De epidemie loopt ten einde, maar meer en meer Fransen lopen met een gezichtsmasker rond!

Screenshot_79

(Door: Nicole Délepine – Vertaling: “delamontagne”)

Franse logica: de vloedgolf van ’t corona-virus wordt gevolgd door een vloed van mondmaskers. Terwijl het virus aan  ’t verdwijnen is, vermenigvuldigen de maskers zich op de Franse gezichten. Wat men er ook van zegt, deze regering is goed in ’t verdraaien van de feiten, maar is vooral goed in het vertellen wat wij moeten doen hetgeen zij beslist. Hoe dan ook, logisch of niet, de Fransen gehoorzamen in groten getale wat zij besluit. In ieder geval een groot deel van hen en dat is heel verontrustend. Het ergste is nog dat deze afwijking niet alleen de Fransen betreft, maar andere landen hebben hetzelfde, waaronder de VS.

Commentaren over artikel: “Health Impact News”. https://vaccineimpact.com

Onderwerping of preventie?

Het is duidelijk dat van begin maart tot midden april  het dragen van maskers nut had voor verzorgend personeel, dat in aanraking kwam met de sterke blootstelling aan het virus door   herhaaldelijk contact met nieuwe patiënten. Dit was beslist noodzakelijk geweest en had veel besmettingen en sterfgevallen kunnen voorkomen. Om identieke  redenen was het dragen van maskers in het openbaar vervoer, waarbij veel mensen opeengepakt reizen, zoals bij de Parijse RER of bepaalde bussen van Parijs en de provincie, essentieel. Maar ook daar was het ’t personeel, dat langdurig werd blootgesteld, dat de meeste slachtoffers telde. Maar toen pleitte de regering juist voor minder maskers. Wilde men graag dat de epidemie zich verder ontwikkelde of was er gebrek aan organisatie, want her en der werden maskers opgeëist (o.a bij tandartsen waarvan de voorraden werden geconfisqueerd door de Staat ), maar zelden werden uitgereikt aan mensen in de zorg.

Maar momenteel, nu de epidemie aan het verdwijnen is, wat zijn de redenen voor zulke publiciteit voor ’t dragen van mondkapjes, waardoor deze Fransen als het ware verlegen kijken naar diegenen die er lak aan hebben en niet in besmetting geloven? De Echte Tweede Golf aan besmettingen?

Welke rol spelen nu deze maskers, als ze al niet een teken van gehoorzaamheid dan wel een teken van onderwerping aan de autoriteiten zijn? Is deze onderwerping niet de aanloop naar de verplichte inenting en/of andere nog komende maatregelen?

In Frankrijk, een land waar 40% van de bevolking op zijn hoede was voor vaccins in het algemeen, ging de vaccinatieverplichting naar 11 vaccins voor zuigelingen, die nog steeds geen geconsolideerde immuun afweer hebben. De  ouders zijn nu op zoek naar individuele oplossingen, zonder dat iemand een grote oppositiebeweging op gang ziet komen tegen deze medische aberratie.

Laten we slechts één voorbeeld noemen: dat van het anti-hepatitis B-vaccin, een ziekte die door bloed wordt overgedragen via spuiten die besmet zijn door  drugsverslaafden en/of door seks. Gevaar voor een baby? Realiseer je ook dat deze baby’s geboren na 1 januari 2018 gemiddeld meer vaccins krijgen dan wij volwassenen die ouder zijn dan 70 in ons leven hebben gekregen. Een probleem? Welnee, oorverdovende stilte en schaars persoonlijk  onderzoek. Het sleutelwoord is onderwerping.

Nadelen van het uitgebreid masker dragen

In de VS hebben veel artsen het systematisch lang dragen van maskers aan de kaak gesteld, waaronder de beroemde Dr. Fauci, de adviseur van Trump. Hij en vele anderen benadrukken het niet te verwaarlozen risico ervan en vinden dat ’t gereserveerd zou moeten worden voor de hier eerder genoemde mensen in de zorg. In tegenstelling tot de gebruikelijke seizoensgriep epidemieën, waarbij het dragen van een mondkapje tijdens de ergste pieken zinvol kan zijn, heeft deze epidemie van het corona-virus zich anders gedragen.

