Invasie: Tunesië maakt zijn gevangenissen leeg, Tunesiërs bestormen de Italiaanse kust

Screenshot_134

Tunesische invasie op het Italiaanse eiland Lampedusa.

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw zijn er in de afgelopen 48 uur honderden Tunesiërs in tientallen boten, die voortgetrokken werden door vissersboten, op de Italiaanse kust geland. Een andere landing van illegale immigranten, ongeveer 30 Tunesiërs, vond plaats op het eiland Lampedusa. ´s Ochtends kwam de plaatselijke bevolking weer bij elkaar om vreedzaam te demonstreren en handtekeningen te verzamelen, opdat deze “hotspot” eindelijk voorgoed wordt gesloten.

Mitteleuropa

“Het is absurd”, zegt Attilio Lucia, een van de leden van het spontane inwonerscomité, “dat het migranten met het oog op meerdere radarapparaten en talrijke patrouilleboten kan lukken om onopgemerkt rechtstreeks in de haven binnen te dringen. Dit jaar komen er dankzij het corona-virus weliswaar geen toeristen, wat de tragedie van onze sowieso zwakke economie nog erger maakt, maar daartegenover komen er dagelijks nieuwe migranten, zonder dat de regering-Conte zich daar bijzonder druk over maakt.”

Wat hier plaatsvindt, is een regelrechte invasie van Tunesiërs. Geen toeval, want onlangs werden in Tunesië duizenden gevangenen op grond van de “corona-crisis” vrijgelaten. Het gevolg: gisteren en vandaag een enorme stroom nieuwe landingen. Gistermiddag kwam er nog een boot met 52 illegalen aan boord in Linosa aan, een andere boot werd voor de kust van Lampedusa onderschept en andere aankomsten werden in Trapani op Sicilië geregistreerd. In het laatste geval waren het drie kleinere boten. Maar ook de avond daarvoor werden er nieuwkomers met twee verschillende boten op het eiland Lampedusa geregistreerd. De eerste boot, met vijf Tunesiërs aan boord, kwam rechtstreeks bij de Favarolo-pier aan. De tweede boot met nog eens 40 Tunesiërs aan boord werd voor de kust door de fiscale recherche onderschept en naar de pier geëscorteerd.

Een invasie van Tunesiërs met vermoedelijk een criminele achtergrond. En wellicht ook besmet met het oog op de toenemende aantallen corona-virus infecties in Noord-Afrika.

Stefano Candiani en Nicola Molteni, onderstaatssecretarissen van het ministerie van Binnenlandse Zaken uit het voormalige kabinet met Salvini, zeggen het ronduit: “De landingen op één dag gaan over meer dan 400 personen. Dat is de schuld van de regering en de gemelde algehele amnestie van Bellanova en de Vijfsterrenbeweging – staat er in een persmededeling van de LEGA. En verder: “Italië wordt opnieuw het vluchtelingenkamp van Europa: in 2020 vonden er in de periode van 1 januari tot 22 mei al 4445 landen plaats, tegenover slechts 1361 in dezelfde periode in 2019. De havens en deuren voor illegale immigranten worden door diegenen geopend, die tot nu toe geldende veiligheidsvoorschriften willen afbouwen.”

De bestorming door Tunesische boten is sinds kort verbonden aan een “moederschip”-tactiek:

Tunesische vissersboten, die in verbinding staan met een van de NGO,s, varen met andere kleine boten op “sleeptouw”, waarbij de laatste op een bepaald moment losgekoppeld worden en verder drijven in de richting van de Siciliaanse kusten en de verschillende landingspunten. Zodra de kleine boten losgekoppeld worden, keren de mensensmokkelaars aan boord van het moederschip om en varen terug naar Tunesië.

Een serieuze regering zou alle Tunesiërs op een oorlogsschip laden en naar Tunesië terugbrengen. Alleen is er op dit moment in Italië geen serieuze regering meer…

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Noord-Afrika, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, provoceren, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Invasie: Tunesië maakt zijn gevangenissen leeg, Tunesiërs bestormen de Italiaanse kust

