Politie en Justitie kansloos: Arabische clans zijn de ware Berlijnse maffia

Screenshot_126

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Een voortdurende bron van ergernis zijn de de Arabische clans in de Duitse hoofdstad niet alleen al daarom, omdat ze complete stadswijken in feite al lang controleren en voor zowel Duitse burgers als politieagenten in No-Go-Areas veranderd hebben. Ze worden ook in toenemende mate de spil van de georganiseerde criminaliteit – en treffen in het rood-rood-groene Berlijn een paradijselijke voedingsbodem aan.

journalistenwatch

De gevaarlijke grote Arabische families betrekken inmiddels hun grootste inkomsten uit de planmatige uitvoering en organisatie van drugshandel en de handel in illegale sigaretten evenals uit roof en diefstal. Vooral belastingvrije shisha-tabak levert veel op (hiervan werd alleen vorig jaar al 1,6 ton in beslag genomen), evenals nog steeds de cocaïnehandel. Maar ze doen ook steeds meer mee in de economische criminaliteit: belastingontduiking en zwartwerken, ook menshandel en loonheffing zijn populaire “bronnen van inkomsten”.

Zoals “BILD” onder verwijzing naar het jaarrapport 2019 ter bestrijding van de clancriminaliteit bericht, draait inmiddels ruim “20% van alle in de hoofdstad gevoerde processen op het gebied van de georganiseerde criminaliteit” om leden van Arabische clans. De politie hinkt chronisch achter de strak geleide en over een professioneel netwerk beschikkende bendes aan: in 2019, aldus de krant, voerde ze weliswaar 382 acties ter bestrijding van de clancriminaliteit uit, waarvan 104 in samenwerking met andere autoriteiten, zoals de douane, burgerzaken of arbeids- en gezondheidsbeschermingautoriteiten. Daarbij werden meer dan 700 objecten gecontroleerd, waarvan 86 werden gesloten; meestal ging het om restaurants, kroegen en vooral shisha-bars.

Naïeve politieconcepten en overbelasting van de staat

Omdat de politie in het shithole Berlijn, mede dankzij de contante pesterijen van “boven” en de feitelijke sabotage door de Senaat, al lang niet meer is opgewassen tegen de enorme uitdaging door de eigenmachtige clans, zet men in de districten nu in op nieuwe strategieën – en wil nu “drop-outs” voor zich winnen in de strijd tegen de grote Arabische families.

Bij structuren, die als typische Oriëntaalse familieverbanden echte parallelsamenlevingen vormen, een absoluut onjuiste onderneming. Want geen enkel clanlid keert zich ooit tegen zijn eigen bloed. Precies deze permanente culturele misvatting van de Duitse linksen dat archaïsche sociotopen, die leven volgens middeleeuwse stamregels, in overeenstemming te brengen zouden zijn met de verlichte rechtstaat, heeft voor deze problemen gezorgd. Het is het rechtstreekse spoorboekje naar de Failed State.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, politie, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Politie en Justitie kansloos: Arabische clans zijn de ware Berlijnse maffia

 1. koddebeier zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !! Een volk krijgt de regering die het verdient !

  Geliked door 8 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Het leger inzetten, en keihard optreden!!
  Niet aaien met knuppels, maar afschieten die zooi!!
  Geweld daar hebben ze respect voor, niet dat linkse pappen en nathouden!!
  Tanks door de straten desnoods diverse huizen, flats kapot Schieten!!
  Zijn de overlevenden opgepakt, dan alles wat daar bij hoort, retour eigen land!!!
  Zo niet?
  Zeg maar dag, dag tegen de moderne westerse wereld in héél Europa!!

  Geliked door 7 people

 3. Ray Conquista zegt:

  Merkel heeft zelf in een eerder stadium aangegeven dat ‘de intergratie is mislukt’. Kennelijk tot grote tevredenheid, want maatregelen volgen niet. De Omvolking loopt voorspoedig. BruSSel is content.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ach moet ik het nog erg vinden. Merkel en haar kliek hebben zelf tweedeling gezaaid en het Duitse volk heeft zich aan de waanzin van o.a. Merkel en haar linkse kliek overgeleverd. Ik zeg maar zo onder elk koren zit kaf Nazi praktijken en de hedendaagse Gestapo die vooral ouderen en weerloze demonstranten neer meppen heb ik ook geen hoge pet van op. Of je nu door de hond of kat wordt gebeten maakt niets meer uit. Het kan zelfs er op uitdraaien dat diverse partijen gewapend tegenover elkaar gaan staan en het uitmondt tot een soort Balkan oorlog. Allemaal te danken aan de flaters, pappen en nathouden door de politiek. Men krijgt waarvoor men heeft gekozen en nog kiest. Ook Frankrijk is er al een burgeroorlog gaande alleen wordt dit niet uitgezonden door de propagandazenders en propaganda media. Uiteindelijk hebben we in ons land te maken met een omvangrijke Mexicaanse drugsmaffia en heel veel probleemwijken waar criminaliteit hoogtij viert.. Oorzaak de Overheid is totaal haar macht en controle hierover kwijt.. Er is heel veel meer aan de hand als dat men weet of denkt.