Er waren maar weinig mensen die klinische symptomen vertoonden met een risico op besmetting en de grote meerderheid van de ernstigste patiënten werden gevonden bij de ouderen die al een of andere ziekte hadden. Voor Dr. Ron Paul, die in het commentaarartikel werd geciteerd, wordt het steeds duidelijker dat de door het CDC (centrum voor ziektebestrijding en -preventie) voorgestelde behandeling heeft geleid tot te veel beademingen en intubaties en dat die weer  hebben geleid tot meervoudige sterfgevallen. Als men een masker draagt, kunnen de eventuele uitgeademde virussen niet ontsnappen en die gaan zich in de neusholten concentreren, gaan de reukzenuwen binnen en bereiken de hersenen.

Negatieve gevolgen van maskers

Daarom moeten de nadelen van het langdurig dragen van maskers in gedachte worden gehouden. Verergering van reeds bestaande hoofdpijn en die leiden in 60% van de gevallen tot pijnstillende medicatie. Ouderen zijn vaak het meest bezorgd en dragen daarom het  vaakst een preventief masker. Zij zouden moeten worden gewaarschuwd. Patiënten met longkanker of die een longinterventie hebben moeten ondergaan, emfyseemosus, patiënten met longfibrose lopen bijzonder risico. Merk ten slotte op dat deze maatregelen om individuen te beschermen paradoxaal genoeg gepaard gaan  met een verminderde immuun afweer, volgens dit artikel, omdat hypoxie de functie kan remmen van de belangrijkste immuun-cellen die virale infecties bestrijden (CD4 + T-lymfocyt). Dit kan de infectie vergemakkelijken en ernstiger maken als deze optreedt. Bij geïnfecteerde mensen die het masker lange tijd dragen, worden de uitgestoten virussen weer ingeademd en neemt de concentratie van het virus in de longen en neusholte toe.

Conclusie

Een en ander toont aan dat er geen onweerlegbaar bewijs is van het voordeel van het consequent  dragen van een  masker bij gezonde mensen om de verspreiding van de ziekte te voorkomen. Het toont in ieder geval de relatieve aard van elke maatregel aan, maar ook het gevaar om deze om te zetten in dogma, zelfs in wettelijke verplichting zoals sommige burgemeesters erover denken. In Frankrijk waren er talrijke consultaties als gevolg van het “ongenuanceerd” dragen van mondkapjes. Zou gezond verstand niet het beste wapen zijn tegen antivirus delirium?

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Nicole Délepine

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk. Bookmark de permalink .

17 reacties op De epidemie loopt ten einde, maar meer en meer Fransen lopen met een gezichtsmasker rond!

 1. droevige mof zegt:

  Wat enkele dagen geleden werd gepubliceerd in The Lancet, het meest gerenommeerde medische tijdschrift, past daarbij: “Geen bewijs van het nut van chloroquine en hydroxychloroquine voor COVID-19 Patiënten”
  Toen ik de namen van de instituten en de onderzoekers las, moest ik glimlachen. Rob Elens, de huisarts van Meijel hebben ze niet gevraagd, dat weet ik zeker.
  Maar nu heeft de onfeilbare leer gesproken. Het medische systeem is een kerk. Amen, Hallelujah.
  https://beforeitsnews.com/health/2020/05/the-lancet-no-evidence-of-benefit-for-chloroquine-and-hydroxychloroquine-in-covid-19-patients-3024893.html

  Geliked door 3 people

 2. Lucia zegt:

  OFF-TOPIC; Covid masker tips als je er niet aan ontkomt
  Als je toch verplicht een masker dragen moet z.a. straks in het OV dan kun je altijd nog een kopen met 2 ventielen, bovendien ben ik van plan er etherische oliën op te druppelen, niet teveel 1 a 2 druppels en als je het helemaal niet meer ruikt weer herhalen…zodat het ook evt als je het toch draagt voor z.g. virussen het de echte mortus maakt . Ik denk daarbij aan een mix van citroen, bittere sinaasappel, munt en eucalyptus in gelijke delen in een klein flesje (5 ml) met pipet doen en bij je dragen. Uiteraard de oliën op de buiten kant van het masker ongeveer aan weerszijden van je neus doen. Voor de zuurstof heb ik ook een oplossing, je kunt gestabiliseerde zuurstofdruppels kopen en het in water doen of rechtsstreeks druppelen in je mond, dan kun je je bloed toch extra verzadigen met zuurstof, niet doen op een volle maag, geeft gerommel.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Volgens mij kan je dan beter iets van Dampo er op smeren.
   Wat je op keel/ borst smeert als je erg verkouden bent.
   Etherische oliën zijn nou niet echt gezond om de hele tijd boven te hangen en in te ademen van heel dichtbij.
   Lees de verpakking maar eens heel goed van zo’n een flesje.

