Christenen wereldwijd lijden al 1400 jaar onder jihad-vervolgingen, terreuraanvallen en slachtpartijen

Screenshot_83

(Door: “Balkanske priče”)

Heel de wereld wordt theocratisch verdeeld in de dar-al-islam (het gebied van de islam) en de dar-al-harb (het gebied van de oorlog). De niet-islamitische wereld moet – desnoods met geweld – onderworpen worden aan de moslimse theocratie. De heilige oorlog is daarom een postulaat van de islam, die erg vijandig staat ten opzichte van alle niet-moslims, maar hij noemt daarbij twee specifieke groepen: Joden en christenen. Volgens de Koran zijn “ongelovigen” (zij die niet in de islam geloven) onbetrouwbaar, huichelaars, onrein, onwetend, hoogmoedig, kwaaddoeners, zondaars, verleiders en willen ze de gelovige van het rechte pad afleiden. “Ongelovigheid” wordt vereenzelvigd met alles wat slecht is; het zijn “de slechtste der schepselen”(Koran-soera 98:6: Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.”)

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Fascisme, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Christenen wereldwijd lijden al 1400 jaar onder jihad-vervolgingen, terreuraanvallen en slachtpartijen

  1. Wim Vreeswijk zegt:

    Desondanks zijn, zonder enige inspraak of referendum, onze grenzen in Nederland door een stelletje hersenlozen in de 2e kamer wagenwijd open gezet en sindsdien ook nooit meer dichtgedaan.

    Geliked door 5 people

  2. Jan zegt:

    En de Roden doen momenteel ijverig mee, hebben corona als excuus en dus….

    Geliked door 4 people

  3. ronjaspers zegt:

    De islam is de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis.Ongeveer 590 miljoen doden,alleen in india al 400 miljoen en dan nog de miljoenen slaven.

    Geliked door 3 people

  4. karton zegt:

    Ik zou bijna gaan bidden : “Oh God heb erbarmen en flikker dat islamitisch geteisem overboord” !!!

    Like

  5. Blaffertje zegt:

    En na 1400 jaar snappen de gutmenschen het nog niet dat de islam intolerant is.
    Hoe dom kan je zijn.
    Kijk naar de geschiedenis.
    Geschiedenis is een voldongen feit waar niet aan te tornen valt en nog willen die blinde, sneue gutmenschen het met de mantel der liefde bedekken.
    Die verdienen ook niet beter dan uitgeroeid te worden.

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    zeer goed artikel dat de walgelijke dominante en arrogante houding van de moslims aantoont, wat duidelijk een wereldwijd probleem is en in sneltempo toeneemt.

    Geliked door 1 persoon

  7. John van antwerpen zegt:

    Goed verteld; Het communisme is de Islam van de 20e eeuw. Creatief gedacht.
    De islam is helaas nog totalitairder. Het is een culturele ziekte die het denken van de
    mens wil intomen. Laat nu net vrijwel alle uitvindingen (waar over nagedacht is) uit het westen
    komen, dan is mijn conclusie dat grote jaloezie tegen ons 1 van de drijfveren is van
    hun megafrustratie. Of zoals Hans Theeuwen zegt; Wat heeft de islam nu bij gebracht
    in de wetenschap ?

    Geliked door 1 persoon

  8. Jan zegt:

    Google verwijdert video’s die de vervolging van christenen betreffen

    Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Ik weet niet in hoeverre Google en Facebook en de anderen met elkaar te maken hebben, maar heb ’t idee ze allemaal doordrenkt zijn met muslimsympathisanten.
      Dit las ik 2 weken geleden:
      * / * /
      Tawakkol Karman fait partie des 20 premiers membres du conseil de surveillance

      DE gesluierde Tawakkol Karman, lid van de Moslim Broederschap, is ook lid van de Raad van Toezicht van ” facebook”, verbaast ’t U ?


      Tawakkol Karman in gezelschap van Youssef al-Qardaoui die beschouwd wordt als de theoloog van de Moslim Broederschap.

      Facebook gaat verder op weg van de waarheid.
      Macron-Facebook, leugens idem en als we Facebook zeggen dan zeggen we ook Instagram die tot dezelfde groep behoort.
      Daarom heeft Facebook in hun midden een ” Cour Supr^eme” aangesteld om de inhoud te modereren.
      Vermoedelijk was de moderatie die aan moslims aan de andere kant van de Middellandse Zee was toevertrouwd, niet voldoende.
      We denken dat de moderatie die was toevertrouwd aan de duizenden potenti”ele Klokkenluiders, die hun leven doorbrengen met het aangeven van hun buur, niet voldoende was.

      Om die reden cree”erde Zuckerberg met teostemming van de belangrijkste aandeelhouders waaronder Accel Partners en investeringsfonds van Microsoft, een staat in een Staat, een Ministerie van Opperste waarheid.
      Aldus werden er 20 personen ter wereld aangesteld en betaald om te beoordelen wat onze rechten zijn om te zeggen wat we willen ( zelfs zover als om te denken ….) en zodoende zit daartussen een Nobel Price winnares voor de Vrede, een Jemeniet, een gesluierde vrouw, een naaste van de afgezette President Morsi en het stuk vuil, Qaradawi.
      Dat is degene die opriep en de moslims wil aanzetten om af-te-maken waar Hitler niet aan toe kwam.
      De complete uitroeiing van de Joden.

      Tawakkol Karman- Nobel Prijs Winnares voor de vrede die haar stem gebruikte om een niet geweldaddige regerings-wisseling in Jemen te bewerksteligen tijdens de Arabische lente en die als een van de meest rebelerende vrouwen uit de geschiedenis werd bestempeld door Time Magazine.
      Nauwelijks met de prijs bekroond riep ze Victory op Twitter:

      “I’m proud of the diversity of Oversight Board Members For Facebook and Instagram, Our unique global perspectives across professional, cultural, political, and religious backgrounds and viewpoints are just as important as our work.”

      http://www.fdesouche.com/1373029-tawakkol-karman-yemenite-membre-des-freres-musulmans-devient-membre-du-conseil-de-surveillance-de-facebook-et-dinstagram

      https://resistancerepublicaine.com/2020/05/10/la-voilee-tawakkol-karman-frere-musulman-membre-du-conseil-de-surveillance-de-facebook-ca-vous-etonne/

      Like

Plaats een reactie