Menselijke lemmingen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Menselijke lemmingen . . .

 1. Astrid zegt:

  De mensen met hysterische corona-angst en intolerantie naar anderen, mogen van mij graag de afgrond in springen. En laten ze de Rothchilds, Rockefellers en Soros klonen meteen meenemen naar de hel waar ze thuishoren.

  Geliked door 3 people

 2. bobzelf zegt:

  IK KWAM NOG IETS LEUKS TEGEN ……
  OVER ……..
  DIE AARDIGE KILL BILL , DIE FILANTROOP ….
  DIE ZO MET ONS BEGAAN IS …….

  LEES EFFE MEE ;

  ’t Corona-virus-patent is van… Bill Gates..!
  ’t Corona-virus-patent is van… Bill Gates..!

  Geloof het of niet, de coronavirusstam die zich momenteel in heel China en in het buitenland verspreidt is een gepatenteerd virus dat eigendom is van een entiteit genaamd The Pirbright Institute, dat gedeeltelijk wordt gefinancierd door de Bill en Melinda Gates Foundation.

  De octrooipagina voor het coronavirus vermeldt dat het ‘kan worden gebruikt, als een vaccin voor het behandelen en/of voorkomen van een ziekte, zoals infectieuze bronchitis, in een levend wezen’. (HIER)

  Dit suggereert dat dit virus, gewoon een andere gewapende virale stam is, ontworpen en gefabriceerd, om meer nutteloze, dodelijke vaccins te verkopen, terwijl het tegelijkertijd een paar duizend, of misschien wel een paar miljoen, mensen doodt.

  Een blik op de betreffende octrooipagina laat ook zien dat het genoemde ‘Pirbright Instituut’ nog allerlei andere viruspatenten bezit, waaronder één voor het Afrikaanse varkenspestvirus, dat als ‘vaccin’ wordt vermeld. Het is dus geen verrassing dat Bill Gates een financiële steunpilaar is van dit instituut, aangezien hij een van de meest agressieve, vaccinerende ‘filantropen’ op de planeet is.

  Overbevolking en vaccinaties, in de ogen van Bill Gates..
  De manier waarop deze hele coronavirus situatie vorm krijgt lijkt precies wat Gates ooit voorstelde als ‘oplossing’ voor het vermeende probleem van ‘overbevolking’.

  Het is het verhaal van de superrijken, die zich het menen te kunnen aanmeten, om tijdens officiële gelegenheden, tussen ‘neus-en-lippen’ door, te melden, dat de wereld overbevolkt is. Een volslagen kul-verhaal. Als jij deze mening ook bent toegedaan, wordt het écht tijd om je eens goed te informeren.

  Het gaat niet om het aantal mensen, maar om de omstandigheden waarin ze leven, de manier waarop ze worden behandeld door hun regeringen en medemensen.

  Als je alleen al bedenkt dat de overvloed op Aarde dúsdanig is, dat het rijke deel van de wereld bijna 50% van het voedsel wat is gekocht, gewoon kan (en mag) wegdonderen als vuilnis.. Hoe kun je dan over voedseltekorten spreken. Nee, het gaat puur om het ‘verkopen’ van een bepaald beeld, namelijk dát de Aarde overbevolkt is.
  In dat kader dan maar weer eens de uitspraak van Gandhi over hebzucht.

  En ja, laten we wel wezen, dáár zijn de superrijken bij uitstek meester in geworden.. Ook al zijn het dan filantropen en meesters in belastingontduiking en belasting-‘ontwijking’.. Als jij tientallen miljoenen over houdt van je belastingontduiking, kun je (met alleen al een groot deel van de ontduikingsopbrengsten) simpel Sinterklaas spelen en de filantroop uithangen. Maar terug naar Bill Gates.

  De TED-talk die Bill Gates ooit hield (februari 2010) verraadde zijn ‘verborgen agenda’.. IN YOUR FACE..! Kijk naar de illustratie boven dit artikel, waarin een letterlijk quote van Gates wordt getoond. Tijdens deze inmiddels beruchte TED Talk, legde Gates uit dat vaccins een van de sleutels zijn tot het terugdringen van de wereldbevolking, en wat is een betere manier om dat te doen dan het gepatenteerde coronavirus op de massa los te laten om er later een gepatenteerd vaccin voor te introduceren? Voor meer gerelateerd nieuws over het coronavirus en andere gewapende virussen die worden losgelaten door eugenetici zoals Bill Gates, moet u outbreak.news bekijken.

  Het door Bill en Melinda Gates georganiseerde ‘Event 201’
  Wat verder interessant is, is dat de Bill en Melinda Gates namens hun gelijknamige B&MGFoundation, afgelopen oktober samen een congres georganiseerd; een event, dat doodleuk beschreven werd als een ‘pandemische oefening op hoog niveau’…!

  Hier werd o.a. gediscussieerd over hoe ‘openbare en/of particuliere samenwerkingsverbanden nodig zullen zijn, als één van de reacties op een ernstige pandemie, teneinde grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te beperken’.

  In de samenwerking met het Johns Hopkins Center for Health Security en het World Economic Forum, is deze laatste poging van Bill Gates op zijn zachtst gezegd zeer verdacht. Natuurlijk vooral, als men bedenkt dat ze net op tijd voor de uitbraak van het coronavirus werd gehouden.

