Schip zet 400 “vluchtelingen” af op Siciliaanse kust

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

Op het Italiaanse Middellandse Zee-eiland Sicilië zijn vandaag ongeveer 400 “vluchtelingen” aan land gegaan – zoveel als sinds jaren niet meer. De mensen zouden door een schip tot vlakbij het strand zijn gebracht en uitgezet, berichtte het persbureau Ansa onder verwijzing naar de politie. Het voorval vond plaats in de buurt van Agrigento in het zuiden van het eiland.

Waar het schip vandaan kwam, bleef eerst onduidelijk. Nadat de “vluchtelingen” het verlaten hadden, zou het weer zijn vertrokken, berichtte Ansa. De politie zou een zoekactie zijn begonnen met helikopters en schepen van de kustwacht. De aankomst van zo´n groot aantal “vluchtelingen” is al jarenlang niet gebeurd op Sicilië.

Bron:
www.epochtimes.de
epoch times

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Schip zet 400 “vluchtelingen” af op Siciliaanse kust

 1. Tistochwat zegt:

  Ze dragen toch zeker wel een mondkapje?
  En houden ze 1,5 meter afstand?

  Vraag: STOPT DIE ‘VLUCHTELINGEN’-WAANZIN NU NOOIT?
  Antwoord: NEE!

  Geliked door 3 people

 2. Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Hoeveel heeft. TURKIJE. al opgeslurpt , ‘ om “. anders’ binnendringers. : AZIATEN, etc. Europa te laten binnen trekken”.? ( Hoort TURKIJE. niet bij . de AZIATISCHE. LANDEN.??!!……..<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 3. M zegt:

  Iedereen laat zich opsluiten en beperken in bewegingsvrijheid terwijl er geen migranten opgesloten worden en de migranten alle bewegingsvrijheid hebben.
  En dat vinden de mensen niet verdacht?
  U heeft niet zoiets van we worden verneukt en voor de gek gehouden?
  Uw heilige tv hoort u niet over het corona gevaar van migranten want de tv doet niet aan waarheid daarom bent u als Europeaan alleen een risico en gaat de mensensmokkel eeh migrantenaanvoer gewoon door.
  Omdat ze zo met uw ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ zijn begaan.
  Anti vaccinatie migranten zult u ook nooit wat over horen alleen over Europese anti vaccinatie want ook voor de pro vaccinatie lui is deze aanvoer geen gevaar voor besmetting dat bent allen u als Europeaan want arme migranten vullen de kassa van de spuitboeren niet en u wel.
  Daarom bent u een gevaar en zij niet.

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Dit gaat maar door en er zijn maar heel weinig mensen, die door hebben dat het makke leven wat we nu leiden binnen afzienbare tijd wel eens helemaal afgelopen kan zijn. Half Afrika binnen laten en tegelijk de sociale onrust die er na de corona gaat ontstaan. Een gevaarlijke mix. We worden gedicteerd door een stel hele slechte mensen, die helemaal niets op hebben met het europese volk. Het niet om het volk het gaat uitsluitend om hun zelf.

  Geliked door 2 people

 5. een beetje een vreemd verhaal vind Ik dit.
  Ten eerste een schip dat op open zee vaart voert een radiobaken ook al is dat op een grote binnenzee als de Middelandse zee.
  Voert zo,n schip geen baken en het komt in de buurt van de territoriale wateren zal hij toch op zijn minst door het leger opgemerkt worden en door de marine onderschept.
  Zoals Ik zeg nogal vreemd.

  Geliked door 1 persoon

  • Ben het helemaal met u eens, ook het ‘zoeken’ naar waar het schip zich nu bevind is klinkklare onzin met alle moderne middelen die ter beschikking staan, dit is gewoon onwil, ze hebben ze niet willen zien toen ze de territoriale wateren inkwamen en ze hebben ze niet willen zien toen ze weer het ruime sop kozen.
   Het toont ook de brutaliteit aan om ‘gewoon’ een veerdienst te beginnen, ze weten dat ze met rust gelaten worden, op een andere manier valt dit niet te verklaren.

   Like

 6. Steven zegt:

  En weer zijn er 400 soldaten van het linkse gespuis gearriveerd om de blanken uit te roeien!!
  We stonden erbij en keken er naar!!

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Sicilië?
  Het geboortenest van de maffia?
  begin te denken dat deze 400 op vakkundige wijze zijn verdwenen alla maffia stijl met een betonblok aan de voeten..

  Like

 8. Pingback: Paniek in Italië! Honderden migranten aan land gezet: ontlopen quarantaine en zijn nu spoorloos verdwenen | E.J. Bron

 9. Pingback: Paniek in Italië! Honderden migranten aan land gezet: ontlopen quarantaine en zijn nu spoorloos verdwenen | E.J. Bron

 10. Stef zegt:

  Bij ons in Polen lopen ook zwarten rond. ( DE KOLENBOER EN Z’N MAATJE )

  Like

 11. Ben zegt:

  Nog meer import van kansloze Afrikanen e.a. zal uiteindelijk leiden tot een burgeroorlog in west Europa.
  Elk nadeel heeft een voordeel, links zal de rekening betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s