Vanwege moskee in de buurt: bar krijgt geen vergunning!

Screenshot_71

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië maakt de islamisering monter en snel vorderingen. Nadat de BBC al islamitische gebedsoproepen met de ramadan landelijk op de radio uitzendt, wordt op een ander front nu de Britse pub- en drinkcultuur het vuur na aan de schenen gelegd. In het Zuid-Engelse graafschap Essex krijgt een geplande bar wellicht geen vergunning van het stadsbestuur, omdat zich in de buurt een moskee bevindt en de lokale moslims bang zijn voor “islamofobe aanvallen”.

Mitteleuropa

Pub leidt tot “racistische aanvallen”

In de stad Chelmsford wordt een Gin-Pub gepland, nauwkeuriger gezegd in de Moulsham Street. Maar het probleem is: net zoals in vele andere steden in Groot-Brittannië bevindt zich ook daar een wijk met grotendeels islamitische inwoners. En in de genoemde straat staat ook een moskee. Bovendien hebben de exploitanten een vergunning van het stadsbestuur nodig om alcohol te mogen schenken.

De geplande pub riep daarom de voortdurend verontwaardigde islamitische gemeenschap op het toneel. In een brief aan de autoriteiten van de stad protesteert men tegen het plan. Door de exploitatie van de bar en het schenken van alcohol zou de “veiligheid van de moslims” niet meer gegarandeerd zijn. Bovendien zou het tot een toename van “islamofobe aanvallen” op de moskee en haar bezoekers door dronken mensen komen.

Steeds meer verboden in de zin van de islamitische gemeenschap

Ayman Syed, de voorzitter van de lokale moskee, klaagt bovendien over het “slechte gedrag” van de gasten uit andere pubs in de omgeving. Deze zouden voor de moskee urineren, in de moskee inbreken of ervoor staan te kotsen. Daarom zou hij in de zin van een “vreedzaam met elkaar” voor een verbod van de pub pleiten. De moskee zou zich namelijk geen permanente beveiliging kunnen veroorloven. Het verstrekken van de alcoholvergunning is ondertussen ook van de kant van de autoriteiten twijfelachtig, daar staat men namelijk sceptisch tegenover de plannen.

En steeds meer pubs en restaurant komen met het groeiende aantal moslims in Groot-Brittannië in conflict. In zijn boek “The Strange Death of Europe” bericht de pro-Brexit auteur Douglas Murray van tientallen van zulke gevallen overal in het land. In Schotland moest bijvoorbeeld een pub wijken voor een islamitisch cultuurcentrum. In Blackburn werd een pub opzettelijk steeds opnieuw beschadigd om plaats te maken voor nog een moskee.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vanwege moskee in de buurt: bar krijgt geen vergunning!

 1. Blaffertje zegt:

  Engeland is verloren, ook daar heerst de weg met ons mentaliteit.

  Wat is dat toch dat wij christenen (is onze cultuur, onze leefwijze is christelijk) zo in onze broek schijten voor de islam.
  Zijn wij zulke makke lammetjes geworden die wegrennen voor de grote boze wolf?
  Ik hak ze met alle plezier de kop d’r af en zet deze op een spies.

  Blaf de spietser.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   !8 jaar geleden , mijn nichtje op een school in amsterdam-zuid , RK-school, ze mocht geen brood met ham meer mee nemen naar school want niet leuk voor de aldaar ook doorgedrongen marokkaanse kindjes. Als het mijn kind was, meteen van die school afgehaald maar mijn suffe zus liet haar daar.. waar ze steeds meer haar adem moest inhouden… want dit en dat mocht niet vanwege de moslims. Tja wie moet zich aanpassen aan wie????

   Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Op nederland 1 stompzinnige humor thema suikerfeest voor toekomstige suikerpatienten.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Gooi alsjeblieft daar in Engeland een heel stel molotovcocktails in die akelige moskeeën en vooral bij het linkse gespuis dat zichzelf daar voor een appel en een ei verkoopt aan de islam verkoopt! En dat al die moslims daar gewoon het coronavirus oplopen, dat veeleisende tuig!

  Geliked door 1 persoon

 4. antiislamnu zegt:

  Ook hier in vele steden kotsgeluiden uit de speakers van de haatkazerne’s mogen de bestuurders die dit mogelijk maken snel sterven.

  Like

 5. bozeoudeman zegt:

  Ja dat wij als Europeanen niet bang hoeven te zijn voor islamitische aanslagen dat weten wij Europeanen al jarenlang sinds 9/11. Dat is wat anders dan het bij voorbaat schreeuwen van zielige islambeoefenaars die bang zijn voor tot nu toe bijna 100% denkbeeldige gebeurtenissen. Als islam liefhebbers het hier zo moeilijk hebben waarom gaan ze dan niet gewoon terug naar het land van oorspronkelijke hertkomst? Hetzelfde geldt al die racistische Sylvana’s. Oh ja, stom, voordelen, positieve discriminatie, uitkeringen, subsidies en die krijgen ze thuis niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ronald B zegt:

  Als men nu in heel Europa eens uitzoekt hoe moskeeën zijn gefinancierd zal men tot de conclusie komen dat al het geld uit o.a. rijke islamitische olielanden komt! Dan meteen alle moskeeën afbreken! Moslims werken zelf niet, dus komen de financiën van elders….en dat zou verboden moeten zijn!

  Like

 7. Jan zegt:

  oplossing = moslimvrije EU (en UK)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s