  Geliked door 6 people

 5. Gienekehado zegt:

  Ach, wat lief. Mohammedanen mogen bidden in GutMenschKirche vanwege Corona!!
  ‘Muslims pray in Berlin church to comply with social distancing rules’
  https://www.jpost.com/international/muslims-pray-in-berlin-church-to-comply-with-social-distancing-rules-629314

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Blij dat ik tig leuke reizen door heel DE heb gemaakt! Een van de laatste keren werd mijn uitzicht verpest door 2 arabieren in een mooie omgeving. Ook veel ergernissen in raststätten. Ik kom niet weer in DE! ——-SCHEISSE!!——-

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Dr Heinz, dat wat u wil zal nooit gebeuren want daar hebben de politici geen hersens genoeg voor. Zij laten liever de eigen bevolking doden dan zich tegen de islamisten te keren. Dat is in NL al voldoende aangetoond. Wij zijn een verloren staat zonder toekomst.

  Geliked door 6 people

  • Willem zegt:

   Nou scherpschutter, die toekomst is dus islamitisch. Als je nu al ziet en hoort, 5x de oproep tot gebed door de luidsprekers in meer dan 1 stad, ook in het buitenland zg. omdat corona de moslims belet om samen te komen. Wedden dat ze dat blijven doen als corona voorbij is en er wordt nu al gewoon gezegd wen er maar aan en daar kan dus niks aan gedaan worden volgens onze leiders die idd. niet genoeg hersens lijken te hebben, maar volgens mij wordt er doelbewust de andere kant opgekeken en zit er een plan achter, Coudenhove-Kalergie + de moslimbroederschap ?. Citaat : Met jullie wetten zullen wij jullie overwinnen en met onze wetten zullen wij jullie bekeren. Maar helaas heeft Dr. Heinz wel gelijk, alleen met draconische maatregelen zal er wat veranderen.

   Geliked door 1 persoon

 8. antiislamnu zegt:

  En hier willen de boa snotneuzen bewapening om meestal blanke hard werkende burgers onzin bekeuringen op te leggen.
  Voorbeeld gemeente denhaag ondernemers die papier kliko met open klep met uitstekend karton aanbiedt krijgt maar liefst 1000€ bekeuring hoger beroep hier tegen is niet mogelijk hoe bizar is dat.

  Geliked door 3 people

 9. Eppo zegt:

  Ze hebben daar net als hier de kolerezooi Zelf heen en binnen gehaald.
  Veel succes er mee dan ook maar .
  Oh en volgende keer gewoon weer de zelfde Clubs stemmen die je met nog meer van die kolerezooi opzadelt .

  Geliked door 2 people

 10. Alex Delarge zegt:

  Oriëntaalse familieverbanden? Inteeltmuᛋᛋlimfamilies!

  Geliked door 1 persoon

 11. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Oorlog tegen de eigen bevolking door globalistische verraders die slaafs doen wat hun zetbaas (george soros (en zijn zonen)) hun vertelt.

  In 2015 was al duidelijk dat de politie en/of leger in Duitsland (die veelal ook pang zeggen) Arabische clans en bepaalde “Großfamilien” niet de baas kunnen. Ondanks dat kregen de Duitsers “wir schaffen das” over zich heen (en velen vonden dat prima…: “refugees wellcome”).

  Teveel Duitsers hebben zich laten brainwashen door wat Yuri Bezmenov in het verleden zei: “IDEOLOGIC SUBVERSION”/”How to brainwash a nation”.

  Daar komt ver voor het eind van deze eeuw grote narigheid aan (die narigheid gebeurt al te veel: de geweldsincindenten vs de oorspronkelijke Europeanen door vijandige 7e Eeuwers loopt al vele jaren de spuigaten uit. De globalisten gaan dat NOOIT voor ons oplossen. Dit gaat alleen maar erger worden. In Zweden is in meerdere plaatsen opgeroepen om burgermilities te formeren om de eigen kinderen te beschermen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s