Historie . . .

Screenshot_177

JERUZALEM werd meer dan 3000 jaar geleden de hoofdstad van Israël. 1600 jaar voor de geboorte van de islam.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Israël, Jeruzalem, Jodendom. Bookmark de permalink .

19 reacties op Historie . . .

 1. Republikein zegt:

  [video src="https://i.4cdn.org/pol/1590049725315.webm" /]

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Zo is het! Jeruzalem moet de ongedeelde hoofdstad van Israël blijven. Niemand heeft het recht om de geschiedenis zodanig te vervalsen, dat een ‘twee-statenoplossing’ het antwoord is op de ongeregeldheden tussen Israëliërs en ‘Palestijnen’.

  Het land Israël behoort het Joodse volk toe.

  Geliked door 3 people

 3. JohnnyRandTheRacketeers zegt:

  Bij me gezond,3000 jaar geleden was er geen 33ste-graad vrijmetselaar Rutte maar [God] was er toen al! Dat geeft hoop voor iedereen! De top der bomen hebben hun keuze gemaakt,laat ze verrotten in het vlees waaruit ze gemaakt zijn, de Asschers,de Ruttes, de Merkels, de Von der Leyens, de Timmerfransen,allemaal Bilderbergbezoekers, wat triest, ze gaan allemaal eens dood, ze zijn ook mens en niet bovenmenselijk, zelfs niet met adenachrome zoals Hitlary Clinton. Pfff
  En dan komt er een waslijst! Een mens moet toch wel moedig zijn om de ABNAMROS’s ING’S HSBC, hongkongshanghai CIAheroinegeldwisselaars,Nederladse cocainefabriek witwassers de les te lezen!
  Dat getuigd van moed!
  2000 A4tjes met bewijs van biologische oorlogsvoering inzake Cov-SARS-2 en een Chinees Lab. maakt niet uit! Blijven er 24 LABs over. En ik weet alles, ze denken slim te zijn… of gaan ze nu oogluikend biologische oorlogsvoering met labvirussen toestaan en een AK-47 verbieden????????? Tijd voor de surpriseshop

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin Vissers zegt:

  Vrede (shalom)
  Godvrezendheid (jira)
  De naam ‘Jeruzalem’ wordt in het Oude Testament 656 keer genoemd. De stad wordt in de Bijbel ook Sion en Stad van David genoemd.

  Jeruzalem, lastige steen voor alle volken !

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   TEL AVIV – In den beginne schiep God… marihuana. Archeologen in Israël hebben ontdekt dat het Joodse volk bijna 3000 jaar geleden cannabis gebruikten tijdens hun religieuze ceremonies. Hoogstwaarschijnlijk om de gelovigen in extase te brengen.

   Israël is heden ten dage een van de wereldleiders op het gebied van medicinale marihuana, maar het ’uitverkoren volk’ wist ook in oudtestamentische tijden al raad met het groene plantje.
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/2019868478/blowen-op-de-tempelberg

   Like

 5. Stef zegt:

  Graag maak ik u attent op een fout in de tekst.
  Er hoort te staan: 1600 jaar voor de miskraam van de islam.

  Geliked door 3 people

 6. Lilith zegt:

  Zij werden Hebreeën genoemd; ‘van de overkant’. Verwijzend naar de twee in elkaar geschoven driehoeken. niet in de naar beneden gerichte driehoek (onbewustzijn w.o. homoseksualiteit) zijnde mensen maar de in de opgerichte driehoek, het Hoger Zelf…van de overkant dus. DAT heeft het Joodse volk al die duizenden jaren wel bewezen en verder zijn we allemaal afgegleden in de duisternis. Maar je moet wel willen, naar die Overkant he??????????? voor sommigen is die Duisternis lekkerder..

  Like

 7. Jean zegt:

  islam (met kleine letter) moet verboden worden in onze westerse beschaving zo niet zal dat alleen maar schadelijke gevolgen hebben voor de westerlingen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gienekehado zegt:

  De mohammedaanse Rotskoepel op de Joodse Tempelberg is bovenop de fundamenten van de verwoestte Joodse Tempel gebouwd!! Opgravingen hebben dit al meermaals aangetoond. De mohammedanen doen er alles aan om dit te verdoezelen! In het tijdperk toen er nog geen camerabewaking was, hebben de mohammedanen 100en vrachtwagens met afgegraven grond van de Tempelberg in een vallei gedumpt, om nog meer archeologisch onderzoek op de Tempelberg te voorkomen! Met een groots opgezet project wordt al dit gedumpt bewijsmateriaal al jaren nauwkeurig onderzocht op artifacten van de Joodse aanwezigheid op de Tempelberg. (De islam is niet meer dan een kopie van de Joodse en Christelijke leer, met verarabiseerde namen en gebeurtenissen uit de Torah en de Bijbel. Gecreëerd om Joden en Christenen te verdrijven, cq. te vermoorden)

  Geliked door 2 people

 9. Volgens mij kan het niet genoeg benadrukt worden dat de islam een relatief jonge “religie” is.
  Plus dat het voor een fors gedeelte een politieke ideologie betreft, eentje die daarbij alle facetten van het dagelijks leven beheerst vanaf hoe een mens zijn billen dient af te vegen tot hoe je je tanden moet poetsen (met een zacht stompje hout).
  Daarbij is de islam onveranderlijk het is hun ‘god’ die de koran gedicteerd heeft, iedereen die daar verandering in aan wil brengen ziet zichzelf in hun ogen hoger dan god en krijgt de hoogst denkbare straf.
  Een ware moslim wil dus in alles terug naar 1400 jaar geleden, gek genoeg wel met gebruikmaking van moderne uitvindingen.
  Wel in de auto met een telefoon binnen handbereik maar bij overspel steniging! Daarbij kan alles dat door feminisme is bereikt per direct op de vuilnishoop.

  Geliked door 3 people

 10. ronjaspers zegt:

  De islam is geen geloof maar een ideologie,politiek,militair,rechtsysteem (sharia) een handboek hoe je moet leven en gedragen en kleden,overgoten met een religieus sausje.Tevens is de islam de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis,590 miljoen doden,alleen al in india 400 miljoen en dan nog de miljoenen slaven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s