150 zwijgende slopers wachten op faksèn

Screenshot_92

(Door: “Weethetwel”)

Wist u dat wij in een democratie leven? Dat wij vertegenwoordigd worden door 150 Kamerleden die wij gekozen hebben? Die zijn allemaal van de aardbodem verdwenen. Die zwijgen allemaal. Ze zwijgen terwijl ze kletsen. Ze hebben hun beroep veranderd. Ze zijn sloper geworden. Ze slopen de maatschappij totdat er een faksèn is. Een faksèn waartegen? Dat weten ze zelf niet. Maar slopen zullen ze. Want er is Cojona. Dat hebben ze van horen zeggen door “deskundigen”. En het stond in de krant.  Zolang dat faksèn er niet is, slopen ze het land , doden ze de bejaarden en stoken ze de mensen op zich achterbaks en onnozel te gedragen. De vraag dringt zich steeds meer op of het alleen maar onbenulligheid is dat ze dood en verderf zaaien. Komt dat zien, komt dat in ieder geval zien. Dit is in de geschiedenis nooit eerder vertoond.

Deze democratie wordt een serieus probleem

Bij de ambtsaanvaarding na hun verkiezing hebben deze Kamerleden allemaal een eed afgelegd. Bij deze eed hebben ze gezworen het land en de bevolking te dienen. Van dat dienen kwam al steeds minder terecht, want de mensen van nu interesseren hen al lang niet meer. Wél hun geld. Ze presenteren zichzelf als een soort God die met het geld van de huidige mensen de natuur van de toekomst regelt. U kent het onzin-rijtje ondertussen wel.

Daar komt nu nog een hele nieuwe tak van sport bij: het regelen van de verspreiding van virussen op aarde en het regelen van immuniteit van de mensheid. Zover zijn ze nog niet hoor, maar zoals altijd speelt ook deze onzin zich af in de toekomst: er moet nu een of ander vaag faksèn komen. Daarvoor is een soort wedstrijdje uitgeschreven en ondertussen richten ze de maatschappij te gronde.  Dat staat werkelijk haaks op de eed om het volk te dienen.

De werkelijkheid heeft hen aan alle kanten ingehaald

Uit talloze berichten en onderzoeken blijkt inmiddels het enorme onzingehalte van alle genomen maatregelen. De aangerichte en nog aan te richten ravage is enorm en staat in geen enkele verhouding tot het doel van de maatregelen. Het sociale isolement en de toekomstige verarming zullen vele malen meer doden opleveren dan het corona-virus ooit had kunnen veroorzaken. Gaat het ze dáár om? Ieder weldenkend mens had al lang de maatregelen opgeheven en was overgegaan tot redden wat er nog te redden viel. Maar niet deze slopers. Waarom laten ze het voortduren? Waarom rekken ze de ellende met allerlei onbetaalbare maatregelen? Proberen ze hierdoor het nieuwe griepseizoen te bereiken om weer een “angstwinter” te organiseren? Dan duurt het in ieder geval een jaartje langer voordat ze door de mand vallen. En wellicht is de economische ellende dan zó groot dat iedereen bezig is zichzelf te redden en geen oog meer heeft voor de veroorzakers?

Verkiezingen hebben op deze manier geen zin meer

Wanneer politici zich niet houden aan de opdrachten van de kiezers en collectief de maatschappij te gronde richten, is er in de democratie geen corrigerend mechanisme meer voor handen. Het feit dat álle politici zonder uitzondering als blinde lemmingen de afgrond in lopen, geeft de garantie dat dit bij een volgende Tweede Kamer ook kan gebeuren, wát de samenstelling ook is. Sterker nog: de politici waarvan je dit het minst verwacht had, zijn het ergst. Het is bijna vermakelijk te zien hoe iedereen zich in allerlei bochten wringt om maar niet het gezonde verstand terug te hoeven krijgen en bezig is zijn gelijk te halen. Nog déze week zegt Arnold Karskens, oprichter van Onnozel Nederland, vol trots dat de rechtse politici als eersten het hardst hadden geschreeuwd hoe gevaarlijk Cojona zou worden. Hij ziet nog steeds niet hoe ernstig en overbodig die paniekschopperij juist was. Het zou de rechtse politici sieren wanneer ze zich diep zouden schamen voor hun Cojona-stennis. Voortschrijdend inzicht zullen we maar zeggen.

