Thüringen: mes-aanvaller pleegde daarvoor al 130 delicten

Screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Zogenaamd pas 15 jaar: vrij van straf ondanks ettelijke geweldsdelicten

In de stad Gera in de Duitse deelstaat Thüringen heeft het Openbaar Ministerie een aanklacht ingediend tegen drie migranten, die begin februari twee mannen zwaar verwond hebben. De Syrische hoofddader Mohammad D. zou daarvoor al meer dan 130 delicten hebben gepleegd – daarvoor hoefde hij echter niet in de gevangenis.

Blick Oostenrijk

Bloedige daad in Gera

Achtergrond van de actuele aanklacht is een bloeddorstige mes-aanval op 8 februari, waarbij twee mannen zwaargewond raakten. De beide slachtoffers, 28 en 34 jaar oud, wandelden ´s avonds samen met een vriendin door de binnenstad van Gera, toen ze op drie duidelijk beschonken migranten uit Syrië, Iran en Afghanistan stuitten. Een van de dronken mannen botste met opzet tegen de Duitsers aan, hoewel die bewust uitweken en een confrontatie uit de weg wilden gaan – toen trok de jongste dader, een zogenaamd 15-jarige Syriër genaamd Mohammad D., een tapijt-mes en vielen de drie daders de Duitsers aan.

Daarbij liep de 28-jarige een diepe snijwond van zijn bovenlip tot zijn linkeroor op. Hij moest in de universiteitskliniek Jena op de speciale afdeling voor gezichtschirurgie geopereerd worden. Zijn 34-jarige vriend moest wegens diepe snijwonden in zijn oor eveneens geopereerd worden. De 24-jarige studente werd door een van de daders met vuistslagen aangevallen, maar bleef ongedeerd. Een buurtbewoner had de aanval gezien en kon de drie migranten verjagen.

Men liet de drie daders lopen

De daders werden in de buurt van de plaats delict opgepakt en ondervraagd, maar korte tijd later weer vrijgelaten.

Al na de daad zware beschuldigingen tegen Justitie

De vaders van de slachtoffers bekritiseerden al vanaf het begin de omgang van de media, de politiek en Justitie met de misdaad scherp.

Zo werd de daad in de media kort en kernachtig een “ruzie onder dronkaards” genoemd. De migratieachtergrond van de daders werd verzwegen. Justitie behandelde de aanval in het begin als “toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel” – de vader van de 28-jarige zag hierin echter een duidelijke poging tot moord: “De winterjas van mijn zoon was bij de schouder en de hals helemaal kapot gesneden. De messentrekker wilde niet alleen het gezicht raken, hij wilde aan de halsslagader.”

Dader al eerder veroordeeld: meer dan 130 delicten

Het Openbaar Ministerie schat de mes-aanval door Mohammad D. inmiddels als poging tot doodslag in. De 19-jarige Ramin N. uit Iran en de 21-jarige Ali Sina M. uit Afghanistan wordt nog steeds toebrengen van zwaar lichamelijk letsel ten laste gelegd.

Alle drie daders waren al bekend bij de politie en beschikten over een lang strafblad. Alleen Mohammad D. zou bij politie en Justitie al met meer dan 130 delicten bekendstaan: daaronder meerdere gevallen van opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel, toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, poging tot zware roofzuchtige chantage, uitkeringsfraude, drugsdelicten en 89 gevallen van huisvredebreuk.

Syrisch paspoort tevoorschijn gehaald – gevangenisstraf uitgevaardigd

Mohammad D. zat daarvoor ruim een jaar in voorarrest. In maart 2019 werd hij tot twee jaar en acht maanden gevangenisstraf veroordeeld – de arrondissementsrechtbank Gera hief dit vonnis echter in oktober weer op.

De reden? Attesten van forensisch artsen hadden weliswaar eerst zonder twijfel bewezen dat Mohammad D. in de periode van de daad 2017/2018 minstens 14 jaar oud en dus toerekeningsvatbaar geweest was. In het hoger beroep proces legde de veroordeelde toen echter plotseling een Syrisch paspoort voor. Geboortedatum: 1 januari 2005. Zodoende zou hij in de periode van de daad slechts 12 of 13 jaar oud geweest zijn. De arrondissementsrechtbank vertrouwde op de geloofwaardigheid van het document en niet meer op het attest van een gerenommeerde professor in de forensische geneeskunde dat de leeftijd en de toerekeningsvatbaarheid van de veroordeelde medisch bewezen had.

Nu dient aan Mohammad D. vanwege zijn “ten onrechte” verbleven tijd in de gevangenis ook nog € 8000,- betaald te worden.