   Geliked door 2 people

 3. Ruben zegt:

  Het masker, hoe idioot ook is een teken van onderwerping, gehoorzaamheid en slavernij.
  Vernederend om te zien en om te beseffen hoe gehersenspoeld de mensen zijn.
  Ja, ook de hoogopgeleide mensen.
  Doet mij geestelijk pijn.
  Ook die vernederende 1.5 meter.
  Hoe dwaas kun je zijn.
  Psychologische oorlogsvoering tegen de eigen bevolking.
  Ik weet ook waarom dit is.
  Niet vanwege de corona.
  De mensheid loopt zelf gehoorzaam naar de slachtbank.
  Spijt mij om te zeggen, ben gewoon eerlijk.
  Ik lijd hier erg onder, al vele jaren.
  Zoveel valsheid, leugens, slechtheid, domheid.
  Daar komt nog bij dat is buiten dit veel moet lijden.
  Ik heb een moeilijke jeugd gehad, geen moederliefde tot mijn 4de, eenzaamheid, negatief zelfbeeld.
  Sociaal geïsoleerd in tienerjaren.
  Dus dat ik als volwassen een moeilijk leven zou krijgen stond alvast.
  Maar dit was niet ergste.
  Dit begon vanaf mijn 22ste tot nu toe(46jaar inmiddels).
  Ik ben elektronisch gemerkt.
  Moeilijk uit te leggen, slechts weinig mensen snappen dit of hebben hier kennis van.
  Het maakt het leven ondraaglijk , zinloos lijden, totale eenzaamheid, ieder moment geestelijk lijden en voortdurend hoofdpijn(hersenen) en lichamelijke pijnen.
  Je verliest controle over je lichaam, je wil, je indititeit, menselijke waardigheid.
  Het leven als zombie, zonder gevoelens en intimiteit, een knuffel, positieve benoedigende woorden.(maar elke dag elektronische stemmen die negatief, angstig zijn en je vernederen).
  Dat ik nog geen zelfmoord heb gepleegd komt louter door besef dat er een God bestaat en een oordeel.
  Maar heb vaak overwogen, zelfs de kans dat je naar de hel kunt gaan.
  Maar buiten dit, doet mij zo’n pijn om de de wereld en mensheid te zien die haar afgrond tegemoet gaat.
  Ik wist vroeger al dat de dingen niet klopten.
  Later kreeg ik meer kennis van zaken die voor de meeste verborgen zijn.
  Nooit werd ik geloofd, de mensen horen liever de leugen en bedrog.
  Nu denk ik, was ik maar iemand die zijn kop in het zand stak en mij alleen om mijzelf druk had gemaakt.
  Misschien had ik nog beetje geluk gehad in mijn leven.
  Nu is mijn leven volledig mislukt en in puin.
  Niets in dit leven (geen geluk, liefde), en wat na dit leven? Ik durf niets meer te hopen.
  Nu is wachten op mijn dood in angst en onzekerheid.
  Of zelfmoord, of ik word vermoord, of ik kom om ellende of sterf een natuurlijke dood.
  Maar 1 ding staat vast, mijn leven is definitief voorbij.
  Buiten mijn eigen leed, lijd ik ook veel onder het lijden wat ons allemaal te wachten staat.
  Ik wens iedereen heel veel sterkte en geestelijke kracht toe.
  Laat niemand zich misleiden, ook niet door die vaccins, tattoo of wat er komt.
  Het leven in een digitale concentratie kamp is een aardse hel.
  Buiten dit, je verliest er de hemel voorgoed mee(merkteken van het beest).
  Maar uw leven zal kort zijn hier op aarde.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Jemig Ruben ,wat een triest verhaal.
   Zou je het toch niet willen proberen uit te leggen,hoe jij elektronisch gemerkt bent?
   Heel veel sterkte met alles !
   groeten,Tineke

   Geliked door 2 people

   • Ruben zegt:

    Hoi Tineke,
    Deze techniek is uitgevonden door de nazi’s in de concentratie kampen.
    Na de oorlog hebben de Russen en Amerikanen deze techniek mee naar huis genomen en verder ontwikkeld.
    Op internet is hier het een en ander over te lezen, ook in Nederlands.
    Slachtoffers en daders zijn wereldwijd.
    Word voornamelijk gebruikt door geheime diensten, bepaalde criminelen en occultisten.(satanische oorsprong).
    Om (vermeende) vijanden uit te schakelen, te kwellen of om gewoon te experimenteren.
    Mijn ouders waren 50 jaar geleden de klos.
    Mijn vader wist teveel van hooggeplaatste mensen, ook van mensen binnen de R.Kerk.
    Ik ben zelf totaal onbelangrijk, maar ik denk dat ik ben uitgekozen als jongste kind.
    Als baby zijn mijn ouders mij ontnomen als vraak.
    Op mijn 15de en daarna vanaf mijn 22 ste heb ik weer (goed) kontakt gekregen met hun.
    Toen begon ook deze ellende voor mij.
    Wat ik weet van mijn moeder is dat je er niet meer vanaf komt (tot de dood).
    Moeilijk om alles uit te leggen, maar google eens: elektronisch wapens, elektrisch martelen, christendefence, er staat veel op internet.
    Ik hoop dat je een beetje leert begrijpen waarover gaat.
    En ik hoop natuurlijk dat kou mag bespaard blijven.
    Maar alle zonden, of goede dingen die je verhinderd zullen jou niet aangerekend worden.
    God is Alwetend.
    Komt eens terug op onze beulen.
    Fijne avond

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Dat het niet voor iedereen is weg gelegd om een zorgloze jeugd mee te mogen maken was mij inmiddels wel duidelijk.
    Ik krijg het idee dat zo’n ruim 50-60% van de mensen een naar leven achter de rug hebben.
    Maar sommige hebben het wel heel erg slecht getroffen en zijn getekend voor het leven.
    Ik ben blij dat ik het beter getroffen heb dan in mijn jeugd.
    Kom hier regelmatig verhalen tegen waarvan ik denk, hoe is het toch mogelijk.

    Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    Inderdaad,het raakt mij ook altijd diep.
    Mijn jeugd was er een vol gewelden alcohol.
    Daarom verdiend dit voor mij altijd een reactie.

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Ruben.Ik kan u helaas de hand schudden,mijn “leven” lijkt veel op dat van u.Sterkte ermee.

   Geliked door 1 persoon

   • Ruben zegt:

    Hoi Rob,
    Bedankt.
    Dus jij weet als een vd weinige wat dit inhoud.
    Voor jou dus ook heel veel sterkte en kracht.
    Wat betreft elektronisch lijden: dit valt onder marteling.
    Er zijn reeds vele slachtoffers, of je veranderd in een psychiatrische patiënt, of zelfmoord of je word gedood.
    De meeste weten niet dat ze gekweld worden en denken dat ze gek worden.
    Wanneer ze naar de psychiatrie gaan krijgen ze vaak de diagnose: paranoia schizofrenie.
    Alleen God weet hoe alles in elkaar zit.
    Maar weet dat al hun daden, zonden, mislukkingen en lijden op een dag terug zullen vallen op de daders.
    Nogmaals sterkte, we zijn niet de enige.

    Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Ruben.Als leven lijden wordt.Ik ben 54 en heb 45 jaar van mijn leven ellende meegemaakt waarvan de helft door een hel gegaan.Allemaal mij aangedaan door andere mensen,ik heb die mensen nooit iets misdaan.Ik ben ook geen crimineel of probleemfiguur,volgens andere mensen ben ik een goed mens,sommige zeggen dat ik te goed ben voor deze wereld.Afijn sterkte ermee.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Ruben, wat ik dan weer niet snap, is dat je na al die ellende nog steeds met god loopt te dwepen.
    God is toch alwetend? Dan wist ie ook wat ze jou aangedaan hebben.
    Mooie vriend heb jij dan als ie daar alleen maar op een afstandje naar heb zitten kijken en daar verder niks aan gedaan heeft.

    Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  En in China heersen weer dezelfde smerige gewoontes en praktijken

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  De epidemie loopt ten einde, dus de gloabal warming alarmisten roeren zich weer en vervolgen hun leugencampagne. Op overlijdensactes willen zij dat ‘gestorven door global warming’ komt staan. De ooit prestigieuze The Lancet is compleet in handen van de leugenfabriek

  Latest warmist scheme: Record ‘climate change’ as cause of death on death certificates
  https://www.americanthinker.com/blog/2020/05/latest_warmist_scheme_record_climate_change_as_cause_of_death_on_death_certificates_.html

  Geliked door 2 people

 6. Tom zegt:

  Er wordt in dit artikel gesproken dat de epidemie tegen het einde loopt. Het probleem is echter dat we te maken hebben met een pandemie, dus globaal. We zien nu in Zuid Amerika en Rusland maar ook nog steeds in de VS en de UK dat het virus om zich heen grijpt. In de UK tellen ze enkel en alleen de coronadoden in de ziekenhuizen en nog is het cijfer relatief hoog.

