Lockdown-slachtoffer: Hertz meldt surseance van betaling aan

Screenshot_149

(Door: “Freeman” – Vertaling: E.J. Bron)

Een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld, en ook een van de eerste, Hertz Global Holdings Inc., heeft zijn insolventie bekendgemaakt en daarom surseance van betaling aangemeld. De reden, de wereldwijde lockdown met de daaruit voortkomende reisverboden, heeft de vraag naar huurauto´s volledig verwoest. Zakenmensen en toeristen die auto´s nodig zijn op hun reisdoel zijn er al maanden niet meer. Miljoenen auto´s staan ongebruikt stil. Alleen Hertz heeft al een wagenpark van 506.000 auto´s, die geen inkomsten opleveren en alleen maar geld kosten.

Alles Schall und Rauch

Datgene is gebeurd wat ik al in februari heb aangekondigd. Niet het virus is schadelijk, maar de compleet overdreven, krankzinnige en buitenproportionele maatregelen van de regeringen, die oude ondernemingen zoals Hertz vernietigen, die in 1918 met een klein aantal T-Fords begon met de autoverhuur.

Waarom is het virus niet de schuldige, maar de politici? Omdat het in de afgelopen 70 jaar heel vaak tot virusuitbraken is gekomen, zoals in 1957 en 1969, met miljoenen sterfgevallen, die elke griepgolf veroorzaakt, maar niemand dacht aan het volledig stilleggen van het leven en de economie. Deze absolute waanzin hebben de huidige corrupte mislukkelingen aan het roer bedacht.

En als Hertz de dupe is van deze vernietiging, dan z\itten veel andere autoverhuurbedrijven ook aan de grond, plus überhaupt de hele auto-industrie… en de reisbranche met bus-, trein-, vliegtuig- en scheepvaartlijnen, hotels, restaurants, reisbureaus, congressen, beurzen, tentoonstellingen, vrijetijdsparken en nog veel meer net zo goed.

Lekker dan, dat betekent miljoenen en nog eens miljoenen werklozen en die verdomde politici, die met het schenden van de grondwetten en grondrechten de mensen gedwongen hebben om thuis opgesloten te blijven, hebben deze gigantische schade aangericht. Zij behoren direct uit hun functies verjaagd en zelf opgesloten te worden.

Hoe volledig stom en blind moet je zijn om Merkel (D), Kurz (Ö) en Berset (CH) als helden te bejubelen en hun dictatoriale maatregelen goed te vinden? Iedereen die tot drie kan tellen, wist toch vanaf het begin dat de lockdown de economie zou vernietigen. Ach ja, de gezondheid gaat voor, was het smoesje.

In plaats van alleen de bedreigde mensen te beschermen, de ouder dan 80-jarigen met onderliggende ziektes, heeft men alle mensen opgesloten en eraan gehinderd om te werken en een normaal leven te leiden. Dat is net zoiets als het verwijderen van een wespennest op zolder door het hele huis in brand te steken en af te branden!!!

De liegende regeringen en media hebben ons met massale paniek verteld dat iedereen aan Covid-19 kan sterven. Daarmee heeft men de lockdown gemotiveerd, wat “levens zou redden”, en de kudde schapen heeft het geloofd. Feiten tonen echter aan dat er nooit een gevaar bestond voor alle mensen, want de meeste sterfgevallen vonden plaats bij de bewoners met een slechte gezondheid in bejaarden- en verzorgingstehuizen.

Alleen dit feit al doet de argumenten van de westelijke regimes voor het algemene stilleggen van de maatschappij en vooral de sluiting van alle scholen teniet. Jonge mensen waren sowieso nooit bedreigd, maar men heeft wel hun opleiding en de toekomst van hen gestolen. Alleen daarom al zouden de verantwoordelijken zwaar gestraft moeten worden.

Terug naar Hertz. Het concern had $ 25,8 miljard aan vermogen en $ 24,4 miljard schulden. Dit zogenaamde vermogen bestaat echter hoofdzakelijk uit gebruikte auto´s, die nog maar een fractie van hun waarde hebben, want er staan miljoenen auto´s stil, die niemand wil en niemand wil kopen. De markt voor nieuwe en tweedehands auto´s is volledig ingestort.

