De kameel in de kamer

Screenshot_77

(Door: H. Numan)

We vieren een halve eeuw multiculturele samenleving. Joepie. Wat begon als een geitje in de kamer is inmiddels een gevaarlijke kameel geworden. Iedereen, zelfs Merkel en Macron, geeft toe dat de multiculturele samenleving mislukt is. Jammer alleen dat ze daar verder niets mee doen. Ze gaan rustig voort op de weg naar de afgrond. Het begon bij ons als een reclamecampagne van de Rijksdienst voor Propaganda, beter bekend als Postbus 51. “Wees eens aardig op z’n tijd voor een buitenlander.” Je zag dan een gastarbeider een trap schrobben, waarbij een Nederlander een opmerking maakte dat hij het prima deed.

Zo’n propagandacampagne is vandaag de dag onmogelijk. We hebben geen gastarbeiders en buitenlanders meer. Die woorden zijn taboe. Ook een absoluut taboe: objectief over de gevaren van het mohammedanisme praten. Want die zijn er. Meer dan u denkt. De enige partij die dat aandurft, is de PVV. Ook het Forum voor Dhimmicratie blaat met de schaapjes op weg naar het Suikerfeest.

Waarom wordt Wilders, en nu Baudet, geboycot? Omdat de meeste van onze problemen zo verdomd eenvoudig op te lossen zijn. Links heeft tentakels in alles en overal? U betaalt Antifa? Klopt. Ze krijgen subsidies. En politieke steun. Dat valt zo op te lossen. Zonder zelfs maar een letter in de wet te veranderen. De NOS en de omroepen zijn in handen van links? Wordt hoog tijd om ze van de subsidie-tiet te halen. Jongeren van ‘etnische origine’ misdragen zich schandalig? Daar kunnen de politie en het openbaar ministerie wat aan doen, in opdracht van de minister. Azieligzoekers proberen keer op keer op keer onder valse voorwendselen het land binnen te komen? Kan de minister ook heel snel aanpakken.

Maar dat gebeurt niet, want we hebben geen PVV-kabinet. Zodra dat er is, garandeer ik u dat binnen zes maanden de ergste excessen verleden tijd zijn. Niet alles kan aangepakt worden, en links zal zich echt niet zonder slag of stoot overgeven. Maar dan moeten ze wel knokken op eigen kosten, niet op de die van u. Dat maakt het een stuk minder leuk. Even zo goed wordt dat een titanenstrijd op leven en dood.

Gaan we terug naar de kameel in de kamer. Er is nogal wat u niet weet, of eigenlijk niet weten wil. “Zo erg is het allemaal niet”, “het valt wel mee”, “je moet ze de tijd geven”. Allemaal argumenten die o.a. de hele politiek, en ook het Forum, gebruiken. Nee, het valt allemaal niet mee. Denk even logisch na:

Vanaf het moment dat mohammedaanse gastarbeiders in Europa kwamen, deden ze hun dingetje. Of dat nu wel of niet legaal is. Zoals geiten slachten op het balkon. Een winkel runnen alsof het in een souk in Ankara was. Daar zijn geen openingsuren, dus deden ze dat in Nederland ook niet, vanaf de dag dat ze openden. In de souk in Ankara kan je verkopen wat je wilt. Doen ze hier dus ook. In Ankara en Marrakesh moet je ontzag hebben voor de politie, of een hele goede ziektekostenverzekering. Is hier nergens voor nodig. De politie moet ontzag hebben… voor hen. Of een hele goede ziektekostenverzekering. Dat onze politie niet corrupt en gewelddadig is? Dat is voor hun een meevallertje (lagere bedrijfskosten) en een teken van zwakte.

Gewoonlijk is een derde generatie immigrant volledig ingeburgerd. De eerste generatie (zoals ikzelf) spreekt de nieuwe taal niet of nauwelijks. De tweede generatie spreekt de nieuwe taal vloeiend, en de taal van het vaderland van hun ouders redelijk. De derde generatie spreekt de taal van het oude vaderland niet of nauwelijks, en heeft daar geen enkele serieuze binding meer mee. Hooguit iets waar opa ooit vandaan kwam. Dit werkt zo in bijna alle landen en culturen.

