Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze hebben alleen doden en IC-bedden geteld’

Screenshot_95

(Door: Eric Reijnen Rutten)

Gezondheidsminister Hugo de Jonge beticht hij van het ‘wekken van verkeerde verwachtingen’, virologen van ‘onbescheidenheid’. ,,Ze hebben alleen doden en IC-bedden geteld. Alsof dat het enige is dat er toe doet.’’ Hoogleraar ouderengeneeskunde Marcel Olde Rikkert (foto) kraakt harde noten over hoe Nederland tot nu toe is omgegaan met het virus, zijn ouderen en met de jongere generaties. 

Niet gekeken is naar het effect van het corona-virus op ouderen. Te veel is het land geleid door een soort militair commando van ministers, IC-artsen en virologen die te weinig oog hadden voor andere belangen. En het getuigt van ‘ongekend weinig realisme’ als je werkelijk denkt dat er binnen afzienbare tijd een vaccin tegen corona is dat iedereen afdoende beschermt.

Lees verder>>>
(h/t “Balkanske priče”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze hebben alleen doden en IC-bedden geteld’

 1. Steven zegt:

  Het vaccin hoeft je ook niet te beschermen… het vaccin is alleen bedoelt om je DNA te manipuleren met 5G straks!!!!!!!!
  Daarom moet het ook worden ingespoten bij de gehele wereldbevolking!!

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Steven.Klopt ik ben geen expert,maar het heeft ook met de 1.50 m maatschapij te maken.Met die 5 G technologie kunnen ze gezichtherkenning doen,en als miljoenen mensen gevaccineerd zijn met het vergif + chip van kill bil gates kunnen ze ons ook scannen of we wel gevaccineerd zijn.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Maar dan moet het volk wel regeringsleiders hebben die flexibel kunnen denken en kunnen inspelen op elke situatie die steeds weer veranderd. Tja en dat kunnen ze niet. Ze zijn in feite totaal niet capabel om een land te leiden en dat komt nu keihard naar voren. Al ziet het grootste gedeelte van het volk dat nog niet. Maar dat komt nog wel. Dan komen ze met een schok tot de waarheid en zien: het was toch niet zo geweldig intelligent wat deze regering gedaan heeft.

  Geliked door 2 people

 3. Blaffertje zegt:

  Deze zinsnede uit het artikel; “Het is ons tot nu toe bijvoorbeeld nog helemaal niet gelukt om bijvoorbeeld een influenzavaccin te maken dat voldoende effectief is voor ouderen.’’
  Dat roep ik nu al jaren.
  Ze kunnen geen afdoende vaccin maken voor een virus omdat deze constant muteert en dan willen ze beweren dat ze het nu mogelijk binnen een half jaar voor elkaar krijgen?
  Never.
  Ze lopen mijn deur maar mooi voorbij als ze met een vaccin voor corona aankomen en dwingen hoeven ze mij ook niet want het is mijn recht als burger daar voor te kiezen of niet.
  De kans dat het vaccin schadelijker is dan het virus, is reëel.

  Geliked door 4 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  De regering en tweede kamer bestaat uit een stelletje totaal onbetrouwbare stemmentellers.
  Het enige dat er toe doet in Den Haag is het aantal stemmen dat ze kunnen halen. De waarheid bestaat er niet meer, het is allemaal politiek.
  Politiek is marchanderen met de waarheid.

  Geliked door 2 people

 5. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Een vaccin tegen een virus ? Het zou de eerste keer zijn ! Tegen een oersimpel verkoudheidsvirus bestaat er geen vaccin, alsmede ook niet tegen het HIV virus. Dat er nu plotseling gesuggereerd word dat er een vaccin tegen Corona aan zit te komen, en die arts met zijn succesvol anti malaria middel tegen de Corona die daarmee moet stoppen, maakt al duidelijk dat het vaccin wat Corona zou moeten stoppen niet te vertrouwen is. Grootaandeelhouder van de WHO Bill Gates is al bezig drie fabrieken te bouwen waar – het vaccin – gemaakt gaat worden. Ook wist hij een jaar van tevoren dat er een pandemie zat aan te komen. Nu weet hij te vertellen dat er een tweede golf komt. Nog zo’n uitspraak van hem; Met een geschikte medische benadering en met behulp van vaccinaties kunnen we de wereldbevolking met 10 tot 15 procent reduceren. Wie het nu nog nodig vind om zich te laten inenten is een volslagen idioot. Sinds de verplichte inentingen op de lagere school heb ik mijn eigen nooit meer laten inenten. Een keer kreeg ik na zo’n inenting in de nacht huiveringwekkende hullucinaties met vreselijke angsten. De huisarts die ontboden werd ‘s-morgens kon niets anders bedenken als; ze zullen hem op de verkeerde manier ingespoten hebben….