Op onderstaande foto is een voorraad van duizenden huurauto´s te zien op Hawaï, omdat er geen toeristen meer naar het eiland komen:

Screenshot_150

Het aantal toelatingen voor voertuigen in Italië en Spanje is in de afgelopen twee maanden met een ongelofelijke 97% afgenomen. In ander elanden is dat net zo. Dat betekent dat de automarkt en alles wat daarmee samenhangt praktisch DOOD is!!!

Net zoals je geld krijgt wanneer je olie afneemt van olieproducenten, omdat ze met hun overcapaciteit niet weten waar ze ermee naartoe moeten, zul je geld krijgen als je auto´s afneemt, want elke dag kost alleen al vanwege staangeld, verzekeringen en waardevermindering vele miljarden. Da tis van toepassing voor alle luxe goederen, zoals boten, vliegtuigen, campers en caravans.

Ook als je deze spullen cadeau krijgt, kun je het onderhoud en het gebruik niet betalen vanwege werkloosheid. En diegenen die nog werk hebben; wie heeft er nog een auto nodig, nu het thuiswerken en videoconferenties het “nieuwe normaal” worden en alles online besteld en thuis afgeleverd kan worden?

“Met de ernst van de effecten van Covid-19 op onze business en de onzekerheid wanneer reizen en de economie weer zullen aantrekken, moeten we verdere stappen ondernemen om een mogelijkerwijs lang aanhoudend herstel te doorstaan”, zei Paul Stone, de bestuursvoorzitter van Hertz, in een verklaring.

Dat is toch naïef. Net alsof het ooit weer zo wordt als voorheen. Volgens een peiling in de VS zal 25% van alle restaurants niet meer opengaan, omdat dit vanwege de investeringen en gehalveerde omzet door de afstandsregels niet meer loont. Datzelfde is van toepassing voor veel bedrijven waar mensen elkaar ontmoeten, omdat dit geen zin meer heeft.

De eerste restaurants in Zwitserland zijn na de eerste “versoepeling” alweer gesloten, omdat er te weinig klanten komen. De Zwitserse gastronomievereniging Gastro Suisse zegt dat het rendement van de restaurantbedrijven een catastrofe zou zijn: 90% van de geopende restaurants draaien grote verliezen. Hoelang ze nog open kunnen blijven, is onduidelijk.

De Japanse autofabrikant Nissan heeft verkondigd 20.000 medewerkers te ontslaan, omdat de verkoop van nieuwe auto´s wereldwijd is ingestort. Schepen vol auto´s liggen voor anker voor de Amerikaanse kust, omdat handelaars ze niet willen en er geen parkeerplaats voor de auto´s is. In totaal bedraagt de veroorzaakte schade vanwege de lockdown tientallen biljoenen, niet miljarden!

De corona-dictators met hun “deskundigen” hebben de mensheid de oorlog verklaard en er zullen alleen verschroeide aarde en puinhopen achterblijven. Bent u op de grootste van alle depressies voorbereid?

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.com
Door: “Freeman”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Lockdown-slachtoffer: Hertz meldt surseance van betaling aan

 1. J.C. zegt:

  “covid19”. Het is niks meer of minder dan een afkorting en de naam van het script lang geleden vervaardigd en op dit moment gevolgd. “Certificate Of Vaccination IDentification (Artificial Intelligence)”.

  Geliked door 2 people

 2. Konkie zegt:

  En Pinoccio Rutte niet te vergeten

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een afschuwelijk verhaal!! En dan te bedenken dat dit enkel en alleen veroorzaakt is door zogenaamde ‘deskundigen’, wereldregeringen en organisaties die zogenaamd ‘waken’ over de volksgezondheid.
  Dit is echt nog erger dan ik in mijn ergste droom kan beleven.

