VIDEO Ongehoord Nederland: “Klimaatagenda NU in uw achtertuin”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Ongehoord Nederland: “Klimaatagenda NU in uw achtertuin”

 1. Rensk. zegt:

  De hele coronacrisis hoorde je Brussel niet en nu de boel ietwat rustig is beginnen ze weer over geld binnen halen. Brussel hoor je enkel over uitbreiden van de Unie en binnen halen van geld. Verder komt er niks uit. Nederland wil alleen geld uitlenen. Heeft ook geen zin, want Italie blijft hun levensstijl behouden (economie is zwarter dan het Noorden) en kan het dus toch nooit terug betalen. Zinloos dus.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Al na zeven minuten werd ik overvallen door een gevoel van machteloze wanhoop en brandende woede!
  We worden gedwongen om mee te werken aan de verwoesting van de aarde.
  Straatarm zullen we uiteindelijk stikken tijdens/na het uitroeien van alle bomen.
  Die klimaatcriminelen zijn knettergek!
  MOORDENAARS!

  Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Een absoluut goed gesprek Nederland is nog rotter dan ik al wist.

  Like

 4. Wat betreft die regio’s, dat heb ik een tijdje terug al eens geschreven, die krijgen dus geen keus.
  De overheid heeft vastgesteld hoeveel hernieuwbare energie ze moeten gaan leveren, aan hun om aan te geven hoe ze dat het liefste willen gaan doen, men heeft dus nog alleen een beetje inspraak waar die windmolens of zonneparken moeten komen, maar linksom of rechtsom, het staat al vast wat er moet komen in zo’n regio.
  Dus als zij zeggen; “nee daar kan het niet want dan krijgen mensen last van slagschaduw” dan moeten ze gelijk aangeven waar hij dan wel kan komen want komen gaat hij.
  Het is dus net alsof een bullebak tegen je zegt; ik ga je een klap tegen je harses geven, je mag alleen nog zeggen of je hem links of rechts wilt.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De ‘schonere’ lucht door de vermindering van Co2-uitstoot is er een onomstotelijke oorzaak van dat de ongehinderde straling van de zonnesterkte het aardoppervlak uitdroogt en de wateroppervlakken in snel tempo verdampen, een daling van het drinkwaterniveau als gevolg….maar dáár hoor je de Linksche Looney Brigade niet over, de Groen-Linksche kerkgangers geloven de gepreekte waanzin van de grote energieleveranciers, de zeeën vol met molentjes en het land stampvol met zonnepanelen zijn blijkbaar de toekomst, want ‘ wiens brood men eet, diens woord men spreekt’. De linkse lunatics als moderne klimaatmonniken tezamen met de mediamissionarissen die het nieuwe geloof komen verkondigen, het verketteren van ongelovigen, angst zaaien en de burgerij uitkleden en beroven van hun schamele bezittingen en bestaansrechten, een beproefde middeleeuwse tactiek voor het ‘Nieuwe Normaal’ van de klimaatkerk,……het gevecht om de ‘ware’ religie is al reeds begonnen, de goddelijke zon en de wind,..Het wachten is op een groen dealtje van het komische EU-duo Timmermans&Samsom die een belasting gaan heffen voor het gebruik van zonlicht en wind………
  Mensen word toch eens wakker! we worden geregeerd door idioten!

  Like

 6. Hovawart zegt:

  “een belasting heffen voor het gebruik van zonlicht en wind en water………” daar betalen we dus al belasting voor……??!l De verwachting op een EU-brede ‘ademhaling-belasting’ ligt al op de plank….Mensen word toch eens wakker! we worden geregeerd door onvoorstelbare idioten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s