Het is een blijk van misplaatst sarcasme hoe PVV en FVD hun krachten gebundeld hebben om de kiezer uit te leggen hoe de ondergang van Nederland precies in zijn werk ging en nog gaat. De heren Wilders en Baudet zouden er beter aan doen hun opwachting te maken in het programma van Jensen en daar nederig hun excuses aanbieden aan het Nederlandse Volk voor de enorme misstap die ze hebben begaan. En dan plechtig te zweren dat als het aan hen ligt er nóóit, maar dan ook nóóit meer een lock-down zal plaatsvinden. Geen slimme, geen stomme, geen snelle, geen langzame. En dat ze er alles aan zullen doen weer volledig terug te keren naar het échte normale. Dán valt er weer wat te kiezen.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”, waaronder vanaf 6 maart meer dan dertig relativerende cojona-artikelen voor een snelle terugkeer in de realiteit.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op 150 zwijgende slopers wachten op faksèn

 1. Monalisa zegt:

  Wist u dat wij in een democratie leven??? Ik dacht eerder in een dictatuur.

  Geliked door 4 people

  • Monalisa zegt:

   Wees blij dat het geen oorlog is, dat kost nog meer mensen levens, als je al na gaat wat er toen opgeruimd is aan mensen joden zigeuners gestoorden kampers verzetsmensen en dan nog, Jan de soldaat. Willem heeft vandaag een krans gelegd in Margraten, zoveel USA mensen ligt daar begraven, dan moest ik toch weer even aan die prent denken van de week bij heer Bron, mijn vader zat bij de Hitlerjugend en dan de woorden van zijn moeder zegt alles.🤮🤮🤮

   Geliked door 3 people

  • heksenhiel zegt:

   We leven al eeuwen in een DICTATUUR !! Privacywet geld alleen voor de burgers maar niet voor hen, want zij kunnen gewoon alles zien,bekijken en/of opvragen zonder de P.W. te gebruiken want daar hebben ze lak aan. Door het land duizenden camera`s die ons bespieden (P.W) want zij zijn niet onze vertegenwoordigers maar onze baas die alles bepalen. Ja je weet in de verkiezingstijd wordt er van alles beloofd en als ze daar eenmaal zitten zijn ze ons totaal vergeten. We bestaan niet meer en zijn alleen met zichzelf bezig het TUIG. Ze bereiken is ook onmogelijk, zgn geen tijd !! Verder een fijne dag en de groeten.

   Like

 2. M. zegt:

  Resolutie 1743 werd bekrachtigd door de motie Halseraf in 2010 waar alle grote partijen het er allemaal mee eens waren dat het tegen gaan van de Nederlandse cultuur en de Nederlander beleid moest zijn.
  Wat voor regering heeft u? U vertegenwoordigen ze niet in ieder geval.
  Dan hebben we nog een uil van Minerva die wel wat moois ziet in een beetje de Nederlander zijn cultuur afbreken door de grens op een kiertje te houden.
  En een oud VVD’er die buitengesloten kan worden of net als de mensen die de waarheid lullen voor extreem weggezet kan worden.
  Iets waar men niet mee wil regeren want als het afbreken van Nederland en de Nederlander nou eenmaal beleid is sinds de motie Halseraf dan wil je geen mensen die voor de Nederlander en zijn cultuur opkomen.
  Die sluit je buiten of demoniseer je op de leugen tv.
  Zodat men door kan slopen.

