ISLAM volledig HARAM in Europa

Screenshot_141

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Is de islam in Europa om met ons te integreren en in vrede samen te leven? Is de islam naar Europa gekomen om wraak te nemen voor de respectievelijk 905 en 729 jaar oude kruistochten (alsof die gisteren zijn gebeurd)? Of is de islam hier om – met Indonesië als majestueus voorbeeld – als ‘religie’ (inmiddels bijna 90% van Indonesië) te domineren, alles te overheersen en het gehele culturele erfgoed, middels de ‘heilige’ islamitische overwoekering, “als volkomen onbelangrijk geworden” uit te wissen?

Een keer in de zoveel tijd vind ik het belangrijk om een stukje van de uiteenzetting waar ik hier ooit mee begon voor de nieuwe lezers nieuw leven in te blazen. Het is namelijk belangrijk dat iedereen beseft wat er daadwerkelijk aan de hand is. En niet in de laatste plaats voor de Europese moslim zelf.

Zelf-bevuilers

De (vaak HIER geboren, jonge!) orthodoxe Turk/Marokkaan/moslim spreekt graag van ‘nestbevuiler’ als iemand van zijn/haar ‘eigen’ komaf zich aan de westerse wereld wenst aan te passen en/of zich van de islam afkeert. Hij of zij ‘bevuilt’ dan volgens hen ‘het nest’ waaruit ze geboren zijn. Elke moslim echter die dergelijke taal bezigt, is niet alleen een uiterst hypocriete, maar voornamelijk ongelofelijk DOMME (!) zelf-bevuiler. Vergelijkbaar met iemand die op flinke afstand tegen de wind in (!) tegen zijn eigen mensen (en derhalve zichzelf!) aan staat te urineren.

Elke moslim streeft namelijk naar een plaatsje in het paradijs en hoe ‘vromer’ de moslim hoe zekerder zijn plaats in dat vermeende paradijs zal zijn. Tenminste, dat ‘geloven’ zij dan. Maar hoe hypocriet/DOM/onwetend zijn ze zelf nu eigenlijk?

De zelf-bevuiling/zelf-vergiftiging van de Europese moslim in Europa begint eigenlijk al met gewone alledaagse dingen. Een zelf-vergiftiging die voortkomt uit de orale inname – en derhalve de opname in het lichaam – van varkens-gerelateerde voeding en/of hulpstoffen en daarmee varkens-DNA. En die vindt u terug in bijna al onze dagelijkse producten. Zo wordt reuzel (het vet van de varkensbuik) bijvoorbeeld verwerkt in o.a. tandpasta en lippenstift en worden veel verschillende medicijnen verwerkt met o.a. slijm uit de darmen van het varken. Heparine is bijvoorbeeld zo’n stof, die wordt gewonnen uit de slijmlaag uit varkensdarmen en o.a. verwerkt wordt in bloedverdunners. Ook wordt in veel medicijnen gelatine verwerkt, al dan niet omdat het menselijk lichaam deze stoffen – o.a. gewonnen uit de beenderen en huiden van varkens – door de overeenkomsten in structuur met het menselijk weefsel gemakkelijker accepteert en opgenomen wordt. De stof Heparine is overigens opgenomen in de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO

HARAM

HARAM betekent: (op straffe van uitsluiting van het hen beloofde paradijs) letterlijk “verboden voor moslims”. Zo is het hen verboden op enige manier contact te hebben met varkens. Ze mogen het vlees niet eten (uitsluitend in uiterste nood) en ze mogen eveneens hun moskeeën niet bouwen op door varkens ‘besmette’ grond. Echter, de Europese moslim treedt de Koran elke dag BEWUST met voeten (!) en negeert hiermee ‘het heilige boek’. Sterker nog: ze nemen dagelijks, en inmiddels MÓET dat wel bewust zijn (!), varkens-DNA tot zich.

Nu laat elk levend wezen sowieso overal DNA achter. Zo bevat onder andere uw huis heel veel DNA. Niet alleen van uzelf en/of uw huisgenoten, maar ook van bezoekers en wat dacht u van uw huisdieren en/of binnengedrongen ongedierte. DNA zit namelijk niet alleen in beenderen of bloed, maar bijvoorbeeld ook in de haarwortels van lichaamshaar, in huidschilfers, neusslijm, urine en ontlasting.