“Getraumatiseerd door de oorlog”

Op dit moment zit de zogenaamd 15-jarige mes-dader in Gera in een jeugdgevangenis. Hij zou echter weldra naar een ziekenhuis overgeplaatst kunnen worden: hij zou zogenaamd door de oorlog getraumatiseerd zijn en wellicht in een psychiatrische kliniek ondergebracht worden. Een psychotherapie zou hij echter volgens zijn advocaat al hebben afgebroken.

“Daders lachen ons uit”

De tragische conclusie die de vader van een van de slachtoffers na de daad tegenover het weekblad “Focus” had getrokken, schijnt dus bewaarheid te worden: “De treurige boodschap van Gera is: wie in Duitsland twee mensen met een mes opensnijdt, heeft niets te vrezen.”

En: “De daders lachen ons uit.”

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Thüringen: mes-aanvaller pleegde daarvoor al 130 delicten

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Zoals u van gewend in een dergelijke situatie kies ik voor directe liquidatie ter plekke, liefst met een nekschot. Is zeer humaan en geeft de minstre rotzooi. Bijkomstigheid is dat de methode zeer vertrouwd ius in het middenoosten. Alle moslims kennen dat.

  Geliked door 4 people

 2. Republikein zegt:

  Koos Koets, het is de schuld van mijn opa.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  En opnieuw zal ik hier, wat die mes-aanvaller uit Thüringen betreft, een vergelijking gaan toevoegen van een zeer bekende Duitse seriemoordenaar met als aanvulling dat hijzelf ook talloze malen, ongeacht wat hij aan wreedheden beging, steeds door de linkse politici en justitie werd vrijgelaten, hoe vaak hij ook in de gevangenis belandde!

  Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf

  “Ik heb geen spijt. Of ik me door de herinnering aan mijn daden schaam, zal ik u zeggen: terugdenken aan alle details is helemaal niet onaangenaam. Ik geniet er liever van.” ~ Peter Kürten

  Peter Kürten (26 mei 1883 – 2 juli 1931) was een Duitse seriemoordenaar die bekend stond als zowel de Vampier van Düsseldorf als het Düsseldorfse Monster , die tussen februari en november een reeks moorden en aanrandingen pleegde, in 1929 in de stad Düsseldorf.
  In de jaren voorafgaand aan deze aanvallen en moorden had Kürten een lange staat van dienst opgebouwd voor misdrijven zoals brandstichting en poging tot moord ofschoon hij elke keer weer werd vrijgelaten uit de gevangenis!. Hij stond ook bekend om het martelen, verminken en doden van dieren voor de gein en seks, en hield zich ook bezig met bestialiteit.
  Hij bekende ook de moord op 1913 op een 9-jarig meisje, Christine Klein, in Mülheim am Rhein en een 17-jarig meisje in Loscheckes.

  Beschreven door Karl Berg als “de koning van de seksuele perverselingen”, werd Kürten inwin april 1931 schuldig bevonden aan negen moorden en zeven pogingen tot moord waarvoor hij ter dood werd veroordeeld door onthoofding in april 1931.
  Vervolgens werd hij op 2 juli 1931 in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen geëxecuteerd door de Pruisische beul Carl Gröpler, overigens dezelfde beul die op 25 april 1925 in Hannover de collega-seriemoordenaar van Peter Kürten, Fritz Haarmann, eveneens had terechtgesteld!

  Kürten werd bekend als Vampier van Düsseldorf omdat hij af en toe pogingen deed om het bloed uit de wonden van zijn slachtoffers te drinken, en het Düsseldorf Monster, zowel omdat het merendeel van zijn moorden in en rond de stad Düsseldorf werd gepleegd, als vanwege de wreedheid die hij toebracht. de lichamen van zijn slachtoffers.

  Biografie

  Kürten werd geboren in een door armoede getroffen, beledigend gezin in Mülheim am Rhein, de derde van elf kinderen. Als kind zag hij hoe zijn alcoholische vader zijn moeder en zijn zussen herhaaldelijk seksueel mishandelde. Hij trad in de voetsporen van zijn vader en misbruikte al snel zijn zussen seksueel.
  Hij was al op vrij jonge leeftijd betrokken bij kleine criminaliteit en was een frequente vluchteling. Later beweerde hij op vijfjarige leeftijd zijn eerste moorden te hebben gepleegd, waarbij hij in 1892 twee jonge vrienden verdronk tijdens het zwemmen. Hij verhuisde in 1894 met zijn familie naar Düsseldorf en ontving een aantal korte gevangenisstraffen voor verschillende misdaden, waaronder diefstal en brandstichting.
  Helaas werd Kürten altijd weer vrijgelaten en als hij gewoon levenslang in de gevangenis had gezien dan zou hij Düsseldorf nooit zo hebben geterroriseerd, gelijk naar de huidige meestekers!