  Geliked door 3 people

 3. Ruben zegt:

  Precies. Allemasl medeplichtig, de één meer dan de ander.
  Wilders en Baudet (uil van ….) zijn niet meer dan gecontroleerde oppositie.
  Het lachen zal ze nog vergaan.
  God doorgrond hart en nieren.
  Ons kunnen ze voor de gek houden.
  Arme stakkers.
  Bosman mocht ik wel, goede onderbouwing en leuke humor.
  ‘christen’ Unie? Ze doen vrolijk mee en maken een Judas van zichzelf.
  Deze mensen zijn er erger aan toe dan de atheïsten van D66.
  SGP? Ik had vroeger nog enig respect, maar al jaren verdwenen.
  Ze doen gewoon mee met hun en onze vijanden, in woord en stemgedrag.
  Hoe verraderlijk kun je zijn.
  Maar goed, al deze mensen hoeven nooit meer te zeggen: we wisten het niet.
  Er komt geen tweede Neurenberg proces.
  Jezus Christus zal na alle verschrikkelijkheden komen als de rechtvaardige en verschrikkelijke Rechter.
  Dan is het: geen proces, geen advocaat, geen uitvluchten, maar enkele reis definitief!!!!
  Ik weet dat al die waanzinnige zaten te wachten op deze tijd.
  Zeven jaar krijgen ze de tijd om ons te kwellen, verleiden en te doden, maar hun oordeel staat reeds vast.
  Zeven jaar ‘ genieten’ van sex, macht, moorden, maar dan eeuwig branden in de hel.
  Eeuwigheid hoe lang?
  Na miljard eeuwen is er nog geen seconde voorbij vd eeuwigheid.
  Dit was het hun schijnbaar waard.
  De kinderen van Fatima hebben een seconde de hel gezien.
  Hiervoor werd hun door Maria verzekerd dat ze in de hemel zouden komen.
  Lucia, de enige die oud was geworden verklaarde achteraf dat ze zo was geschrokken van de hel, dat als Maria hun niet had beloofd dat ze gered zouden worden, ze van ontzetting waren gestorven.

  Geliked door 1 persoon

  • heksenhiel zegt:

   Ruben ik zie dat jij zeer gelovig bent. Niets mee aan de hand hoor, maar Wilders heeft gewoon wel gelijk dat wij nu opgescheept zitten met plm 4.000.000 allochtonen die NIETS GOEDS toevoegen aan onze samenleving, uiteraard het handjevol dat wel wil !! De rest komt hier alleen om zijn hand op te houden en niets meer want werken ho maar. Dus kom alleen met deze onzin als je IQ hoger dan 75 is vriend. Groeten.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  moet ome Bob , hier uit opmaken dat dit EEN HUMORISTISCH STUK PROZA is ??
  DOOR WEET HET WEL ????

  OF BEGRIJP IK HET NIET HELEMAAL ??

  DUS ALS GEERT ROEPT OM EEN LOCKDOWN EN NIET EEN BEETJE AANKLOOTZAKKEN DOOR DE RIV M oordenaars over immuun therapy en 21 uitroepen en en 21 x naast zitten ??
  doktoren die 10 mensen met het virus helpen, en die niks meer mankeren ? nee dat mag niet ???

  en ik zit in griekenland waar op dag 1 van de tering zooi die ontstond in italie gelijk gereageerd werd, door de kinderen op scholen naar huis te sturen , de grenzen gesloten werden, DE BOTEN NIET MEER VAN EN NAAR ITALIE KWAMEN en het vliegen ook werd gestopt etc etc
  dus EEN COMPLETE LOCKDOWN !!!!!!!!!!!!!!!!!

  en waar dan nu van af dag 1 na de snelle reactie , in een land met 11 miljoen inwoners, en een grote stad als Athene met surroundings dus gewoon 5 miljoen inwoners telt

  DUS NU 171 DODEN HEEFT EN 2876 BESMETTINGEN ! 20 UUR 34 NED TIJD ZONDAG

  EN DAN MET HET AANKLOOTZAKKEN VAN UW EXPERTS , , NEDERLAND ZIT MET

  5822 DODEN EN 45.236 BESMETTINGEN !! ZONDAG 20.38 NED .TIJD

  er hekken staan voor de ouwe van dagen tehuizen, waar je niet naar je moeder mag van 95 , waar je niemand meer mag bezoeken, met mazzel met een gehuurde hoogwerker effe mag zwaaien vanaf 15 meter ???

  waar je met je familie effe buiten met zijn 4 tjes effe een gebakkie eet ,( SCHIEDAM )
  en de BOA 4 MENSEN EEN BEKEURING GEEFT VAN 390 ,- EURO DUS BIJ ELKAAR ZEG EFFE EURO 1600 ???????????????????????????
  WAAR EEN LUL MET EEN CENTIMETER BUITEN 1.50 AF LOOPT TE METEN , EN JE EEN PRENT KRIJGT OMDAT HET 3 CM TE WEINIG WAS , EN EEN STRAFBLAD

  EN NOG SCHIET U ZO’N TERING LUL NIET VAN DEZE PLANEET AF, MAAR DRENTELT NOG STEEDS NAAR HUIS ??

  GEERT ZIJN SCHULD ???

  WAT WAS ER DAN MIS MET GEERT EN ZIJN PVV ????

  HETZELFDE GAAT GEWOON DOOR IN DE SECTOR HOPELOZE NIEUWSBERICHTEN OVER MIJN OOM VLADIMIR waar ?

  het ad , uw soros krant, ……waar anders ???