 1. Rensk. zegt:

  Kunnen ook lui van IS zijn. Het wordt er in Europa niet veiliger op. Zeer onprettig gevoel . Nog 1 ding die Boa´s zijn in de plaats gekomen vanwege de bezuinigingen op politie door Rutte. Dat lijkt iedereen al weer vergeten te zijn. Boa´s krijgen met geweld te maken, maar als er 1 lam geslagen word of gedood word dan zou die bond Rutte aan moeten klagen. Hij heeft meer Boa´s en minder politie gefaciliteerd en is daardoor geheel verantwoordelijk. O nee politici hoeven geen verantwoording te dragen.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Rensk. ‘Politici hoeven geen verantwoording te dragen’. Dat klopt als een bus; hier niet en ook in Italië niet. Dus, het enige wat rest voor de bewoners van Lampedusa is niet een stille demonstratie en petitie waarmee de politici hun reet mee vegen. Zij moeten de gevaarlijke vullis, die aan hun strand landt, met geweren en machinepistolen verwelkomen. Doodschieten en ze snel naar de poort van Sint Petrus sturen. De boten of bootjes in brand steken. Ze hoeven van niemand bang te zijn. De Italiaanse regering heeft geen probleem met deze landingen, geen probleem met activiteiten van de maffia. Dus waarom zou men zoeken naar de goede mensen die de boel schoonvegen? Zij gaan echt niet al de eilandbewoners arresteren. Hetzelfde geldt ook voor iedere kust waar deze onuitgenodigde criminelen landen. Als ze dood worden gevonden, kan men altijd zeggen: ze zijn aan de Corona dood gegaan.

   Like

 2. Marc zegt:

  Wanneer zijn de Italiaanse verkiezingen ook weer?

  Salvini had vorig jaar niet zo’n hoog spel moeten spelen. En die Conte is natuurlijk een rancuneuze recalcitrant.

  Like

 3. Jan zegt:

  Frontex is, zoals al twee decennia blijkt, een criminele organisatie, een vijfde colonne van de EP-socialisten met als doel Europa te verzwakken met de import van moslimparasieten, terroristen en verkrachters.

  Visvoer van al dit volk is de enige oplossing.

  Geliked door 5 people

 4. Sinyo zegt:

  Dat is een kopie van de streek van Fidel Castro n.a.v. de toestemming van moeders kindje Jimmy Carter Cubanen naar Amerika te laten komen. Deze ex-gevangenen vestigden zich hoofdzakelijk in Florida. Homoseksueel geworden vergrepen zij zich aldaar aan jonge jongetjes.
  Eenzelfde staaltje, maar dit met criminele jongeren, treft men nog aan in het Rotterdamse.
  Enkele reis naar het land van de Makambas.

  Like

 5. klaas zegt:

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Zo is de een zijn losgelaten gevangene, de ander zijn vluchteling…. en als ze hier komen, zelfs de ander zijn statushouders, dit terwijl volgens diezelfde Corona Crisis, onze (en volgens mij in talloze landen, in ieder geval Europese)..de OUDJES in het GEVANG moesten.. omdat we ze wilden beschermen…Voelt u hem, die tegenstelling…. als dit een wiskundige vergelijking was, dan was het overduidelijk dat het niet klopte… maar men vermag met woorden te doen, wat met wiskunde niet kan n.l. KROM Vergelijken/LIEGEN/ VERDRAAIEN!!!
  En laat dat nou de enige kunst zijn van de Rattenkoning en Consortium.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  Haha Rodrigo Duterte van de Filippijnen weet daar wel raad mee.
  Je hebt 2 keuzes, je vertrekt van de Filippijnen vertikaal zoniet horizontaal.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Nog 5 dagjes wachten voor jou, dan mag je ook weer naar buiten van Duterte.
   Als het niet weer verlengt wordt.
   Hoelang heb jij nou bij elkaar opgesloten gezeten in je huis?

   Like

  • Piet Snot zegt:

   En Vangie, mijn reactie over jou opsluiting is niet om jou te pesten.
   Dat wordt nog wel eens gedacht als ik ergens op reageer.
   Want het lijkt mij verschrikkelijk om verplicht opgesloten te zitten.
   En ik ben dan ook blij dat ik dat niet heb hoeven meemaken.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Een land wat zijn grenzen niet beschermt heeft geen bestaansrecht !

  Like

 9. Het wachten is op de eerste mijnenleggers en zelforganisatie van reservisten met het oog op bescherming van de Italiaanse bevolking. Van hun huidige regering hebben de Italianen bar weinig te verwachten. Zij zullen voorlopig dus zelf in actie moeten komen om de leefbaarheid gegarandeerd te krijgen. Te vrezen valt dan inkomende onbeschaving met onbeschaving bestreden moet gaan worden om te voorkomen dat de soldaten op de stranden van Normandië voor niets hun leven gaven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s