kieperen. Linkse mensen zouden dit beter moeten begrijpen dan de meesten. Waren zij het immers niet die in de jaren 70 en 80 het ‘entameren door te provoceren’ voorstonden? Misschien kunt u zich zelfs nog de term ‘functionele vloek’  herinneren. Trouwens, moeten wij ons nou werkelijk door homo’s de les laten lezen over hoffelijkheid en betamelijkheid? – dat is totaal absurd…

Er zullen lgbt’ers zijn die veinzen zich te distantiëren van dit radicale homo-isme; “Ik heb niks met al die roze driehoekjes en die leren strings met ritssluiting”. Maar aangezien zij wel stilzwijgend meeprofiteren van alle politieke bescherming, mogen ze wat mij betreft ook gerust op alles aangesproken worden.

Want als kerkgangers op zondagmorgen worden lastiggevallen door moslimjongeren, dan is er geen haan die er naar kraait. Heel anders is het gesteld met de transgender die op een marktplein het ondraaglijke trauma van een ‘nare opmerking’ te verduren krijgt. Dan worden onmiddellijk Kamervragen gesteld. En als je ruzie hebt met je buren, dan kan het geen enkel kwaad om ‘homofobie’ te roepen – grote kans dat je dan meteen een urgentieverklaring krijgt. Vanzelfsprekend heb ik het niet over hypothetische gedachte-experimenten, maar over voorvallen die daadwerkelijk gebeurd zijn. Wat te denken ook van bedrijven die zogezegd ‘diversiteit hoog in het vaandel hebben staan’; zou je dan als homo nou wel of niet een streepje voor hebben? Iemand die ontkent dat het er in het corporate wereldje werkelijk zo aan toegaat, roept maar wat. Velen, waaronder ondergetekende, hebben dit van zeer nabij meegemaakt.

Voor mij is misschien wel het grootse probleem met de homo-isering van onze samenleving het logisch te beredeneren eindspel: men zal de Bijbel willen ‘aanpassen’ of simpelweg verbieden. Sorry, maar daar kan ik niet ‘genuanceerd’ of ‘ruimdenkend’ in meegaan. Deze ultieme rampspoed moet koste wat kost afgeweerd worden.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Gaystapo

 1. hannah zegt:

  En dan te bedenken dat de hele tv-wereld/media overgenomen is door deze lbgt-community zoals de gay zender van M van der Linden, elke uitzending is er minstens l, 2 of gister 3 afgevaardigden …

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Geen moeite met een comedy over het suikerfeest. Als het maar bij een comedy blijft en niet een propaganda project wordt om de Nederlander rijp te maken voor de volgende stap naar islamisering.

   Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  De “anders geaarden” hebben de tv-wereld/media overgenomen. Helemaal juist, als je niet “anders geaard” bent kom je er niet bij.
  En ze blèren maar door dat ze zó graag een normaal leven zouden willen leiden, maar dat “wordt hen door de hetero-seksuele mensen onmogelijk gemaakt”. Ik zou zeggen : probeer nou eerst eens zélf een “normaal” leven te gaan leiden, je zou bijv. kunnen denken aan ; het NIET meer in je blote kont door de A’damse grachten te varen en daarbij de meest obscene bewegingen te maken !
  En NIET provocerend met je handtasje lopen zwaaien naar toevallige passanten. Je zou ook kunnen denken aan het fietsen op een fiets MÉT een zadel en niet met alleen een zadelpén !
  En probeer uit handen van een islamiet te blijven want je hebt, zonder erom te vragen, gratis vliegles.

  Geliked door 7 people

  • LUCIA zegt:

   @Karton
   Nou ook een aardig segment van de politieke wereld!!!!

   Like

   • karton zegt:

    @ Lucia. Mijn buurman is homo. Geen enkele moeite met deze man, heel hulpvaardig en altijd vriendelijk. Ik heb absoluut geen hekel aan homo’s, dat zij iets anders leven als anders denkenden is hún zaak, dat stoort mij niet, voor moj wordt ‘t anders als een “politicus” gaat zitten janken, en public, als hij wordt uitgescholden door andersdenkenden. Een “Jan met de Pet – homo” krijgt die kans niet, kan zelfs vaak niet eens een aangifte doen van mishandeling oid. Ik lees het soort reacties , zoals op deze site, over “politieke homo’s” nooit over Henk Krol maar wel steeds over Jetten, zou ‘t aan de persoon kunnen liggen ?

    Like

 3. Piet Snot zegt:

  Je zou bijna gaan denken dat eggie lid is van die kerk uit de VS die overal met borden gaat staan demonstreren met GOD HAAT FLIKKERS erop.
  Ik moet ook niks van die gasten hebben maar jij maakt je er wel erg druk om.