  In zijn jeugd was Kürten werkzaam bij de plaatselijke hondenvanger, die hem leerde masturberen en honden martelen. Hij voerde ook bestialistische handelingen uit, waaronder het steken van schapen om zichzelf tot een hoogtepunt te brengen. Kürten bekende later ook dat hij een boerderij platbrandde en vanuit de struiken keek terwijl hij masturbeerde.

  Kürten ging van het martelen van dieren naar aanvallen op mensen. Hij pleegde zijn eerste aantoonbare moord in 1913 en wurgde een tienjarig meisje, Christine Klein, tijdens een inbraak in een herberg bij Keulen.
  Zijn misdaden werden vervolgens stopgezet door de Eerste Wereldoorlog en een gevangenisstraf van acht jaar omdat Kürten niet in dienst wilde bij Metz ofschoon hij in de loopgraven vast en zeker geallieerde soldaten eveneens met het grootste genoegend gedood of zelfs collega’s!
  In 1921 verliet hij de gevangenis en verhuisde naar Altenburg, waar hij trouwde met Auguste Scharf, een prostituee die ironisch genoeg haar vorige geliefde had gedood In 1925 keerde Kürten weer terug naar Düsseldorf, waar hij begon aan de reeks misdaden die zou uitmonden in zijn gevangenneming en zijn gevangenisstraf voor meerdere jaren.

  Op 8 februari 1929 viel Kürten een vrouw aan en molesteerde en vermoordde hij een achtjarig meisje. Op 13 februari vermoordde hij een monteur van middelbare leeftijd en stak hem twintig keer neer. Kürten viel pas in augustus opnieuw aan en stak drie mensen neer in afzonderlijke aanvallen op de 21e; de moord op twee zussen van vijf en veertien op de 23ste; en stak een andere vrouw op de 24e.

  In september pleegde Kürten een enkele verkrachting en moord, waarbij hij een dienstmeisje brutaal sloeg met een hamer in bossen die net buiten Düsseldorf lagen. In oktober viel hij twee vrouwen aan met een hamer. Op 7 november doodde Kürten een vijfjarig meisje door haar 36 keer met een schaar te wurgen en te steken, en stuurde vervolgens een kaart naar een plaatselijke krant waarin de locatie van haar graf werd onthuld.
  De verscheidenheid aan slachtoffers en moordmethoden gaven de politie de indruk dat er meer dan één moordenaar was: het publiek gaf meer dan 900.000 verschillende namen aan de politie als potentiële verdachten.

  De moord in november was de laatste van Kürten, hoewel hij van februari tot maart 1930 een reeks niet-dodelijke hameraanvallen onderging. In mei sprak hij een jonge vrouw aan, Maria Budlick genaamd; hij nam haar aanvankelijk mee naar zijn huis en vervolgens naar het Grafenberger Woods, waar hij haar verkrachtte maar niet vermoordde.
  Budlick leidde de politie naar het huis van Kürten nadat zij het voorval via een brief aan een vriendin opstuurde maar deze bij een verkeerd adres aankwam en deze de politie inschakelde. Hij vermeed de politie, maar bekende zijn vrouw en zei dat ze de politie moest informeren. Op 24 mei werd Kürten gelokaliseerd en zonder enige vorm van verzet gearresteerd.

  Kürten bekende tijdens zijn proces, waar bijna niemand kon geloven dat hij de beruchte Vampier was, 79 overtredingen en werd beschuldigd van negen moorden en zeven poging tot moord. Hij stond terecht in april 1931.
  Hij pleitte aanvankelijk niet schuldig, maar veranderde na enkele weken zijn pleidooi. Kürten werd schuldig bevonden en hierna ter dood veroordeeld. Een gratieverzoek aan president Paul von Hindenburg werd echter afgewezen.

  Terwijl Kürten in afwachting was van executie, werd hij geïnterviewd door Dr. Karl Berg, wiens interviews en bijbehorende analyse van Kürten de basis vormden voor zijn boek, The Sadist. Kürten zei tegen Berg dat zijn primaire motief seksueel genot was. Het aantal steekwonden varieerde omdat het soms langer duurde om een ​​orgasme te bereiken; de aanblik van bloed was een integraal onderdeel van zijn seksuele stimulatie.

  Kürten werd op 2 juli 1931 geëxecuteerd door de guillotine in Keulen en voordat hij stierf zij hij aan de beul en de omstanders: “Het zou me een waar genoegen wezen als ik, na mijn onthoofding, nog mijn eigen bloed uit mijn nek kon horen gorgelen!”

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Zou een Duitser ook zo’n prachtig strafblad op kunnen bouwen en nooit veroordeeld worden.

  Like

  • fleckie zegt:

   Mengele, gewoon de naam is Internationaal berucht,……trouwens, de enorm sadistische ( kampbewaarders., SS- ers, ( met hulp, rat- line, O.a. .aan hun straf ‘ ontkomen’, kon men ook voor 100% sadisten! beschouwen…….~<~<~<~<~<~<

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s