Tweet van Alice Weidel

Screenshot_64

De stad Stuttgart verliest voor de rechtbank – AfD-manifestatie gaat toch door! We zien elkaar – zondag vanaf 14.00 uur op de Schillerplatz!

Voor linkse 1 mei-demonstraties met rellen wordt toestemming gegeven, wanneer echter de AfD een demonstratie aanmeldt, wordt deze met ongeloofwaardige redenen verboden. Waanzin. We zijn opgelucht dat Justitie dat ook zo ziet en gehoor heeft gegeven aan onze spoedaanvraag. En we verheugen ons op u in Stuttgart!

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Alice Weidel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, democratie, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van Alice Weidel

 1. droevige mof zegt:

  Het is duidelijk dat de machthebbers bang zijn voor ongecontroleerde oppositie, daarom zijn ze gezwicht. Vorige week was de demonstratie beperkt tot 1000 mensen, belachelijk.
  Ik ben erg benieuwd of de AfD nu een duidelijke koers volgt in de Corona-kwestie. In het begin was het namelijk teleurstellend dubbelzinnig. We willen geen Boris Johnson-uitwijkmanoeuvres.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  In eerste instantie wilde men wel toestemming geven aan de AFD voor een bijeenkomst. Maar de ambtenaren werden teruggefloten door een telefoontje uit het Kanzlerambt. Gelukkig heeft de nog vrije rechterlijke macht hier een streep doorgehaald.

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  De AfD is een prima afspiegeling van de normale maatschappij toch te ziek voor woorden dat er een rechter tussen moet komen. En dan nog eventjes een psychopaat dingetje over Stuttgart. In Afrika ja in heel Afrika was er geen corrupt land te vinden die zn vingers wilde branden aan stationering van AFRICOM. AFRICOM is het control center voor drones die bommen gooien in Afrika en de psychopaten hebben dit dus maar in Stuttgart geplaatst.

  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Africa_Command

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s