  RUSLAND 145 MILJOEN INWONERS + /- 150 MILJOEN !!

  DUS FACTOR !! NED === RUSLAND 17 MILJOEN=====145/150 MILJOEN

  FACTOR X 8 ,8 EN DAN 3541 DODEN

  DAN LEES IK HET A.D. DAT RUSLAND EEN VRESELIJKE EXPLOSIE VAN DODEN HEEFT dat vertelt ….. UW EIGEN SOROS HARING INPAK KRANTJE

  RUSLAND DODEN 3541 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ER KOMT WERKELIJK ALLEEN MAAR STRONT UIT DIE KRANT

  DUS MET DE FAKTOR 8.8. DUS VERGELEKEN MET NEDERLAND

  NEDERLAND 5822 17 MILJOEN RUSLAND TERUG GEREKEND 17 MIL 403

  MAAR GOED , ik ben dat gelul zat , u ook hoop ik ???

  maar als iemand mij die onzin van WEET HET WEL even uit kan leggen ???

  dit is gewoon wat er gebeurd is

  en ook DEZE GRAPJAS ?? KIJKT EVEN ACHTERAF EEN KOE IN ZIJN REET

  EN ZOALS U WEET IS ACHTERAF …. MOOI WONEN

  DUS GEERT HEEFT HET NU OOK GEDAAN ???

  WORDT AL 12 JAAR GENEGEERD , OOK ALS 2 e grote partij

  MAAR GOED , EEN KNIESOOR DIE DAAR OP LET

  ZET HEM OP HERSENDOOIE ,, kom op met je volgende lulverhaal ……

  GREECE ,,, MONDKAPJES ?????? 1.50 METER ??? BUSSEN ? RIJDEN !!!!!!!…
  TRAMS ??RIJDEN !!!!!!! WINKELS ?? OPEN !!!!!!!!!!!!!!!!
  POLITIE STAAT OVERAL RUSTIG , TE ROKEN , EN ZWAAIT TERUG NAAR OME BOB
  die in de hitte 9 km effe weg hobbelde met the queen of Athens
  500 stranden ?? geopend !!!

  dus Nederland ????????? , OOOH WACHT EFFE GEERT DID IT ??

  TUURLIJK ,TUURLIJK ,

  not kill bill . and friends,, RUTTE RIVM , GEEN ID’66 , GROEN SLINKS CDA EN WAT ANDER VUIL !!!

  TIEFT STRAALT EFFE OP

  oom pheidippidus

  Geliked door 4 people

  • Weethetwel zegt:

   Dag Bob,
   Geert doet helaas mee, ze doen het samen. Jammer genoeg. Misschien wordt het anders als jij je eens flink kwaad maakt op de boodschapper. Wel toepasselijk want dat hoort bij de Griekse mythologie.
   Weethetwel

   Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahaa , JA NATUURLIJK

    ALS U HET ZO ZEGT GELOOF IK HET METEEN , WHAHAHAHA

    DE BEDOELING IS DAT U MIJ NU OVERTUIGD, !!!!!!

    EN JA HOOR ,,DAT IS IN 1 KEER GELUKT !!!!!

    DE VOLZIN , DIE MIJ GEHEEL OVERROMPELDE ; ??

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    GEERT DOET HELAAS MEE, ZE DOEN HET SAMEN , JAMMER GENOEG ???
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    NOU HET IS MIJ NOG NIET OPGEVALLEN ,

    EN OOK U HAALT VEEL VAN MIJN ARGUMENTEN GEHEEL ONDERUIT !!

    WHAHAHAHAAH

    KNAP HOOR IK GEEF ME NU OVER ,

    IK GA VANAF NU NA UW GEWELDIGE PROZA “OP LANDVERRADERS STEMMEN “”

    OVERTUIG MIJ GEWOON EVEN , WAAR U UW WIJSHEDEN VANDAAN HEBT DAN ?

    BIJ DE RIV M ging het gerucht ??
    de cpn mocro homo klapte uit de school ??
    de jetten robot sprak in hogere talen zijn verbazing ook al uit ???