  De belangrijkste vraag voor nu is: hoe pakken wij als burgers onze overheid aan? Want we willen vrij zijn, zoals het hoort. We zijn geen dieren die in kooien gehouden moeten worden.
  Wij zouden massaal moeten protesteren tegen onze regering, die doelbewust de levens heeft geruïneerd van een groot deel van ons volk, en het eind is nog niet in zicht. Het is ook niet te voorspellen waarin het zal eindigen.
  En met deze grote onzekerheid moeten onze jongeren ‘een toekomst’ opbouwen…..? Want het is me wel duidelijk geworden dat deze enorme catastrofe een jarenlange nasleep zal krijgen.

  Niet te geloven dat onze MP nog steeds stijgt in de peilingen, terwijl er van diverse kanten is opgemerkt dat de noodverordening waarmee wij nu nog steeds te maken hebben, ongrondwettelijk is! Er is al gezegd door verschillende advocaten dat de boetes bij overtreding van de ‘corona-regels’ niet betaald zouden moeten worden, want ook dit is juridisch onjuist.

  Nog even, en de zomervakantie breekt aan. Het zal vreemd zijn dat velen thuis blijven. De angst zit diep. Realiseert onze overheid wel wat ze ook nu nog onze bevolking aandoet?

  P.s.: mag de koning en zijn gezin nog wel naar Griekenland vliegen?

  Like

 4. M. Schettini zegt:

  ik zal de laatste zijn die het vuige spel van de politiek ontkent. echter de eerlijkheid gebiedt wel om het grote tekort aan eigen vermogen, ook een rol heeft gespeeld. Hertz had voordat de Chinese griep uitbrak, een negatief vermogen van ruim 2 miljard dollar.

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Een oude Amerikaanse analist typeerde de machinaties van de deep state met een eenvoudige zin:
  “The name of the game is control”
  Dit betekent dat e huidige economie moet worden vernietigd, zodat er een fascistisch economisch systeem voor in de plaats komt. En een verplichte vaccinatie onderwerpt mensen aan staatstoezicht en laat nog meer manipulatie toe.
  Als dit lukt, wat ik betwijfel, dan ben ik blij dat ik wat ouder ben.

  Geliked door 2 people

 6. Rensk. zegt:

  Heb er nog eens over nagedacht, maar die 500 miljard als gift verhogen met 250 miljard als lening om vier landen tevreden te stellen kan alleen uit de hersens van een ongelofelijke stupid arrogante narcist. De oppernarcisten willen de onderhun gestelde narcisten (hun achterban) tevreden stellen om zo hun zin te krijgen. En de onder hun gestelde narcisten geven toe, na eerst heel erg tegenstand te hebben geboden. Niet omdat ze het niet willen, maar enkel voor de achterban. 1 groot land Europa geheten zal en moet doorgaan. Kost wat kost. 1mens die ervoor sterft is erg, miljoenen, die sterven van de armoede is maar een statistiek. Die Lock Down gaat niet zomaar aan de kant. Eerst moet er genivelleerd worden en liefst over de verkiezingen heen tillen. 21 maart. Nee de petitie van de Hond gaat niets veranderen. Alles is al tot in de puntjes voorbereid en daar hoef je niet extreem achterdochtig voor te zijn.

  Like

 7. Moet eerlijk bekennen dat ik bij aanvang van de “intellectuele” lockdown verbijsterd was, ik wist nog niet hoe ernstig de besmettelijke ziekte zou zijn maar de beelden uit China waren ronduit beangstigend.
  Het was ook nog nooit vertoond en een vergelijking was dus onmogelijk, toen ik echter de bedragen hoorde die de regering aan het uitgeven was drong tot me door dat zo’n lockdown niet langer dan een maand zou kunnen duren om de eenvoudige reden dat daar het geld niet voor was.
  Na die maand ging men echter vrolijk verder terwijl steeds duidelijker werd wat voor desastreuze uitwerking dit ging hebben op de economie, niet alleen van Nederland maar wereldwijd.
  Hoe dit gaat uitwerken is koffiedik kijken, wat voorheen doemscenario’s leken komt steeds dichterbij.
  Nee ik behoor niet tot degenen die zeggen dat het maar een griepje is, ik denk dat het wel degelijk ernstig is maar deze maatregelen zijn buitenproportioneel.
  Het doet denken aan de “oplossing” van Laurens-Jan Brinkhorst (D66) tijdens de MKZ crisis.
  Nee het is nog niet zo dat we preventief geruimd worden maar we worden wel aan de bedelstaf gebracht, nu loopt men nog te juichen over Rutte maar als straks de gevolgen steeds duidelijker worden kon dat weleens drastisch omslaan.

