KWAADAARDIGE OPZET!

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op KWAADAARDIGE OPZET!

 1. Steven zegt:

  Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/verst-gevorderde-coronavaccin-bevat-cellen-van-geaborteerde-menselijke-foetussen/

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Ben benieuwd hoe dat kutvirus zich gedraagt als de R weer in de maand komt.

  Like

 3. Bob zegt:

  De overheid zaait het virus van de angst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Kan ik nog een staaltje aan toevoegen. Iemand kreeg een stent geplaatst en voelde zich daarna weer kiplekker de eerste week. Echter toen begonnen de medicijnen die hij voorgeschreven kreeg te werken. Werd steeds vermoeider en benauwder. Ikke vragen welke medicijnen dan? Alles nagetrokken en blijkt dat de statine en de bloedverdunner allebei ademhalingsproblemen geven en toen dacht ik misschein versterken ze elkaar zelfs. Bellen dus of dat het geval kon zijn. Werd er gezegd Nee de statine geeft dat ademhalingsprobleem niet en idd op apotheek .nl staat die bijwerking niet. Dus verder zoeken en dan kom je op een site waar de werkelijke bijwerking wel beschreven staat en zelfs gevaarlijk indien men dat voelt. Atorvastatine en brilique geven wel degelijk allebei dat probleem en ik weet nu zeker dat het elkaar wel versterkt en bij deze man dus gevaarlijk is. Hij stopte met de statine en voelde zich direct de volgende dag al weer een stuk beter. Als ie van de brilique af is dan is de man weer normaal. Die moet ie een half jaar,maar ik vermoed als er na 3 maanden geen enzyn gevonden word kan ie daar ook mee stoppen. Zo zie je maar weer, je moet met alles zelf bijd e pinken blijven en niks aan anderen over laten Ook niet bij artsen. De moraal van dit: blijf met je fikken van statines af, want er is iemand die daar goud geld mee verdient. Kwaardaardig dus. De welvaartslevensstijl vaarwel zeggen is een betere optie en daar zouden artsen mee aan de slag moeten.

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   En wat doen de gemeentebesturen; leegstand opvullen met Vreettenten!! Waar er nu veel van kopje-onder-gaan!!

   Like

  • A. de Koning zegt:

   Klinkt leuk maar ik heb 10 jaar geleden een stent geplaatst gekregen en slik sindsdien statines en een bloedverdunner en heb dergelijke klachten tot nu toe niet gehad en je wilt toch ook niet het risico van nieuwe hartklachten lopen. Het is wel bekend dat statines spierklachten kunnen geven. Maar men zegt zoveel,.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Men zegt het niet alleen het is ook gewoon zo, een van de bijwerkingen die niet iedereen zal krijgen. Staat gewoon in de documentatie, kun je lezen als die is vrijgegeven. Zou ook op de bijsluiter moeten staan.

    Like

  • willie zegt:

   @Rensk.Bij mij zelfde situatie, maar ik wist welke rotzooi die statines veroorzaken( dementie enz.)Heb er maar 2 van opgegeten , voelde me ook niet lekker,en de rest in de vuilbak gegooid, nu alleen nog aspirine

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ik las deze reactie en stuitte onmiddellijk op ’t woord [ medicijn ] “Attorvastine”.
   Dat is n.l. ’t medicijn dat ik elke Zo-ochtend in de 7-daagse schuifjes ga doen.
   S’ochtend, s’middags. s’avonds en s’nachts.
   Ik heb ’t zonet allemaal in de juiste vakjes gedaan en zoals de Hr Koning iets verderop schrijft, heb ik nooit nare ervaringen ermee gehad.
   Moet ook bloedverdunners slikken en ’t enige lastige daarvan vind ik dat ik soms onder bloed zit en er zelf geen erg in heb [ kleinste schrammetje/schaafwondje en je bloedt als ’n rund ! ].
   Als je een hartinfarct hebt gehad moet je blijkbaar eerste halfjaar een bepaald medicijn bij alle andere slikken.
   Dat medicijn schijnt naar verhouding nogal “duur” te zijn.?
   Wat mij bij blijft; Toen ik rond 2005/ 06 voor de 2e keer ermee te maken kreeg hoorde ik tijden [tijdje] later de heer [ kleine hr ! ] Hoogervorst die de hele Nederlandse zorg ZORGELIJKER en duurder maakte voor de gewone mens, op de radio zeggen dat we zuiniger met medicijnen moeten omgaan en dat bijv. [ hij noemde de naam van dat medicijn ] niet een 1/2 jaar moeten voorschrijven maar ’n paar mnden was ruim voldoende.
   Toen ik dat later bij de Cardioloog hier vertelde barstte die zowat in $%^&*** uit, zo ACHTERLIJK vond hij ‘t.
   In NL draait alles om ’t geld bij de zorg, In Fr [ zover ik ’t ruim 20 jaar meemaak ] om de mens in de zorg………..

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ik snap het ook niet.. er zijn zat natuurlijke middelen die je bij 9 van de 10 ouderdoms kwalen kunt gebruiken i.c.m.letten op je voeding, laatste is altijd belangrijk veel fruit meer dan 2 stuks veel groente niet te veel koolhyraten en niet te veel vlees en vet heel simpel. Gebruik goed zout geen troep als jozo etc gewoon keltisch zeezout of Himalaya zout en koop filters voor je water en douche, krijg je minder troep naar binnen, filter ook de lucht in je huis en koop luchtzuiverende planten. Drink voldoende water van goede kwaliteit, water is een oplosmiddel als je verontreinigd water drinkt, dan heeft het niet veel oplosfunctie meer omdat al vol troep zit, water uit de kraan in Nederland zit veel troep in, ik heb het gemeten en weet behoorlijk veel over water… gewoon goede filters aanschaffen, geen brita zeg niet dat het niks doet maar je hebt echt betere nodig, kwaliteit van het drinkwater gaat steeds meer achteruit ook veel medicijnenresten en pesticiden er in .Er zijn echt wel goede filters te koop Duitsland heeft best goede filters meer nog dan hier, Korea en Japan. Je bestaat voor het grootste deel uit water, als je het niet goed filtert fuck je je nieren op want dat zijn ook filters dus alleen al voor het behoud van je nieren is het belangrijk om te filteren(water) en met lucht ( behoud van je longen).

   Like

   • Republikein zegt:

    Heb ook veel verstand van water, daarom begrijp ik niet waarom onze planeet Aarde wordt genoemd.
    Ik ga es pluizen.

    Like

 5. Republikein zegt:

  In lippenstift zit paardenpis.
  Voor het zingen de kerk uit, lippendienst.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Olifantenbil in blik, bij de apotheker, moet je niet het hol treffen, pech.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s