“Suikerfeest-look”: Douglas islamiseert zichzelf

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Dadelijk is hij weer achter de rug, de islamitische vastenmaand ramadan. En opdat de moslima het aanstaande “Suikerfeest” keurig gekleed onder haar vrouwen-vijandige hoofdbedekking kan vieren, geeft de parfumerie-keten Douglas vakkundige tips in het kader van de islamisering van dit land.

journalistenwatch

Vanaf morgen, de 24e mei, mogen de “ware gelovigen” weer eten, drinken, roken en seks hebben. Dan, ja dan is hij voor dit jaar voorbij, de ramadan. Anders dan de christenen, die veroorzaakt door corona hun belangrijkste feest niet in familiekring konden vieren, kunnen de moslims hier in het land hun heilige maand is islamitische gezamenlijkheid doorbrengen. Dan wordt het “Suikerfeest” gevierd.

En opdat mevrouw moslima ter gelegenheid van het drie dagen durende feest er zo mogelijk ook heel netjes onder haar hoofddoek uitziet, heeft Europa´s grootste parfumerie-keten, de in Düsseldorf gevestigde Douglas-GmbH, een hele pagina op haar homepage gereserveerd voor trucs en tips.

Stap voor stap kan Aisha daar informatie vinden over hoe de perfecte make-up voor het feest te creëren. “Zet u met het Suikerfeest in op een klassieke look. Met een gedefinieerde teint creëert u de perfecte basis, de dramatische oog make-up is het highlight en de stralende lippen zijn de ideale finish”, adviseert Douglas haar steeds sneller toenemende islamitische clientèle. De “Oriëntaalse oogopslag” bereikt de islamitische vrouw door haar “ogen met een donkere ooglidschaduw af te dekken”. Om er niet als een van deze ongelovige bitches uit te zien, mag de gehoofddoekte beauty-queen zich weliswaar licht schminken, maar moet afzien van felle lippenstift. Aldus het advies van de islamverwante expert Douglas.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Suikerfeest-look”: Douglas islamiseert zichzelf

 1. klaas zegt:

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Scheitleister zegt:

  Ik brand een kaarsje. Dat Aisha nadat ze vanavond door haar neef achmed volledig uit elkaar wordt getrokken een half imbeciel baart. Sterker, dat ze dit de rest van haar leven doet na een bezoekje van neef.
  ik brand een kaarsje voor Aisha, dat als ze haar en haar half debiele familie in de bus laden maar vel steun van haar neef mag krijgen. Heeft ze nodig als de motor wordt gestart…

  Like

 4. Jan zegt:

  4x goor
  Getver, getverdegetver, 4x vieze, gezwachtelde, geplamuurde koppen. Soms kom ik bij mij in de buurt ook zo’n smurriemummie tegen die zich ook nog eens vacuum heeft gekleed. Doe haar doek van d’er kop en zij kan linea recta achter het raam op de Zeedijk.

  Hoe moet ik plamuren

  4x mooi

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Douglas…Hoer-glas…VOC-glas geeft geen pas.. maar krijg-maar-de- kolere- glas.

  Like

 6. hannah zegt:

  voor de goede orde ……. deze vrouwen zijn allemaal geplamuurd …… alleen de foto’s zijn beter …..trouwens ….. een goede moslima plamuurt niet …..

  Like

 7. Jan zegt:

  oplossing = moslimvrije EU

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s