  Like

 8. Julia zegt:

  De angst regeert waardoor de overheden meer macht hebben. Ik heb geen enkele medelijden meer met al die grote bedrijven. Zij hadden al eerder zich moeten verenigen en de HOAX rondom de Corona de kop in moeten drukken evenals de horeca. Wie wil nog überhaupt een horeca bedrijf bezoeken met die achterlijke regels en vragen waar zij uiteindelijk in het kader van de privacy wet deze wet overtreden om van een borrel of een etentje genieten en dan hiervoor nog onpersoonlijk worden behandeld en duur moeten betalen met straks nog een Corona toeslag. Ook zullen veel autobedrijven in de nabije toekomst in de garages kunnen stallen omdat de auto straks alleen nog gebruikt mag worden indien strikt noodzakelijk. Dat is de volgende stap die de massa te wachten staat. Kortom de belastingbetaler mag geen enkel plezier meer hebben als uitsluitend onder een totale dictatuur te moeten leven. De wereld is totaal doorgeslagen alleen om de nieuwe wereldorde te realiseren. Onderdrukking en totale controle met een absoluut minimum voor schraal levensonderhoud. Dit is de doelstelling van de overheid omdat de enorme economische schade en het sociaal stelsel niet meer is op te brengen.

  Like

 9. Qvic zegt:

  In de gehele geschiedenis van de mensheid heeft er nog nooit een wereldwijde lockdown plaats gevonden, tot nu dan. Voor een zogenaamde een gevaarlijk virus.?,we laten ons gek maken. Politici hebben nog nooit ooit medeleven getoond voor hun bevolking. Ja, enkel zogenaamde krokodillen tranen, als er een vals vlag aanslag was gebeurt of een natuurramp, waar zij min of meer de opdracht voor hadden gegeven. Om dan zogenaamd medeleven te tonen aan hun bevolkingen. Politici gaan enkel voor hun macht, als zij in de politiek gaan en dan is hun haantjes gedrag het enige wat telt. Zij gaan letterlijk over lijken. De gevolgen van deze lockdown zijn nog niet eens te overzien, het zal een race naar de afgrond worden. De vele bedrijven van het midden en klein bedrijf zullen als domino steentjes langzamerhand steeds sneller gaan omvallen, alleen grote internationale coöperaties zullen met staatssteun het overleven. 99.9999% van de politici zijn narcisten, die kunnen geen medeleven tonen. Want het draait enkel en alleen om hen in hun beleving en die ander zien zij als een concurrent. Zij beloven nu veel bedrijven met compensatie, maar het is gewoon weer een sigaar uit eigen doos. Want wie moet die mega bedragen dan ophoesten? De burgers weer, maar die worden massaal ontslagen. Die alle weer een uitkering moeten aanvragen en die uitkeringen komen dan weer op het bordje te liggen bij de burgers. Met andere woorden de burgers worden stukje bij beetje steeds meer en meer van hun rijkdommen en eigendommen berooft door de politici. Totdat iedere burger afhankelijk wordt van de overheid. Dan kan de overheden echt alles doen met de burgers. Tenminste dat is het plan achter het Covid-19 van de VN. Waar de WHO, IMF, ECB en de Wereldbank enkel een onderdeel van uitmaken. Want zo kunnen de overheden echt alles zich toe-eigenen in hun land, inclusief de bewoners.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Wat wil.je verwachten van regeringen die achter halve zool Greta Thunberg aan lopen als loopse honden.
  Resultaat het verhaal hierboven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s