Servisch-Hongaarse grens: Afghanen verstopten zich in een groentelevering

Screenshot_157

(Vertaling: E.J. Bron)

Op 26 mei ontdekten Servische douaniers in samenwerking met de politie aan de grensovergang Horgoš/Röszke (foto) acht migranten uit Afghanistan in een vrachtwagen onder een lading verse kool. De Afghanen hadden geprobeerd om op deze manier illegaal de grens naar Hongarije over te steken, deelde de Servische douane in een persverklaring mee.

Mitteleuropa

De illegale migranten werden ontdekt in de lading van een vrachtwagen met een Noord-Macedonisch kenteken, die verse kool uit dat land naar Polen vervoerde.

De douaniers stelden vast dat het douaneloodje van de vrachtwagen beschadigd was. Dat is een teken dat iemand zich op gewelddadige wijze toegang tot de laadruimte heeft verschaft.

Sinds het begin van dit jaar heeft de Servische douane bijna 400 illegale migranten, die zich onder ladingen met verschillende goederen hadden verstopt, eraan gehinderd om de grens naar Hongarije over te steken, staat er verder in de persverklaring.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Criminaliteit, Eurabië, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Servië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Servisch-Hongaarse grens: Afghanen verstopten zich in een groentelevering

 1. LUCIA zegt:

  Nieuw groentegerecht ; Gewokte groente afghaan

  Like

 2. bobzelf zegt:

  NOU HOORDE IK , DAT ZE GEBAKKEN NAAR KIP SMAKEN ??

  IS DAT NIET IETS VOOR HALAL , TURKEN EN MOCROOOS DAN ??

  OOM ACHMED

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Dat heet grensbewaking. Onze douane stellen totaal niets voor niet alleen illegalen hebben vrije doorreis maar ook massa’s aan drugs. Over volksgezondheid gesproken die slapende regering hier laat alles door onmacht en gebrek aan manschappen ons land binnen. Misschien een training in dergelijke landen i.p.v. slap blijven kletsen en niets presteren maar ondertussen NL als totale ongecontroleerde doorvoerhaven blijven stimuleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s