De Islamitische Staat der Nederlanden is binnenkort een feit

Screenshot_123

(Door: “Balkanske priče”)

Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de islam. Wat hij met de wapens van het verleden niet kon, doet hij vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Alle landen, waaronder Nederland, die de islam niet als officiële staatsreligie hebben aangenomen en hun seculiere wetten niet ondergeschikt hebben gemaakt aan de sharia, moeten bevochten worden. Islamitische leiders hebben, mede op basis van de Koran, eeuwen geleden een oorlogsstrategie ingezet om het Westen geleidelijk te islamiseren. De islamitische aanwezigheid wordt opgeschroefd in West-Europese landen om zodoende de invloed van de islam te vergroten. Islamitische infrastructuur, zoals moskeeën, islamitische scholen, internaten en stichtingen, worden gebouwd en opgericht in onze dorpen en steden en emigratie van islamitische landen naar Europa wordt gestimuleerd. En wanneer de islam een stevige basis heeft, wordt de moslim opgedragen de originele bevolking van het land te bevechten en af te persen, haar de sharia op te leggen en haar te dwingen zich tot de islam te bekeren… (Koran, soera 9:29: Bestrijd diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden, totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.”)

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De Islamitische Staat der Nederlanden is binnenkort een feit

 1. De ellende is dat velen het nog altijd niet zien, politici wonen meestal in een soort blanke enclaves, geen allochtoon te zien !
  Maar ook anderen, mijn familie in Zeeland begrijpen niet waar ik me druk om maak maar ja, er is dan ook in de verste verte geen moslim of allochtoon te bekennen.
  Zij kunnen nog gewoon naar een plaatselijk winkelcentrum zonder dat meisjes of vrouwen worden lastiggevallen door groepjes ‘hangjongeren’.
  Aan de andere kant vraag ik me af waar al die mensen die noodgedwongen moesten verhuizen uit hun voormalige arbeiderswijken op stemmen. De mensen uit de Schilderswijk die massaal naar Zoetermeer gingen en nu ook daar dezelfde problematiek beleven die hun er ooit toe bracht naar Zoetermeer te gaan.
  Het is als een olievlek die zich stilletjes verspreid, je ziet het maar je kunt er niks tegen ondernemen.
  We hebben toegestaan dat het merendeel van de imams in Nederland op de loonlijst staan in de landen van herkomst, drie keer raden waar hun loyaliteit ligt.
  Tegen de tijd dat het besef doordringt is het te laat.

  Geliked door 5 people

 2. Pingback: De Islamitische Staat der Nederlanden is binnenkort een feit! | eunmask

 3. bozeoudeman zegt:

  En de vele tienduizenden dhimmi dienaren Ruttes en Timmerfransen en hersenloze aanhangsels en nageboortes van het Molliaanse Morsatiaanse Vriesiaanse circus Oplichting, Zwendel en Bedrog verdienen er lekker aan en zien dat het goed is…. Dus…
  Lang leve bangmakerij!
  Volle kracht vooruit in rijen van honderd op weg naar de ondergang!
  Is ook goed voor het milieu!
  WEG MET ONS!
  WEG MET VRIJHEID!
  WEG MET DEMOCRATIE!
  LANG LEVE TERREUR EN ONDERDRUKKING!
  LANG LEVE SLAVERNIJ!
  LANG LEVE DE NAZI’S VAN VN EN EU!
  HERSENLOOSHEID RULES!
  JOEPIE! JAMMIE,JAMMIE!

  Geliked door 4 people

 4. klaas zegt:

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het zal niet lang meer duren. Van Nederlanders hoef je niets te verwachten, stelletje zombies. Rutte en Balkenende hebben heel ons land al naar de kloten geholpen, maar geen NL zombie die daar aanstoot aan neemt. De invloed van de Islam word steeds groter, met daarnaast als extra lasten de klimaat-idioterie en de Corona gekte, en met daarbij de dwingende invloed van de E.U. Ons land is nu al onleefbaar geworden en het eind is nog lang niet in zicht. Je hoeft geen helderziende te zijn om het toekomstbeeld van Nederland te kunnen voorspellen, namelijk; de Hel op aarde. Velen zullen geen kinderen meer nemen en de hand aan zichzelf slaan.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Nederlanders hebben het financieel nog te goed. Ook al zien ze niet dat de kwaliteit van voedsel en producten sterk achteruitgaat. Vroeger ging kleding en apparatuur veel langer mee.

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   “de hand aan zichzelf slaan.” Als daar nou eens deze regeringskliek mee zou beginnen, dat zou een mooie opsteker zijn !

   Geliked door 3 people

 6. Gerrit zegt:

  Als er weer kraampjes op straat zijn voor de verkiezingen dan ik graag met de mensen in discussie.
  Ze hebben vaak geen goed weerwoord en kijken dan angstig om zich heen. Blijken helemaal gehersenspoeld te zijn door de partij die ze aan hangen. Ze kunnen zich niet voorstellen dat er bv. Hollandse mensen zijn die nu helemaal ingesloten moeten leven in hun wijk door mensen die onze taal niet spreken. Dat is voor deze buitenlanders ook niet nodig, zelf in de winkels kunnen ze met Turks terecht. En aan de balie op het Gemeentehuis zit tegenwoordig wel een landgenoot..

  Like

 7. verwardeman zegt:

  Uiteindelijk bepaal je zelf of je je laat iSSlamiseren :
  Als een moSSel zegt dat je naar de moSSkeet moet , zeg je NEE .
  Je vreet nooit meer kebab , of wat voor halalvreten dan ook .
  Je doet gewoon geen zaken met een moSSel .
  Als een moSSel je dwingt om voor allalalla te buigen zeg je NEE en vecht je desnoods tot
  de dood er op volgt , EEN LEVEN ONDER MOSSELDWANG IS NIET WAARD TE LEVEN .
  GEEN MOSSEL ZAL MIJ DWINGEN WANT IK ZAL VECHTEN TOT EEN VAN ONS
  TWEEN HET LOODJE LEGT !
  VRIJHEID KRIJG JE NIET ZOMAAR , DAAR MOET JE WEL WAT VOOR DOEN .

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Leuk, nieuwe Nederlanders

  “De 30-jarige agent uit de eenheid Rotterdam die vrijdag werd opgepakt, is hoofdagent Mehmet K. Hij werkt in het district Zuid.

  De verdenkingen tegen de Nederlands-Turkse Mehmet K. zijn bijzonder ernstig. Hij wordt verdacht van drugsbezit, schending van het ambtsgeheim, ambtelijke corruptie en witwassen.
  …..
  https://tpook.nl/2020/05/26/mehmet-k-30-hoofdagent-eenheid-rotterdam-opgepakt-voor-drugsbezit-schending-ambtsgeheim-corruptie-witwassen/

  Like

 9. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s