Behalve bij onze Mekkaanse medelanders. Daar werkt het precies andersom. De laatste generatie mohammedanen doet het aanzienlijk slechter dan de vorige generaties. Het is regelrecht krankzinnig om te eisen dat de taal van hun voorouders prioriteit heeft. Er aan toegeven, leidt enkel tot nog slechtere resultaten. Een tweede generatie migrant behoort de nieuwe taal te beheersen. Mogelijk met een licht accent. De derde, vierde en vijfde (zo diep zijn we al gezonken!) generaties spreken nog steeds bijzonder krom en zwaar geaccentueerd Nederlands. Dat is een grove fout van onze overheid.

Gaan we naar extreme homohaat, antisemitisme en overdreven chauvinisme kijken. Waar hebben ze dat geleerd? Op school? Onmogelijk. Op straat? In de moskee? Dat op zeker, maar daar werd het enkel verdiept. Die extreme homohaat, dat antisemitisme en het ronduit belachelijke chauvinisme hebben ze thuis geleerd. Nergens anders.

Moskeeën. Ook zo’n dingetje waar u veel te weinig over hoort. Alle Turkse imams zijn Turks ambtenaar, werkzaam voor het ministerie voor religie. Ze zijn tijdelijk ‘overzee’ geplaatst. In Marokko is het weinig anders. Al plaatsen ze daar het allerliefst de meest haatdragende imams ‘overzee’. Imam Fawaz van de As Soenah moskee in Den Haag is daar een fraai voorbeeld van. Een van de meest haatdragende sjamanen in Nederland. Hij kreeg de keuze: of we draaien je de bak in, of je gaat preken in Nederland. Hier is een enkeltje. Kom nooit meer terug. Hij nam dat enkeltje graag aan, en veranderde Transvaal en de Schildersbuurt in No-Go wijken. De Haagse politie heeft er al jaren geen gezag meer.

Ik ben er absoluut zeker van dat een nauwgezet onderzoek in alle moskeeën nogal veel ongewenste zaken aan het licht brengen. In Hindoeïstische en boeddhistische tempels vrijwel niets. Zaken als opslag van drugs, wapens, munitie, verboden communicatieapparatuur en meer van dat soort ongein. Dat is geen toeval.

Mohammedanen maken graag en zeer effectief gebruik van de mazen van de wet. Voor ons is een kerk een (tijdelijke) vrijplaats (officieel enkel als er een eredienst plaatsvindt). De politie treedt altijd zeer terughoudend op in kerken en tempels. Prima! Dan kunnen we daar doen en laten wat we willen. Die domme dhimmies durven toch niks te doen. Mochten ze toch het heidense lef hebben, dan roepen we dat onze moskee onteerd en geschonden is. Dan kunnen we onze tanden laten zien, zonder dat ze iets terug durven te doen. Want godsdienst (enkel die van ons) moet ontzien worden.

Die moskee, beste mensen, is niet langer Nederlands grondgebied. Op papier wel natuurlijk. Vraag het aan elke mohammedaan die u wilt. Hij zal u openlijk zeggen dat een moskee voor de eeuwigheid van Allah is. Van Allah mag u vertalen in ‘van ons’.  Als in: hebben jullie geen moer over te vertellen.

U wil niet weten wat voor moeite mohammedanen in Spanje doen om de kathedraal van Córdoba terug te krijgen. Die was ooit gebouwd als moskee. Na de inname van Córdoba bouwden de Spanjaarden die om tot kathedraal. Tussen u en mij: dat was heel gewoon in die tijd. Het gebeurden wederzijds. Maar mohammedanen denken daar dus anders over. Eens een moskee, voor altijd een moskee. Die in Córdoba willen we terug, en een beetje rap graag. Dat belooft wat voor onze komende generaties. Die As Soenah moskee in Den Haag is nu van hen. En alle andere moskeeën. En mohammedaanse begraafplaatsen. Voor altijd.

Er is nu een niet-debat over de scheiding tussen kerk en staat. Een niet-debat, want onze regenten hebben die scheiding tussen kerk en staat op het toilet opgehangen. Voor als het wc-papier op is. Deelnemen aan religieuze maaltijden is op zich niet verboden, maar bijzonder onwenselijk. Deelnemen aan een iftar-maaltijd gaat een flinke stap verder. Dat zou sowieso (nu) ontraden moeten worden. En wordt vrijwel zeker onder een regering Wilders terecht verboden.