    RUTTE ?? LOOG EEN KEER NIET ??
    HET ALTIJD BETROUWBARE CDA RIEP HET IN EEN ONBEWAAKT OGENBLIK ?
    DE CHRISTUS AAN HET KRUISNAGELAARS BOYS HADDEN HET EROVER ?
    DENK HAD HET VAN ERDOGAN GEHOORD ????
    DE PARTIJ VAN DE DIEREN WAS GEBELD DOOR WALT DISNEY ??

    NOU U KOMT ERG OVERTUIGEND OVER ,

    DUS NET ALS HET
    NA 30 JAAR DURENDE SLAPPE GELUL ,
    DAT PUTIN DID IT ,
    DOOR U EN ONZE VRIENDEN
    MOET U BIJ OME BOB MET IETS MEER OVERTUIGENDE BEWIJZEN KOMEN

    DAN :

    GEERT DOET HELAAS MEE , ZE DOEN HET SAMEN ??????

    HET IS MIJ OME BOB NOG NIET OPGEVALLEN !!

    DUS SPUIT UW WAARHEDEN , HIER OP E.J. BRON BLOG

    MET DOMME KRETEN , HOUD IK ME NIET OP !!!

    NU NIET, MORGEN NIET EN VROEGER NIET !!
    ARGUMENTEN MENEER ,EN NIKS ANDERS
    EN HAAL MIJ EVEN ONDERUIT IN MIJN VORIGE REACTIE

    MAAR DAN BENT U INEENS DOODSTIL !!!!!!!!!!!!!!!

    NIGEL FARAGE DEED HET OOK SAMEN ??? MET DE EU ??
    MARINE LE PEN ZIT OOK IN HET COMPLOT ????? MET MACRON
    DIE PLEURIS ORBAN DEUGT ZEKER OOK NIET, WIE IS HIJ WEL DAN ??
    MET DIE ARROGANTIE DICHTE GRENZEN EN 100ZENDEN KM PRIKKELDRAAD ???
    SALVINI IS OOK OMGEKOCHT ?? DOOR CONTI ??

    EN LATEN WE HET ZEKER NIET HEBBEN OVER DIE ILLUMINATIE VAN PUTIN
    WHAHAHAHAHAAHAH
    WAT EEN STIEKEME GRAFTAK
    DIE SPEELT ONDER 1 HOEDJE MET UKRAINE, DIE TYPHUS LUL ???

    VRAGEN ?? ARGUMENTEN ??? OVERTUIGENDE BEWIJZEN ??

    0 , ZERO , NICHTS , NOPPES , NADA ,, RIEN , ZILTCH

    ZOALS ALTIJD

    MENEER IK BEN NU 20 / 21 JAAR BEZIG ,

    DUS KOM MET IETS ZINNIGS

    OOM BOBZELLUF

    Like

  • heksenhiel zegt:

   He BOBZELF, goed verwoord goos, toppie hoor. Ook griepprikken zijn levensgevaarlijk, verleden jaar 9000 doden hier, want ze hebben helemaal geen echte zgn inenting oid die ze inspuiten. Het is echt allemaal natte vingerwerk van welke zullen we dit jaar eens nemen en kiezen maar wat en dan vallen er ook al doden, door de zgn bescherming. Maar ja hun pakkie an niet !! Ik haal de injectie NOOIT meer zal je begrijpen.

   Verder zijn er veel te veel partijen die de veroorzakers zijn van het te lange gedreutel over van alles. Ook als je uit een partij stapt begin je gewoon zelf een nieuwe partij wat direct verboden moet worden !! Of ze blijven
   gewoon in hun uppie zitten zonder inhoud, maar het levert veel geld op en dat is de enige reden. Ze zitten daar alleen vanwege het vele geld dat ze krijgen voor slechts 8 maanden werken. Ze zullen wel moe zijn. Ja van het liegen en het onthouden wat ze liegen. Ook er op los frauderen hoort erbij natuurlijk.

   Maar natuurlijk heeft Geert WEL GELIJK in deze omdat wij in zo een klein land nooit zo veel mensen kunnen huisvesten. Het begon in de jaren 60 toen de instroom begon van de harde werkers. Nu nog zijn er mensen die zeggen zij moesten het vuile werk opknappen. NIET DUS ze hadden het ook niet kunnen doen en weer gewoon teruggaan. Of onze bedrijfsdirecteuren aan het werk zetten en zo een allochtoon waarvan er hier nog veel zitten en toen en nu na 40 jaar geen woord Nederlands spreken. Kan je dus niets mee !!