  Zoals bijna altijd het geval is, bij verdachte ziekte-uitbraken die de media en de academische wereld aan het praten brengen over nieuwe vaccins en publiek-private partnerschappen, zitten de vingerafdrukken van Bill Gates bijna altijd ‘all over the place’..

  En dit is precies nu weer het geval met coronavirussen, die veel van de verwachtingen van Gates voor de toekomst zouden kunnen waarmaken,
  waaronder massale ontvolking,
  massale vaccinatie
  en massale consolidatie van de macht van de overheid.

  “Deze gebeurtenissen nemen toe, en ze zijn verstorend voor de gezondheid, de economie en de maatschappij,” aldus een een aankondiging van ‘Event 201’.

  De aankondiging gaat verder:

  “Het beheer van deze gebeurtenissen belast de wereldwijde capaciteit al, zelfs zonder pandemische dreiging.

  Deskundigen zijn het erover eens dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een van deze pandemieën wereldwijd wordt –

  een pandemie met mogelijk catastrofale gevolgen. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Een ernstige pandemie, die “gebeurtenis 201″ wordt, zou een betrouwbare samenwerking tussen verschillende industrieën, nationale regeringen en belangrijke internationale instellingen vereisen”.

  Dit leest toch als een voorspellend script, over dat wat we nu zien met het coronavirus, nu regeringen over de hele wereld zich inspannen om deze dodelijke uitbraak te ‘managen’

  Met mogelijk een ‘marschall law’/krijgswet,
  vaccin fast-tracking,
  quarantaines en een overvloed aan angstaanjagende middelen als ‘tools’.

  Met de beruchte quote van Bill Gates lezing, luidend: “

  Als we echt goed werk leveren op het gebied van vaccins,
  gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten,
  kunnen we [de wereldbevolking] met
  misschien wel 10 tot 15% verlagen”,

  wordt Gates kennelijk preciés genoeg geciteerd om genoeg te zeggen over diens ware bedoelingen rondom zijn ‘humanitaire’ inspanningen..

  DUS ROEPT OOM BOB NOG 1 X !!!!

  CHINA DID IT, CHINA DID IT ,CHINA DID IT !! whahahahahaahaha

  die LAMLUL , heeft het dus gewoon heel simpel gezegd ….
  via het openstaande SNACKBAR BOVENLICHT/ RAAM IN WUHAN NAAR BINNEN GEFLIKKERD

  en heeft dus tot de dag na vandaan 26 mei 14.33 griekse tijd

  dus gewoon 350.000 doden op zijn geweten

  DAT NOEM IK NOU , EEN FIJNE BROUWBARE GOSERT !!!!

  PUTIN DID IT ….USA ONWEERLEGBARE BEWIJZEN

  CHINA DID IT ….USA ONWEERLEGBARE BEWIJZEN

  IK GROET U . OOM BOBZELLUF

  en komt ome bob samen met Tistochwat , de hoofdprijs op halen ……

  bij EJ BRON . DE KOELKASTEN EXPERT !!!

  SO IF YOU HAVE THE POSSIBILITY ………. KILL …….. BILL …. a.s.a.p.

  huggie

  Geliked door 2 people

  • Astrid zegt:

   * like

   Like

  • Die outbeak news bevat zeer veel dingen waar wij hier nooit van gehoord hebben, maar die gesteund worden door de nodige experts wetenschappers en deskundigen.
   Genoeg in ieder geval om hem onder favorieten te plaatsen.

   Like

  • Waarbij het volgende voorbij komt.
   Een duidelijke samenzwering om de wereldbevolking ook tegengestelde meningen te horen krijgt.

   Mike Adams verdubbelt de vrijheid van meningsuiting voor Brighteon-gebruikers en kritische pro-menselijke video’s zoals “Plandemic”

   Facebook probeert Brighteon.com te intimideren om de Plandemic- video vanaf zijn platform te censureren , en als onderdeel van de intimidatie door Facebook hebben ze het delen van alle links van Brighteon.com (en NaturalNews.com) verboden, ook niet in privé Facebook berichten .

   De boodschap is duidelijk: als we de Plandemic-video’s op ons platform niet censureren, wordt ons hele platform op de zwarte lijst gezet door Facebook. Dergelijke acties van Facebook zijn natuurlijk illegale antitrustacties en Facebook zal niet veel langer slagen in hun criminele gedrag. Onderneem actie om te protesteren tegen de antitrustcensuur van Facebook via deze link op Banned.news .

   https://outbreak.news/2020-05-23-mike-adams-doubles-down-on-free-speech-protections-for-brighteon-users-banned-videos.html

   Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  Kijk, kijk dat zijn EUSSR volgelingen!!
  Volgelingen van Rutte, Merkel, Verhofstadt, Juncker, Timmermans, Obama, Clinton, en de rest van dat zooi!!
  Mogen ze diep vallen!!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Maar dat zijn moslims die in dat gat springen. Iemand heeft ze wijsgemaakt dat Allah zich onder in dat diepe gat bevindt !

  Like

 6. kampersrene zegt:

  ik dacht Rutte te zien of heb ik mij vergist ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s