Digitaal corona-paspoort in de maak

Screenshot_137

(Door: Ellen Vader & Door Frankema)

De bovenstaande mededeling heeft de reguliere media nog niet bereikt, en waarschijnlijk is daar een reden voor. Op 11-05-20 publiceerde ‘Verdict’, een online mediabedrijf op het gebied van technologie het volgende artikel: “Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries (digitaal corona-virus paspoort gaat geleverd worden in 15 landen).

Volgens Verdict heeft het Engelse bedrijf ‘VST Enterprises’ een zakelijke overeenkomst gesloten met het bedrijf ‘Circle Pass Enterprises’ voor het creëren van een digitaal “gezondheidspaspoort”. De Corona-maatregelen zijn nog lang niet voorbij. Integendeel, voorbereidingen voor het aanscherpen van de controle op de maatregelen zijn gaande.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, dictatuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Digitaal corona-paspoort in de maak

 1. Ben ik voor of tegen zo’n digitaal paspoort ?
  Ook na het lezen van het artikel ben ik nog niet veel verder, is zo’n paspoort op vrijwillige basis of is men van plan er een verplichting van te maken.
  Ook ik heb vragen, wat maakt dat men denkt dat je immuniteit opbouwt nadat je het virus hebt gehad ? De ‘gewone’ griep kun je toch ook gewoon weer krijgen nadat je eerder besmet bent geweest ?
  Waarom zou dat bij dit virus dan ineens wel zo zijn ?
  Wat mij echter tegenstaat is dat men er blijkbaar vanuit gaat dat wetenschappers en doktoren allemaal te kwader trouw zijn en als een soort Mengele zitten te prakkiseren wat kunnen we naast de werkzame stof nog voor rotzooi erbij stoppen.
  De naam van de site waarnaar verwezen wordt zegt het eigenlijk al; “Vaccinvrij”.
  Daarbij wordt gemakshalve even vergeten dat bijvoorbeeld polio nagenoeg de wereld uit is dankzij een vaccin, wat nou vaccinvrij !
  Heb het al eerder gememoreerd, nadat ik op advies van mijn reumatoloog en in verband met mijn overige geneesmiddelen overgegaan ben tot de jaarlijkse griepprik en daar waar ik voorheen toch wel 1 keer per jaar griep of griepachtige verschijnselen had heb ik sinds die tijd geen enkele keer meer griep gehad.
  Toeval ?
  Natuurlijk Cruyff zei het reeds; ‘Elk voordeel hep ze nadeel’ en dat zal hier niet anders zijn maar om nou als reactie daarop de hele zooi maar weg te flikkeren gaat me toch wel rijkelijk ver.
  Heb ik blind vertrouwen in doktoren ?
  Nee hoor wees gerust, ik ben zeker kritisch en stem zeker niet met alles in, had ik dat wel gedaan dan had ik nu twee zware operaties achter de rug om mijn knie en mijn schoudergewricht te vervangen en dat heb ik tot op heden tegengehouden tegen de wens van de specialisten in.
  Ik wil met alle plezier uitleggen wat mijn reden daartoe was maar ik vrees dat het een nogal lang verhaal is en daar wil ik niet iedereen mee lastigvallen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Voor wat het waard is :
  Gister twee keer van iemand gehoord en er schijnt een filmpje op you tube te rouleren.

  I-Phone verstopt covid 19 app in de nieuwste i-os/13.5 update.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Dat klopt, heb ik ook gezien en men wil de “gewillige/onmondige”mens;

   De toekomstige “nieuwe” mens zoals door WHO / VN
   in voorbereiding. ( en ook door Rutte cum suis gaarne gewild ! )

   Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Rampzalige dwaasheid!
  En de makke schapen sabbelen tevreden op hun fopspeen.
  Wat is de ‘overheid’ toch begaan met hun gezondheid en welzijn.

  WIE GELOOFT DIT NU NOG?

  Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  Ik ben bang voor die grote groep Nederlanders die hiervoor in rij zullen staan.
  En die rij zou wel eens groter kunnen zijn dan wij vermoeden.
  Want hoe meer dat er worden, des te meer wordt het als algemene maatregel gezien om geaccepteerd te worden om normaal te kunnen leven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Voorheen hadden de Britten op hun eilanden strenge invoereisen voor dieren die van buiten de UK werden geïmporteerd, om te testen op veeziektes, zelfs wekenlange quarantaine voor huisdieren met een verplicht inentingspaspoort….bijvoorbeeld om hondsdolheid te voorkomen.
  De huidige aanpak van mensen getuigt daarin van grote overeenkomsten, waarin, volgens de EU-politiek, ‘de migrerende dieren en mensen parallellen vertoont’.
  Zijn wij ‘bij de beesten af’ en is Europa een eiland geworden? zoekt men naar vormen om de instroom te reguleren, te testen, hun verdraaglijke of onverdraagzame natuur in kaart te brengen, en zelfs in verplichte quarantaine te zetten (in COA’s) of andere kampementen alvorens zij tot de Verenigde Staten van Europa worden toegelaten…..word de Pays-Bah het Ellis Island van Europa?..een verplichte medische keuring op zoek naar ernstige, chronische ziekten, psychische ziekten of criminele achtergronden van de reizigers …en zullen we daar dan allemaal beter of juist de dupe van worden als de illegaliteit en mensensmokkel hoogtij mag vieren in de EU……dat vraag ik u wel eens af.

  Like

 6. karton zegt:

  Het zal niet erg lang meer duren of iedere pas-geborene krijgt een chip ingeplant, een chip waardoor de “overheid” ieder moment kan zien waar iemand zich bevindt, met wie hij/zij zich daar bevindt enz.
  Het wordt erger dan in Noord-Korea.

  Geliked door 2 people

 7. vangie1206j zegt:

  Ik heb 1 paspoort En dat is genoeg.
  Die andere onzin ben ik niet in geïnteresseerd.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Van mij mag dat achterlijke zooitje uit de boom pleuren met hun corona paspoort erbij !!

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Invullen dat formulier, dagelijks, anders nemen ik, Angela Merkel, jou je kinderen af

  video
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/nsoybqmg&jwsource=cl

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Ze zitten allerlei duivelse zaken te verzinnen in ieder geval hoeft ma Rutte zich niet meer verrot te schamen in het tehuis.

  Like

 11. malsion zegt:

  Nee tegen digitaal Corona-paspoort.
  Vaccinatie alleen als 100% vast staat dat het nuttig en nodig is. Zoals bijvoorbeeld tegen polio en andere ziektes waartegen al jaren geënt wordt. Een vaccinatie tegen griep en dus ook Corona is zinloos. Virussen muteren regelmatig en dan verliest de vaccinatie zijn nut.
  Actie tegen het Corona-paspoort samenvoegen met ACTIE ‘NOOIT MEER LOCKDOWN’.
  We moeten ons NOOIT meer laten opsluiten. Onze vrijheid terug en die moeten we tegen elke prijs behouden.
  Besmettingen zijn in vrijwel alle gevallen binnenshuis opgelopen. Een lockdown werkt dus contra-productief.
  Er moet ingezet worden op PREVENTIE door gezonde voeding en gerichte voedingssupplementen. Dokter Rob Elens heeft daar al nuttige adviezen voor gegeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s