   Het moet gewoon wettelijk zo zijn dat de partijen die winnen gaan reageren en niet dat de VVD met de meeste stemmen kleine nietszeggende partijen erbij haalt en gewoon zegt tegen de 2e grote met jouw regeer ik niet. HET LEF EN NIET GOED BIJ ZIJN PAASEI !!

   Iedereen de groeten.

   Like

   • bobzelf zegt:

    lekker, heerlijk om te horen , heksenhiel
    was dat geen laulierpoeder naam ???

    ik heb Geert niet echt op grove leugens betrapt , dus ??
    die man , is voor mijn gevoel de enige , die probeert
    de toekomst van onze kinderen een beetje veilig te stellen

    EN VECHTEN TEGEN 125 LANDVERRADERS ( EN DE THEIRRY BENDE ? )
    EN DAT GEWOON VOL HOUDEN
    EN JE IEDERE AVOND MET JE MEISSIE NAAR EEEN ANDER
    SAFEHOUSE LATEN BRENGEN !!!!!

    IK MOET ER NIET AANDENKEN , EN HIJ DOET HET GEWOON

    DUS JA OF WE HET GAAN REDDEN ?? DUIMEN MAAR !!
    AND NEVER GIVE UP IS FOR LOSERS !!!

    HET REDDEN ZAL OOK NOOIT VAN DE NEDERLANDER AFKOMEN
    DAAR ZIJN ZE TE GEHERSENSPOELD VOOR ……
    BAKKIE BIER, REUZE ZAK CHIPS, EFFE AAN JE ZAK KRABBELEN
    BEETJE UITSLAPEN BEETJE ZAPPEN
    EN BOER NEUKT VROUW OPZETTEN

    DUS JUISTE OMSCHRIJVING VAN EEN DIKKE 16 MILJOEN DOMBOOS

    WAT EEN SCHIJTVOLK

    DANK VOOR DE STEUN , DANK DANK , DUS HELP EFFE MEE

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Als je de illusie hebt het klimaat te kunnen aanpakken dan is een lullig virusje een werkje van niks. LOL.

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Nederland is door Rutte erger verwoest dan door Hitler na de tweede wereld oorlog.
  Zie ook maar de joden vervolging anno 2020 door dat intelligente volk uit Marokko waar amper iets aan gedaan wordt.
  Zo ook de verwoesting van onze economie.
  En straks mag Jan met de Pet en Mina Bakgraag de gigantische schade ophoesten door gigantische belasting verhogingen.
  En wat blijft er van onze vrijheid en zelfstandigheid nog over.?????????

  Like

 7. PVV en FvD zijn controlled opposition. Vandaar

  Like

  • Tineke zegt:

   Kun je dat onderbouwen?
   Waar kunnen we dat aan merken?
   Ik hoor dit vaker de laatste tijd..

   Like

   • bobzelf zegt:

    dan blijft het altijd muisstil tineke

    dat weten ze ook niet, maar dat moesten ze komen zeggen hier
    bij dit PVV bolwerk

    dus sluipen er regelmatig betaalde EU trollen binnen …..

    de eerste moet nog antwoord geven , nou doen linkse hersenbeschadigingen

    dat dus nooit, omdat ze ook geen argumenten hebben

    huggg

    ome bob

    Geliked door 2 people

 8. Piet Snot zegt:

  En weer niemand die zich afvraagt wat faksèn nou weer voor woord is of waar het vandaan komt.
  Een vreemde taal? Bargoens? Dialect? Of toch gewoon zelf bedacht.
  Google kan in ieder geval helemaal niets met dat woord. Komt er niet in voor.
  De enige 2 links herleiden naar dit artikel.
  Maar wel spannend mee kletsen met ze alle zonder dat ze weten wat het betekend.
  En zo kennen we de Nederlander weer, net doen alsof je het snapt en hopen dat niemand het door heeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Weethetwel zegt:

   Je hebt het goed begrepen Piet. Ze wachten op iets dat niet bestaat.

   Like

  • Konkie zegt:

   Waarom hij dat doet begrijp ik ook niet, maar weethetwel bedoeld daarmee vaccin,

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik had het dus als fonetisch moeten lezen tussen alle het andere normaal Nederlands, niet aan gedacht.