  Geliked door 2 people

 7. Gienekehado zegt:

  1 MI L J A R D belastingcenten naar Afrika, niet in mijn naam!! Genoeg is genoeg. Het is een bodemloze put en het vergroot De Desastreuze Problemen in Afrika én Europa alleen maar!! Stoppen Nu!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/hulp-aan-afrika-splijt-de-coalitie/ar-BB14xF9o?ocid=spartanntp

  Like

 8. Bob Koster zegt:

  Verkoudheid wordt veroorzaakt door meerdere virussen (rhinovirussen en corona virussen). Daarom is een vaccin onmogelijk. Europeanen worden al 2000 jaar bezocht door verkoudheid en hebben daar weerstand tegen opgebouwd.
  Ik ben ooit gevaccineerd tegen pokken omdat in de na-oorlogse jaren deze dodelijke ziekte in Joegoslavië was uitgebroken. Geen ongemak van gehad.
  Na een paardenbeet ben ik ingeënt tegen tetanus, een ziekte waar je op een gruwelijke manier aan sterft. Geen ongemak van gehad.
  In de na-oorlogse jaren heb ik veel poliopatiëntjes gezien en ik dank Bog op mijn blote knietjes dat door vaccinatie deze ellende mij bespaard is.
  Voor corona hoef ik niet te vrezen omdat ik op m’n tiende de Blasiuszegen heb gehad. (De heilige Blasius was specialist in aandoeningen van de luchtwegen. Dat zeg ìk niet, dat zegt de paus.)

  Geliked door 1 persoon

  • Piet snot zegt:

   Ze hebben daar bij de RK kerk wel overal een mannetje voor die ergens handig in is.
   De man was zo’n een beetje in alles wel thuis, als je maar ziek ergens van werd.
   En dieren had ie een zwak voor. En dat allemaal in het jaar 316.
   Met jou moet het dus helemaal goed komen met Blasius in de buurt.

   Net zo als dat je verdwaald, daar hebben ze Christoffel voor die jou thuis brengt.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat “Blasius” gezegende gedoe zal ik als goed R.K.-kind ook wel hebben gehad.
    Ik geloof met 2 van die kaarsen kruiselings om je nek, onderwijl een gebedje prevelend.
    Hoe verzinnen ze het !
    Maar desondanks ben ik toch dikwijls strontverkouden geweest, zelfs ooit precies op 0 gr, de evenaar. Heeft dus niks met kou van doen.
    Hier heb jij nog een paar Heiligen;
    * *
    De heilige Ghislanus bij vruchtbaarheidsproblemen

    De heilige Leonardus van Noblac kwam onvruchtbaren al ter hulp wanneer ze drie keer om zijn heiligenbeeld heen wilden lopen.

    Om van hoofdpijn verlost te worden, kon je naar de kerk van Hove bij Antwerpen om de heilige Maurus van Subiaco te aanbidden. Hoofdpijnlijders moesten zich wel bereid tonen een opmerkelijk ritueel te ondergaan. In de kerk lagen ijzeren ringen waarvan de bedevaarder er een op zijn hoofd zette en waarmee hij driemaal de kerk rondging. Voor duizeligheid koos hij de gedraaide ring, voor schele hoofdpijn een ring met stekels en voor blijvende hoofdpijn een platte ring.

    een medaille van de Heilige Siardus van Friesland tegen Aanhoudend kindergehuil in de wieg leggen.
    De Heilige van Strontia…m tegen diarhee, de Heilige Gero… tegen voetbalknieën.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Waarschijlijk of zeker zelfs al langer als 2000 jaren, onze pré, pré voorrouders, of wat er voor die tijd (evolutie) leefde in Europa, zullen er beslist ook last van hebben gehad,
   Ben nergens, buiten tetanus, omdat ik door een hond gebeten was en daarna zelf paarden en honden had, was dat misschien nodig, want zelfs van paardenzweet in een wondje aan je hand, kan tetanus veroorzaken. Pokken vaccinatie heb ik ook niet, daar er toentertig geen vaccinatie voor te verkrijgen was en de rets hoefde van mij niet. Blasius zegen ook gehad, maar of dat geholpen heeft ??? En hoewel ik katholiek ben en zo opgevoed, heb ik volkomen lak aan wat een paus of een van deze zogenaamde “heren” uitbraken. Met die kerk wil ik niks te maken hebben. Als je je geloof wilt beleiden, kan dat heel goed, zonder het instituut kerk,

   Geliked door 2 people

 9. heksenhiel zegt:

  Zo zie je maar weer dat wat ik allang dacht dat onze zgn. leiders alles expres veroorzaken zoals ook de crisissen om alles duurder te maken en noem maar op. De man in China die ontdekte wat er was, was de 1e dode gelijk !!! Want in China wordt je ook zo maar vermoord zodat je niets meer kan zeggen net als de CIA dat ook al jaren doet. Het schijnt na wat ik gelezen heb een biologisch wapen te zijn geweest wat die Chinezen hadden ontwikkeld. Dus ja nu heel erg groot probleem !!! Ook was trump op tv die wist een tijd geleden al te vertellen dat er zeker plm. 100.000 doden of meer gingen vallen en bestelde gelijk 90.000 lijkkisten ??? Heel vreemd of wel toch. Is hij ineens een HELDERZIENDE. Ze zijn gewoon de wereldbevolking aan het decimeren, de schoften. Dus het leven in een vrije wereld is 1 grote farce/leugen. Groeten allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s