En nu komt het mooiste… In Europa hebben duizenden jaren lang vele rotten wilde en tamme varkens geleefd en rondgelopen. De ondersoort van het wilde zwijn (Sus Scrofa) werd 6000 jaar geleden al door onze voorouders gedomesticeerd, dus het WILDE zwijn leefde hier nog VEEL langer. Zowel het wilde zwijn als het gedomesticeerde varken heeft derhalve – gedurende die vele duizenden jaren – op bijna elke vierkante centimeter voor hen gangbaar terrein geleefd, er zijn/haar behoefte gedaan en is er uiteindelijk weer gestorven. Hun resten – en derhalve hun DNA! – liggen werkelijk over heel Europa verspreid: van aan de oppervlakte tot tientallen meters diep in de grond! Maar daar blijft het niet bij: De grond van de gewassen en grasgronden in Europa wordt namelijk al duizenden jaren bemest met een mengsel waarin o.a. varkensuitwerpselen (en derhalve varkens-DNA!) zijn verwerkt en al die gewassen en verbouwde groentes dienen als voedingsbron voor zowel mens als dier. Ook de grasgronden waarop schapen, geiten en andere dieren grazen, worden middels dezelfde bemestingstechniek van voeding voor de plant voorzien, waardoor het graas-vee het varkens-DNA onvermijdelijk in zijn systeem opneemt. Met de hedendaagse grond-injecteer-techniek komt de voor de vegetatie uitermate voedzame meststof zelfs nòg efficiënter en effectiever in de grond en wordt er NÒG meer van opgenomen door de plant. Wat overigens de groei alleen maar bevordert. Dus ook in ons dagelijkse voedsel ontkomen we in Europa niet aan varkens-DNA.

Nu zal dat ONS allemaal een lekkere vette varkensworst wezen, maar een – NIET domme/hypocriete! – moslim zou zich hier grote zorgen over moeten maken. ZIJN/HAAR plaats in het paradijs staat er namelijk mee op het spel! Ook ons dagelijkse fruit en onze groentes worden namelijk met mest bewerkt en zijn hierdoor eveneens vervuld van varkens-DNA. We hebben het hier derhalve over gronden die werkelijk al duizenden jaren doordrenkt zijn met varkensresten en uitwerpselen die uiteraard tevens in ons grond- en drinkwater zitten. Met elke slok water, thee of koffie, hap groente en/of stuk (óók schapen- of geiten) vlees neemt de Europeaan – en derhalve de Europese moslim – het in de grond, de dieren en de groenten/gewassen zittende varkens-DNA tot zich. Tevens worden diverse gewassen en groente-overschotten gebruikt als voer voor het graasvee (kuilvoer) en pluimvee waaronder o.a. eveneens geiten en schapen. En die kunt u dan wel naar het oosten gericht zogenaamd ‘HALAL’/onverdoofd (!) slachten, maar het dier is en blijft met varkens-DNA ‘besmet’. En dat valt met geen enkele steeds-luidere-elektronische-geluid-versterkte-minaret-oproep te overstemmen!

Dit alles is keihard bewezen en onderbouwde materie, dus dit halsstarrig blijven ontkennen, dit hypocriet vanuit hun minaretten te overschreeuwen en/of weg-te-blijven liegen van de moslim in Europa, heeft geen enkele zin meer.

TOCH blijven ze – ondanks dat ze volgens de Koran uitsluitend in NOODGEVALLEN (!) varkens-gerelateerde middelen tot zich mogen nemen – klaarblijkelijk liever in Europa dan dat ze verkassen naar hun land van afkomst waar de grond qua varkens (DNA) ’besmetting’ vele malen schoner is. Sterker nog; ze bouwen er in Europa zelfs hun ‘heilige’ moskeeën op en begraven er hun ‘dierbare’ overledenen in? Hoezo HARAM!?

Nu is van Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji ibn Kielaab ibn Moerra ibn Ka’b ibn Loe’ay ibn Ghalib ibn Fahr algemeen bekend dat hij schizofreen was. Dat zou u alleen van zo’n naam al worden, maar hij bleek daarnaast volledig geobsedeerd door zijn vrouw en kon het klaarblijkelijk niet verkroppen dat zij (een Koptisch christen) ‘god’ boven hèm verkoos. Daarop besloot hij klaarblijkelijk het hem werkelijk gèkmakende bloedige Oude Testament te bestuderen en voor eigen uitleg te herschrijven, naar eigen ‘inzicht’ aan te vullen – en ‘god’ te vervangen voor Allah. Uiteraard werd zijn vrouw daarna gedwongen zich tot (ZÍJN hersenspinsel!) de islam te bekeren en daarmee onderdanig te zijn aan hem. En zo werd Moehammad een ‘profeet’ met een ‘heilig’ en vooruitziend ‘inzicht’. Alhoewel, varkens-DNA? DÁÁR had Moehammad in al zijn vooruitziendheid/‘profetie’ en ‘wijsheid’ natuurlijk nog nooit van gehoord…

