Paniek in Italië! Honderden migranten aan land gezet: ontlopen quarantaine en zijn nu spoorloos verdwenen

Screenshot_101

(Door: Wout Willemsen)

Precies wat Italië nu nodig heeft! Honderden loslopende asielzoekers die illegaal aan land zijn gezet en die eigenlijk minimaal twee weken in quarantaine moeten. Dit is toch echt onbegonnen werk zo…

Ben je als land eindelijk net een beetje aan het bijkomen van die enorme ravage die het corona-virus heeft aangericht. Kiept één of andere lamlul je zo vierhonderd asielzoekers op het strand. ‘Hier, veel plezier ermee!’ en weg is ‘ie. Zal hem verder verrekken wat er met die mensen gebeurt. Hij heeft z’n geld al.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Paniek in Italië! Honderden migranten aan land gezet: ontlopen quarantaine en zijn nu spoorloos verdwenen

 1. Rensk. zegt:

  Om je rot te lachen als het niet zo in en in triest is. De linkse regering van Italie wilde het en zo geschiede het. Ollengren werd even op haar plaatst gezet in Buitenhof door die dikke ondernemer. Begin nou niet over stikstof als Nederland in de fik staat zo zei hij.(ik zag dat ie zich al aan het ergeren was op de manier waarop die griet praat. Veel mooie woorden waar totaal geen inhoud in zit. Die griet is rete dom. Net zoiets als die debiel van een Timmermans die begint over anders eten in deze crisis, waar hij (en hij al helemaal niet) het helemaal niet over dat soort dingen moet hebben, Snappen ze totaal niet die idioten. Van der Bellen is ook gesnapt. Die ranzige linkse ouwe vent, die zat met zn vrouw na sluitingstijd in een café in coronatijd te zuipen. Voor dat soort communisten gelden de regels niet. Net als in UK. Ook in wezen een communistische houding ook van Boris, door de hand boven het hoofd te houden van zijn adviseur, die ook denkt dat de regels enkel voor het volk gelden. Totaal losgeslagen en zonder enige morele verantwoordelijkheid.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  En de rest wat die dikke ondernemer zegt is vulnis.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Ik denk dat de paniek in Italië erg meevalt.
  De kosten, veroorzaakt door deze illegale import zal vast wel weer gedragen worden door de EUSSR.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Ik heb geen enkele medelijden met die spaghetti vreters.
  Ze moesten zonodig Salvini de laan uit sturen.
  Die 400 hadden er 4000 moeten zijn voordat linkse rot schorem.

  Geliked door 5 people

 5. fleckie zegt:

  Hola,wel even doordenken: wie heeft deze binnendringers de gelegenheid ( boot) gegeven om Italie binnen te komen. [De. Turkse. AZIAAT. ERDOGAN, soms,? ( Turkije hoort in feite bij AZIË!!] …….( bij NIET- over de brug komen, met telkens. BETALINGEN. dan. gewoonweg de Turkse. poorten ‘openen’ ter invasie van. ‘ gewoonweg‘. binnendringers , die waarschijnlijk later de beide. LUiLEKKERLANDEN gaan. ‘BEVOLKEN‘!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s