    Like

  • Bob Koster. zegt:

   Vaccin is afgeleid van vaccus, wat koe betekent. Google naar “pokken” en het zal je duidelijk worden.
   Je zat al eerder in de knoop met “consanguiniteit”. Dan heb je niks aan Google maar meer aan een etymologisch woordenboek, tegenwoordig ook on line.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Ik vind dat je beter iets kan vragen wat je niet weet, dan net doen alsof je wel weet wat iets betekend en er dan over mee gaat kletsen.
    Dat komt juist bij mij nogal dom over.

    En over dat voorbeeld waar jij mee komt, dat is iemand anders geweest.

    Like

  • bobzelf zegt:

   MOET OOK EEN GRAPJE ZIJN , WAT NIEMAND BEGRIJPT ???

   IK DENK ?? VACCIN , EN DAT OP ROTTTTTERDAMS UITGESPROKE

   OF OP JULLIE ECHT AMSTERDAMSSSSSS

   DUS DIT IS EEN FAXXXXSENNNNNNNNNNNNNN PROBEER HET EFFE ,

   JA DE HUMOR DENDERT HIER DOOR DE TENT

   WHAHAHAHAA

   OME BOBZELLUF

   Like

 9. ruud beijer zegt:

  De heten van de PVV en het Fvd hebben in januari al laten weten dat er een ziekte was uitgebroken. Rutte heeft twee maanden gewacht. Daardoor zijn er vele doden. Knap om dan Wilders en Baudet de schuld te geven.
  Kruip maar weer terug.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Als de dictators dan zo nodig een ‘lockdown’ wilden hebben vanwege het Bill Prick-virus, hadden ze dat METEEN moeten regelen.

  Nog beter zou het zijn geweest als Bill Prick geen coronavirus had ontwikkeld.
  Ik geloof namelijk nog steeds dat die smeerlap erachter zit.

  Like

  • bobzelf zegt:

   ja lieve vriendin

   DAT WORDT IEDERE DAG NU DUIDELIJKER !!

   THE FILM VAN 25 JAAR GELEDEN WORDT GEWOON GEVOLGD

   KILL ….BILL ….. DID IT !!

   HE WAT LEUK , IK SCHREEF HAAST PUTIN DID IT !!

   WHAHAHAHA , MAAR DAT KAN NOG KOMEN , WHAHAHAH

   OOM FAXXXXXCINNNNNN

   Geliked door 1 persoon

 11. P. Puk zegt:

  Ik wist niet dat je ook met HOOFDLETTERS kon reageren! (-:

  Like

  • Tistochwat zegt:

   P. Puk 25 mei 2020 om 17:48

   MET LEKKER VETTE HOOFDLETTERS ZELFS! 😛

   Like

  • bobzelf zegt:

   AHAAAAA EEN NIEUWE LETTERNEUKERTTTT … welkom

   sluit u snel aan hier bij de omhoog gevallenen !!! HIER !!

   waar kan ik het stukje proza vinden , DAT DAT NIET MAG IN NEDERLAND ??
   BIJ DE 1 MTR 50 REGELS, ??? DE MONDDOEKJES ??
   DE 4 GEBAKKIES VOOR EURO 1600 BOETE ?????
   STAAT HET DAARBIJ ??

   of komt u even de intellectueel uithangen , die ook wel eens een libelle doorgebladerd heeft bij de kapper ??

   NOU IKKE ome bob schrijft dus zo DUS WEL, SINDS 2013 TROUWENS AL ,,,,

   DUS U IS NIEUW HIER ??? , MOOI , DAN ZAL IK ME NOG EVEN GEDRAGEN

   We hebben hier van alles, analfabeten , dislectische vrienden ….. drs ,,, droeftoeters
   islam buurten , gouden driehoek bewoners , fricandellen lovers
   griffoos , nsb lovers ……en nog wat omhoog gevallen kots figuren
   mensen zonder hersens, mensen met 1 werkende hersencel zoals u ??

   en de rest zijn gewone lieve aardige mensen , die allemaal wakker zijn , enzien dat hun ooit mooiste kleine landje NAAR GOD WORDT GEHOLPEN !!

   WHAHAHAHAHA

   HEEFT U VERDER NOG VRAGEN ??

   HUGGIE welkom , probeerhet nog eens , ZEURENDE DROEFTOETERTTTTTTT

   U ZULT WEL SNEL 3 A 4 LIKES KRIJGEN WHAHAHAHAHAHA

   OME BOZELLUF

   Like

  • ruud beijer zegt:

   Volgens de reglementen van orde mag je niet in hoofdletters reageren
   Het mag alleen als je capslock stuk is.
   Dan is het niet erg.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s