VIDEO The Bossmaker: “Zeg NEE tegen vrijheidsberoving”

 

(Door: Ronald Heister)

Hoe de 2030 agenda van de Verenigde Naties naadloos is uitgewerkt in het grootse 20 lagen diepe Covid-19 werkprogramma van de Nieuwe Wereld Orde. In detail wordt uw toekomst beschreven en voor zover u het nog niet wist: u wordt niet blij van wat in deftige woorden geschreven staat. In het bijzonder staat uw vrijheid op het spel. Zeg vreedzaam, maar beslist NEE tegen de dictatuur van de Nieuwe Wereld Orde, waarvan onze regering op nota bene Bevrijdingsdag heeft gezegd dat u die dictatuur nodig heeft. Het wordt tijd dat u in actie komt en uw baan, uw gezin, uw inkomen en uw vrijheid beschermt.

Bossmaker helpt u daarbij. Iedereen ziet inmiddels dat de wereld in transitie is; de geopolitieke ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als tegenhanger van het verderfelijke globalisme (dat niets anders nastreeft dan een totalitaire staat) rolt president Trump de People’s Economy voor ons uit. Wat is die People’s Economy? En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf, uw carrière, uw vermogen, uw gezin?

Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de burger weer voorop moeten stellen. Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet.

In The Bossmaker spreekt de bekende PR & Marketing Bossmaker Ronald Heister over de enorme paradigma-verschuiving die momenteel plaatsvindt in de wereld. Wat zijn de gevolgen voor u als burger en ondernemer? En wat u kunt doen om u voor te breiden op wat komen gaat?

Word lid van Bossmaker en ontvang onder andere de Bossmaker Times nieuwsbrief: https://bossmaker.nl/membership

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO The Bossmaker: “Zeg NEE tegen vrijheidsberoving”

 1. pat koti zegt:

  24 mei 2020
  Ik wist eigenlijk al langer, dat het ongeveer wel zo moest gaan, ja. Er wordt mooi misbruik gemaakt van de corona situatie. Toch maakt ook de BossMaker, wat foutjes. Hij zegt dat je goud en zilver moet inkopen, maar hij vergeet wel dat de regering via de wet natuurlijk, het goud en zilver mag verbieden voor eigen gebruik. Banken kunnen ook doen wat ze willen met uw Digitale bankrekening, contant geld is er dan ook niet meer.
  Democratie bestond ook al jaren niet meer, dus vreedzaam demonstreren lukt ook al niet meer, politie en het leger zullen u ook al niet helpen.
  De giftige vaccins worden straks ook al gedwongen verplicht. Veel domme mensen zullen de vaccins aannemen, anders krijgen ze geen geld meer, enz.
  Zulke mensen kopen hun leven dan in ruil voor een giftig vaccin, waardoor ze veel eerder dood zullen gaan. In principe kun je eigenlijk niks meer doen.
  Het enigste wat je kunt doen, is het vaccin weigeren, maar dan word je toch weer gedwongen. Of je gaat dood van de honger, maar dan sterf je wel met een zuiver geweten dat je niet hebt meegewerkt aan de Nieuwe Wereld Orde. En de rest laat je gewoon aan God over, die zorgt namenlijk wel over jouw lot.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Nederland is een koninkrijk (nou ja…..) en dat is per definitie géén democratie. De grondwet waar nu te pas en onpas mee wordt geschermd is er ook niet voor de bevolking, maar v´ter bescherming en voor het zielenheil van de koning geschreven, thans dus die bolle. volgevreten nitwit,

   Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   de banken …. wilde afgelopen week wat meer contant geld van de bank halen omdat ik als 80 jarige niet iedere keer met de fiets 5 km moet fietsen …. bank gesloten …. ander filiaal ook weer 5 km verder ….. toen ik via de telefoon geld wilde reserveren werd er gevraagd waarvoor ik dat wel nodig had ???? 3 maanden opgehokt, moederziel alleen en ook nog niet aan je eigen geld kunnen komen …. wat heeft het nog voor zin ???

   Like

   • Tineke zegt:

    @hannah

    dat is toch te schandalig voor woorden,waar bemoeien ze zich mee.
    ik had gezegd ”ik wil de ”wallen opkopen”

    Like

   • Cathja zegt:

    @ hannah op 24 mei om 21:08

    U bent NOOIT verplicht een bankmedewerker te vertellen wat u met uw eigen geld van plan bent te doen. Dat is een onfatsoenlijke en ongehoorde vraag. Trapt u er a.u.b. niet in!
    Contant geld is nog steeds een wettig betaalmiddel en dat mag u dus gewoon in uw bezit hebben. Gek genoeg mogen we niet meer dan 500 euro aan cash en cadeaubonnen in huis hebben, maar zoveel cash in huis is ook niet echt veilig.

    Heeft u geen familieleden of betrouwbare kennissen/vrienden die u naar de geldautomaat willen brengen? Het komt de laatste tijd namelijk nogal eens voor dat geldautomaten plotseling verdwenen zijn. Zogenaamd ‘tijdelijk buiten werking’, maar dat tijdelijk blijkt dan definitief te zijn. Als u dat overkomt, fietst u nogal wat af.

    Ik hoop dat het u lukt om iemand te vinden die bereid is even voor u te rijden.

    Sterkte in deze vervelende tijd!

    Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Oma trekt het niet meer

  [video src="https://i.imgur.com/jNn1lES.mp4" /]

  Like

  • boorzalf zegt:

   Oma trekt niet meer? Hoezo, is Opa dood?

   Like

   • fleckie zegt:

    , mag. een bankbediende dat zomaar vragen.. valt dat niet onder ‘inbreuk op iemands
    leefomstandigheid’? .nog heel even, en iedereen wordt gedwongen wat en hoe het geld besteed gaat worden! belachelijk/?
    ..neen. misdadig is dat! ( intussen. worden de ‘bedankjes’
    aan de CDA’er Balkenende
    dat hij ons de EU. ‘inrommelde’ nogal. behoorlijk. ‘uitgebreid‘!!!

    Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Dus, volgens Ronald Heister, vechten Trump en Poetin voor onze vrijheid? Voor zover ik weet, is het idee van vrijheid bij de voormalige KGB-agent Poetin niet erg ontwikkeld. En het feit dat Trump bij de verkiezingen geen tegenkandidaat zal hebben, is voor mij geen teken van democratie. Hoewel ik graag wil dat hij een fatsoenlijke verkiezing wint.
  Misschien doe ik de Ronald Heister kwaad, maar ik heb een raar gevoel over de Bossmakers.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Sorry Bossmaker maar u gaat uit van een beschaafde opstand, zal niet helpen helaas zal er bloed moeten vloeien anders gaat het niet lukken

  Like

  • Tineke zegt:

   Ik ben het met je eens Lucia.
   Dat eeuwig en altijd oproepen ,ook met demonstraties.van vooral vreedzaam en zonder geweld.zet geen zooien aan de dijk.
   Daar worden ze niet warm of koud van in Den-Haag en Brussel !

   Like

 5. pepo Copyright zegt:

  Voor droevige mof : Hierbij wil ik zeggen dat niet alles zichtbaar is wat zich afspeelt.
  Trump zal de geschiedenis ingaan als de grootste president ooit.
  Alleen Trump én putin kunnen en zullen ons bevrijden.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Bedankt, ik ben het in principe eens.
   Ik wilde de discussie beginnen met mijn commentaar. Onderdeel daarvan is het stellen van kritische vragen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s