De islam is hierin derhalve uitermate hypocriet en HARAM (!) t.a.v. hun leven in het – volgens henzelf – verderfelijke vrije Westen. Toch blijven moslims reeds decennia lang ontkennen dat ze in Europa op duizenden eeuwen oude varkensgrond leven. Naar waarschijnlijkheid verzwegen in de hoop straks geheel Europa onder het juk van de Sharia gebracht te hebben, onze wetenschappelijk vastgestelde historie uit te wissen en die in hun eigen voordeel te herschrijven ‘alsof die nooit heeft plaatsgevonden’. En DÀT uitsluitend, omdat de vermeend ‘voorziende’ wereldoverheersing met islam het hogere doel is t.a.v. een individuele plaats in het paradijs van de daarvoor op te offeren moslim? Geen ENKELE Europese moslim zal OOIT een plaats in het paradijs krijgen zolang zij hier BEWUST (!) – en als de geschiedenis straks is herschreven ONBEWUST (!) – elke dag weer varkens-DNA tot zich blijven nemen.

Er is echter een eenvoudige oplossing, want gedurende elke 7 jaar regenereert het menselijk lichaam zichzelf naar verluidt door afgestorven cellen af te stoten en deze te vervangen door nieuwe en zou het lichaam derhalve zo goed als vrij kunnen zijn van varkens-DNA. Ze hoeven er uitsluitend Europa maar voor te verlaten en terug te keren naar hun vaderland.

Corona-varkens

Over varkens gesproken; ‘het advies’ vanuit het kabinet was dat de jaarlijkse huurverhoging dit jaar vanwege corona achterwege gelaten dient te worden. Gevolg van dit geheel vrijblijvende ‘advies’: huren TOCH omhoog, veelal eveneens de ‘service’ kosten omhoog, medicatie duurder geworden, verzendkosten omhoog, mondkapjes abominabel gestegen. Idem geldt voor plastic en rubber handschoenen, boodschappen doen is in het algemeen duurder geworden, de energiekosten duurder geworden, tv en internet abonnementen zijn duurder geworden… Kortom, die vanuit de overheid ‘sociale’ SLAPPE(!) ‘adviezen’ werken fantastisch… evenals de keiharde aanpak van Rutte op degene die zich verrijken door een slaatje uit de crisis te slaan. Ook de uitspraak bij de persconferentie dat er voor elke door corona vervallen baan ZEVEN terugkomen (!) geloof ik voor geen meter! Waar is die uitspraak/typerende Rutte-‘belofte’ in vredesnaam op gebaseerd?

Ik zie persoonlijk overigens voornamelijk mijn (mede-)ouderen (!) – die ‘wij met z’n allen proberen te beschermen’ – absoluut GÉÉN anderhalve meter afstand houden. Sterker nog, als u ze erop attendeert anderhalve meter afstand te houden, reageren zij uiterst verbouwereerd en “vinden het allemaal maar onzin en raar gedoe”!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hypocrisie, Islam, onwetendheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op ISLAM volledig HARAM in Europa

 1. Bob zegt:

  Als bovenstaande lees vraag ik mij af of het kabinet en
  europese politici al haram moslim zijn(incluisief de CDA).

  Like

 2. verwardeman zegt:

  Die iSSlam heeft hier NIET te komen , die moet opflikkeren naar de zandbak waar ie
  vandaan komt , walgelijke achterlijke gewelddadige nep-religie .
  OPFLIKKEREN MET DIE HAP.

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Voor mij is de islam alleen maar op deze planeet gekomen om Joden, Christenen, Heidenen (dus alles en iedereen die niet van de religie van de “vrede” is) te bekeren, cq. uitroeien! Het is bijna een kopie van de Joodse / Christelijke religie. Met 1 groot verschil; gearabiseerde namen uit de bijbel / torah. Islam = NEP!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Laten we ze nou eens eerlijk voorlichten over dit varkensverhaal………………misschien gaan ze dan vanzelf terug naar hun heimat !!!!
  Persoonlijk denk ik: de islam naar Europa gekomen om wraak te nemen.!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De kruistochten waren “defensief” om de christenen en jeruzalem te beschermen.De moslims waren al 450 jaar christenen aan het afslachten in het midden oosten,totdat een bisschop in het vaticaan opdracht gaf aan de kruisridders om de christenen en jeruzalem te beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gienekehado zegt:

  Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi Romina Ashrafi
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/woede-in-iran-om-onthoofding-14-jarig-meisje-door-vader/ar-BB14G8Wz?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 7. Alfred zegt:

  moslims niet meer moslims noemen, maar mohammedanen. Hebben ze een hekel aan…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s