  Geliked door 2 people

  • A. de Koning zegt:

   Piet Snot, je zegt : “ik moet ook niks van die gasten hebben” en waarom dan, ze hebben je toch niets misdaan, ze laten je toch met rust. Laat een ander zijn leven leiden op zijn manier, ik heb hier al gezegd en het klopt precies “het doet mij denken aan de oorlog”. toen werden de Joden ook zonder enige reden vervolgd en we hebben gezien waar het mee eindigde. Ik heb wel meegemaakt dat mensen die zo fel zijn als Eg Reg over dit onderwerp later zelf eigenlijk homo bleken te zijn, die mensen zijn dan juist veel feller anti.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    A. de Koning, ik bedoel hiermee dat ik een andere voorkeur heb.
    Ik ben enige tijd met een paar homo’s omgegaan, 1 was inval dirigent en pianist in het concert gebouw orkest, de ander een kennis van hem.
    Ik kwam ook bij ze thuis om een biertje te drinken en om wat te kletsen.
    Als het eenmaal duidelijk is dat je een andere voorkeur hebt zullen ze jou ook nooit lastig vallen.
    De inrichting in het huis zou je over kunnen vallen, maar ieder ze eigen liefhebberij.
    Zo als aardewerk dildo’s waar je bloemen in kan doen op de kast of een poster op het toilet van een kerel in ontbloot bovenlijf.
    Voor een hetero is dat erg vreemd maar ik zou dan weer een poster van een lekker wijf ophangen.
    Begrijp je nou wat ik er mee bedoel, ik heb geen hekel aan ze maar een andere voorkeur waar ik niks van moet hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Ik was die gasten tegen gekomen in een kroeg.
    En als iets over muziek gaat dan ben ik altijd geïnteresseerd.
    Ik zou ze niet opzoeken in een homobar maar ik heb mij nog nooit bedreigd gevoeld met 4 homo’s in een kamer met een biertje en een goed stukje muziek.

    Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Piet Snot. Ik maak mij niet druk om z’n homo-zijn maar wél over ‘t feit dat deze jankbek op tv gaat klagen omdat hij wordt uitgescholden o.a. door “mensen” die allemaal anti-homo zijn. Hierbij misbruik makend van z’n naam als “politicus”. Dat ik daarnaast enkele opm . plaats als “handtasje en fietszadel” deed ik om het geheel NIET belangrijk te maken, want dát is ‘t nl niet.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Piet Snot. Wie of wat is “eggie” ? Ook kom ik zo hier en daar “eg reg” tegen, ik zou niet weten wat het betekent, ik heb gezocht in o.a. woordenboeken, maar die woorden komen niet voor, bestaan kennelijk niet,

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Volgens mij is “eg regs” Zuid-Afrikaans voor “echt rechts”.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ik denk dat het komt uit de dictatuur, dat er regeltjes werden opgediend door de upper ten, of het komt uit de tijd van Methusalem, toen er ook reuzen leefden, of het is wat Einstein bedoelde, met dat tijd en ruimte bestaat in het menselijk brein en dat alles oneindig is, behalve de intelligentie van de hs.
    Ren je rot!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik heb van eg gewoon een Nederlandse naam gemaakt voor het gemak.
    Eggie, er zijn mensen die Egbert heten wat soms afgekort wordt naar Eg of Eggie.
    Dat eg regs, echt rechts, betekend kan ik ook wel raden.
    Mijn pa heet bijvoorbeeld Egbert, maar iedereen noemt ‘m Eggie of Eg.
    Is het nou duidelijk of is een naam verbasteren alleen aan andere voor behouden om daar een grapje mee te maken.
    Ik snap het probleem niet zo om hier over te vallen.

    Like

   • karton zegt:

    @ Piet Snot.
    Ik heb nog nooit van “eg of eggie” gehoord, vandaar mijn vraag; u denkt dat ik er een probleem mee heb als ik iets niet begrijp of weet ? Dat is onjuist, ik heb er geen probleem mee, net-zo-min heb een probleem met verbastering van namen of zelfstandige naamwoorden, maar u heeft er kennelijk een probleem als iemand, IK in dit geval, om uitleg vraagt. Jammer, maak u niet zo druk om iets geheel onschuldigs.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik dacht dat iedereen deze afkorting wel kende bij mensen die Egbert heten.
    Mooi niet dus.

    Like

 4. Lilith zegt:

  De LHBTIQ@#$% agenda is de agenda van het duister. Dat mag je niet zeggen maar ik laat mij mijn eigen ervaringen ermee NIET invullen door deze lieden. Zij zijn verantwoordelijk voor het hersenspoelen op de scholen van onze jeugd en confronteren die m.b.v. het onderwijs (door ons allen betaald) met zaken waar jonge kineren zélf achter dienen te komen. Er is veel wat over LHBTIQ niet meer gezegd mag worden maar wat in de oudheid genoegzaam bekend was en nog steeds geldt! Dat wij denken in een maakbare samenleving te leven is werkelijk potsierlijk. Deze wereld is gegrondvest op bepaalde principes die een energetische balans (is innerlijk!) veronderstellen. Wie de zo populaire ‘Meilandjes’ volgt kan zien hoe ver de hoofdrolspeler uit balans is en hoe het wordt afgereageerd op zijn directe omgeving omdat totale ZELFKENNIS hem ontbreekt. Ieder heeft zijn eigen weg te gaan; homo’s etc ook maar de Opdracht was om naar binnen te gaan in jezelf en zelfverbetering na te streven niet een ander op te leggen jou te accepteren; dat moet je eerst zélf doen. De LHBTIQ!@#$% gemeenschap en hunj agenda is een voertuig voor de Duistere Krachten in onze wereld.