De regering gaat zo ver met buigen dat mohammedaanse ‘Nederlanders’ die in het buitenland overlijden op kosten van de staat gerepatrieerd moeten worden om begraven te worden –  wederom op uw kosten – op een mohammedaanse begraafplaats. Omdat mohammedanen nog bijgeloviger zijn dan de ergste refo’s, eisen ze ook (gratis!) eeuwigdurend grafrecht. Geldt niet voor gewone Nederlanders. Als uw familie in het buitenland overlijdt, moet u het zelf betalen. Eeuwigdurend grafrecht kennen we allang niet meer.

Op dit moment is er een beetje ophef over iets wat al TWINTIG jaar aan de gang is: in de “homohoofdstad van Europa” wordt weer flink aan potenrammen gedaan. De media geven de indruk dat dit iets is wat alle jongeren doen. Maar als je naar de dadertjes (14 jaar) kijkt. weet je beter. De ophef is enkel over het feit dat jochies van 14 en jonger grof geweld gebruiken. Dat is iets wat men van hun oudere broers boven de 16 verwacht en al aanvaard heeft … Niet over potenrammen, want dat is allang aanvaard. Isse ons koeltoer, weetjewel?

Stemmen op Rutte of een van zijn medebroeders in het kwaad (CDA, D66, PvdA) is stemmen op uw eigen ondergang. Stemmen op het FvD ook, maar iets minder snel. Het Forum zie ik als de conservatieve opvolger van D66. Geen echt eigen programma, we bieden aan wat op dit moment populair is onder onze aanhang. De PVV is nogal een ‘one issue’ partij, zegt men. Klopt, maar daar is best wat voor te zeggen. Vooral als dat ene onderwerp van levensbelang is. Voor uzelf.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De kameel in de kamer

 1. Pingback: Tweet van Geert | E.J. Bron

 2. bozeoudeman zegt:

  Heb het gelezen en helaas, het zal niets uitmaken. Kijk hoe gedwee de meute de terreur van Jaap en zijn mensen accepteert: het zijn net schapen. Correctie het zijn schapen. Gedwee doen ze wat hen wordt wijsgemaakt, want corona! En gedwee laten ze gebeuren dat overal zwarte en getinte meutes ‘nieuwe Nederlanders’ bij alles voorrang krijgen, want dat is goed voor integratie.
  Ze kletsen alles na wat de fascisten media hen voorkauwt, zelfstandig denken doen ze niet, want als ik nu de christen politici niet meer zou kunnen vertrouwen, nou zeg nu zelf. Toch? En Rutte doet het echt heel erg goed als crisismanager hoor! Tja, wij zijn roependen in de multiculti woestijn van de toekomst. Iets dat de meute niet ziet, geblinddoekt en nu ook met gezichtsbedekking, het begin van ons einde als democratie. De meute levert volkomen vrijwillig hun vrijheden de een na de ander netjes in bij de shariaverkondiger Rutte.

  Geliked door 5 people

 3. malsion zegt:

  Aanbevolen voor elke rechtgeaarde Nederlander om te lezen en ter harte te nemen. In ieder geval op het moment dat een stem uitgebracht moet worden. Op de afgesproken datum of de uitgestelde van minister ollengren. (is geen hoofdletter waard!)
  Alleen de PVV (met steun van de FvD) kan de rotzooi opruimen. Het moet grondig gebeuren en er moeten een groot aantal mensen die niks met Nederland ophebben het land uitgeschopt worden.
  Naar een door ons op te zetten opvangkamp net buiten Benghazi in de woestijn. Alle lastposten die we kwijt MOETEN kunnen daar voor zichzelf zorgen.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Staatsreclame om ktvolk te omarmen

  Zes zuigende moraliserende SIRE-campagnes die ook doordramden
  https://tpo.nl/2019/03/04/zes-sire-campagnes-die-ook-doordramden/

  Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Hoi Jan,
   Heb er paar gekeken zojuist.
   Ik had ze nog nooit gezien.
   Laat maar is zien hoe de overheid tegen ons aan keek: louter als imbecielen.
   Helaas hadden ze vaak gelijk.
   We zijn al paar eeuwen gehersenspoeld.
   Meestal op sublieme wijze, zonder dat wij er erg in hadden.
   De zogenaamde’ verlichting’ .
   De meeste mensen dachten aan vooruitgang etc.
   Maar die verlichting was de ‘ verlichting’ van Lucifer, alias de duivel.
   Hoe zal de toekomstige generaties over ons denken?
   Of de mensen uit het verleden, als die konden zien hoe wij nu leefde en dachten?
   Wij zouden ons letterlijk dood moeten schamen.
   We hebben onszelf wijsgemaakt dat we allemaal slimmer werden, vreedzamer en meer ontwikkeld.
   Één grote leugen!!
   Wij zijn juist gedegradeerd tot wezenloze mensen, binnenkort voor groot aantal mensen eeuwige slaven.

   Like

 5. Een artikel dat me uit het hart is gegrepen !
  En de lijst met dingen die “normaal” zijn geworden is eindeloos, er zijn in Nederland honderden zo niet duizenden actiegroepen die subsidie krijgen, waarom ? God mag het weten !
  Andersom zijn die groepen uiterst ondoorzichtig.
  Urgenda krijgt bijvoorbeeld ook subsidie maar probeer er maar eens achter te komen hoeveel leden ze hebben, het is nergens terug te vinden en ik heb er echt naar gezocht.
  In het toch al wat oudere boek “Econostra” staan pagina’s vol met ‘actiegroepen’ die geweld niet schuwen en velen daarvan krijgen geld van de overheid.
  Greenpeace krijgt van alle kanten geld toegestopt tot en met de Postcodeloterij en ze hebben professionals in dienst en dat terwijl er uit naam van Greenpeace betonblokken in zee werden gegooid die levensgevaarlijk waren voor vissers.
  Onrechtmatig oordeelde de rechter maar in de tussentijd is er nog niet één blok weer opgevist!
  En de multiculturele hel ?
  Laat ik daar maar niet over beginnen, daar kun je met gemak een boek over schrijven

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  En de in Nederland geboren Nederlanders (want de echte Nederlander bestaat niet gesproken door een buitenlander met een kroontje) daarom schrijf ik dit zo.
  Betalen wij al deze onzin en wordt daar ook nog voor bestraft als dank.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Multiculti + diversiteit = blanke genocide.

  Like

 8. alwine kerkhof zegt:

  Die zwarte piet hater, die Ghanees, krijgt heeel veel subsidie, hij hoopt dat de Lock down tot na 6 december duurt.

  Like

 9. Julia zegt:

  De onderdanige domme schapen laten zich gedwee onderdrukken en vinden al jaren normaal dat al die nieuwkomers genieten o.a. van snelle huisvesting, inrichtingen gratis, gezondheidszorg gratis, genieten van uitkeringen en toeslagen (terwijl zij nimmer iets voor onze samenleving hebben betekend en niets hebben bijgedragen), vele wijken bezetten waar zij eigen normen en waarden er op na kunnen houden, eigen vlaggen mogen voeren en niet te vergeten meer en meer moskeeën uit de grond kunnen stampen. Dit alles gestimuleerd en gefaciliteerd door onze eigen linkse politiek en aanhangers. De slapende onderdanige massa Nederlanders hebben dit toch zelf zover laten komen en vinden het blijkbaar geen ramp om alles over boord te gooien en hiervoor de betalende slaven uit te hangen. Sterker nog de Moslims worden nu beloond dat de blanke onderdanige slaven lastig gevallen worden met die toeterende moskeeën. We zijn verkocht aan de Islam en zullen de komende jaren hier nog meer ellende van ondervinden met dank aan o.a. al die idioten die ze van harte welkom blijven heten en zich door de politiek van alles wijs laten maken en zelfs zo dom en naïef zijn om bij de volgende verkiezingen massaalwederom op deze vernietigende linkse partijen zullen stemmen. Denken is voor heel veel Nederlanders te moeilijk dus slapen ze verder en blijven geloven dat alles zelfs is het abnormale nieuwe normaal alles wel op zijn pootjes terecht komt krijgen nu de keiharde afrekening.

  Like

 10. Republikein zegt:

  We gaan u helpen, het is niet pluis bij de buren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s