Stuurt Pakistan vrijgelaten zware criminelen op migratie?

Screenshot_168

Illegale Pakistaanse migranten in Bosnië-Herzegovina.

(Vertaling: E.J. Bron)

Dit bericht bevestigt vermoedens, die de Bosnische veiligheidsautoriteiten als geruime tijd hadden. De meeste migranten in Bosnië-Herzegovina zijn namelijk afkomstig uit Pakistan.

Mitteleuropa

Pakistan gebruikt de globale migrantencrisis in de strijd tegen zijn overbevolking en armoede door criminelen, die tot lange gevangenisstraffen werden veroordeeld, uit de gevangenis vrij te laten en hen op migratie naar Europa te sturen, verklaart nu een topambtenaar van het ministerie van de Republika Srpska.

De vertegenwoordiger van het ministerie van Binnenlandse Zaken benadrukte tegen de online nieuwssite “Glas Srpske” dat de veiligheidsautoriteiten in Bosnië-Herzegovina dit vermoeden al lange tijd gehad zouden hebben; nu zouden officiële verhoren dit bevestigd hebben.

(Bron en fotobijdrage: “Avaz.ba”)

* * *

Maar daarmee niet genoeg:

Duizenden migranten uit Pakistan, die via Bosnië-Herzegovina de EU binnen willen komen, maar daar zijn “blijven hangen”, hebben voor een politieke en diplomatieke crisis in het land gezorgd.

Volgens informatie van de grenspolitie van Bosnië-Herzegovina zouden 3000 Pakistani irreguliere via via de Bosnische ambassade in Islamabad hebben gekregen, die het hen mogelijk zouden maken om een groot deel van de 4000 mijl lange smokkelroute van Pakistan naar Europa in te korten.

Om naar Bosnië-Herzegovina te komen, moeten migranten uit Pakistan normaal gesproken over land reizen via Iran, Turkije, Griekenland, Albanië en Macedonië, waarbij ze zichzelf toevertrouwen aan mensensmokkelaars en vaak wekenlang onderweg zijn, duizenden euro´s uitgeven en desondanks riskeren gearresteerd of door criminelen overvallen en beroofd te worden. Met een visum daarentegen kunnen ze van Pakistan rechtstreeks naar Sarajevo vliegen en proberen de Kroatische Schengen-buitengrens van de EU over te steken om vanuit Kroatië de reis naar het noorden via smokkelroutes voort te zetten.

(Bron: “Avaz.ba”)

De mensenhandelaars ageren daarbij nog steeds ongegeneerd openlijk. Een Facebook-groep, die Arabisch en Urdu gebruikt, biedt via een telefoonnummer via WhatsApp Bosnische visa aan, terwijl een andere bron een taxiroute van Bosnië naar Italië aanbiedt, waarbij gewaarschuwd wordt dat het om een “moeilijke” reis te voet gaat.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, belangenverstrengeling, Bosnië-Herzegovina, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, EUSSR, fraude, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maffia, Moslims, Pakistan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Stuurt Pakistan vrijgelaten zware criminelen op migratie?

 1. Dr. Heinz zegt:

  Dat klopt!!
  De Arabische landen zien hun kans, om van dat uitschot, criminelen, moordenaars en ander tuig af te komen!!!
  Dat EUSSR heet ze hartelijk welkom!!!

  Geliked door 3 people

 2. LUCIA zegt:

  Die Paki’s dat is schorem van de bovenste plank, erger moet je ver voor zoeken. Agressief als de pest ook m.i. erger dan de mokro’s

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Ze hebben hier naast een winkelcentrum een opvang plek gemaakt voor statushouders.
  Elke dag wordt er daar wel iemand in de buurt neer gestoken of beroofd tegenwoordig.
  Voor die tijd was dat niet zo, kwam eigenlijk helemaal nauwelijks voor, nu is het bijna dagelijks.
  Nee echt, een vreselijk fijn volk wat ze hier binnen gelaten hebben, daar gaat deze stad nog een hoop lol mee beleven.
  “s avonds daar in de buurt fietsen is bijna vragen om berooft te worden.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Piet Snot. Daar kunnen de burgers er snel een einde aan maken. Oprichten van knokploegen ter bescherming van eigen bevolking. Ze zouden ervoor zorgen dat de “statushouders” zouden bang zijn zelfs hun snuit buiten te laten zien. Iemand in de buurt beroofd? Collectieve straf voor x aantal statushouders. Het aanval spelletje zou heel snel afgelopen zijn. De statushouders zouden de COA vragen elders te gaan wonen of terug naar de zandbak cq. jungle terug te keren.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Het valt al mij mee dat ze een dader profiel hier in de krant er bij zetten.
    Maar anders had ik het wel geraden, het zijn er altijd een paar tegen 1 iemand.
    En hier de burgers iets laten oprichten/ beginnen.
    Dat zou dan voor het eerst zijn in heel Nederland.
    Burgers komen niet eens voor mekaar op wanneer ze naast mekaar wonen of vrienden zijn.
    Maar misschien maak ik het ooit nog eens mee, maar ik verwacht er niets van.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Thomasson. De politie is er voor om te voorkomen dat burgers eigen knokploegen opzetten en aktie ondernemen. De politie beschermt de asielanten en niet de eigen burgers. Dat moet u toch zo langzamerhand wel weten.

    Like

 4. R Thomasson zegt:

  @Lucia. De Paki’s en Afghanen zijn vooral gestoorde psycho pedofielen die graag kleine kinderen seksueel misbruiken. Hoe jonger, des te beter. Alle leden van de pedofiele bendes in de VK, zoals bijvoorbeeld uit Rotherham, zijn Pakistani’s. Pakistan en andere Arabische- of Moslimlanden weten dat West Europese landen worden meestal geregeerd door gedegenereerde zachte shit. Gehersenspoelde politieke leiders die geen spat sympathie of verantwoordelijkheidsgevoel hebben voor hun eigen bevolking. Politici met de mentaliteit van een hoer uit de ouderwetse 06-nr. Echter met een verschil: vele hoeren vinden alles geweldig. Zij hebben geen probleem met excessieve sekshandelingen. Doch zouden ze, met zekerheid, klanten aanvallen die aan hun kleine kinderen aankomen, of proberen hun oude moeder te vermoorden. Politieke leiders – vooral van de oude linksig of liberale genre – hebben er geen moeite mee als vluchtelingen of migranten uit islamitische landen en Afrika autochtone kinderen (groeps)verkrachten, of leuk vinden autochtone ouderen te vermoorden tijdens roofoverval of Jihad. Als deze buitenlanders dat doen, dan zijn ze ‘verwarde mannen’ die aan een tijdelijke verstandsverbijstering lijden. De tsunami-zwermen van bloeddorstige moslims uit verre landen zal aanzwellen en Europa overvloeden. De enige die deze tsunami hardhandig kan stoppen zijn mensen uit de bevolking. Van politici en de EU hoeft men niets te verwachten. Zij hebben andere agenda; die van het ontvolking van Europa.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s