  Volgens de Chinese autoriteiten zijn er geen nieuwe coronagevallen meer in China. Of dat echt waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen maar mocht het waar zijn dan is het de vraag of het coronavirus in de winter niet opnieuw terugkomt vanuit Zuid Amerika naar China (of via een andere route). Het betreft een pandemie en we weten niet hoe het virus zich verder zal gaan gedragen.

  Overheden weten het ook allemaal niet. Naar mijn idee kunnen ze dit maar beter gewoon toegeven want nu begint het erg rommelig en ongeloofwaardig over te komen allemaal. Of simpele mondkapjes echt gaan helpen tegen het indammen van het virus betwijfel ik ten zeerste. Op mijn werk draag ik zo nu en dan ook mondkapjes om mij te beschermen tegen gevaarlijke stoffen echter dit zijn dan wel de types die zijn ontwikkeld voor de desbetreffende gevaarlijke stof. Andere types hebben dan geen enkel nut.
  Vanuit het oogpunt van de overheid denk ik dat ze de mondkapjes verplichten met de gedachte “baat het niet dan schaadt het niet”. Maar misschien dat het in sommige gevallen dus wel schadelijk kan zijn en volgens mij heeft het RIVM dat eerder ook al aangegeven. Nu komen ze weer met een andere verklaring hetgeen aangeeft dat ze de weg kwijt aan het raken zijn…
  Wat ik echter niet begrijp is waarom men wel het idee heeft om 1.000 miljard Euro uit te trekken voor het ‘klimaat’ terwijl men niet bergen geld kan pompen in de productie van de juiste type mondkapjes.

  Of het dragen van een mondkapje een ‘teken van onderwerping’ is betwijfel ik hoor. Je bent verplicht om de autogordel te dragen in het verkeer. Je bent verplicht om een helm te dragen op een bouwplaats. Je bent verplicht om te stoppen voor een rood licht en ga zo maar door. Zijn dit dan allemaal tekenen van onderwerping? Nee, men hoopt zo extra doden te voorkomen. Ook met een helm en een autogordel is de kans aanwezig dat je een ongeval niet overleeft maar de kans wordt wel iets kleiner. Vanuit deze gedachte hebben ze, in bepaalde gevallen, mondkapjes verplicht.

  Alles draait uiteindelijk om de centjes en wat we nu zien is dat de economie flinke schade begint op te lopen. Overheden willen niets liever dan de economie opnieuw op te starten voordat er onherstelbare schade is aangericht. Naar mijn idee zijn dus de ingrepen, zoals mondkapjes, noodingrepen om de boel weer draaiende te krijgen.

  Ik las nog iets opmerkelijks in het artikel. Ik citeer:
  “Laten we slechts één voorbeeld noemen: dat van het anti-hepatitis B-vaccin, een ziekte die door bloed wordt overgedragen via spuiten die besmet zijn door drugsverslaafden en/of door seks.”

  Alleen maar door bloed via spuiten van drugsverslaafden??? Bloed kan op veel meer manieren overgedragen worden.
  Ik ben zelf absoluut geen voorstander van al die vaccinaties maar de reden dat men baby’s inent tegen Hep-B is omdat de schade bij kleine kinderen vanwege Hep-B veel groter is dan bij volwassenen. Men neemt hier dus het zekere voor het onzekere en na de vaccinatie is een mens (meestal) voor de rest van zijn/haar leven immuun.

  (P.S. Een moeder kan het ook overdragen aan het ongeboren kind)

  De echte reden van alle Corona ellende is en blijft de communistische dictatuur in China. De spanningen tussen Amerika (maar ook de EU en Australië) en China beginnen toe te nemen. Wanneer je het economische nieuws volgt dan begint er zich een bepaald patroon te ontwikkelen. Zoals ik eerder aangaf draait alles om de centjes echter het is niet te hopen dat de economische oorlog gaat leiden tot een echte oorlog… Ik ben er niet gerust op.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Delier, een neefje van delirium, nou, proost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s