  Geliked door 4 people

 5. Gienekehado zegt:

  Beetje extra aandacht voor de LGHTBXXXXXXX heb ik weinig moeite mee. Zitten al eeuwenlang in het verdomhoekje!! Excessen zijn er ook in de heterowereld, maar voor mij hoeft die reetvetersjow ook niet zo nodig.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Helemaal geen aandacht is het beste. In Nederland staat in de grondwet dat iedereen gelijk is voor de wet. Dat is voldoende. Daar moeten zij het mee doen en daar moet ik het ook mee doen.

   Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Een homo is pas echt als hij via positieve homo discriminatie een topbaan heeft verworven waarmee hij macht krijgt andere homo’s een voorsprong te geven op de arbeidsmarkt. Nu alleen nog een trans met hormoon tieten en artificiële kut als minister president. Uiteraard al naar gelang de ombouw procedure kan het ook in omgekeerde richting. De eerste minister president met platte testosteron tieten en een aangenaaide dildo als lul.

  Geliked door 3 people

 7. Als je een maal een man gehad hebt wil je nooit meer iets anders. (zegt mijn zuster)

  Like

 8. Jack Terrible zegt:

  Mijn adoptiemoeder wilde een soort homomoeder worden of ze was dat. Ik wilde graag een beroemde zanger worden. Mijn moeder zei regelmatig tegen mij; “Je kan een beroemde zanger worden (Benny Neyman, Gordon, enzevoorts…) maar dan moet je nou eenmaal v/d herenliefde houden anders zit er dat niet voor je in…”

  Like

  • Piet Snot zegt:

   ONZIN, hangt er van af wat voor soort muziek jij zingt.
   Hazes was ook geen homo of BB King, en zo kan ik nog wel 1000den bedenken.
   En wat jij opnoemt zijn geen zangers.

   Geliked door 1 persoon

  • A.de Koning zegt:

   Nou dat klopt helemaal niet , kijk bijvoorbeeld maar naar Frans Bauer en Rene Froger en zo zijn er nog een aantal.

   Like

 9. A. de Koning zegt:

  “eg regs” en nog wat andere reageerders laten in hun bewoordingen precies zien wat voor mensen het zijn die kritiek leveren. Het laagste van het laagste en ze deinzen er niet voor terug om een hoop bij elkaar te liegen. Natuurlijk zijn niet alle homo’s lieverdjes maar het is duidelijk dat hier een aantal mensen, als ik ze nog zo moet noemen, duidelijk met veel plezier hun haat tegen mensen die een andere levenswijze hebben dan zij zelf te kunnen spuien. Dit doet mij aan de oorlog denken

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ik denk dat het niet zozeer de haat is jegens tegen heren/damesliefde maar het feit dat het
   een politieke beweging geworden is, die ons allerlei rare dingen wil opleggen, ik heb helemaal niks tegen gays maar al die gender taal daar wordt ik helemaal niet goed van, heeft niks met de personen an sich te maken maar met de uitingsvorm en politiek taalshit die iedereen opgedrongen wordt.

   Geliked door 4 people

  • Gienekehado zegt:

   Kan mij er helemaal in vinden!! Zegt veel over de denk / leefwereld van deze (toch wel) mensen.

   Like

 10. A. de Koning zegt:

  “eg regs” en nog een aantal gelijkgestemden die een hobby ervan hebben gemaakt om mensen die een andere levenswijze hebben de grond in te trappen hebben hier een podium om hun haat te botvieren Je kunt zien met wat voor soort mensen, als ik ze tenminste zo nog kan noemen, we hier te maken hebben. Je zult ze maar als buren hebben. Hier blijkt weer eens dat er nog veel van deze soort mensen bestaan die een ander het licht in de ogen niet gunnen en een aantal liegen omdat hen dat beter van pas komt. Wat een walgelijke fihguren.

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Doe mij maar een kamelenteen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Republikein 24 mei 2020 om 11:00

   Doe mij maar een kamelenteen.

   Oké.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Die kan gemeen trappen, en als Ali op een trap achter haar staat, dan kan ie hard rennen, maar haar kan ook hem zijn, Ali is niet kieskeurig.
    Oh dear.
    No, not deer, they run too fast.

    Geliked door 2 people

 12. Gienekehado zegt:

  Uit bovenstaande (haat)reacties blijkt maar weer dat er nog heel veel werk verzet moet worden om ‘de andere 10%’ te accepteren!! Vergeet niet dat veel mensen van ‘twee walletjes’ genieten!! (uit het leven gegrepen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s